Akıntı konusu çok karışık bence, herseyden olabiliyor. Doktor bana kesik kesik beyaz akıntı koyu kivamli veya başka renkli akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok demiştiOlabilir canımbaktirayim beyaz akıntı ama yinede emin olamadım
Aynen öyle herkesin farklı oluyor bakalım canımAkıntı konusu çok karışık bence, herseyden olabiliyor. Doktor bana kesik kesik beyaz akıntı koyu kivamli veya başka renkli akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti
Canım bende henüz ağrı yok ama yalancı kasılmalar olabilir yine sen doktoruna sor mutlaka bu durumuSenin haftan ileri benden biz 32 ye yeni girdik akıntı yok tu başladı ve kasik ağrısı
Birde hemoroid vakası tabi neresi neden ağrıyor iyice karıştı
Akıntı oluyor mu? peki sendeCanım bende henüz ağrı yok ama yalancı kasılmalar olabilir yine sen doktoruna sor mutlaka bu durumu
Kız zorla nazar edicen kendiniDarısı başınıza gözlerimi alamıyorum kızımdan yürüyorumda rahatımla kızlar ağrımda hiç yok
Çok şükür Allahım sağlıkla büyüsün Nil hanım çok sevindimDarısı başınıza gözlerimi alamıyorum kızımdan yürüyorumda rahatımla kızlar ağrımda hiç yok
Geliyor kuzum kanama normal dogumdada sezaryan dogumdada var. Normal lohusa pedi alsan yeterli olur veya gece pedlerinden. Çanta olayi bendede ayni oluyor listem hazir ama cantayi bir turlu hazirlamaya gecemedimSezeryanda kan geliyor mu yaÇok cahilim gerçekten, o zaman bağlanan hasta bezlerinden mi almak lazım yanımıza? Sizleri okudukça hastane çantasına başlıyorum
Aman nazar değmesin maşallah maşallahMerhaba teyzeler
Hastane randevumuz vardı bugün babamızı doktor ile görüntülü aradık
Bebeğim çok iyiymiş acıkmıştı sanırım tam yüzü dönüktü doktor 3d açtı parmağını emiyordu annemmm
1.600 gr olmuş kilosu 42 cm boyu ayakları göğsümün tam altında onlarla tekmeliyormuş elleri zannediyordum ben ee dedim başı nerde oda ayaklarıyla aynı hizadaymış bu çocuklar büyüdükçe nasıl duracaklarını şaşırdılar
Şeker için test istemişti tekrar açlık tokluk ama suyun iyi eğer şeker sıkıntın olsaydı arttırırdı suyunu dedi doktorum sanırım sorun yok
Doğum için 7000 tl fiyat verdiler özel oda ile
Buda fotomuz çok artistiz idare edin
Gerçekten çok sevindim ilk suyum geldi mesajını gördüğümden beri aklımdasınız dua ettim, bu kadar hamilen duası aldınız ikiniz de iyisiniz çok şükür darısı bizim başımızaArtık riski atlatmışız gerçekten kızlar doğum sancısı çekmeden aldım kızımı kucağıma. Genel anestezi için 6 saat aç olmamız gerekiyor zaten aşağıda ameliyat vardı bide bana ciğer geliştirici iğne vuruldu 21.00 de dolcaktı beklediler şansa suyum patlamadan 2 dk önce dondurma yedimben 2100 dediklerinde acayip çöktüm küvez olcak die bi baktım benle birlikte odaya getirdiler çok güzel bi ebe var bu kız 2500 bence dedi topuk kanı için gittiğinde tartmış değiştirdiler kiloyu sonda takılırken çıkarırken hiç sorun yaşamadım yani çok şükür her şey sorunsuz şuan hem emziriyorum 15 dk bi memeyi 15 dk bir memeyi sonra mama veriyorlar şırıngayla uyuyor:)
Kizlar kitap aldiniz mi... Dogum sonrasi icin ... bakimi olsun gelisimi olsun.. hastaliklar vs... bir de haliyle egitimler uyku olsun tuvalet olsun vs vs ... siz anladiniz :)
Bende huzursuz bacak sendromu inanılmaz rahatsız ediyor.. imom omega dışında vitamin almıyordum. Magnezyum, demir, kalsiyum başladım. Hem gün içinde hemde gece yatmadan esneme germe hareketleri yapıyorum ama pek uyutmuyorKızlar sizler de bacak ağrıları, bel ağrıları oluyor mu? Geceleri özellikle bacaklarım çok ağrıyor. Takviye bir sürü vitamin kullanıyorum ama etki etmiyor sanırım
Geliyor kuzum kanama normal dogumdada sezaryan dogumdada var. Normal lohusa pedi alsan yeterli olur veya gece pedlerinden. Çanta olayi bendede ayni oluyor listem hazir ama cantayi bir turlu hazirlamaya gecemedimokudukca stres oluyorum hemen hazirlayasim geliyor sonra bir korku giriyor icime ya hazir edersemde dogum baslarsa diye piskolojik olarak bitmeye yakinim bu ara sonumuz hayir olsun artik
Merhaba teyzeler
Bebeğim çok iyiymiş acıkmıştı sanırım tam yüzü dönüktü doktor 3d açtı parmağını emiyordu annemmm
1.600 gr olmuş kilosu 42 cm boyu ayakları göğsümün tam altında onlarla tekmeliyormuş elleri zannediyordum ben ee dedim başı nerde oda ayaklarıyla aynı hizadaymış bu çocuklar büyüdükçe nasıl duracaklarını şaşırdılar
Şeker için test istemişti tekrar açlık tokluk ama suyun iyi eğer şeker sıkıntın olsaydı arttırırdı suyunu dedi doktorum sanırım sorun yok
2 haftadır kasık ağrılarım benimde var doktor artık doğal diyor. Eğer böyle idrarda yanma akıntı yoksa sıkıntı yok dediGünaydın kizlarr akıntı ve kasıklarda sancı bu hafta başlar mı? aramızda var mı? Bu durumu yaşayan
Ay sıralarını beklesin minikler
Hamilelikte bacak sendromu varmıs ya doktorumuzla konustunuz muKızlar sizler de bacak ağrıları, bel ağrıları oluyor mu? Geceleri özellikle bacaklarım çok ağrıyor. Takviye bir sürü vitamin kullanıyorum ama etki etmiyor sanırım
Oyy minik kuşuum beniim maşallahMerhaba teyzeler
Yaşam hastanesi tekirdağ cnm öksürüğüm sadece narkozun etkisinden ilk çıktığımda 2 dk oldu hemen geçti öyle bir ilaç yükledimki ağrın olmayacak dediler cidden yürüyorum oturuyorum rahatımla emziriyorum korkma genel anestezi süper uyuyorsun uyanıyprsun 2 dk açılamıyorsun okadar şuan kızımı izliyorum dün sabah 7.30 dan beri uyumadımcnm hangi hastaneye gidiyorsun? iyi dr. a gelmene cok sevindim böyle oluyor 9ay aynı dr. a gdıorsun ama doğumu başka dr yapıyor bnmde öle olmustuama sen yınede uyumaya calış, sana ağrı kesıcı falan veriyorlar mı? bnde genel istiyorum ama anesteziyi atmak için öksürük oluyor alttan dıkışler ondan korkuyorum. minnoş kızını kokla yerımıze
Şimdilik yanma yok canım beyaz akıntı oluyor2 haftadır kasık ağrılarım benimde var doktor artık doğal diyor. Eğer böyle idrarda yanma akıntı yoksa sıkıntı yok dedi
Ay sıralarını beklesin minikler
Hamilelikte bacak sendromu varmıs ya doktorumuzla konustunuz mu
Oyy minik kuşuum beniim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?