İki hafta önce bana da aynı şey oldu. lavaboda peçeteye açık renk kan geldi. Hiç sancım yakınmam da yoktu. Doktorumla konuşunca hemen hastaneye gel dedi. Nstye bağladılar. Her şey normal görünüyordu. Doktor da alttan muayene etti. hiçbir sebep bulamadı. Kanama devam da etmedi. Bir kez peçeteye çıktı o kadar. Seni çok iyi anlıyorum. Senin durumun suan nasıl? Umarım her şey yolundadır.Kızlar ya utanarakta olsa soracağım peçeteye hafif çok az bir pembelik geldi nişan falan değildir dimi sancım falan birseyim yok bebek gayet hareketli ay bilemedim gayet iyiyim
Sen yine de dikkat et canım herseyin başı bol su, temizlenirken de biraz daha dikkatli olursun, İnşallah bi sıkıntı olmazValla sağ Salim doğsun inşallah daKüçük hanımın Kendisinden çekeceğimiz var galiba bizi şimdiden taşikardi sahibi yaptı
Kuzucum aynen doktorumla cumartesi görüşeceğiz.
Oy valla Ben artık doğum için yakınlara tarih vermesini bekliyorum çünkü her kanamada artık kalbime inecek gibi oluyorum
Benim de aklıma o geliyor canım. 2 farklı doktor çok miktarda Vajinal akıntımın olduğunu söyledi. O sebeple Yine 3 lü bi vajinal fitil verdiler, onu kullanıyorum.
Ama enfeksiyon mevzusu beni de ürkütmüyor değil tabi.
Bel ve sırt ağrım çok var dinlenebilecek gibi olursam geçiyor gibi ama vücut dilimi çözemiyorum artık
Canim gecmis olsun . Nasil oldunHepinize cok tesekkur ederim kizlar kusura bakmayin sizide telaslandirdim hakkinizi helal edin iyim bebiste gayet iyi susuz kalmis bunyem sekerim dusuk cikti birde ama simdi her sey stabil yarin cikicam aksamda oyuzden kasilmalarim olmus magnezyumlu serumlar taktilar vitamin fln iyiz cok sukur-Sunshine hope2022 K KIR PAPATYASII @Spicelover Dilos6342 etiketleyemediklerimde var kusura bakmayin lutfen
Kuzum 6-7 cıkınca pek bi şey yapmıyorlardı da buna başlarlar muhtemelenKızlar brnde crp 13 çıkmış sanırım daha once çıkan oluyordu antibiyotik tedavisi mi basliyorlar
İnşallah kuzum. Ben de vaktin geldiğini hissediyorumSen yine de dikkat et canım herseyin başı bol su, temizlenirken de biraz daha dikkatli olursun, İnşallah bi sıkıntı olmazbel ve sırt ağrıları diğer sancılarının belirtisi artık bence. Vakit geliyo diyor sana, ama hiç endişelenme çok güzel dayandın artik cumartesiyi de bekledi mi 35 ama 36 sayılacaksın. Bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum biz bol bol dua edelim birbirimize. E ekim1903 gibi olursa ne mutlu vallahi
Bakalım ne diyecek yazdım amaKuzum 6-7 cıkınca pek bi şey yapmıyorlardı da buna başlarlar muhtemelen
Durdu kuzum neyseki. anlık durmayacak gibi geliyor ama bitiyor.Bakalım ne diyecek yazdım ama
Sen nasılsın canım kanaman nasıl oldu
Bizim oglanlar hakikaten aynı gidiyor rapor almak için gittiğimde 34+2de 2480 mi neydi kilosu. Birbirini kovalıyor bunlarVallahi çok haklısın. Hamileliğin başında acele mi ediyorum birşeyler almakla daha çok erken diye düşünüyordum. O kadar mantıklı hareket etmişiz ki. Şimdi olsa o malzemelerin çeyreğini alamayacakmışız. Bir lokma kıyafet 400 lira nedir zaten kaç gün yada kaç ay giyecek. Çok fırsatçılık yapanlar var. Allah yardımcımız olsun gerçekten. Boşver vallahi olduğu kadar modundayım ben artık
Aynen canım senin durumun farklı giderek ağırlaştılar beline yük bindikçe canın yanar. Maşallah bide tombiş olacak bizim oğlanlar galiba. Ben de en son 34+3 de gittim tam 2.500 kg dedi doktor. Benimde görsen karnım füze gibi oldu. Sokakta falan insanların acayip dikkatini çekmeye başladıkNormal istiyorum ama bu hızla giderse 4 kiloyu geçer gibime geliyor. Bakalım nasip. Hakkımızda ne zaman ve hangi türlüsü hayırlıysa o zaman gelsinler inşallah. Bitti artık yolun sonu aydınlık. Rabbim hepimizin yardımıcısı olsun
Amin amin en azından şöyle herkes bi 36yı görsün diye dua ediyorum bendeKuzum 6-7 cıkınca pek bi şey yapmıyorlardı da buna başlarlar muhtemelen
İnşallah kuzum. Ben de vaktin geldiğini hissediyorum
Ah hepimize bu saatten sonra sıralı ve vakitli doğum diliyorumhani en azından yine Nil kuzuşa maşallah diyelim de
Aynen kızlar bi sabah kalktım su sızıntısı var die derken suyum patladı akşamına doğum ve bebekte çok şükür iyi kızlar 2 saatte bir emzirmek o kesintisiz uyku olayı olmqyınca ne yaparsan yap dinlenmiş hissetmiyorsun şaşı gibiyim 3 gündürSen yine de dikkat et canım herseyin başı bol su, temizlenirken de biraz daha dikkatli olursun, İnşallah bi sıkıntı olmazbel ve sırt ağrıları diğer sancılarının belirtisi artık bence. Vakit geliyo diyor sana, ama hiç endişelenme çok güzel dayandın artik cumartesiyi de bekledi mi 35 ama 36 sayılacaksın. Bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum biz bol bol dua edelim birbirimize. E ekim1903 gibi olursa ne mutlu vallahi
Benim o degerde çıkınca pek önemsemediler bile kuzum. Şikayetlerimi sormuşlardı bi şikayetim yok diyince geldiğinde tekrar bakalım demişlerdi. En son yine 8 çıkmış ama bu sefer hafif öksürük var bende mesela ilk akla gelen idrar oluyor ona bakabilirlerKızlar brnde crp 13 çıkmış sanırım daha once çıkan oluyordu antibiyotik tedavisi mi basliyorlar
Allahım inşallah sağ salim gelsin cumartesiyi bekler inşallahDurdu kuzum neyseki. anlık durmayacak gibi geliyor ama bitiyor.
Bebek hareketlerini takip ediyorum, öyle dediler.
Sagol canım insaallah dediğin gibi sağlıklı olsunlarda: ) bu arada sana da geçmiş olsun dikkat et kendineGenetik kuzum minyon anne babadan iri bebek cikmiyor malesef olsun saglikli sihatli olsun oglusun dogunca besler kilo aldirirsin
Tamam canım içim rahatladi bakalım zaten 24 saatlik idrar vermiştimBenim o degerde çıkınca pek önemsemediler bile kuzum. Şikayetlerimi sormuşlardı bi şikayetim yok diyince geldiğinde tekrar bakalım demişlerdi. En son yine 8 çıkmış ama bu sefer hafif öksürük var bende mesela ilk akla gelen idrar oluyor ona bakabilirler
Çok şükür sağlıkla geldi ya annesi minik kuzuun vücut alışacak bu sürece dee. Ay anne karnında ne zaman uyur ne zaman uyanırsa doğdugunda da öyle oluyor diyorlar da benim oğlan sabah 5 te kalk diye başlıyor gece 2-3 kadar da durmuyor yandım ben eğer gerçeklik payı varsaAynen kızlar bi sabah kalktım su sızıntısı var die derken suyum patladı akşamına doğum ve bebekte çok şükür iyi kızlar 2 saatte bir emzirmek o kesintisiz uyku olayı olmqyınca ne yaparsan yap dinlenmiş hissetmiyorsun şaşı gibiyim 3 gündür
Aman nazar değmesin diyelim önceeAynen kızlar bi sabah kalktım su sızıntısı var die derken suyum patladı akşamına doğum ve bebekte çok şükür iyi kızlar 2 saatte bir emzirmek o kesintisiz uyku olayı olmqyınca ne yaparsan yap dinlenmiş hissetmiyorsun şaşı gibiyim 3 gündür
Kendi açından bi sıkıntı yoksa telaş yapma canım. Enfeksiyon geçirdiğimde de 15 16 gibi biseydi ama belli etmeyecek şekilde değildi. Ben o yüzden o crp kısmını tam anlamıyorum değer olarak. Ama bisey olursa illaki belli ediyorTamam canım içim rahatladi bakalım zaten 24 saatlik idrar vermiştim
Evet canım şimdi geldim hastaneye zaten protein varmı diye idrar toplamistim bakalım hepsini yorumlarKendi açından bi sıkıntı yoksa telaş yapma canım. Enfeksiyon geçirdiğimde de 15 16 gibi biseydi ama belli etmeyecek şekilde değildi. Ben o yüzden o crp kısmını tam anlamıyorum değer olarak. Ama bisey olursa illaki belli ediyor
Aynı problem bende de var haftasonu doktora gittiğimde karın çevresinin zayıf olduğunu söyledi fakat 4 hafta önceki kontroldede bebek çok kilolu demişti. NST'ye bağladı baktı sorunda yok, protein ağırlıklı beslen dedi sadece ama araştırdım baya hiç hoş şeyler okumadım bu konu hakkında kafam çok karıştı. İnce ve uzun boylu bir kız olabilir dedi. Birde 1.750 gram çıktı 32. haftadayız. Yani önde gidiyordu aslında, nasıl böyle geriledi anlamadım diğer uzuvlarda da sorun yok çok moralim bozuldu.Canim teşekkürler yorumun için. Diğerleri uyumlu dedi haftasiyla ilk defa böyle birşey dediler. Hatta 3 hafta önce gittigimde doktor tombul bir bebek olacak sanki demişti neden böyle oldu anlamadım. 10 gün sonra bir daha gidecegim insaallah bir sıkıntı cikmaz
Hızlı giden bebekler sonra yavaşlıyor sanırım benim ki de 100 grm almış geçen hafta iki hafta fark 1 e düşmüştü normal demekki canımAynı problem bende de var haftasonu doktora gittiğimde karın çevresinin zayıf olduğunu söyledi fakat 4 hafta önceki kontroldede bebek çok kilolu demişti. NST'ye bağladı baktı sorunda yok, protein ağırlıklı beslen dedi sadece ama araştırdım baya hiç hoş şeyler okumadım bu konu hakkında kafam çok karıştı. İnce ve uzun boylu bir kız olabilir dedi. Birde 1.750 gram çıktı 32. haftadayız. Yani önde gidiyordu aslında, nasıl böyle geriledi anlamadım diğer uzuvlarda da sorun yok çok moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?