- 27 Nisan 2022
- 606
- 1.013
- 63
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız iyisinizdir insaallah. Bugün doktor kontrolum vardı malum bebekte bacak kısalığı gözüküyor dedi 2 hafta kadar normal birşey mi yaşayan oldu mu aranizda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Bide 34 haftalik olduk 2145 gram erkek bebek için azmi ben mi kuruntu yapıyorum tecrubelerimizi paylasin benimle.
Evin içinde karşılaşınca yabancı biri var diye polisi de ararsın sen.Manita mi o kimdi ya? Evde bi tane sakalli adam var onu diyosan unuttum ben onun adini falan
ahah aynen yaManita mi o kimdi ya? Evde bi tane sakalli adam var onu diyosan unuttum ben onun adini falan
ekim 5 e de daha cok varBitirdi zaten, alev almak üzereyim.
Ahh burası da az serinlese de yapışsam gocama.Bizim buralar bugün serinledi, fırsat bu fırsat dokanıyorum
Fazlasında gözüm yok ya, azıcık temas.ahah aynen ya
ekim 5 e de daha cok var
benim kocisim bu 40 gun daha oldugunu bilmiyordu , 2 ay kal diye sayarken gene 4-5 aya ciktiFazlasında gözüm yok ya, azıcık temas.Zaten 5 Ekim sonrası da var bir kırk gün.
Yazık be, düşünsene hayal kırıklığını.benim kocisim bu 40 gun daha oldugunu bilmiyordu , 2 ay kal diye sayarken gene 4-5 aya ciktihusrana ugradi yavrum
En son 31+3te 2120gmdi kizimKızlar iyi akşamlar nasılsınız iyisinizdir insaallah. Bugün doktor kontrolum vardı malum bebekte bacak kısalığı gözüküyor dedi 2 hafta kadar normal birşey mi yaşayan oldu mu aranizda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Bide 34 haftalik olduk 2145 gram erkek bebek için azmi ben mi kuruntu yapıyorum tecrubelerimizi paylasin benimle.
Canim teşekkürler yorumun için. Diğerleri uyumlu dedi haftasiyla ilk defa böyle birşey dediler. Hatta 3 hafta önce gittigimde doktor tombul bir bebek olacak sanki demişti neden böyle oldu anlamadım. 10 gün sonra bir daha gidecegim insaallah bir sıkıntı cikmazCanim benimkinde de karin cevresi geri cikiyor 2 hafta kadar. Doktorum eger diger olcumlerde de genel bir gerilik yoksa sadece bir tanesinin geri olmasinin oneminin olmadigini, yapisal olarak zayif olabilecegini soyledi.
Yani sende de sadece bacak boyunda gerilik varsa digerleri normalse sorun yok demektir bence yapisi minyondur belki bebisinin.
Sadece bence daha sık doktora gorunebilirsin daha yakin takipte olmak adina.
Canim maaşallah diyelim baksana senin 3 hafta önce bu kilodaymis bide kız bebek yani az gibi kilosu benimkinin ama tabiki sağlıklı olsun da en önemlisi bu. 31 de gittiğim de doktor tombul bir bebek olacak gibi demişti şimdi diyorum acaba geriliyor mu aklım ona takildi sadece.En son 31+3te 2120gmdi kizim
Bence gayet iyi oglusunun kilosu haftasina gore hem 34ten sonra 500gm haftalik okadar olmasa bile ortalama 300 gm alir doguma kadar 3 kiloyu gecer uzulme onemli olan kilolu deil saglikli olmasi
Oy maşallah sağlıkla zamanında gelsiinKizlar bugun 33 hafta oldum ve doktor kontrolune gittim. Doktor sıkıntı yok dedi şükürler olsun. 2.280 çıktı. Biraz tombik olacak gibiAgrin sizin olursa gel . Nts cekilsin dedi . 15 gun yani 35. Haftada yine gidecegim bakalim :)
canıım çok dikkat et suyuna yemene içmene . Hastanede serum iyi gelir ama yarın eve cıkınca kendine güzelce bak. Günde 3,5 lt yakın su içiyorum afedersin ama ona rağmen idrarım koyu rengi hala değişik bir sıcak var terleme olayımız var yetersiz gelmesine şaşırıyorum ben. Lütfen kendine dikkat etHepinize cok tesekkur ederim kizlar kusura bakmayin sizide telaslandirdim hakkinizi helal edin iyim bebiste gayet iyi susuz kalmis bunyem sekerim dusuk cikti birde ama simdi her sey stabil yarin cikicam aksamda oyuzden kasilmalarim olmus magnezyumlu serumlar taktilar vitamin fln iyiz cok sukur-Sunshine hope2022 @KIR PAPATYASII Spicelover @Dilos6342 etiketleyemediklerimde var kusura bakmayin lutfen
Ay hanım efendiiKızlar bebiş hareketlerinden şikayet etmeyin lütfenkeşke benim kız da karnımı delse gıkım çıkmaz o kadar sakin ve kibar ki canı isterse azıcık dokunuyor biraz itekliyor o kadar
oglum 3350gm 49cm dogdu ilk cocuk icin normal ve ideal bir kiloydu boyu kisaydi sadece oda anne babadan kaynakli ben 1.55cm eşim 1.68cm bu ikinci cocuk sayiliyor benim bundan once iki kaybim var.... Ikinci veya ucuncu cocuk iri oluyor diyor doktorlarCanim maaşallah diyelim baksana senin 3 hafta önce bu kilodaymis bide kız bebek yani az gibi kilosu benimkinin ama tabiki sağlıklı olsun da en önemlisi bu. 31 de gittiğim de doktor tombul bir bebek olacak gibi demişti şimdi diyorum acaba geriliyor mu aklım ona takildi sadece.
Canim benim de 2 kızım var bu üçüncü onlar küçük doğmuştu ilk kızım 2990 hiç beslenememistim ona bağlamıştım açıkçası ikinci kızım 2880 doğmuştu onda da erken 37. Haftada doğdu diye öyle düşünmüştüm bunda elimden geldiği kadar dikkat te ediyorum hani bol yiyorum herşeyden vitaminlerimi felan güzel kullanıyorum ama bakalım artık nasip:) bu arada bende esimde minyonuz:)oglum 3350gm 49cm dogdu ilk cocuk icin normal ve ideal bir kiloydu boyu kisaydi sadece oda anne babadan kaynakli ben 1.55cm eşim 1.68cm bu ikinci cocuk sayiliyor benim bundan once iki kaybim var.... Ikinci veya ucuncu cocuk iri oluyor diyor doktorlar
Senin ilk cocugun olacaksa kilosu cok cok iyi hic uzulme hem banada diyordu doktor 39 haftaliktim 3kilo 100 gram demisti 5gun sonra oglum dunyaya geldi 250gm fark olmustu olcumler ve real arasinda
bnmde 10da randevum ama bni illa nstye alıyor. tahlıl falan 12yı buluyoruz. pazartesi oğlumda okula başlıcak anaokulunda ilk gununde yanında olmak istiyorum inşallah bu hafta gelmezÖnceki dozlar bu kadar yapmamıştı ama bu tek dozda beni felaket hale getirdi. Şiştim şiştim balon oldum
Senin randevun kaçta canım ?
ben cumartesi öğlen 2 gibi en geç sizi haberdar ederim herhaldeaşırı meraktayım neler olacak
cnm ıkısınıde yapman lazım genelde bebekler öyle yapıyor. muhakkak uyandırıp emzir sarılık artmasın hatta tutus pozisyonu var emzirme notları var onları okuyup bakabılırsın bnce herkesin okuması lazım.Kızlar bir gögsümü emiyor öbüründen gelmiyor sizce sıcak tülbent mi yapsam direk pompaylamı çözüm bulsam
cnm normal süreç deniz dalgası bır gun ıyi bir gün kötü hbr veriyorlar. beslenmeyi azaltınca yorulmaya başlamış olabılır zmnla zmnla iyileşicek. inşallah yrn coook güzel hbrler alırsın. Allahım doruka güç kuvvet versin inşallah.Herkese selam. Pek keyfim yok etiketleyen soran arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Kaç gündür oğlum entübe oldu, cumartesiden beri günler ağır çekim geçiyor. Onun normale dönmesini bekliyoruz bize dua edin.
Ya of Yine kanamam oldu, 2 gecede bir oluyo su anda. sende de bu şekilde tekrarlıyor muydu ? Ay valla bazen çıldıracağım gibi geliyor. 2 gündür belim çok ağrıyor ve sancıyorbnmde 10da randevum ama bni illa nstye alıyor. tahlıl falan 12yı buluyoruz. pazartesi oğlumda okula başlıcak anaokulunda ilk gununde yanında olmak istiyorum inşallah bu hafta gelmez
Emzirme ve Anne Sütü ile İlgili Sık Sorulan SorularFaydalı Linkler
Anne Sütünün Önemi ve Emzirme
Uzmanlardan Ücretsiz Canlı Eğitimler
Doğum için Egzersiz Videosu
Bebeklerde Büyüme Atakları / Atak haftaları
Emzirme Notları (forumdan bir annenin emzirme eğitimi sonrası aldığı notlar)
Tomris’in Emzirme Notları- Seri şeklinde. (Kendisi Bir Anne ve Doktor)
Web Gebe Okulu / Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü
arkadaslar hatta size de diyim bn ilk gebeliğimde tomrisin emzirme notlarını okumustm cok faydalı aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?