Ya doğum tarihi planlamayı geçtim konuşarak anlaşamıyoruz adamla soru sorulmasin istiyor. O birşey olmaz diyorsa soru sormayacagiz bunu bekliyor.
cnm ciğer geliştirici ödem yapmaz mı hemde nasıl, sncta seker yukluyorlar. hadi inşallah bnde ctsi dr. a gidicem güzel hbrlerler dönerizOf bu doktorlar da bazen bi garip yaaa
Kuzum normalde mesela 1 ay önceki düzenli tansiyonların kaç çıkıyordu? Ne kadar bi yükselme var?
iyi dr.a düşmek okdr zor ki, bnde anlamıyorum bazı dr. lara soru sorunca sanki ukalalık yapıomussun gbi algılıyolar ama hiç öyle değil onlar sölediklerini unutuyorlar biz unutmuyoruz ondan kaynaklı. temiz hava almaya cık, tuzu kesmıssım ztn soda da tansıyon yukseltıyor dikkat et az kaldı 1hafta daha gitse cok iyi
Benimki öncekine göre 2 şer birim yükselmiş durumda
İnanılmaz ödemlendim. Cumartesi Ciğer geliştirici tekrarlanmıştı ondandır diye Ümit ediyorum
İyi gelir canım şöyle biraz geç saatte çıkarsın serinde olur biraz hemEvet canım doğru söylüyorsun gerçekten bende başlayacağım yuruyuse
Oy çok iyi anlıyorum seni ve endişelerini.. evde daha iyi olacaksın inşallahBende canım şöyle sinir olduğum için 14/8 çıktı sonra düştü sinirsel ben biliyorim 13/9 çıktı aslında normalde zaten 12/8 düşük değildi başlarda da 13 e de çıkıyordu . Benim sinirlendigim nokta net konuşmaması neye gerek var söylese ona göre hareket edeceğim.surekli yuvarlak cevap veriyor sanki doktor benim kararı bana bırakıyor . Iyi ki eve gelmişim sakinlestim
Önceki dozlar bu kadar yapmamıştı ama bu tek dozda beni felaket hale getirdi. Şiştim şiştim balon oldumcnm ciğer geliştirici ödem yapmaz mı hemde nasıl, sncta seker yukluyorlar. hadi inşallah bnde ctsi dr. a gidicem güzel hbrlerler döneriz
Kızlar çok teşekkür ederim evet çok stres oldum dün biraz sanırım bunaldım evde olmaktan ondan da cikttigini düşünüyorum .ama bugün iyiyim psikolojik olduğunu düşünüyorum biraz daha bugün düzgün çıkıyor dün inip inip çıkıyordu .
Çıktın mı canım nasıl geçti ne dedi doktorBence de yerlerinde durmalılar artık :)
Kızlarr. Bugün 12 de randevum var heyecan bastı şimdiden :)
Ayyy E ekim1903 çok şükür Rabbime o kadar mutlu oldum ki. Maşallah kilosu da çok iyiymiş kendisi de saglikliymiş. Senin de iyi olmana çok sevindim . En kısa zamanda evinize geçin . Kız senin minnak Ağustos'ta doguverdi ekimi beklerken ya . Sırayı bozmayın diyorum kimse dinlemiyor bizi . Allahım ana babalı büyütsin ayağına taş degdirmesin inşallah
Oy ne güzel, bal bebişinin şansı olmuşbol bol dinlenmeye uyumaya çalış inşallah çok çabuk toparlanırsin
Caniim gozunuz aydin, seninde Nil'inde iyi olmasina cok sevindim, cok sukurAllah anali babali saglikla buyutsun yavrunuzu
Sezeryanda kan geliyor mu yaÇok cahilim gerçekten, o zaman bağlanan hasta bezlerinden mi almak lazım yanımıza? Sizleri okudukça hastane çantasına başlıyorum
Gunaydin kizlarherkesler iyi mi? @Hayyal ile Doruk kuzusundan haber gelmedi bikac gundur. E ekim1903 ile Nil kuş nasillar? -Sunshine ve Gunes kizi da merak ettim, sesleri cikmadi sanki dun bugun ben mi kacirdim umarim herseyler yolundadir takipteyim ve guzel haberleri gormek icin surekli KK girip cikiyorum
Kızlar biz çıktık şimdi nil hanımla hastaneden iyiyiz şükürler olsun sütüm geldi bizim kızda öğrendi emmeyi bol bol emziriyorum yarın yine hastaneye gelicez sarılığı başlamış testleri var yarın için bana dua edin bu arada kızım dil bağı ile doğdu ilerde pelteklik yapıyormuş 2 dk operasyonla aldılar 2.000 tl 2 dkBende hem depend hem cırtcırtlı bezden almıştım.. ayy doğrudur canım unutulur apar topar gittin sonuçta.. olsun iyi olun da..
Nasıl geçti geceniz? Nil hanım nasıllar
Ayy hadi geçmiş olsun operasyondan sonra da hemen saldılar mi? Çok iyi o zaman hemen toparlanacaksaKızlar biz çıktık şimdi nil hanımla hastaneden iyiyiz şükürler olsun sütüm geldi bizim kızda öğrendi emmeyi bol bol emziriyorum yarın yine hastaneye gelicez sarılığı başlamış testleri var yarın için bana dua edin bu arada kızım dil bağı ile doğdu ilerde pelteklik yapıyormuş 2 dk operasyonla aldılar 2.000 tl 2 dkküçük doğması çok zormuş kızlar emzirirken zor oluyor bütün planladıklarınızı unutun işin içine düşünce çok farklıymış ama bol bol ağız bezi ve müslin yanınızda olsun
Cnm operasyon şey gibi incecik bir şeye jilet atıyorlar gibi düşün aleti varmış olsun ciddi bişi değildiya ama herkese sesleniyorum pijama takımı almayın gecelik hele sezeryan olursanız asla o dikişlerle rahat edemezsiniz depend büyük alın. Sizin dualarınız sayesinde şu çocuk girmedi küveze bir mucizeydiAyy hadi geçmiş olsun operasyondan sonra da hemen saldılar mi? Çok iyi o zaman hemen toparlanacaksa
İnşallah sarılıkta ilerlemez canım bol bol emzirmeye devam et sen kendinde bol bol su iç şifa olsun küçük kuşadualarımız seninle hepimizin atlattin artık şifa diliyorum ikinize de bir an önce güzelce toparlanın inşallah
İncir uyutması yapsınlar kuzum sana süte çok faydalı ve bol bol su iç inşallah emzirme konusunda sıkıntı yaşamazsın sarılık ilerlemez böylelikleKızlar biz çıktık şimdi nil hanımla hastaneden iyiyiz şükürler olsun sütüm geldi bizim kızda öğrendi emmeyi bol bol emziriyorum yarın yine hastaneye gelicez sarılığı başlamış testleri var yarın için bana dua edin bu arada kızım dil bağı ile doğdu ilerde pelteklik yapıyormuş 2 dk operasyonla aldılar 2.000 tl 2 dkküçük doğması çok zormuş kızlar emzirirken zor oluyor bütün planladıklarınızı unutun işin içine düşünce çok farklıymış ama bol bol ağız bezi ve müslin yanınızda olsun
Ah ah ah maşallah yavrum çok sevindim sağ Salim beraber çıkmanıza.Kızlar biz çıktık şimdi nil hanımla hastaneden iyiyiz şükürler olsun sütüm geldi bizim kızda öğrendi emmeyi bol bol emziriyorum yarın yine hastaneye gelicez sarılığı başlamış testleri var yarın için bana dua edin bu arada kızım dil bağı ile doğdu ilerde pelteklik yapıyormuş 2 dk operasyonla aldılar 2.000 tl 2 dkküçük doğması çok zormuş kızlar emzirirken zor oluyor bütün planladıklarınızı unutun işin içine düşünce çok farklıymış ama bol bol ağız bezi ve müslin yanınızda olsun
Ah canım bak seni beklerken ben ipi gögüsledim ama iyi ki o haftalar doğmamış seninki şimdiAh ah ah maşallah yavrum çok sevindim sağ Salim beraber çıkmanıza.dil bağı çok çok ufak bir şey gerçekten,bitmiş gitmiş maşallah bununla geçmiş olsun.
artık sarılık da hepimizin beklediği şey maalesef ama o da Nil kuzumuz beslendikçe geçecek inşallah.
Allahım sizi nazarlardan korusun
Yarınki testler sorunsuz sıkıntısız geçer inşallah
Canım şükür her şey yolunda baş aşağı duruyor o baskıdan dolayı çatı ağrısı yapıyormuş ek olarak nst ye bağladı ne olur ne olmaz diye sancı çıkmadı orda da :) artık 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Doğum izin raporumu da aldımÇıktın mı canım nasıl geçti ne dedi doktor
Yaaaa meleğinin kokusu hep burnunda artıkKızlar biz çıktık şimdi nil hanımla hastaneden iyiyiz şükürler olsun sütüm geldi bizim kızda öğrendi emmeyi bol bol emziriyorum yarın yine hastaneye gelicez sarılığı başlamış testleri var yarın için bana dua edin bu arada kızım dil bağı ile doğdu ilerde pelteklik yapıyormuş 2 dk operasyonla aldılar 2.000 tl 2 dkküçük doğması çok zormuş kızlar emzirirken zor oluyor bütün planladıklarınızı unutun işin içine düşünce çok farklıymış ama bol bol ağız bezi ve müslin yanınızda olsun
Kızlar biz çıktık şimdi nil hanımla hastaneden iyiyiz şükürler olsun sütüm geldi bizim kızda öğrendi emmeyi bol bol emziriyorum yarın yine hastaneye gelicez sarılığı başlamış testleri var yarın için bana dua edin bu arada kızım dil bağı ile doğdu ilerde pelteklik yapıyormuş 2 dk operasyonla aldılar 2.000 tl 2 dkküçük doğması çok zormuş kızlar emzirirken zor oluyor bütün planladıklarınızı unutun işin içine düşünce çok farklıymış ama bol bol ağız bezi ve müslin yanınızda olsun
Haftan yazıyordur büyük ihtimalle.. e nabızdan da bakabilirsinKızlar çalışabilir raporu aldınız mı ? doktorun verdiği raporda hiç bir tarih yazmıyor şimdi farkettim de geçerli olur mu acaba ?
Eve gelmene çok sevindim canım.. stres hakkaten mahvediyor insanı..Kızlar kusura bakmayın dün hastanedeydim ondan cevap vermedim soranlara tansiyonum yükselip iniyor özeldeki yat dedi yer yokmuş hastanede. Devlete gittim onlar da saatlerce ölçüm aldılar 14/9 u geçince gel dediler. Bakalım 24 saat idrar toplayacagim protein kaçağı var mı diye bakacaklar . Dualariniza eklemeyi unutmayın . Evde olmak çok güzel orda daha çok tansiyonum çıkıyor
32.haftada çalışır yazıyodu.. cumartesi 35+0 oluyorum ve doğum iznine ayrılcam bende..Kızlar çalışamaz raporu alanlar raporunuzda rapor bitiş tarihi yazıyor mu ? Benimkinde yazmıyor doğumda ikinci bi rapor daha verilecekmiş doğru mu acaba
Ailem malesef burda değil onlar olunca oyalaniyorum canım . Artık hastane çantası falan hazırlayacağım onla oyalanirimOyalanacak bir şeyler bulsan kendine canım. Yada ailenle aynı şehirde misin bilmiyorum ama şöyle 1 haftalıgına onların yanına gitsen kalabalık olunca daha iyi hissediyor insan kendini
Oyy yavrum benim maşallahKızlar biz çıktık şimdi nil hanımla hastaneden iyiyiz şükürler olsun sütüm geldi bizim kızda öğrendi emmeyi bol bol emziriyorum yarın yine hastaneye gelicez sarılığı başlamış testleri var yarın için bana dua edin bu arada kızım dil bağı ile doğdu ilerde pelteklik yapıyormuş 2 dk operasyonla aldılar 2.000 tl 2 dkküçük doğması çok zormuş kızlar emzirirken zor oluyor bütün planladıklarınızı unutun işin içine düşünce çok farklıymış ama bol bol ağız bezi ve müslin yanınızda olsun
Evet aldım canim ben ama tarihlerin.hepsi ayrıntılı yaziyordu benimkinde.Kızlar çalışabilir raporu aldınız mı ? doktorun verdiği raporda hiç bir tarih yazmıyor şimdi farkettim de geçerli olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?