2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Herkese selam. Pek keyfim yok etiketleyen soran arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Kaç gündür oğlum entübe oldu, cumartesiden beri günler ağır çekim geçiyor. Onun normale dönmesini bekliyoruz bize dua edin.
Rabbim en kısa zamanda iyilik ve sağlık versin canım

İnsanlar bir tuhaf hangi diplomayla söylüyorlar anlamıyorum sağlıkla zamanında gelsin demek çok mu zor Neyse neşelendireyim seni bizim komşu teyzede tartıldın mı kilo almış mısın sorup duruyor karşı komşuyada kilo vermişsin çok kötü diyor bende teyze hassas kantar sanırım herkesi ölçüyor gözüyle dedim direk sustu içeri girdi

Geçen bi yerde plasenta ayrılması gibi bir şey yazmıştın canım sen sanırım şimdi ona yoruyorum o mu ağrı yapıyo diyorum gidince plasentam nerde benim diye sorcam dr a muhtemelen ebesinin nikahında dicek adamı da darlıyorum her seferinde illa bişey bulcam ama böyle kötü senaryolar geliyo hep tam sonuna geldik :/
Benimde aynı çok fena doktor kontrolüm de cumartesi günü bel bacak sızlaması da oluyor mu sizinde bide kaç haftalıksınız
34ün içindeyim el şişmesi ve uyuşması var bacak krampı da magnezyumu bi kaç gün içmezsem oluyor canım

E ekim1903 duş alabilirsen hemen gelir sıcak havlu da koy ve sağ sezeryandan iki gün sonra tam iniyo süt

Kızlar bir gögsümü emiyor öbüründen gelmiyor sizce sıcak tülbent mi yapsam direk pompaylamı çözüm bulsam
Canım ılık duş tavsiye ediyor herkes ılık bir duşa gir gögsüne masaj yap. Pompada işe yarıyormus ilk etapta süt gelsin zaten minik emdikce miktarı artar insallah. Ama şu ılık duşla masajı bana doğum yapmıs bütün arkadaslarım tavsiye etti

Herkese selam. Pek keyfim yok etiketleyen soran arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Kaç gündür oğlum entübe oldu, cumartesiden beri günler ağır çekim geçiyor. Onun normale dönmesini bekliyoruz bize dua edin.

Dualarımdasın canım Rabbim yardımcınız olsun

Sıcak uygula göğsüne , mutlaka da sağlamalısın. Meme ucun emme hareketi görünce daha hızlı süt geliyor. Duş almana izin var ise göğüslere sıcak su da uygulayabilirsin canım
E ekim1903 canım buna ek bende bir videoda gördüm evde elektrikli diş fırçası varsa fırçalı kısmı değilde arka tarafıyla masaj yapıyorlardı göğüse ucuna getirmeden deneyebilirsin kanal tıkanıklıklarınada iyi geliyormuş

Kızlar bir gögsümü emiyor öbüründen gelmiyor sizce sıcak tülbent mi yapsam direk pompaylamı çözüm bulsam
bak hayyal cim masaj yapmak, sıcak havlu sarmak ve elle sağım ile süt indiğinden bahsetmişti.
kontrolsüz pompa kullanmak bu aşamada yara yapabilir.

Allahım yar ve yardımcınız olsun Doruk kuşumuz en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
hepimizin dualarındasınız canım benim.

kız çılgın kendine dert aramasana
kanamam olduğu için plasentada ayrılma var mı diye bakıldı.
için rahatlayacaksa eğer solda tam plasentamın olduğu yerde arada çok sancılandığım olmuştu ama onla alakalı bi sıkıntımız yok şükür :)
bebeler büyüyo bebeler :))))
Acile Gidicez birazdan serum falan taksinlar olmayacak boyle tansiyonumda dustu galiba surekli basim donuyor
Haber veririm kizlar merak etmeyin
ne oldu böyle canım ya anlamadım hiç
hayırlı haberlerle gel inşallah bi sıkıntı yoktur.

Allah şifa versin Doruk bebeğe inşallah, bir an önce sağlığına kavuşsun İyileşip, yanına gelecek annesi, güçlü kalmaya çalış, dularım oğlunla

Benimki de kendisiyle kıyaslıyor ben erken doğurdum seninki de beklemez diye bende 42 yi de görürüm İnşallah diyorum acelem yok bebiş iyi olsun yeter.

Çok haklısın, umarım hepimiz için vakitli ve sağlıklı olur

Kizlar sizi merakta birakmak istemiyorum Serum taktilar bu aksam hastanede kalicam tansiyonum cok dusmus ama simdi iyim dinlenicem sabaha bsyim kalmaz diye umud ediyorum
Çok geçmiş olsun canım bi sebebi varmıymış düşmesinin? Insallah bir an önce toparlanır çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…