tarih yazmaz ztn 32.hafta calısır yazar cnkü istediğin zmn calısamaza dönebilirsın bn 32 de calısabılır aldım izinlerimi kullandım 35te calısamaz aldımKızlar çalışabilir raporu aldınız mı ? doktorun verdiği raporda hiç bir tarih yazmıyor şimdi farkettim de geçerli olur mu acaba ?
Geçmiş olsun canım benim 36 dasin az kalmış az daha sabırKızlar kusura bakmayın dün hastanedeydim ondan cevap vermedim soranlara tansiyonum yükselip iniyor özeldeki yat dedi yer yokmuş hastanede. Devlete gittim onlar da saatlerce ölçüm aldılar 14/9 u geçince gel dediler. Bakalım 24 saat idrar toplayacagim protein kaçağı var mı diye bakacaklar . Dualariniza eklemeyi unutmayın . Evde olmak çok güzel orda daha çok tansiyonum çıkıyor
Inşallah canım dun doktor sinirlerimi çok bozdu . Kızım hiç kilo almamış karın çevresi on gün geriden geliyor diyorum ki normal mi tansiyondan olabilir mi bana diyor ki ölçümü üç gün önce yaptık . Oysaki ölçüm yapılali on gün geçti . Anlatamadim adamaGeçmiş olsun canım benim 36 dasin az kalmış az daha sabırevinde mis gibi rahatlarsın inşallah geçer
Hiç takma kuzum karıştırmış belliki günleri biz daha iyi takip ediyoruzInşallah canım dun doktor sinirlerimi çok bozdu . Kızım hiç kilo almamış karın çevresi on gün geriden geliyor diyorum ki normal mi tansiyondan olabilir mi bana diyor ki ölçümü üç gün önce yaptık . Oysaki ölçüm yapılali on gün geçti . Anlatamadim adama
oy kuzucum inşallah idrar temiz çıkar.Kızlar kusura bakmayın dün hastanedeydim ondan cevap vermedim soranlara tansiyonum yükselip iniyor özeldeki yat dedi yer yokmuş hastanede. Devlete gittim onlar da saatlerce ölçüm aldılar 14/9 u geçince gel dediler. Bakalım 24 saat idrar toplayacagim protein kaçağı var mı diye bakacaklar . Dualariniza eklemeyi unutmayın . Evde olmak çok güzel orda daha çok tansiyonum çıkıyor
ölçüm konusu da ayrı bi garip :) konuştuğun kendi doktorun muydu ?Inşallah canım dun doktor sinirlerimi çok bozdu . Kızım hiç kilo almamış karın çevresi on gün geriden geliyor diyorum ki normal mi tansiyondan olabilir mi bana diyor ki ölçümü üç gün önce yaptık . Oysaki ölçüm yapılali on gün geçti . Anlatamadim adama
Evet Allah'tan normalmiş başka doktora da sordum canijHiç takma kuzum karıştırmış belliki günleri biz daha iyi takip ediyoruzgeri dahi olsa 10 gün olaki yine sorun yok normal diyor Dr . iyice paranoya olduk son zamanlarda
Ölçüm yapan kendi doktorum son zamanlarda anlaşamıyoruz .oy kuzucum inşallah idrar temiz çıkar.
neyse ki artık son zamanlardayız.
insan hastanedense evde daha rahat oluyor. sen zaten beslenmene de dikkat ediyorsundur.
hiç strese gerek yok ben de eskisi kadar streslenmiyorum bugünlere geldik şükürler olsun..
ölçüm konusu da ayrı bi garip :) konuştuğun kendi doktorun muydu ?
allah allah.Ölçüm yapan kendi doktorum son zamanlarda anlaşamıyoruz .
Inşallah gerçekten temiz gelsin ama sakinim bugün . Artık son zamanlar zaten evimde sakin sakin oturacagim ya
Ya doğum tarihi planlamayı geçtim konuşarak anlaşamıyoruz adamla soru sorulmasin istiyor. O birşey olmaz diyorsa soru sormayacagiz bunu bekliyor.allah allah.
bu arada planladığınız bi doğum tarihi var mı ?
doktorda da artık haftanın ilerlemiş olmasının getirdiği bi rahatlık mı var acaba :))
aynen öyle otur sakin sakin kuzucum ya.
artık bebiş gelecek diye yavaşça heyecanlanma vakti, strese gerek yok :) allahın izniyle hiçbir sıkıntı çıkmaz
Insallah protein cikmaz kuzum.Kızlar kusura bakmayın dün hastanedeydim ondan cevap vermedim soranlara tansiyonum yükselip iniyor özeldeki yat dedi yer yokmuş hastanede. Devlete gittim onlar da saatlerce ölçüm aldılar 14/9 u geçince gel dediler. Bakalım 24 saat idrar toplayacagim protein kaçağı var mı diye bakacaklar . Dualariniza eklemeyi unutmayın . Evde olmak çok güzel orda daha çok tansiyonum çıkıyor
Ellerim sabahları çok şiş oluyor canım . Artık tuzu tamamen kestim biraz daha düzeldi . Aşırı su içtiğim için idrar rengi düzelmişti . Aslında tansiyonum dün aşırı yükseldi doktora sinirlendim. Hastanede istersen yat diyor ben diyorum ki gerekir mi ? Bana diyor ki işte evde ölçümlerin doğru mu bilemeyiz bir diyor suyun sınırda sonra diyor ki yok güzel . En son sinirden tansiyonum çıktı çünkü sabah iyiydim yüksek yat dedi bu sefer baktım yer yok hastanede bu sefer devlete gittim orda da gerek yok dedilerInsallah protein cikmaz kuzum.
El ayak ve dizlerinde sisme var mi ama boyle davuk gibi yuruyemeyecek kadar fln ?idrarin boyle cok cok sari mi ?
benimde hep hastaneye gdiince evdekinden 2 birim daha yuksek cikiyor. doktor diyor zaten burda olmak strese sokuyor demi diye.
Bir de olcumlere cok takilma , son haftalarda zaten bebegin pozisyonunsn dolayi asla %100 tutmazmis rakamlar . bana kendi doktorum ve ultrosona gittigim teknisyen soylemisti. o yuzden bir kac kez olcup ortalama rakam aliyorlarmis . Hayir zaten belki uzun boylu olacak cocugun , genetik olarak da karin bolgesi zayif olabilir. bunlari hic dusunuyorlar
Amiin amiin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallahIyi geceler kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. Arada okumaya çalışıyorum ama bir türlü yazamadim iki arkadaşımız doğum etmiş bile gözünüz aydın etiketlemeyi tam çözemedim yanlış kişiyi eklemek istemiyorum:) hayal ve ekim arkadaşlarımız Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insaallah. Sizi okuyunca heyecanlandim ben yaşıyorum sanki :) benim bugün itibariyle 34 haftalik oldu. bugün nasip olursa hastaneye de gidecegim bakalım bebegim nasıl.
Benim cantam bile hazır değil henüz önümüzdeki hafta hazırlarim insaallah buzluga birşeyler yapicam malum kışlık hazırlıkları bir yandan vede evin temizliğide olacak bakalım ne kadarını yapabilirim.
Rabbim hepimizin yardımcısi olsun insaallah.
Katılıyorum cahil kalalım boşveriin bazen her şeyi bilmek iyi olmuyorbosver bazen cahillik iyidirbana arkadasim aylardir kurs al dogum ile ilgili diyor, bende kaciyorum hani derler ya cahil cesareti ile , aynen oyle yapayim diyorum , yoksa kendi kendimi korkuturum kesin
Kendine dikkat et canım inşallah hiç bir sorun yaşamadan gececek bu süreçKızlar kusura bakmayın dün hastanedeydim ondan cevap vermedim soranlara tansiyonum yükselip iniyor özeldeki yat dedi yer yokmuş hastanede. Devlete gittim onlar da saatlerce ölçüm aldılar 14/9 u geçince gel dediler. Bakalım 24 saat idrar toplayacagim protein kaçağı var mı diye bakacaklar . Dualariniza eklemeyi unutmayın . Evde olmak çok güzel orda daha çok tansiyonum çıkıyor
Canım benim artik 36 sayılıyoruz hic canını sıkmaKızlar kusura bakmayın dün hastanedeydim ondan cevap vermedim soranlara tansiyonum yükselip iniyor özeldeki yat dedi yer yokmuş hastanede. Devlete gittim onlar da saatlerce ölçüm aldılar 14/9 u geçince gel dediler. Bakalım 24 saat idrar toplayacagim protein kaçağı var mı diye bakacaklar . Dualariniza eklemeyi unutmayın . Evde olmak çok güzel orda daha çok tansiyonum çıkıyor
Canım benim artik 36 sayılıyoruz hic canını sıkmaen iyisi senin ve bebisinin sağlığı nasıl iyi olacaksa öyle olsun stres yapma çok az zamanımız kaldı zaten bundan sonra hiç sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum Allahin izniyle bu haftalarda doğum olsa bile. Sen her zaman o kafada ol. İnşallah protein çıkmaz diyelim ama güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Kızlar çok teşekkür ederim evet çok stres oldum dün biraz sanırım bunaldım evde olmaktan ondan da cikttigini düşünüyorum .ama bugün iyiyim psikolojik olduğunu düşünüyorum biraz daha bugün düzgün çıkıyor dün inip inip çıkıyordu .Kendine dikkat et canım inşallah hiç bir sorun yaşamadan gececek bu süreç
Kendini sürekli takip et bakalım. Ödem durumun nasıl pekii elim ayağın çok şişiyor mu
Ah o stres yok mu annemin oraya geldiğimden beri şekerim bile düşük çıkıyor. En son işlerden dolayı ve çok sıcaktan evde stres olmuştum buraya gelince kafam rahatlamış resmen.Kızlar çok teşekkür ederim evet çok stres oldum dün biraz sanırım bunaldım evde olmaktan ondan da cikttigini düşünüyorum .ama bugün iyiyim psikolojik olduğunu düşünüyorum biraz daha bugün düzgün çıkıyor dün inip inip çıkıyordu .
Of bu doktorlar da bazen bi garip yaaaYa doğum tarihi planlamayı geçtim konuşarak anlaşamıyoruz adamla soru sorulmasin istiyor. O birşey olmaz diyorsa soru sormayacagiz bunu bekliyor.
Evet canım doğru söylüyorsun gerçekten bende başlayacağım yuruyuseAh o stres yok mu annemin oraya geldiğimden beri şekerim bile düşük çıkıyor. En son işlerden dolayı ve çok sıcaktan evde stres olmuştum buraya gelince kafam rahatlamış resmen.
Şöyle sen akşam yürüyüş yap biraz eşinle falan kafan dağılsın hiç stres yapma çok az kaldı canim
Bende canım şöyle sinir olduğum için 14/8 çıktı sonra düştü sinirsel ben biliyorim 13/9 çıktı aslında normalde zaten 12/8 düşük değildi başlarda da 13 e de çıkıyordu . Benim sinirlendigim nokta net konuşmaması neye gerek var söylese ona göre hareket edeceğim.surekli yuvarlak cevap veriyor sanki doktor benim kararı bana bırakıyor . Iyi ki eve gelmişim sakinlestimOf bu doktorlar da bazen bi garip yaaa
Kuzum normalde mesela 1 ay önceki düzenli tansiyonların kaç çıkıyordu? Ne kadar bi yükselme var?
Benimki öncekine göre 2 şer birim yükselmiş durumda
İnanılmaz ödemlendim. Cumartesi Ciğer geliştirici tekrarlanmıştı ondandır diye Ümit ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?