2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar sizi merakta birakmak istemiyorum Serum taktilar bu aksam hastanede kalicam tansiyonum cok dusmus ama simdi iyim dinlenicem sabaha bsyim kalmaz diye umud ediyorum

Geçmiş olsun canım iyi olmuş gözetim altında olmak kendini daha iyi hissettirir. Bebek nasıl iyi mi

Kizlar sizi merakta birakmak istemiyorum Serum taktilar bu aksam hastanede kalicam tansiyonum cok dusmus ama simdi iyim dinlenicem sabaha bsyim kalmaz diye umud ediyorum
Yavrum cok geçmiş olsun
Ne olmuş böyle? kan değerlerine filan bakıyorlar mı?
Bi an önce Düzelirsin de bi daha tekrarlamaz inşallah

ohh masallah artik dogunca bacaklarindan yemeye baslarsiniz

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar kusura bakmayin sizide telaslandirdim hakkinizi helal edin iyim bebiste gayet iyi susuz kalmis bunyem sekerim dusuk cikti birde ama simdi her sey stabil yarin cikicam aksamda oyuzden kasilmalarim olmus magnezyumlu serumlar taktilar vitamin fln iyiz cok sukur -Sunshine hope2022 K KIR PAPATYASII Spicelover Dilos6342 etiketleyemediklerimde var kusura bakmayin lutfen

Canım çok şükür lütfen günde kendini zorla en az iki buçuk litre su iç çünkü daha çok terliyoruz . Kasılmaların da geçecek kendini de iyi hissedeceksin bir buçuk litrelik bir şişe al yanına olcmus olursun

Canım çok geçmiş olsun bu sıcaklarda özellikle lütfen kendini zorla su için, zaten çok terliyoruz vücut susuz kalıyor. Hemen toparlanırsin inşallah bir an önce

İnşAllah hayırla sağlıkla gelsinler

Nehir7 çok geçmiş olsun..

Hayyal Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin canım benim dualarım seninle

Ah su su su hep su. Ben de 1.5 lt lik sulara geçerek çözüm buldum. Ne bardak hesabı ne sürahi direkt şişeyi dikerek bolca içmeye çalışıyorum.
dikkat et kendine canım

oh ciddi birsey yokmus kuzum
Ah su su su hep su. Ben de 1.5 lt lik sulara geçerek çözüm buldum. Ne bardak hesabı ne sürahi direkt şişeyi dikerek bolca içmeye çalışıyorum.
dikkat et kendine canım
benimde 800 ml bir sisem var , ondan e tane icmeye calisiyorum hergun ama zor

dikkat et kendine canım

Su çok önemli yaa.. ben 1 gün içemedim direk enfeksiyon oluştu mesela.. şimdi de haddi hesabı yok ölçemiyorum maşallah içiyorum.. boğazım kuruyor gibi oluyor zaten.

Çok güldüm yorumuna yaa kahkaha attım resmenn benim Dr da der yakında adama gidince rahim ağzı uzunluğuna da bakalım mı diyorum vs... Sen takma onlara kafayı herşey normal diyor biktilar sanırım

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız iyisinizdir insaallah. Bugün doktor kontrolum vardı malum bebekte bacak kısalığı gözüküyor dedi 2 hafta kadar normal birşey mi yaşayan oldu mu aranizda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Bide 34 haftalik olduk 2145 gram erkek bebek için azmi ben mi kuruntu yapıyorum tecrubelerimizi paylasin benimle.

Su çok önemli yaa.. ben 1 gün içemedim direk enfeksiyon oluştu mesela.. şimdi de haddi hesabı yok ölçemiyorum maşallah içiyorum.. boğazım kuruyor gibi oluyor zaten.
Bak bugün 1 lt su içemedim bile. Son 1 haftadır cok iyi idare ediyordum yeşil akıntı filan yoktu. Akşamdan beri çok fena sancılarım ve kasılmalarım var.. ve tekrar yeşil akıntı geldi. Ben de susuzluktan şüpheye düşmedim değil.
Bi kaç kez eyvah doğum başlıcak diye korkmadım değil öyle kötü sancılandım. Şimdi niyet ettim yatana kadar 1 lt içmeye bakalım.
Manitayla el ele bile tutuşamıyoruz sıcaktan. Bebe desen, karın içi bütün organlarımı yamulttu. Öyle işte.
Bizim buralar bugün serinledi, fırsat bu fırsat dokanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…