Kizlar sizi merakta birakmak istemiyorum Serum taktilar bu aksam hastanede kalicam tansiyonum cok dusmus ama simdi iyim dinlenicem sabaha bsyim kalmaz diye umud ediyorum
gecmis olsun kuzumKizlar sizi merakta birakmak istemiyorum Serum taktilar bu aksam hastanede kalicam tansiyonum cok dusmus ama simdi iyim dinlenicem sabaha bsyim kalmaz diye umud ediyorum
Yavrum cok geçmiş olsunKizlar sizi merakta birakmak istemiyorum Serum taktilar bu aksam hastanede kalicam tansiyonum cok dusmus ama simdi iyim dinlenicem sabaha bsyim kalmaz diye umud ediyorum
ohh masallahKizlar bugun 33 hafta oldum ve doktor kontrolune gittim. Doktor sıkıntı yok dedi şükürler olsun. 2.280 çıktı. Biraz tombik olacak gibiAgrin sizin olursa gel . Nts cekilsin dedi . 15 gun yani 35. Haftada yine gidecegim bakalim :)
Her bir yerini yicem :))) size de nasip olsun insallah. Cok farkli bir hismis yaohh masallahartik dogunca bacaklarindan yemeye baslarsiniz
Canım çok şükür lütfen günde kendini zorla en az iki buçuk litre su iç çünkü daha çok terliyoruz . Kasılmaların da geçecek kendini de iyi hissedeceksin bir buçuk litrelik bir şişe al yanına olcmus olursunHepinize cok tesekkur ederim kizlar kusura bakmayin sizide telaslandirdim hakkinizi helal edin iyim bebiste gayet iyi susuz kalmis bunyem sekerim dusuk cikti birde ama simdi her sey stabil yarin cikicam aksamda oyuzden kasilmalarim olmus magnezyumlu serumlar taktilar vitamin fln iyiz cok sukur-Sunshine hope2022 K KIR PAPATYASII Spicelover Dilos6342 etiketleyemediklerimde var kusura bakmayin lutfen
Canım çok geçmiş olsun bu sıcaklarda özellikle lütfen kendini zorla su için, zaten çok terliyoruz vücut susuz kalıyor. Hemen toparlanırsin inşallah bir an önceHepinize cok tesekkur ederim kizlar kusura bakmayin sizide telaslandirdim hakkinizi helal edin iyim bebiste gayet iyi susuz kalmis bunyem sekerim dusuk cikti birde ama simdi her sey stabil yarin cikicam aksamda oyuzden kasilmalarim olmus magnezyumlu serumlar taktilar vitamin fln iyiz cok sukur-Sunshine hope2022 K KIR PAPATYASII Spicelover Dilos6342 etiketleyemediklerimde var kusura bakmayin lutfen
İnşAllah hayırla sağlıkla gelsinlerMerhaba kızlar, ben yoğun çalıştığım için eylül ve ekim annelerinin sessiz takipçilerdenim genelde, ama buradaki ortam öyle sıcak ve samimi ki sanki yıllardır arkadaş gibi herkes birbiri için endişeleniyor
ayrı ayrı yazamadım doğumlar için hayırlı olsun herkese, benim beklenen doğum tarihim de 7 ekim ama eylül annesi olacağım inşallah, ilk doğumum sezaryendi, gebeliğin 4. ayından beri ara ara tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum ve vajinitim de mevcut, inşallah 38i bekler bakalım bebiş:)
henüz doğum iznine ayrılmadığım için eksiklere de odaklanamadım en geç bu haftasonu hastane çantasını hazırlamak ve eksikleri almayı düşünüyorum
Ah su su su hep su. Ben de 1.5 lt lik sulara geçerek çözüm buldum. Ne bardak hesabı ne sürahi direkt şişeyi dikerek bolca içmeye çalışıyorum.Hepinize cok tesekkur ederim kizlar kusura bakmayin sizide telaslandirdim hakkinizi helal edin iyim bebiste gayet iyi susuz kalmis bunyem sekerim dusuk cikti birde ama simdi her sey stabil yarin cikicam aksamda oyuzden kasilmalarim olmus magnezyumlu serumlar taktilar vitamin fln iyiz cok sukur-Sunshine hope2022 K KIR PAPATYASII Spicelover Dilos6342 etiketleyemediklerimde var kusura bakmayin lutfen
oh ciddi birsey yokmus kuzumHepinize cok tesekkur ederim kizlar kusura bakmayin sizide telaslandirdim hakkinizi helal edin iyim bebiste gayet iyi susuz kalmis bunyem sekerim dusuk cikti birde ama simdi her sey stabil yarin cikicam aksamda oyuzden kasilmalarim olmus magnezyumlu serumlar taktilar vitamin fln iyiz cok sukur-Sunshine hope2022 K KIR PAPATYASII Spicelover Dilos6342 etiketleyemediklerimde var kusura bakmayin lutfen
benimde 800 ml bir sisem var , ondan e tane icmeye calisiyorum hergun ama zorAh su su su hep su. Ben de 1.5 lt lik sulara geçerek çözüm buldum. Ne bardak hesabı ne sürahi direkt şişeyi dikerek bolca içmeye çalışıyorum.
dikkat et kendine canım
Ah su su su hep su. Ben de 1.5 lt lik sulara geçerek çözüm buldum. Ne bardak hesabı ne sürahi direkt şişeyi dikerek bolca içmeye çalışıyorum.
dikkat et kendine canım
Çok güldüm yorumuna yaa kahkaha attım resmenn benim Dr da der yakında adama gidince rahim ağzı uzunluğuna da bakalım mı diyorum vs...Geçen bi yerde plasenta ayrılması gibi bir şey yazmıştın canım sen sanırım şimdi ona yoruyorum o mu ağrı yapıyo diyorum gidince plasentam nerde benim diye sorcam dr a muhtemelen ebesinin nikahında dicekadamı da darlıyorum her seferinde illa bişey bulcam ama böyle kötü senaryolar geliyo hep tam sonuna geldik :/
34ün içindeyim el şişmesi ve uyuşması var bacak krampı da magnezyumu bi kaç gün içmezsem oluyor canım
@ekim1903 duş alabilirsen hemen gelir sıcak havlu da koy ve sağ sezeryandan iki gün sonra tam iniyo süt
Bu temazsizlik seni bitirirManitayla el ele bile tutuşamıyoruz sıcaktan.Bebe desen, karın içi bütün organlarımı yamulttu. Öyle işte.
Manitayla el ele bile tutuşamıyoruz sıcaktan.Bebe desen, karın içi bütün organlarımı yamulttu. Öyle işte.
Bak bugün 1 lt su içemedim bile. Son 1 haftadır cok iyi idare ediyordum yeşil akıntı filan yoktu. Akşamdan beri çok fena sancılarım ve kasılmalarım var.. ve tekrar yeşil akıntı geldi. Ben de susuzluktan şüpheye düşmedim değil.Su çok önemli yaa.. ben 1 gün içemedim direk enfeksiyon oluştu mesela.. şimdi de haddi hesabı yok ölçemiyorum maşallah içiyorum.. boğazım kuruyor gibi oluyor zaten.
Bizim buralar bugün serinledi, fırsat bu fırsat dokanıyorumManitayla el ele bile tutuşamıyoruz sıcaktan.Bebe desen, karın içi bütün organlarımı yamulttu. Öyle işte.
Bitirdi zaten, alev almak üzereyim.Bu temazsizlik seni bitirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?