Adam çalışayım istiyor sanırımBenim SAT 22 Ocak. Tam 3 Eylül'de 32+0da çalışabilir raporu alıcam.
Canm maden suyu ya da magnezyum tablet kullanıyosan bi al uzan istersen. İçini de ferah tut geçer birazdan yorulmuşsundur Allahın izniyle hemencik geçerIyim canim kasilmalar hala var ama agrili deiller artik buyuk bir ihtimal 1saate kasilmalarda durulucak gecen yine boyle olmustu tekrar etti belli ki
Bende birkaç uygulamadan takip ediyorum canım hepsinde dediğin gibi 32+0 yarın, doktorada 1 kez söyledim yanlışlık yok deyince ısrar edemedimanurkoc canım benmde sat 19 ocak ve yarın alıcam raporumu yarın tam 32+0 oluyoruz doktorunun yanlışı var
Magnezyum aldim 2 saat once etkisi oldu cok sukur simdi baya baya iyiyim cok sukurCanm maden suyu ya da magnezyum tablet kullanıyosan bi al uzan istersen. İçini de ferah tut geçer birazdan yorulmuşsundur Allahın izniyle hemencik geçer
Iyim kuzum dugalarinizda etki ediyor magnezyumda ictim onunda bir etkisi oldu galiba kasilma oluyor ama normal dogum kasilmasi deil allahtan bu kasilmalari tecrube ettim vaktiylede ayirt edebiliyorum yavrum uyudu zaten bu saaten sonra gidemem bir yere rabbim buyuk yine acidi oglusuma duruldu agrilar kasilmalar belki piskolojiktir uyumayi deneyecegim sabah ola hayir ola misaliÇok iyi anlarım yalnızlığı, hamileliğin başında eşim görevde ben evde tektim bambaşka bi şehir o kadar kötü hasta olmuştum ki o gün daha da iyi anladım. Bir de senin oğluşun var sakin kalmaya çalış magnezyum varsa bi iç istersen iyi gelir kasilmaya bir de bol su insallah devamı gelmez insallahh
Ahahahhahaha eveet dogru cevapDila tarkan dimiben de ayni tribegirdim gorunce
Benim doktorum suan her seyin normal ilerledigini dolayisiyla normal dogum yapmam gerektigini soyluyor. Ona gore her kadin normal sartlarda normal dogum yapabilirmis. 40 haftayi gecen bebekler icin de aceleci degil bekleyelim gelir kafasinda baskalarindan biliyorum.Kizlar sizin doktorunuzun doguma bakisi nasil? Normal doguma tesvik edici davraniyor mu mesela? Ben normal cok istedigimi doktorumla paylasmistim. Bana kendimi sartlamamam gerektigini o an nasil gelisirse oyle olacagini ayni seyi sezeryanda diretenlere de soyledigini soyledi. Ben de beni sonuna kadar normal icin denediginizden emin olmak istiyorum demistim. Sizin doktorlarda bu sekilde nötr mu yaklasiyor. Yoksa dogum sekliyle ilgili yonlendirmeleri var mi?
Az kaldı canım beniim geliyor o güzel günlerÇok tatlısın :) ya bende öyle tek çizgi değil oturcam koltuğa ütü masasınıda alçak ayarlıcam zaten el kadarlar :)
Yaaa hemde nasıl hayal ediyorum anlatamam sanki o gün hiç gelmicek gibi oluyorum sonra da
Doktora göre senin tahmini tarih 2 Kasıma geliyor o zaman. 40. Haftaya göreKuzenimle aynı doktorumuz onada nisan ın ilk haftası demişti 24 martta doğdu kuzumuz bir hafta erken hazır olucam ben
Oh çok şükür çok çok sevindim canımIyim kuzum dugalarinizda etki ediyor magnezyumda ictim onunda bir etkisi oldu galiba kasilma oluyor ama normal dogum kasilmasi deil allahtan bu kasilmalari tecrube ettim vaktiylede ayirt edebiliyorum yavrum uyudu zaten bu saaten sonra gidemem bir yere rabbim buyuk yine acidi oglusuma duruldu agrilar kasilmalar belki piskolojiktir uyumayi deneyecegim sabah ola hayir ola misali
Hayırlısı artık zaten müdürde çıkma diyodu sanki sanaBende birkaç uygulamadan takip ediyorum canım hepsinde dediğin gibi 32+0 yarın, doktorada 1 kez söyledim yanlışlık yok deyince ısrar edemedim
Amaaan. Bu Ekim bebeleri pek nazlı çıktı anlamadm. Bende çatı ağrısından deliriyorum sağdan sola zor dönüyorum yaMagnezyum aldim 2 saat once etkisi oldu cok sukur simdi baya baya iyiyim cok sukurbu kiz beni baya zorlayacak gibi duruyor son 3 4 hafta
Hayırlısı artık zaten müdürde çıkma diyodu sanki sana
Amaaan. Bu Ekim bebeleri pek nazlı çıktı anlamadm. Bende çatı ağrısından deliriyorum sağdan sola zor dönüyorum ya
bosver bazen cahillik iyidirSezeryanda kan geliyor mu yaÇok cahilim gerçekten, o zaman bağlanan hasta bezlerinden mi almak lazım yanımıza? Sizleri okudukça hastane çantasına başlıyorum
Hem depend L alın ben M aldım küçük geldi ama kullanıyorum hasta bezi 2 tane verdiler alttan bağlanır yetmedi bilginiz olsun ben kapı süsünü bile evde unuttum puseti suyum gelince gerçekten ne olduğumu şaşırdımbosver bazen cahillik iyidirbana arkadasim aylardir kurs al dogum ile ilgili diyor, bende kaciyorum hani derler ya cahil cesareti ile , aynen oyle yapayim diyorum , yoksa kendi kendimi korkuturum kesin
Sarımsı bir akıntı mevcutAkıntı oluyor mu? peki sende
Bence de yerlerinde durmalılar artık :)Ay bu grupta bir ay erken doğan ayları konusuyorduk ekim bebeleri hızlı çıktı valla ablamız abimiz geldi dünyaya bişe şimdiden ama geri kalan dursun tembihleyin bol bol bebelere
Haklı bence hiç stres yapma inşallah sağlıkla gelicek bebişlerimizAhahahhahaha eveet dogru cevapbenden 1 hafta onde oldugunu tahmin ediyorum postlarindan oyle anladim yani dogurunca soka girdim uzerine bi de nil bebis geldi bende film koptu
Benim doktorum suan her seyin normal ilerledigini dolayisiyla normal dogum yapmam gerektigini soyluyor. Ona gore her kadin normal sartlarda normal dogum yapabilirmis. 40 haftayi gecen bebekler icin de aceleci degil bekleyelim gelir kafasinda baskalarindan biliyorum.
Acikcasi benimki de biraz fazla dikte ediyor normal dogumu. Ben en basta normal dogum istedigim icin kendisini tercih etmistim ama dogum yaklastikca kaygilarim artti suan soylesem beni normale yonlendirmeye calisacagini hissediyorum
Hem depend L alın ben M aldım küçük geldi ama kullanıyorum hasta bezi 2 tane verdiler alttan bağlanır yetmedi bilginiz olsun ben kapı süsünü bile evde unuttum puseti suyum gelince gerçekten ne olduğumu şaşırdım
kuzucum idare ediyoruz evdeyiz, sen nasılsınGunaydin kizlarherkesler iyi mi? Hayyal ile Doruk kuzusundan haber gelmedi bikac gundur. E ekim1903 ile Nil kuş nasillar? -Sunshine ve Gunes kizi da merak ettim, sesleri cikmadi sanki dun bugun ben mi kacirdim umarim herseyler yolundadir takipteyim ve guzel haberleri gormek icin surekli KK girip cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?