2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler canim

Kız zorla nazar edicen kendini masallah tü tü tü darisi basimiza aksamdan beri icim icime sigmiyor benimde ailecek sevindik bebisin kuveze girmemesine insallahda saglikla evinize cikarsiniz cokca sev Nil kuzuyu öpüyorum ikinizide
Sizi ferahlatmak için bütün olumlu şeyleri anlatcam çünkü hepimizde erken doğurma korkusu vardı halende olan arkadaşlarım vardır

Çok sevindim ya çok güzel dünden beri aklımdan çıkmıyor
Hayırlı olsun, canım gözünaydın E ekim1903
İdrar enfeksiyonu yüzünden demiştin ben onu merak ettim biraz
Bende de var ama monurol u içemedim bir türlü sürekli gece bile sık sık wc ye gittiğim için

-Sunshine naptın kuzum sende ses ver @Hayyal siz nasılsnz
Kuzucum dün gece yeniden kanama olunca sabah doktora gittik.

Bebekte, plasentada sıkıntı yok.
Sanırım benim de ufak ufak açılmam oldukça kanamam olacak.
büyük kanama olmadıkça ve bebek hareketleri azalmadıkça cumartesiye kadar bekleyeceğiz.
Artık Net şekilde tansiyon ve çarpıntı yaşıyorum

Artık sona geldik herhalde ya önümde maksimum 1 hafta görüyorum. Şu cumartesiyi görseydim bi. doktorum yatış verir muhtemelen.

Kuzum ilk mesaja bazı linkler ekledim onlara da bi bakıver seversin

Canım benim cumartesiyi göreceksiin bir şey kalmadı sen yatmaya devam et bebeğine ve hareketlerine odaklaan. Korkulacak her şey bitti çok şükür cumartesiyide göreceksiin eminim ben sende içini ferah tut

Hadi hayırlısı ile bir hafta daha inşallah canım Allah yardımcın olsun

Hiç bilmiyordum bacak sendromunu sorayım bir doktoruma, çünkü artık çok rahatsız etmeye başladı

Ben de multivitamin, demir, magnezyum, b12 ayrı ayrı bir sürü şey kullanıyorum ama ağrılarıma ve diğer şikayetlerime hiç faydası olmadı. Hem bacak ve bel ağrım oluyor hem de çoook halsiz oluyorum gün içinde. Daha bu haftalarda böyleysem 30larda nasıl olucam bilmiyorum

Canım benim gözlemlediğim hareket eksikliği 1 ay iznim vardı evde kaldım heryerim ağrıyordu işe başladım ağrılarım geçti gerçekten hareketli olmak işe yarıyor hava serinleyince çık biraz yürüyüş yap bence

Sizi ferahlatmak için bütün olumlu şeyleri anlatcam çünkü hepimizde erken doğurma korkusu vardı halende olan arkadaşlarım vardır
Anlat kuzum anlat senin mutlulugunu paylasmak nee guzel bizlere rabbim bizlerede nasip etsin dogurdum hersey cok iyi gitti yazmayi topigimizin 2ci annesi o korkanlarin basinda ben geliyorum simdi erken doguracam deilde doguracam korkusu var allah sonumuzu hayir etsin insallah saglikla gelsin miniklerimiz

Kizlar kitap aldiniz mi... Dogum sonrasi icin ... bakimi olsun gelisimi olsun.. hastaliklar vs... bir de haliyle egitimler uyku olsun tuvalet olsun vs vs ... siz anladiniz :)
canim ben ,
mahallenin en mutlu bebegine basladim bitiremedm. sayfalarca ayni seyi tekrarlamis yazar.

bebeginiz uykuyu cok sevecek kitabini okuyorum suan cok guzel.

Beni odulle cezalandirma ve kosulsuz sevgi kitaplari sirada.
ay bende ise gittimi pertim dun 3 saat calistim , gotum basim ayri oynadi yeminle

-Sunshine
Gunes hanima kavusmaya son bir hafta diyorsun o zaman doktorun ne zaman donuyordu kuzum haftaya mi ?

Zor zamanlar bitti gitti sağlıkla al bebeğini kucağına inaşallah Baksana sabırsız minnnoşun ablası abisi bile oldu

Ya o kadar guzel anlatiyorsun ki insanin sezeryan dogurasi geliyor
Doktorumun 8 ayda insa ettigi normal dogum yapmaliyim fikrini 1 gunde yiktin helal sana

Kizlar sizin doktorunuzun doguma bakisi nasil? Normal doguma tesvik edici davraniyor mu mesela? Ben normal cok istedigimi doktorumla paylasmistim. Bana kendimi sartlamamam gerektigini o an nasil gelisirse oyle olacagini ayni seyi sezeryanda diretenlere de soyledigini soyledi. Ben de beni sonuna kadar normal icin denediginizden emin olmak istiyorum demistim. Sizin doktorlarda bu sekilde nötr mu yaklasiyor. Yoksa dogum sekliyle ilgili yonlendirmeleri var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…