Teşekkürler canimGerçekten çok sevindim ilk suyum geldi mesajını gördüğümden beri aklımdasınız dua ettim, bu kadar hamilen duası aldınız ikiniz de iyisiniz çok şükür darısı bizim başımızasağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah minik kız
Benim okuduklarım;
Baya yavaş gidiyorum okumada ama sona sakladıklarımı doğumdan sonra okusam da olur gibi, tabi vakit olursa :)
- Mahallenin En Mutlu Bebeği (Pek sevemedim, genel mantığı diğer kitaplarla aynı zaten)
- Uyku, Güvenli Bağlanma ve Bebeğiniz - Sinem Özen Canbolat (Bunu daha çok sevdim)
- Geliştiren Anne Baba - Doğan Cüceloğlu
- Bilinçli Bebek - Solter
- Otuz Milyon Kelime - Dana Suskind
- Tuvalet İletişimi - Evren Bay Şengül
- Bebeğimle Oynuyorum - Sinem Özen Canbolat
- Harika Haftalar
Bende huzursuz bacak sendromu inanılmaz rahatsız ediyor.. imom omega dışında vitamin almıyordum. Magnezyum, demir, kalsiyum başladım. Hem gün içinde hemde gece yatmadan esneme germe hareketleri yapıyorum ama pek uyutmuyor
Bel ve sırt ağrısı için Orzax'ın Cosakondrin diye bir jeli var, hafif yanma hissi veriyor ve bana çok iyi geliyor hayatımda kullandığım en iyi ağrı jeli. Denemenizi tavsiye ederim
Sizi ferahlatmak için bütün olumlu şeyleri anlatcam çünkü hepimizde erken doğurma korkusu vardı halende olan arkadaşlarım vardırKız zorla nazar edicen kendinimasallah tü tü tü darisi basimiza aksamdan beri icim icime sigmiyor benimde ailecek sevindik bebisin kuveze girmemesine insallahda saglikla evinize cikarsiniz cokca sev Nil kuzuyu öpüyorum ikinizide
Eveettt varSizi ferahlatmak için bütün olumlu şeyleri anlatcam çünkü hepimizde erken doğurma korkusu vardı halende olan arkadaşlarım vardır
yaaaa çok sevindimSizi ferahlatmak için bütün olumlu şeyleri anlatcam çünkü hepimizde erken doğurma korkusu vardı halende olan arkadaşlarım vardır
Kuzucum dün gece yeniden kanama olunca sabah doktora gittik.
Kuzum ilk mesaja bazı linkler ekledim onlara da bi bakıver seversinBu arada birçok ücretsiz eğitim var ama benim en çok fayda gördüklerimi paylaşayım eğer bilmeyenler varsa;
Çam ve Sakura şehir hastanesinin ebe ve hemşireleri 4 hafta boyunca haftada 1 gün zoom üzerinden online eğitim veriyor. Sorularınızı da sorabiliyorsunuz ve katılım sayısı az olduğu için verimli geçiyor. Devlet hastanesi olmasına rağmen normal doğumu, ten tene teması vs destekleyen bir ekip. Yakın olanlar için yüz yüze eğitim veya birebir ücretsiz destekleri de varmış. Hatta psikolog desteği de veriyorlarmış, iletişime geçmenizi tavsiye ederim çok yardımseverler her konuda.
Kendi sitesinde canlı eğitimler var. Ben genelde günü saati uyduramadığım için yemek veya ev işi yaparken geçmiş kayıtları yine kendi sitesinden veya youtube kanallarından dinliyorum. Bazı eğitmenler gerçekten marka veya tüketime yönlendirmeyen faydalı bilgiler anlatıyorlar
Şimdilik yanma yok canım beyaz akıntı oluyor
Kuzucum dün gece yeniden kanama olunca sabah doktora gittik.
Bebekte, plasentada sıkıntı yok.
Sanırım benim de ufak ufak açılmam oldukça kanamam olacak.
büyük kanama olmadıkça ve bebek hareketleri azalmadıkça cumartesiye kadar bekleyeceğiz.
Artık Net şekilde tansiyon ve çarpıntı yaşıyorum
Artık sona geldik herhalde ya önümde maksimum 1 hafta görüyorum. Şu cumartesiyi görseydim bi. doktorum yatış verir muhtemelen.
Kuzum ilk mesaja bazı linkler ekledim onlara da bi bakıver seversin
Hadi hayırlısı ile bir hafta daha inşallah canımKuzucum dün gece yeniden kanama olunca sabah doktora gittik.
büyük kanama olmadıkça ve bebek hareketleri azalmadıkça cumartesiye kadar bekleyeceğiz.
Artık sona geldik herhalde ya önümde maksimum 1 hafta görüyorum. Şu cumartesiyi görseydim bi. doktorum yatış verir muhtemelen.
Hiç bilmiyordum bacak sendromunu sorayım bir doktoruma, çünkü artık çok rahatsız etmeye başladı2 haftadır kasık ağrılarım benimde var doktor artık doğal diyor. Eğer böyle idrarda yanma akıntı yoksa sıkıntı yok dedi
Ay sıralarını beklesin minikler
Hamilelikte bacak sendromu varmıs ya doktorumuzla konustunuz mu
Oyy minik kuşuum beniim maşallah
Ben de multivitamin, demir, magnezyum, b12 ayrı ayrı bir sürü şey kullanıyorum ama ağrılarıma ve diğer şikayetlerime hiç faydası olmadı. Hem bacak ve bel ağrım oluyor hem de çoook halsiz oluyorum gün içinde. Daha bu haftalarda böyleysem 30larda nasıl olucam bilmiyorumGerçekten çok sevindim ilk suyum geldi mesajını gördüğümden beri aklımdasınız dua ettim, bu kadar hamilen duası aldınız ikiniz de iyisiniz çok şükür darısı bizim başımızasağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah minik kız
Benim okuduklarım;
Baya yavaş gidiyorum okumada ama sona sakladıklarımı doğumdan sonra okusam da olur gibi, tabi vakit olursa :)
- Mahallenin En Mutlu Bebeği (Pek sevemedim, genel mantığı diğer kitaplarla aynı zaten)
- Uyku, Güvenli Bağlanma ve Bebeğiniz - Sinem Özen Canbolat (Bunu daha çok sevdim)
- Geliştiren Anne Baba - Doğan Cüceloğlu
- Bilinçli Bebek - Solter
- Otuz Milyon Kelime - Dana Suskind
- Tuvalet İletişimi - Evren Bay Şengül
- Bebeğimle Oynuyorum - Sinem Özen Canbolat
- Harika Haftalar
Bende huzursuz bacak sendromu inanılmaz rahatsız ediyor.. imom omega dışında vitamin almıyordum. Magnezyum, demir, kalsiyum başladım. Hem gün içinde hemde gece yatmadan esneme germe hareketleri yapıyorum ama pek uyutmuyor
Bel ve sırt ağrısı için Orzax'ın Cosakondrin diye bir jeli var, hafif yanma hissi veriyor ve bana çok iyi geliyor hayatımda kullandığım en iyi ağrı jeli. Denemenizi tavsiye ederim
Canım benim gözlemlediğim hareket eksikliği 1 ay iznim vardı evde kaldım heryerim ağrıyordu işe başladım ağrılarım geçti gerçekten hareketli olmak işe yarıyor hava serinleyince çık biraz yürüyüş yap benceBen de multivitamin, demir, magnezyum, b12 ayrı ayrı bir sürü şey kullanıyorum ama ağrılarıma ve diğer şikayetlerime hiç faydası olmadı. Hem bacak ve bel ağrım oluyor hem de çoook halsiz oluyorum gün içinde. Daha bu haftalarda böyleysem 30larda nasıl olucam bilmiyorum
Anlat kuzum anlat senin mutlulugunu paylasmak nee guzel bizlere rabbim bizlerede nasip etsin dogurdum hersey cok iyi gitti yazmayiSizi ferahlatmak için bütün olumlu şeyleri anlatcam çünkü hepimizde erken doğurma korkusu vardı halende olan arkadaşlarım vardır
canim ben ,Kizlar kitap aldiniz mi... Dogum sonrasi icin ... bakimi olsun gelisimi olsun.. hastaliklar vs... bir de haliyle egitimler uyku olsun tuvalet olsun vs vs ... siz anladiniz :)
ay bende ise gittimi pertimCanım benim gözlemlediğim hareket eksikliği 1 ay iznim vardı evde kaldım heryerim ağrıyordu işe başladım ağrılarım geçti gerçekten hareketli olmak işe yarıyor hava serinleyince çık biraz yürüyüş yap bence
Zor zamanlar bitti gitti sağlıkla al bebeğini kucağına inaşallahKuzucum dün gece yeniden kanama olunca sabah doktora gittik.
Sizi ferahlatmak için bütün olumlu şeyleri anlatcam çünkü hepimizde erken doğurma korkusu vardı halende olan arkadaşlarım vardır
ben hep okeyim sezeryana ama bazi arkadaslarim illa vajinal dogumcu o yuzden onlarin yaninda bisi demiyorumYa o kadar guzel anlatiyorsun ki insanin sezeryan dogurasi geliyor
Doktorumun 8 ayda insa ettigi normal dogum yapmaliyim fikrini 1 gunde yiktin helal sana
Dila tarkan dimiben de ayni tribegirdim gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?