2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar, ben yoğun çalıştığım için eylül ve ekim annelerinin sessiz takipçilerdenim genelde, ama buradaki ortam öyle sıcak ve samimi ki sanki yıllardır arkadaş gibi herkes birbiri için endişeleniyor
ayrı ayrı yazamadım doğumlar için hayırlı olsun herkese, benim beklenen doğum tarihim de 7 ekim ama eylül annesi olacağım inşallah, ilk doğumum sezaryendi, gebeliğin 4. ayından beri ara ara tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum ve vajinitim de mevcut, inşallah 38i bekler bakalım bebiş:)
henüz doğum iznine ayrılmadığım için eksiklere de odaklanamadım en geç bu haftasonu hastane çantasını hazırlamak ve eksikleri almayı düşünüyorum

merhaba benim de enfeksiyonum var ara ara tekrarlıyor, idrar yolu enfeklsiyonu muydu seninki? başka antibiyotik verdiler mi hiç?

Sat'a göre 40 gün kaldı doğuma. Vaktinde gel lütfen bebiş herkes erken doğurursun diyor gıcık oluyorum doktorun bile bişey dediği yok doğum için, herkes ne kadar meraklıymış ya
ayy gerçekten. benim de kayınvalidem sen 20 güne doğurursun senin eli kulağında diyip duruyor. yani allaha şükür riskli bir durumum yok ağırlaşmadım bile doğru düzgün kilo almadım ödem dahi tutmuş değilim. neden böyle söyleyip duruyor anlam veremiyorum yani söylemesi için hiçbir sebep yok ortada. sanırım hoşlarına gidiyor endişelendirmek…

Ah canım bak seni beklerken ben ipi gögüsledim ama iyi ki o haftalar doğmamış seninki şimdi
Hiç üzülme olsa bile bir şekilde hallediliyor amin canım sen ne durumdasın okuyamadıö
Valla ne yalan söyleyeyim seni görünce bana da bi cesaret gelmedi değil hani
hastaneden Nil’i de alıp çıktınız ya O kadar içim ferahladı ki.
Zaten Sen orda doğuruyorsun, ben evde dokuz doğuruyorum eşime çok çaktırmamaya çalışıyordum çünkü o sırada tansiyonum da çıktı kızıyor bana etkileniyorum diye.
Bizim de günümüz hoh hoh bekleyiş ile geçiyor canım farklı tipte bel ağrıları ve sancılar çok hayırlısı bakalım.
Doktorum ile cumartesi görüşeceğiz heyecanlıyım
Sat'a göre 40 gün kaldı doğuma. Vaktinde gel lütfen bebiş herkes erken doğurursun diyor gıcık oluyorum doktorun bile bişey dediği yok doğum için, herkes ne kadar meraklıymış ya
İnsanı damdan düşen değil o an seninle birlikte damdan düşmekte olan anlıyormuş. Bu insanlar isterse 10 çocuk doğursun pata küte saçma sapan konuşmayı seviyorlar :)
Vakitli doğumlar diliyorum canım benim sıkma canını

İnşallah
Hayırlı haberlerle gel canım. Muhtemelen normal diyecektir
Ben artık ağrı sancı için yorum yapamıyorum her an canım acıyor doktora da ağrım var demiyorum cünkü hep normal
Ağrılara dinlenince geçiyorsa iyi diyor ama dinlenemiyorum ki zaten Gece 5 defa uyanmak değil de soldan sağa dönüp kalkması en büyük dert
Vakitli, kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim
Günlerimiz aynı sanırım biz de Eylül 15 sonrası annesi olmaya niyetliyiz

Benimde aynı çok fena doktor kontrolüm de cumartesi günü bel bacak sızlaması da oluyor mu sizinde bide kaç haftalıksınız

Sağlıklı olsunlarda artık azıcık ağrı sızı çekecez annesi. Hadi hayırlı olsun bakalım evde rahat rahat dinlenip bütün işlerini halledersin
Ailem malesef burda değil onlar olunca oyalaniyorum canım . Artık hastane çantası falan hazırlayacağım onla oyalanirim
Aynen canım kafanı dağıtmak en güzeli stres çok kötü etkiliyor
Vakitlice sağlıklı doğum nasip etsin Rabbiim

Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah şu sarılık işi de bitsin rahat et bir an önce içten edilen dua doğru yere gidiyorsa illaki kabul oluyor bence hepimiz burda yol arkadaşıyız birbirimize telaşlanıyoruz rabbim bol bol şifa versin güzel anne

Aksami bir sekilde atlattim kuzum cok sukur sabaha ciktik ama bu gun midem bulaniyor basim donuyor yatiyorum surekli hic halim yok hic gucum yok ama en azindan kasilma vs olmadi hiç buna şukur

Bugün düzgün beslendin mii. Vücut direncin filan mı düştü ki

Kızlar çalışamaz raporu alanlar raporunuzda rapor bitiş tarihi yazıyor mu ? Benimkinde yazmıyor doğumda ikinci bi rapor daha verilecekmiş doğru mu acaba
Benimkinde yazıyor. Bitiş tarihi tahmini doğum tarihi oluyor. Doğum olunca doğum raporu ile birlikte ikinci 8 haftalık raporu verirler yattığınız Hastaneden. Onu işyerine verirsiniz

Kızlar çalışamaz raporu alanlar raporunuzda rapor bitiş tarihi yazıyor mu ? Benimkinde yazmıyor doğumda ikinci bi rapor daha verilecekmiş doğru mu acaba
Bende bugün aldım raporumu. İlk raporda tam doğum tarihi belli olmadığı için rapor bitiş tarihi yazılmıyor. Doğumdan sonra da bir rapor daha verilecek

Minik fındık seni

Kızlar bir gögsümü emiyor öbüründen gelmiyor sizce sıcak tülbent mi yapsam direk pompaylamı çözüm bulsam
Sıcak uygula göğsüne , mutlaka da sağlamalısın. Meme ucun emme hareketi görünce daha hızlı süt geliyor. Duş almana izin var ise göğüslere sıcak su da uygulayabilirsin canım

Çok şükür maşallah minik kuşa annesine destek oluyor güzelce emsin toparlansın kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…