2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya doğum tarihi planlamayı geçtim konuşarak anlaşamıyoruz adamla soru sorulmasin istiyor. O birşey olmaz diyorsa soru sormayacagiz bunu bekliyor.

cnm ciğer geliştirici ödem yapmaz mı hemde nasıl, sncta seker yukluyorlar. hadi inşallah bnde ctsi dr. a gidicem güzel hbrlerler döneriz

Oy çok iyi anlıyorum seni ve endişelerini.. evde daha iyi olacaksın inşallah

cnm ciğer geliştirici ödem yapmaz mı hemde nasıl, sncta seker yukluyorlar. hadi inşallah bnde ctsi dr. a gidicem güzel hbrlerler döneriz
Önceki dozlar bu kadar yapmamıştı ama bu tek dozda beni felaket hale getirdi. Şiştim şiştim balon oldum
Senin randevun kaçta canım ?
ben cumartesi öğlen 2 gibi en geç sizi haberdar ederim herhalde aşırı meraktayım neler olacak

Oyalanacak bir şeyler bulsan kendine canım. Yada ailenle aynı şehirde misin bilmiyorum ama şöyle 1 haftalıgına onların yanına gitsen kalabalık olunca daha iyi hissediyor insan kendini

Oy ne güzel, bal bebişinin şansı olmuş bol bol dinlenmeye uyumaya çalış inşallah çok çabuk toparlanırsin

Caniim gozunuz aydin, seninde Nil'inde iyi olmasina cok sevindim, cok sukur Allah anali babali saglikla buyutsun yavrunuzu

Sezeryanda kan geliyor mu ya Çok cahilim gerçekten, o zaman bağlanan hasta bezlerinden mi almak lazım yanımıza? Sizleri okudukça hastane çantasına başlıyorum

Bende hem depend hem cırtcırtlı bezden almıştım.. ayy doğrudur canım unutulur apar topar gittin sonuçta.. olsun iyi olun da..
Nasıl geçti geceniz? Nil hanım nasıllar
Kızlar biz çıktık şimdi nil hanımla hastaneden iyiyiz şükürler olsun sütüm geldi bizim kızda öğrendi emmeyi bol bol emziriyorum yarın yine hastaneye gelicez sarılığı başlamış testleri var yarın için bana dua edin bu arada kızım dil bağı ile doğdu ilerde pelteklik yapıyormuş 2 dk operasyonla aldılar 2.000 tl 2 dk küçük doğması çok zormuş kızlar emzirirken zor oluyor bütün planladıklarınızı unutun işin içine düşünce çok farklıymış ama bol bol ağız bezi ve müslin yanınızda olsun

Ayy hadi geçmiş olsun operasyondan sonra da hemen saldılar mi? Çok iyi o zaman hemen toparlanacaksa
İnşallah sarılıkta ilerlemez canım bol bol emzirmeye devam et sen kendinde bol bol su iç şifa olsun küçük kuşa dualarımız seninle hepimizin atlattin artık şifa diliyorum ikinize de bir an önce güzelce toparlanın inşallah

Cnm operasyon şey gibi incecik bir şeye jilet atıyorlar gibi düşün aleti varmış olsun ciddi bişi değildiya ama herkese sesleniyorum pijama takımı almayın gecelik hele sezeryan olursanız asla o dikişlerle rahat edemezsiniz depend büyük alın. Sizin dualarınız sayesinde şu çocuk girmedi küveze bir mucizeydi

İncir uyutması yapsınlar kuzum sana süte çok faydalı ve bol bol su iç inşallah emzirme konusunda sıkıntı yaşamazsın sarılık ilerlemez böylelikle Haftasına göre iyi doğdu minik kuş annesi öyle deme sen bol bol emzirerek büyüteceksiin

Ah ah ah maşallah yavrum çok sevindim sağ Salim beraber çıkmanıza. dil bağı çok çok ufak bir şey gerçekten,bitmiş gitmiş maşallah bununla geçmiş olsun.
artık sarılık da hepimizin beklediği şey maalesef ama o da Nil kuzumuz beslendikçe geçecek inşallah.
Allahım sizi nazarlardan korusun
Yarınki testler sorunsuz sıkıntısız geçer inşallah

Ah canım bak seni beklerken ben ipi gögüsledim ama iyi ki o haftalar doğmamış seninki şimdi
Hiç üzülme olsa bile bir şekilde hallediliyor amin canım sen ne durumdasın okuyamadıö

Çıktın mı canım nasıl geçti ne dedi doktor
Canım şükür her şey yolunda baş aşağı duruyor o baskıdan dolayı çatı ağrısı yapıyormuş ek olarak nst ye bağladı ne olur ne olmaz diye sancı çıkmadı orda da :) artık 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Doğum izin raporumu da aldım
Yaaaa meleğinin kokusu hep burnunda artık nil kuzu huzur mutluluk uğur getirsin evinize inşallah

Ay maşallah maşallah çok şükür canım bol bol emzir sarılığın artmamasının yolu beslemekten geçiyor.. inşAllah yarında güzel sonuçlar çıkar kuzum maşallah çok şükür valla.. seninle de günümüz aynıymış normalde dün korktum valla geliyor diye alta baskı yapmaya başladı çünkü.. annem rüyasında görmüş bugün iyi misin diye aradı doğuruyor muydum hayırdır dedüm yok ama ağlıyordun diyor dedim gece zor geçti biraz yordu torunun.. akıntı vs değil aşırı hareket ve aşağı baskı vardı.. cumartesi günü randevum bakalım ne durumda beyfendi..

Kızlar çalışabilir raporu aldınız mı ? doktorun verdiği raporda hiç bir tarih yazmıyor şimdi farkettim de geçerli olur mu acaba ?
Haftan yazıyordur büyük ihtimalle.. e nabızdan da bakabilirsin
Eve gelmene çok sevindim canım.. stres hakkaten mahvediyor insanı..
Kızlar çalışamaz raporu alanlar raporunuzda rapor bitiş tarihi yazıyor mu ? Benimkinde yazmıyor doğumda ikinci bi rapor daha verilecekmiş doğru mu acaba
32.haftada çalışır yazıyodu.. cumartesi 35+0 oluyorum ve doğum iznine ayrılcam bende..

Oyalanacak bir şeyler bulsan kendine canım. Yada ailenle aynı şehirde misin bilmiyorum ama şöyle 1 haftalıgına onların yanına gitsen kalabalık olunca daha iyi hissediyor insan kendini
Ailem malesef burda değil onlar olunca oyalaniyorum canım . Artık hastane çantası falan hazırlayacağım onla oyalanirim

Oyy yavrum benim maşallah çok güzel çıktınız hemen canım annelik nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…