2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya of Gene kanamam oldu, 2 gecede bir oluyo su anda. sende de bu şekilde tekrarlıyor muydu ? Ay valla bazen çıldıracağım gibi geliyor. 2 gündür belim çok ağrıyor ve sancıyor
evet oluyordu ama bnde sancı yoktu, bir duruyordu bı başlıyordu hatta o bnm bilinc altımda korku oldu hala her lavaboya gittiğimda kanamam olmus mu diye bakarım.ayağa kalkıyormusn bu arada

Kızlar ya utanarakta olsa soracağım peçeteye hafif çok az bir pembelik geldi nişan falan değildir dimi sancım falan birseyim yok bebek gayet hareketli ay bilemedim gayet iyiyim

evet oluyordu ama bnde sancı yoktu, bir duruyordu bı başlıyordu hatta o bnm bilinc altımda korku oldu hala her lavaboya gittiğimda kanamam olmus mu diye bakarım.ayağa kalkıyormusn bu arada
İçerde bi ağrı sancı hissetmiyorum.
Gün içinde genelde oturur yatar vaziyetteyim ama kalkıyorum da WC haricinde.
O anlarda olmuyor da genelde bebek cok hareketli aşağıyı zorlayınca yatıyorum dinlenirken kanama oluyor.
Şimdikinde ise tuvalete girmiştim zorlamadım da ama yine de kanama oldu.
Tek sefer şıp şıp geldi kesildi
Valla travma gibi gerçekten tuvalete de gidesim gelmiyor şimdi korkudan

Kanaman nasıl canım?
Öncekiler daha çoktu da bu daha az. Geliyo kesiliyor. Galiba açılmam oluyormuş canım

Kızlar selam herkese. Doğum iznine ayrılınca pek uğrayamadım buralara. Bebeğin eşyalarını yıka ütüle,Doğum çantasını hazırla, odasını hazırla derken pertim çıktı kaç gündür.

Birde aramıza prenses katılmış 2 gün önce onu öğrendim bugün E ekim1903 Canım hayırlı uğurlu olsun kızçen. Sağlıklı ve birarada olmanıza o kadar sevindim ki anlatamam. Sağlıklı ve hayırlı ve uzun bir ömrü olsun inşallah

Dilos6342 Diloşum sen nasılsın bebiş falan iyi dimi?
Odamızı merak ediyordun ya bizde balonlarımızı falan yapıştırdık dora kankimiz gibi. Birkaç resmini atayım size. Tam istediğim gibi oldu içime sindi. Sonunda bitti hazırlıklarımız çok şükür. Bundan sonra günümüzü bekleyeceğiz. Sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah tüm bebişlerimiz

Eklentiler

• 59B0C61B-0D8D-4F0D-8121-CFD7138C53D7.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 137
  • B040C097-B2B1-4CD5-8647-4B9B6AD180D2.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 139
  • F44F5EF9-719A-4064-AB1A-FEAD9F7980C6.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 133
  • 878E1E47-E7BB-4804-B85B-88455360DAAA.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 131
  • 005CA04E-0C6B-4C21-9C15-F8464BB1502D.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 136
Canım geçmiş olsun çok. Senin kız yine harekete geçti galiba. Arada heyecan yaşatmadan yapamıyo hepimize birden. İnşallah kötü bir durum yoktur. Doktorun izne ayrılmıştı en son öyle hatırlıyorum döndü mü?

Ayy yesinler odasını minik kuşunn çok güzel olmuş canım benim ellerinize sağlıkk emek olunca daha bi hoş oluyor hersey ben iyiyim şükür annemin yanına geldim gün bekliyorum artık sen nasılsın iyi misin? Nasıl gidiyor ters bi durum yoktur inşallah

Ya güneş hanım cumartesi hafta dönümümüzü beklese bari doktor da o zaman gelecek. Bu kanamalardan enfeksiyon riski oluşturuyor mu acaba o geldi aklıma. Sen ekstra o yönden dikkat et canım açılma falan diyorsun çünkü
Çok ağrın var mı peki?

Kızlar ya utanarakta olsa soracağım peçeteye hafif çok az bir pembelik geldi nişan falan değildir dimi sancım falan birseyim yok bebek gayet hareketli ay bilemedim gayet iyiyim
Canım bilemiyorum ki doktorun numarası varsa bi ara sor istersen

Teşekkür ederiz teyzesi. Valla insan o kadar özeniyor ki birkaç eksiği var ama onları da zamanla tamamlarız artık. Çünkü maddi manevi pek güç kalmadı gari

Çok iyi yapmışsın kurtuldun o sıcaklardan, hemde yalnız kalmazsın artık yakınımızda birilerinin olması şart oldu. Senin doğuma az bir zaman kaldı dimi? günün belliydi 17 eylül demiştin galiba.

Çok şükür bizde iyiyiz bebişle. Çalışmamak çok güzel birşeymiş onu keşfettim dert yok tasa yok tamamen bebişe odaklandım. Evden birtek akşamüstü yürüyüş yapmak için çıkıyorum. Benim büyük ihtimalle normal doğum olacak. Günümüz belli değil o yüzden. Senin bebişi çok merakla bekliyorum. Bizim minnoşların başından beri kiloları, günleri vs. Hemen hemen yakın ya birbirine ondan hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım Allahın izniyle heyecanlar artmaya başladı

Aynen canım insan çok özeniyorda vallahi özellikle bu aralar çok şaşırıyorum herşeyin fiyatı o kadar artmış ki. Lcw geçende kışlık bi takım gördüm 270 tl yazıyor gömlek, alt ve Yelek var hadi dedim alayım. Önceden 2 alt üst 1 ayrı kazak almistim zaten yetişilmiyor çünkü. Kasaya gittim demez mi Yelek ayrı hepsi 400 küsür yapıyor sinir oldum bıraktım kasada birleşik gibi koymuşlar bi de. Çocuğa disarda bi şey giydireyim desen 400 lira ya sanki üstündeki de ceket
Allah sonumuzu hayır etsin valla.
Bizim odada da eksik var bıraktım geldim artık yavaş yavaş yaparım diye.
Ah valla ne güzel gelmiştir tatil gibi birde ağırlaştık zaten, işlerini de hallettin ne güzel için çok rahatlamıştır artık bol bol dinlen insanı çok yoruyor. Bende hazırladım küçük valiz koyduk kenara bisey kalmadı gibi
Büyük ihtimal 17sinde 38+0 oluyorum zaten, o zamana isticem doğum için canim tarihi benim sırt zorlamaya başladı çünkü artık. İnşallah seninde vaktinde ama çok geciktirmeden gelir bebisin
Allah hepimizi bir avazda derler ya kurtarsin inşallah
Evet herseyimiz aynı gidiyordu en son 35+0da gittim 2700 olmuş ama sen normal doğum için beklersen biraz daha kilosu artar diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak gün bilmekte insanda ayrı bi heyecan yapıyor şafak sayıyor gibi

Canım doktorunla konuş eğer ulaşabiliyorsan bence ihmal etme derim. Nişan geldi diye doğumda olacak değil elbette ama riske atmamakta fayda var bence
Yaa çok güzeel emeklerinize sağlık Asaf paşayla mutlu huzurlu günler görün evinizde inşallah

yani cok şey olabilir, ağır taşımış olabilirsin ilişkiden kaynaklı olabilir, nişan olabilir,açılman olabilir..devam ederse dr. una sor istersen

Vallahi çok haklısın. Hamileliğin başında acele mi ediyorum birşeyler almakla daha çok erken diye düşünüyordum. O kadar mantıklı hareket etmişiz ki. Şimdi olsa o malzemelerin çeyreğini alamayacakmışız. Bir lokma kıyafet 400 lira nedir zaten kaç gün yada kaç ay giyecek. Çok fırsatçılık yapanlar var. Allah yardımcımız olsun gerçekten. Boşver vallahi olduğu kadar modundayım ben artık

Aynen canım senin durumun farklı giderek ağırlaştılar beline yük bindikçe canın yanar. Maşallah bide tombiş olacak bizim oğlanlar galiba. Ben de en son 34+3 de gittim tam 2.500 kg dedi doktor. Benimde görsen karnım füze gibi oldu. Sokakta falan insanların acayip dikkatini çekmeye başladık Normal istiyorum ama bu hızla giderse 4 kiloyu geçer gibime geliyor. Bakalım nasip. Hakkımızda ne zaman ve hangi türlüsü hayırlıysa o zaman gelsinler inşallah. Bitti artık yolun sonu aydınlık. Rabbim hepimizin yardımıcısı olsun

Canım geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın. Tansiyonun kaça düşmüştü?

Genetik kuzum minyon anne babadan iri bebek cikmiyor malesef olsun saglikli sihatli olsun oglusun dogunca besler kilo aldirirsin

Valla sağ Salim doğsun inşallah da Küçük hanımın Kendisinden çekeceğimiz var galiba bizi şimdiden taşikardi sahibi yaptı
Kuzucum aynen doktorumla cumartesi görüşeceğiz.
Oy valla Ben artık doğum için yakınlara tarih vermesini bekliyorum çünkü her kanamada artık kalbime inecek gibi oluyorum

Benim de aklıma o geliyor canım. 2 farklı doktor çok miktarda Vajinal akıntımın olduğunu söyledi. O sebeple Yine 3 lü bi vajinal fitil verdiler, onu kullanıyorum.
Ama enfeksiyon mevzusu beni de ürkütmüyor değil tabi.
Bel ve sırt ağrım çok var dinlenebilecek gibi olursam geçiyor gibi ama vücut dilimi çözemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…