2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Canim benimkinde de karin cevresi geri cikiyor 2 hafta kadar. Doktorum eger diger olcumlerde de genel bir gerilik yoksa sadece bir tanesinin geri olmasinin oneminin olmadigini, yapisal olarak zayif olabilecegini soyledi.
Yani sende de sadece bacak boyunda gerilik varsa digerleri normalse sorun yok demektir bence yapisi minyondur belki bebisinin.
Sadece bence daha sık doktora gorunebilirsin daha yakin takipte olmak adina.

En son 31+3te 2120gmdi kizim
Bence gayet iyi oglusunun kilosu haftasina gore hem 34ten sonra 500gm haftalik okadar olmasa bile ortalama 300 gm alir doguma kadar 3 kiloyu gecer uzulme onemli olan kilolu deil saglikli olmasi

Canim teşekkürler yorumun için. Diğerleri uyumlu dedi haftasiyla ilk defa böyle birşey dediler. Hatta 3 hafta önce gittigimde doktor tombul bir bebek olacak sanki demişti neden böyle oldu anlamadım. 10 gün sonra bir daha gidecegim insaallah bir sıkıntı cikmaz

Kizlar kordon kani saklama ile ilgili bugun doktoruma sordum , kendisi dahil bir cok arkadasi yapmamis. Yeterince kanit yok dedi. Ayni sekilde o da hastalik varsa zaten kendi hucrelerini verilmesi mantikli olmaz dedi. Ihtiyac halinde genel kan bankasina gidilmesi daha dogru dedi ama Kanada da zaten devletin dogru duzgun bagis sistemi yokmus. Ozellerde cok pahali dedi. Onun yerine egitimi icin ayir parani dedi.

En son 31+3te 2120gmdi kizim
Bence gayet iyi oglusunun kilosu haftasina gore hem 34ten sonra 500gm haftalik okadar olmasa bile ortalama 300 gm alir doguma kadar 3 kiloyu gecer uzulme onemli olan kilolu deil saglikli olmasi
Canim maaşallah diyelim baksana senin 3 hafta önce bu kilodaymis bide kız bebek yani az gibi kilosu benimkinin ama tabiki sağlıklı olsun da en önemlisi bu. 31 de gittiğim de doktor tombul bir bebek olacak gibi demişti şimdi diyorum acaba geriliyor mu aklım ona takildi sadece.

Oy maşallah sağlıkla zamanında gelsiin
canıım çok dikkat et suyuna yemene içmene . Hastanede serum iyi gelir ama yarın eve cıkınca kendine güzelce bak. Günde 3,5 lt yakın su içiyorum afedersin ama ona rağmen idrarım koyu rengi hala değişik bir sıcak var terleme olayımız var yetersiz gelmesine şaşırıyorum ben. Lütfen kendine dikkat et
Kızlar bebiş hareketlerinden şikayet etmeyin lütfen keşke benim kız da karnımı delse gıkım çıkmaz o kadar sakin ve kibar ki canı isterse azıcık dokunuyor biraz itekliyor o kadar
Ay hanım efendii

oglum 3350gm 49cm dogdu ilk cocuk icin normal ve ideal bir kiloydu boyu kisaydi sadece oda anne babadan kaynakli ben 1.55cm eşim 1.68cm bu ikinci cocuk sayiliyor benim bundan once iki kaybim var.... Ikinci veya ucuncu cocuk iri oluyor diyor doktorlar
Senin ilk cocugun olacaksa kilosu cok cok iyi hic uzulme hem banada diyordu doktor 39 haftaliktim 3kilo 100 gram demisti 5gun sonra oglum dunyaya geldi 250gm fark olmustu olcumler ve real arasinda

Canim benim de 2 kızım var bu üçüncü onlar küçük doğmuştu ilk kızım 2990 hiç beslenememistim ona bağlamıştım açıkçası ikinci kızım 2880 doğmuştu onda da erken 37. Haftada doğdu diye öyle düşünmüştüm bunda elimden geldiği kadar dikkat te ediyorum hani bol yiyorum herşeyden vitaminlerimi felan güzel kullanıyorum ama bakalım artık nasip:) bu arada bende esimde minyonuz:)

bnmde 10da randevum ama bni illa nstye alıyor. tahlıl falan 12yı buluyoruz. pazartesi oğlumda okula başlıcak anaokulunda ilk gununde yanında olmak istiyorum inşallah bu hafta gelmez

Kızlar bir gögsümü emiyor öbüründen gelmiyor sizce sıcak tülbent mi yapsam direk pompaylamı çözüm bulsam
cnm ıkısınıde yapman lazım genelde bebekler öyle yapıyor. muhakkak uyandırıp emzir sarılık artmasın hatta tutus pozisyonu var emzirme notları var onları okuyup bakabılırsın bnce herkesin okuması lazım.
Herkese selam. Pek keyfim yok etiketleyen soran arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Kaç gündür oğlum entübe oldu, cumartesiden beri günler ağır çekim geçiyor. Onun normale dönmesini bekliyoruz bize dua edin.
cnm normal süreç deniz dalgası bır gun ıyi bir gün kötü hbr veriyorlar. beslenmeyi azaltınca yorulmaya başlamış olabılır zmnla zmnla iyileşicek. inşallah yrn coook güzel hbrler alırsın. Allahım doruka güç kuvvet versin inşallah.

bnmde 10da randevum ama bni illa nstye alıyor. tahlıl falan 12yı buluyoruz. pazartesi oğlumda okula başlıcak anaokulunda ilk gununde yanında olmak istiyorum inşallah bu hafta gelmez
Ya of Yine kanamam oldu, 2 gecede bir oluyo su anda. sende de bu şekilde tekrarlıyor muydu ? Ay valla bazen çıldıracağım gibi geliyor. 2 gündür belim çok ağrıyor ve sancıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…