2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya utanarakta olsa soracağım peçeteye hafif çok az bir pembelik geldi nişan falan değildir dimi sancım falan birseyim yok bebek gayet hareketli ay bilemedim gayet iyiyim
İki hafta önce bana da aynı şey oldu. lavaboda peçeteye açık renk kan geldi. Hiç sancım yakınmam da yoktu. Doktorumla konuşunca hemen hastaneye gel dedi. Nstye bağladılar. Her şey normal görünüyordu. Doktor da alttan muayene etti. hiçbir sebep bulamadı. Kanama devam da etmedi. Bir kez peçeteye çıktı o kadar. Seni çok iyi anlıyorum. Senin durumun suan nasıl? Umarım her şey yolundadır.

Kızlar brnde crp 13 çıkmış sanırım daha once çıkan oluyordu antibiyotik tedavisi mi basliyorlar

Sen yine de dikkat et canım herseyin başı bol su, temizlenirken de biraz daha dikkatli olursun, İnşallah bi sıkıntı olmaz bel ve sırt ağrıları diğer sancılarının belirtisi artık bence. Vakit geliyo diyor sana, ama hiç endişelenme çok güzel dayandın artik cumartesiyi de bekledi mi 35 ama 36 sayılacaksın. Bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum biz bol bol dua edelim birbirimize. E ekim1903 gibi olursa ne mutlu vallahi

Canim gecmis olsun . Nasil oldun

Kızlar brnde crp 13 çıkmış sanırım daha once çıkan oluyordu antibiyotik tedavisi mi basliyorlar
Kuzum 6-7 cıkınca pek bi şey yapmıyorlardı da buna başlarlar muhtemelen
İnşallah kuzum. Ben de vaktin geldiğini hissediyorum
Ah hepimize bu saatten sonra sıralı ve vakitli doğum diliyorum hani en azından yine Nil kuzuşa maşallah diyelim de

Bizim oglanlar hakikaten aynı gidiyor rapor almak için gittiğimde 34+2de 2480 mi neydi kilosu. Birbirini kovalıyor bunlar evet sen şöyle 39 40 olursan 4e yaklaşır veya 4 olur diye düşündüm bende. Doktor bana şekersiz bebek bu 4 olmaz dedi 38e kadar da hiç sanmıyorum zaten aman sağlıklı ortalama kiloda olsun büyür giderler zaten Allahin izniyle. Bende karnım çıkmıyor çıkmıyor diyordum birden çıktı son ayı bekliyorlarmış.
Bende diyordum çok erken aldım diye ama hem onun yoruculuğu hemde fiyatlar iyi ki diyorum yani mahvolmuştuk. Şu astronot montlardan bakayım dedim 700 lira 2 ay anca giyecek zaten çocuğu sarar sarar çıkarız artık dedim

Amin amin en azından şöyle herkes bi 36yı görsün diye dua ediyorum bende aynen maşallah çok çektim ben ona Allah hepimize nasip etsin sağlıklı şekilde kucagimizda eve alıp götürmek

Aynen kızlar bi sabah kalktım su sızıntısı var die derken suyum patladı akşamına doğum ve bebekte çok şükür iyi kızlar 2 saatte bir emzirmek o kesintisiz uyku olayı olmqyınca ne yaparsan yap dinlenmiş hissetmiyorsun şaşı gibiyim 3 gündür

Benim o degerde çıkınca pek önemsemediler bile kuzum. Şikayetlerimi sormuşlardı bi şikayetim yok diyince geldiğinde tekrar bakalım demişlerdi. En son yine 8 çıkmış ama bu sefer hafif öksürük var bende mesela ilk akla gelen idrar oluyor ona bakabilirler

Tamam canım içim rahatladi bakalım zaten 24 saatlik idrar vermiştim

Çok şükür sağlıkla geldi ya annesi minik kuzuun vücut alışacak bu sürece dee. Ay anne karnında ne zaman uyur ne zaman uyanırsa doğdugunda da öyle oluyor diyorlar da benim oğlan sabah 5 te kalk diye başlıyor gece 2-3 kadar da durmuyor yandım ben eğer gerçeklik payı varsa

Aman nazar değmesin diyelim öncee annenler yanında mı canım sen yine de her fırsatta uyumaya çalış evet kesintisiz olmayacak ama bi müddet sonra düzene girecek annesi

Tamam canım içim rahatladi bakalım zaten 24 saatlik idrar vermiştim
Kendi açından bi sıkıntı yoksa telaş yapma canım. Enfeksiyon geçirdiğimde de 15 16 gibi biseydi ama belli etmeyecek şekilde değildi. Ben o yüzden o crp kısmını tam anlamıyorum değer olarak. Ama bisey olursa illaki belli ediyor

Evet canım şimdi geldim hastaneye zaten protein varmı diye idrar toplamistim bakalım hepsini yorumlar

Aynı problem bende de var haftasonu doktora gittiğimde karın çevresinin zayıf olduğunu söyledi fakat 4 hafta önceki kontroldede bebek çok kilolu demişti. NST'ye bağladı baktı sorunda yok, protein ağırlıklı beslen dedi sadece ama araştırdım baya hiç hoş şeyler okumadım bu konu hakkında kafam çok karıştı. İnce ve uzun boylu bir kız olabilir dedi. Birde 1.750 gram çıktı 32. haftadayız. Yani önde gidiyordu aslında, nasıl böyle geriledi anlamadım diğer uzuvlarda da sorun yok çok moralim bozuldu.

Hızlı giden bebekler sonra yavaşlıyor sanırım benim ki de 100 grm almış geçen hafta iki hafta fark 1 e düşmüştü normal demekki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…