merhaba benim de enfeksiyonum var ara ara tekrarlıyor, idrar yolu enfeklsiyonu muydu seninki? başka antibiyotik verdiler mi hiç?Onu iç cnm ben içtiğim halde enfeksiyonum düzelmedi üstüne antibiotik fitil verdi işte fitil daha 5-6 tane vardı evde enfeksiyon maalesef erken doğuma sebep oluyor gece gitsen gece 3 de kalk yap bir bardak suya koyma çeyrek bardak suya koy
ayy gerçekten. benim de kayınvalidem sen 20 güne doğurursun senin eli kulağında diyip duruyor. yani allaha şükür riskli bir durumum yok ağırlaşmadım bile doğru düzgün kilo almadım ödem dahi tutmuş değilim. neden böyle söyleyip duruyor anlam veremiyorum yani söylemesi için hiçbir sebep yok ortada. sanırım hoşlarına gidiyor endişelendirmek…Sat'a göre 40 gün kaldı doğuma. Vaktinde gel lütfen bebişherkes erken doğurursun diyor gıcık oluyorum doktorun bile bişey dediği yok doğum için, herkes ne kadar meraklıymış ya
Valla ne yalan söyleyeyim seni görünce bana da bi cesaret gelmedi değil haniAh canım bak seni beklerken ben ipi gögüsledim ama iyi ki o haftalar doğmamış seninki şimdi
Hiç üzülme olsa bile bir şekilde hallediliyor amin canım sen ne durumdasın okuyamadıö
İnsanı damdan düşen değil o an seninle birlikte damdan düşmekte olan anlıyormuş. Bu insanlar isterse 10 çocuk doğursun pata küte saçma sapan konuşmayı seviyorlar :)Sat'a göre 40 gün kaldı doğuma. Vaktinde gel lütfen bebişherkes erken doğurursun diyor gıcık oluyorum doktorun bile bişey dediği yok doğum için, herkes ne kadar meraklıymış ya
İnşallahSelamlar ağustos birimizi daha doğurtmadan gidiyor inş eylülü de 15lesek daha ne isteriz.. Benim de kontrolüm yarın şu karnımın soluna giren ağrıdan bıktım bıçak saplanıyo gibi inşallah kötü bişey çıkmaz
Vakitli, kolay ve sağlıklı doğumlar dilerimMerhaba kızlar, ben yoğun çalıştığım için eylül ve ekim annelerinin sessiz takipçilerdenim genelde, ama buradaki ortam öyle sıcak ve samimi ki sanki yıllardır arkadaş gibi herkes birbiri için endişeleniyor
ayrı ayrı yazamadım doğumlar için hayırlı olsun herkese, benim beklenen doğum tarihim de 7 ekim ama eylül annesi olacağım inşallah, ilk doğumum sezaryendi, gebeliğin 4. ayından beri ara ara tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum ve vajinitim de mevcut, inşallah 38i bekler bakalım bebiş:)
henüz doğum iznine ayrılmadığım için eksiklere de odaklanamadım en geç bu haftasonu hastane çantasını hazırlamak ve eksikleri almayı düşünüyorum
Benimde aynı çok fena doktor kontrolüm de cumartesi günü bel bacak sızlaması da oluyor mu sizinde bide kaç haftalıksınızSelamlar ağustos birimizi daha doğurtmadan gidiyor inş eylülü de 15lesek daha ne isteriz.. Benim de kontrolüm yarın şu karnımın soluna giren ağrıdan bıktım bıçak saplanıyo gibi inşallah kötü bişey çıkmaz
Sağlıklı olsunlarda artık azıcık ağrı sızı çekecez annesi. Hadi hayırlı olsun bakalım evde rahat rahat dinlenip bütün işlerini halledersinCanım şükür her şey yolunda baş aşağı duruyor o baskıdan dolayı çatı ağrısı yapıyormuş ek olarak nst ye bağladı ne olur ne olmaz diye sancı çıkmadı orda da :) artık 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Doğum izin raporumu da aldım
Yaaaa meleğinin kokusu hep burnunda artıknil kuzu huzur mutluluk uğur getirsin evinize inşallah
Aynen canım kafanı dağıtmak en güzeli stres çok kötü etkiliyorAilem malesef burda değil onlar olunca oyalaniyorum canım . Artık hastane çantası falan hazırlayacağım onla oyalanirim
Vakitlice sağlıklı doğum nasip etsin RabbiimMerhaba kızlar, ben yoğun çalıştığım için eylül ve ekim annelerinin sessiz takipçilerdenim genelde, ama buradaki ortam öyle sıcak ve samimi ki sanki yıllardır arkadaş gibi herkes birbiri için endişeleniyor
ayrı ayrı yazamadım doğumlar için hayırlı olsun herkese, benim beklenen doğum tarihim de 7 ekim ama eylül annesi olacağım inşallah, ilk doğumum sezaryendi, gebeliğin 4. ayından beri ara ara tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum ve vajinitim de mevcut, inşallah 38i bekler bakalım bebiş:)
henüz doğum iznine ayrılmadığım için eksiklere de odaklanamadım en geç bu haftasonu hastane çantasını hazırlamak ve eksikleri almayı düşünüyorum
Aksami bir sekilde atlattim kuzum cok sukur sabaha ciktik ama bu gun midem bulaniyor basim donuyor yatiyorum surekli hic halim yok hic gucum yok ama en azindan kasilma vs olmadi hiç buna şukurNehir7 nasıl oldun canım akşam bir daha yazmamıssın
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah şu sarılık işi de bitsin rahat et bir an önceCnm operasyon şey gibi incecik bir şeye jilet atıyorlar gibi düşün aleti varmış olsun ciddi bişi değildiya ama herkese sesleniyorum pijama takımı almayın gecelik hele sezeryan olursanız asla o dikişlerle rahat edemezsiniz depend büyük alın. Sizin dualarınız sayesinde şu çocuk girmedi küveze bir mucizeydi
Eşin ne zaman gelecek canımAksami bir sekilde atlattim kuzum cok sukur sabaha ciktik ama bu gun midem bulaniyor basim donuyor yatiyorum surekli hic halim yok hic gucum yok ama en azindan kasilma vs olmadi hiç buna şukur
Aksami bir sekilde atlattim kuzum cok sukur sabaha ciktik ama bu gun midem bulaniyor basim donuyor yatiyorum surekli hic halim yok hic gucum yok ama en azindan kasilma vs olmadi hiç buna şukur
Benimkinde yazıyor. Bitiş tarihi tahmini doğum tarihi oluyor. Doğum olunca doğum raporu ile birlikte ikinci 8 haftalık raporu verirler yattığınız Hastaneden. Onu işyerine verirsinizKızlar çalışamaz raporu alanlar raporunuzda rapor bitiş tarihi yazıyor mu ? Benimkinde yazmıyor doğumda ikinci bi rapor daha verilecekmiş doğru mu acaba
Bende bugün aldım raporumu. İlk raporda tam doğum tarihi belli olmadığı için rapor bitiş tarihi yazılmıyor. Doğumdan sonra da bir rapor daha verilecekKızlar çalışamaz raporu alanlar raporunuzda rapor bitiş tarihi yazıyor mu ? Benimkinde yazmıyor doğumda ikinci bi rapor daha verilecekmiş doğru mu acaba
Minik fındık seniKızlar biz çıktık şimdi nil hanımla hastaneden iyiyiz şükürler olsun sütüm geldi bizim kızda öğrendi emmeyi bol bol emziriyorum yarın yine hastaneye gelicez sarılığı başlamış testleri var yarın için bana dua edin bu arada kızım dil bağı ile doğdu ilerde pelteklik yapıyormuş 2 dk operasyonla aldılar 2.000 tl 2 dkküçük doğması çok zormuş kızlar emzirirken zor oluyor bütün planladıklarınızı unutun işin içine düşünce çok farklıymış ama bol bol ağız bezi ve müslin yanınızda olsun
Sıcak uygula göğsüne , mutlaka da sağlamalısın. Meme ucun emme hareketi görünce daha hızlı süt geliyor. Duş almana izin var ise göğüslere sıcak su da uygulayabilirsin canımKızlar bir gögsümü emiyor öbüründen gelmiyor sizce sıcak tülbent mi yapsam direk pompaylamı çözüm bulsam
Çok şükür maşallah minik kuşa annesine destek oluyor güzelce emsin toparlansın kuzucukKızlar biz çıktık şimdi nil hanımla hastaneden iyiyiz şükürler olsun sütüm geldi bizim kızda öğrendi emmeyi bol bol emziriyorum yarın yine hastaneye gelicez sarılığı başlamış testleri var yarın için bana dua edin bu arada kızım dil bağı ile doğdu ilerde pelteklik yapıyormuş 2 dk operasyonla aldılar 2.000 tl 2 dkküçük doğması çok zormuş kızlar emzirirken zor oluyor bütün planladıklarınızı unutun işin içine düşünce çok farklıymış ama bol bol ağız bezi ve müslin yanınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?