2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Iyim canim kasilmalar hala var ama agrili deiller artik buyuk bir ihtimal 1saate kasilmalarda durulucak gecen yine boyle olmustu tekrar etti belli ki
Canm maden suyu ya da magnezyum tablet kullanıyosan bi al uzan istersen. İçini de ferah tut geçer birazdan yorulmuşsundur Allahın izniyle hemencik geçer

Canm maden suyu ya da magnezyum tablet kullanıyosan bi al uzan istersen. İçini de ferah tut geçer birazdan yorulmuşsundur Allahın izniyle hemencik geçer
Magnezyum aldim 2 saat once etkisi oldu cok sukur simdi baya baya iyiyim cok sukur bu kiz beni baya zorlayacak gibi duruyor son 3 4 hafta

Iyim kuzum dugalarinizda etki ediyor magnezyumda ictim onunda bir etkisi oldu galiba kasilma oluyor ama normal dogum kasilmasi deil allahtan bu kasilmalari tecrube ettim vaktiylede ayirt edebiliyorum yavrum uyudu zaten bu saaten sonra gidemem bir yere rabbim buyuk yine acidi oglusuma duruldu agrilar kasilmalar belki piskolojiktir uyumayi deneyecegim sabah ola hayir ola misali

Dila tarkan dimiben de ayni tribegirdim gorunce
Ahahahhahaha eveet dogru cevap benden 1 hafta onde oldugunu tahmin ediyorum postlarindan oyle anladim yani dogurunca soka girdim uzerine bi de nil bebis geldi bende film koptu
Benim doktorum suan her seyin normal ilerledigini dolayisiyla normal dogum yapmam gerektigini soyluyor. Ona gore her kadin normal sartlarda normal dogum yapabilirmis. 40 haftayi gecen bebekler icin de aceleci degil bekleyelim gelir kafasinda baskalarindan biliyorum.
Acikcasi benimki de biraz fazla dikte ediyor normal dogumu. Ben en basta normal dogum istedigim icin kendisini tercih etmistim ama dogum yaklastikca kaygilarim artti suan soylesem beni normale yonlendirmeye calisacagini hissediyorum

Az kaldı canım beniim geliyor o güzel günler
Kuzenimle aynı doktorumuz onada nisan ın ilk haftası demişti 24 martta doğdu kuzumuz bir hafta erken hazır olucam ben
Doktora göre senin tahmini tarih 2 Kasıma geliyor o zaman. 40. Haftaya göre

Oh çok şükür çok çok sevindim canım hadi inşallah devamı olmasın bi daha
Sen sakince uyumaya çalış yatmadan önce de bir iki bardak su iç her gece bunu yap, çoğu şeye faydası var havalar sıcak zaten vücudun susuz kalmasin

Bende birkaç uygulamadan takip ediyorum canım hepsinde dediğin gibi 32+0 yarın, doktorada 1 kez söyledim yanlışlık yok deyince ısrar edemedim
Hayırlısı artık zaten müdürde çıkma diyodu sanki sana
Magnezyum aldim 2 saat once etkisi oldu cok sukur simdi baya baya iyiyim cok sukur bu kiz beni baya zorlayacak gibi duruyor son 3 4 hafta
Amaaan. Bu Ekim bebeleri pek nazlı çıktı anlamadm. Bende çatı ağrısından deliriyorum sağdan sola zor dönüyorum ya

Hayırlısı artık zaten müdürde çıkma diyodu sanki sana

Amaaan. Bu Ekim bebeleri pek nazlı çıktı anlamadm. Bende çatı ağrısından deliriyorum sağdan sola zor dönüyorum ya

Ay bu grupta bir ay erken doğan ayları konusuyorduk ekim bebeleri hızlı çıktı valla ablamız abimiz geldi dünyaya bişe şimdiden ama geri kalan dursun tembihleyin bol bol bebelere

Iyi geceler kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. Arada okumaya çalışıyorum ama bir türlü yazamadim iki arkadaşımız doğum etmiş bile gözünüz aydın etiketlemeyi tam çözemedim yanlış kişiyi eklemek istemiyorum:) hayal ve ekim arkadaşlarımız Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insaallah. Sizi okuyunca heyecanlandim ben yaşıyorum sanki :) benim bugün itibariyle 34 haftalik oldu. bugün nasip olursa hastaneye de gidecegim bakalım bebegim nasıl.
Benim cantam bile hazır değil henüz önümüzdeki hafta hazırlarim insaallah buzluga birşeyler yapicam malum kışlık hazırlıkları bir yandan vede evin temizliğide olacak bakalım ne kadarını yapabilirim.
Rabbim hepimizin yardımcısi olsun insaallah.

Sezeryanda kan geliyor mu ya Çok cahilim gerçekten, o zaman bağlanan hasta bezlerinden mi almak lazım yanımıza? Sizleri okudukça hastane çantasına başlıyorum
bosver bazen cahillik iyidirbana arkadasim aylardir kurs al dogum ile ilgili diyor, bende kaciyorum hani derler ya cahil cesareti ile , aynen oyle yapayim diyorum , yoksa kendi kendimi korkuturum kesin

bosver bazen cahillik iyidirbana arkadasim aylardir kurs al dogum ile ilgili diyor, bende kaciyorum hani derler ya cahil cesareti ile , aynen oyle yapayim diyorum , yoksa kendi kendimi korkuturum kesin
Hem depend L alın ben M aldım küçük geldi ama kullanıyorum hasta bezi 2 tane verdiler alttan bağlanır yetmedi bilginiz olsun ben kapı süsünü bile evde unuttum puseti suyum gelince gerçekten ne olduğumu şaşırdım

Ay bu grupta bir ay erken doğan ayları konusuyorduk ekim bebeleri hızlı çıktı valla ablamız abimiz geldi dünyaya bişe şimdiden ama geri kalan dursun tembihleyin bol bol bebelere
Bence de yerlerinde durmalılar artık :)

Kızlarr. Bugün 12 de randevum var heyecan bastı şimdiden :)

Haklı bence hiç stres yapma inşallah sağlıkla gelicek bebişlerimiz

Bende hem depend hem cırtcırtlı bezden almıştım.. ayy doğrudur canım unutulur apar topar gittin sonuçta.. olsun iyi olun da..
Nasıl geçti geceniz? Nil hanım nasıllar

Kızlar çalışabilir raporu aldınız mı ? doktorun verdiği raporda hiç bir tarih yazmıyor şimdi farkettim de geçerli olur mu acaba ?

kuzucum idare ediyoruz evdeyiz, sen nasılsın

herkes nasıl bakalım
marmara bölgesinde havalar serinliyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…