Bugun oylen geldi canim yanliz deilim artikEşin ne zaman gelecek canım
Rabbim en kısa zamanda iyilik ve sağlık versin canımHerkese selam. Pek keyfim yok etiketleyen soran arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Kaç gündür oğlum entübe oldu, cumartesiden beri günler ağır çekim geçiyor. Onun normale dönmesini bekliyoruz bize dua edin.
İnsanlar bir tuhaf hangi diplomayla söylüyorlar anlamıyorum sağlıkla zamanında gelsin demek çok mu zorayy gerçekten. benim de kayınvalidem sen 20 güne doğurursun senin eli kulağında diyip duruyor. yani allaha şükür riskli bir durumum yok ağırlaşmadım bile doğru düzgün kilo almadım ödem dahi tutmuş değilim. neden böyle söyleyip duruyor anlam veremiyorum yani söylemesi için hiçbir sebep yok ortada. sanırım hoşlarına gidiyor endişelendirmek…
Canım doktora gittin miBugun oylen geldi canim yanliz deilim artik
Valla ne yalan söyleyeyim seni görünce bana da bi cesaret gelmedi değil hani
hastaneden Nil’i de alıp çıktınız ya O kadar içim ferahladı ki.
Zaten Sen orda doğuruyorsun, ben evde dokuz doğuruyorumeşime çok çaktırmamaya çalışıyordum çünkü o sırada tansiyonum da çıktı kızıyor bana etkileniyorum diye.
Bizim de günümüz hoh hoh bekleyiş ile geçiyor canım farklı tipte bel ağrıları ve sancılar çok hayırlısı bakalım.
Doktorum ile cumartesi görüşeceğiz heyecanlıyım
İnsanı damdan düşen değil o an seninle birlikte damdan düşmekte olan anlıyormuş. Bu insanlar isterse 10 çocuk doğursun pata küte saçma sapan konuşmayı seviyorlar :)
Vakitli doğumlar diliyorum canım benimsıkma canını
İnşallah
Hayırlı haberlerle gel canım. Muhtemelen normal diyecektir
Ben artık ağrı sancı için yorum yapamıyorum her an canım acıyordoktora da ağrım var demiyorum cünkü hep normal
Ağrılara dinlenince geçiyorsa iyi diyor ama dinlenemiyorum kizaten Gece 5 defa uyanmak değil de soldan sağa dönüp kalkması en büyük dert
Vakitli, kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim
Günlerimiz aynı sanırım biz de Eylül 15 sonrası annesi olmaya niyetliyiz
34ün içindeyim el şişmesi ve uyuşması var bacak krampı da magnezyumu bi kaç gün içmezsem oluyor canımBenimde aynı çok fena doktor kontrolüm de cumartesi günü bel bacak sızlaması da oluyor mu sizinde bide kaç haftalıksınız
Canım ılık duş tavsiye ediyor herkes ılık bir duşa gir gögsüne masaj yap. Pompada işe yarıyormus ilk etapta süt gelsin zaten minik emdikce miktarı artar insallah. Ama şu ılık duşla masajı bana doğum yapmıs bütün arkadaslarım tavsiye ettiKızlar bir gögsümü emiyor öbüründen gelmiyor sizce sıcak tülbent mi yapsam direk pompaylamı çözüm bulsam
Herkese selam. Pek keyfim yok etiketleyen soran arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Kaç gündür oğlum entübe oldu, cumartesiden beri günler ağır çekim geçiyor. Onun normale dönmesini bekliyoruz bize dua edin.
E ekim1903 canım buna ek bende bir videoda gördüm evde elektrikli diş fırçası varsa fırçalı kısmı değilde arka tarafıyla masaj yapıyorlardı göğüse ucuna getirmeden deneyebilirsin kanal tıkanıklıklarınada iyi geliyormuşSıcak uygula göğsüne , mutlaka da sağlamalısın. Meme ucun emme hareketi görünce daha hızlı süt geliyor. Duş almana izin var ise göğüslere sıcak su da uygulayabilirsin canım
Bugün düzgün beslendin mii. Vücut direncin filan mı düştü
Acile Gidicez birazdan serum falan taksinlar olmayacak boyle tansiyonumda dustu galiba surekli basim donuyorCanım doktora gittin mi
Çok iyi yapmışsın canım nstye falan bakarlar için rahatlar hemdeAcile Gidicez birazdan serum falan taksinlar olmayacak boyle tansiyonumda dustu galiba surekli basim donuyor
Haber veririm kizlar merak etmeyin
Şükür canım bi sıkıntında olmasinBugun oylen geldi canim yanliz deilim artik
Rabbim yardımcınız olsun bütün dualarımız sizinleHerkese selam. Pek keyfim yok etiketleyen soran arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Kaç gündür oğlum entübe oldu, cumartesiden beri günler ağır çekim geçiyor. Onun normale dönmesini bekliyoruz bize dua edin.
bak hayyal cim masaj yapmak, sıcak havlu sarmak ve elle sağım ile süt indiğinden bahsetmişti.Kızlar bir gögsümü emiyor öbüründen gelmiyor sizce sıcak tülbent mi yapsam direk pompaylamı çözüm bulsam
Allahım yar ve yardımcınız olsun Doruk kuşumuz en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.Herkese selam. Pek keyfim yok etiketleyen soran arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Kaç gündür oğlum entübe oldu, cumartesiden beri günler ağır çekim geçiyor. Onun normale dönmesini bekliyoruz bize dua edin.
kız çılgın kendine dert aramasanaGeçen bi yerde plasenta ayrılması gibi bir şey yazmıştın canım sen sanırım şimdi ona yoruyorum o mu ağrı yapıyo diyorum gidince plasentam nerde benim diye sorcam dr a muhtemelen ebesinin nikahında dicekadamı da darlıyorum her seferinde illa bişey bulcam ama böyle kötü senaryolar geliyo hep tam sonuna geldik :/
ne oldu böyle canım ya anlamadım hiçAcile Gidicez birazdan serum falan taksinlar olmayacak boyle tansiyonumda dustu galiba surekli basim donuyor
Acile Gidicez birazdan serum falan taksinlar olmayacak boyle tansiyonumda dustu galiba surekli basim donuyor
Allah şifa versin Doruk bebeğe inşallah, bir an önce sağlığına kavuşsunHerkese selam. Pek keyfim yok etiketleyen soran arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Kaç gündür oğlum entübe oldu, cumartesiden beri günler ağır çekim geçiyor. Onun normale dönmesini bekliyoruz bize dua edin.
@Hayyal Herkese selam. Pek keyfim yok etiketleyen soran arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Kaç gündür oğlum entübe oldu, cumartesiden beri günler ağır çekim geçiyor. Onun normale dönmesini bekliyoruz bize dua edin.
Benimki de kendisiyle kıyaslıyor ben erken doğurdum seninki de beklemez diyeayy gerçekten. benim de kayınvalidem sen 20 güne doğurursun senin eli kulağında diyip duruyor. yani allaha şükür riskli bir durumum yok ağırlaşmadım bile doğru düzgün kilo almadım ödem dahi tutmuş değilim. neden böyle söyleyip duruyor anlam veremiyorum yani söylemesi için hiçbir sebep yok ortada. sanırım hoşlarına gidiyor endişelendirmek…
Çok haklısın, umarım hepimiz için vakitli ve sağlıklı olurİnsanı damdan düşen değil o an seninle birlikte damdan düşmekte olan anlıyormuş. Bu insanlar isterse 10 çocuk doğursun pata küte saçma sapan konuşmayı seviyorlar :)
Vakitli doğumlar diliyorum canım benimsıkma canını
Çok geçmiş olsun canım bi sebebi varmıymış düşmesinin? Insallah bir an önce toparlanır çıkarsınKizlar sizi merakta birakmak istemiyorum Serum taktilar bu aksam hastanede kalicam tansiyonum cok dusmus ama simdi iyim dinlenicem sabaha bsyim kalmaz diye umud ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?