2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canim, riskli donemi gectin, her ihtimale karsilik kuvezin hazir olmasi iyi bisey. Ama bence zaten gerek kalmayacak. Saglikla kucagina alacaksin insallah dualarim seninle Guzel haberlerini bekliyoruz

Ciğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
canım rabbim yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah en hayırlı şekilde kucağına alırsın

Kuzum oh maşallah gözünüz Aydın
İnşallah sorun olmaz inşallah yanından ayrılmaz. Sağ Salim seninle büyüsün inşallah
Sen de iyisin değil mi Şuan?

Canım sabahtan beri aklım sende kaldı çok şükür inşallah en kısa zamanda çıkar miniğin . Gözün aydın canim

Oh çok şükür ikinizde iyisiniz inşallh bundan sonraki süreçte ikiniz için iyi gider

Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah minik prenseste aceleci çıktı Ekim annesi çok az çıkacak bu gidişle gruptan

Gozun aydinnnnnn allahim esirgesin sizi coooooook sevindim kuzum insallah hic bir sorun cikmadan evinize donersiniz ayyyy ben dogurmus kadar sevindim vallahi

oh cok sukur kuzum cok sevindim
Bundan sonra annesinin kokusunda buyucek yavrun

Ay çok şükür girmediğine çok sevindim inşallah bi sıkıntı olmaz sen iyi misin? Hersey yolunda gitsin çok duygulandim

Ayy çok şükür iyisiniz değil mi ikinizde? Maşallah maşallah.. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah canım.. ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…