Ekim ya merak ediyorum önceden farklı şeyler hissettin mi diye ama. Enfeksiyon da başlı başına ağrı sancı sebebi zaten. İnsan öngöremiyor sanırımAynen kızlar bi sabah kalktım su sızıntısı var die derken suyum patladı akşamına doğum ve bebekte çok şükür iyi kızlar 2 saatte bir emzirmek o kesintisiz uyku olayı olmqyınca ne yaparsan yap dinlenmiş hissetmiyorsun şaşı gibiyim 3 gündür
İnşallah papatyamAllahım inşallah sağ salim gelsin cumartesiyi bekler inşallah
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahEvet canım şimdi geldim hastaneye zaten protein varmı diye idrar toplamistim bakalım hepsini yorumlar
Bende crp 6 çıktı idrar temizdi doktor antibiyotik başlattı. Antibiyotik bitince tekrar kan tahlili crp 12 ye çıkmıştı. Hiçbir hastalığım şikayetim yoktu. İdrar kültürü vajen kültürü yapıldı oda temiz çıktı. Antibiyotiğe rağmen yükseldi crp dahiliyeye gönderdi doktor. Dahiliye doktoru prokalsitonin diye bir tahlil istedi oda 0 çıktı temizdi. Sonra crp tekrar bakıldı 5e düşmüştü. Dahiliye doktoru gebelikten kaynaklı zararsız yükselme dedi. Rutin kontrollerinde yine baktır crp ye kafana takılan bir şey olursa yanıma uğrarsın dedi. Tanıdık bir doktora sordum crp yüksekliği erken doğuma sebep verebiliyor o nedenle doktorlar sebebini bulmak ister dedi. Yine ihmal etme bence.Kızlar brnde crp 13 çıkmış sanırım daha once çıkan oluyordu antibiyotik tedavisi mi basliyorlar
Kızlar brnde crp 13 çıkmış sanırım daha once çıkan oluyordu antibiyotik tedavisi mi basliyorlar
Aynı problem bende de var haftasonu doktora gittiğimde karın çevresinin zayıf olduğunu söyledi fakat 4 hafta önceki kontroldede bebek çok kilolu demişti. NST'ye bağladı baktı sorunda yok, protein ağırlıklı beslen dedi sadece ama araştırdım baya hiç hoş şeyler okumadım bu konu hakkında kafam çok karıştı. İnce ve uzun boylu bir kız olabilir dedi. Birde 1.750 gram çıktı 32. haftadayız. Yani önde gidiyordu aslında, nasıl böyle geriledi anlamadım diğer uzuvlarda da sorun yok çok moralim bozuldu.
Evinize geldiniz sağlıklı bir şekilde çok şükürAynen kızlar bi sabah kalktım su sızıntısı var die derken suyum patladı akşamına doğum ve bebekte çok şükür iyi kızlar 2 saatte bir emzirmek o kesintisiz uyku olayı olmqyınca ne yaparsan yap dinlenmiş hissetmiyorsun şaşı gibiyim 3 gündür
Sag ol kuzum.iyim cok sukur. Evdeyim simdiCanim gecmis olsun . Nasil oldun
Benim de 7/3 olmuştu, hangi acile gideceğimi bilemedim. Burada aciller çok kalabalık. Küçük bir yerde misiniz?8/5ama iyim bugun taburcu olucam serum ve dinlenme cok iyi geldi herseyin başi su su içmek lazim kana kana ki ben gunde 2l.rahat icen biriyim daha fazlasini nasil icicem bilmiyorum
Kızlar bugün kontrol gunumdu pek iç açıcı geçmedi kan değerlerim neredeyse sıfırlanmis. Gelişimi gerilemiş ama doktorum korkutmadi çok şükür ben minyonum zaten senin gibi minyon olur büyük ihtimalle dedi. Kg için idare eder çok almamış 1 ayda 700 gram almış 2200. 5 gun
Serum şeklinde demir ve kan verilecek Çarşamba tekrar çağırdı duruma göre hareket edecez gerekirse tekrarlanacak serum
Yok icmiyordum daha doğrusu icemiyordum ilacı yutma problemi var bende ağzıma aldığım dakika afedersiniz bı kusma başlıyor bende tek demir değil ama normal ağrı kesici de bile böyle bı zehirlenmistum ondan sonra böyle oldum. Çok zorladım ama olmuyorGecmis olsun canim demir ilaci iciyor muydun?
Kiloya takilma zaten 2.5 ustu dogmalari yeterli ki zaten seninki de dogana kadar o kiloyu gecer. Biz toplum olarak tombik bebek seviyoruz ama onemli olan saglikli olmalari.
İnşallah öyledir de sorunsuz bir şekilde geçer bu günlerimizHızlı giden bebekler sonra yavaşlıyor sanırım benim ki de 100 grm almış geçen hafta iki hafta fark 1 e düşmüştü normal demekki canım
Beni perinatoloğa da yönlendirmedi tansiyonumada bakmadı onunla alakalı olabilirmiş okuduğum yerlerde yazıyordu. Öyle dümdüz protein ye bol bol bebeğim karın çevresi küçük kalmış dedi gittiOkumamak lazim oyle seyleri insan daha cok strese giriyor. Ayni durum bende de var hatta 1600 gramdi 32. haftada. Perinatologa falan da gittim sorun yok olabilir falan dediler. Korkma o yuzden ye yat az enerji tuketmeye calis insallah buyur bebislerimiz.
Canım çok az zamanin kaldı zaten hic sıkıntı yapma kendineKızlar protein sınırda çıkmış tansiyon takibi yapip gerekirse tansiyon ilacı başlayacağız dedi-Sunshine pinkywom P pembesakayik Dilos6342 beni alintilamissiniz teşekkür ederim kızlar
İnanırmısın her topiğe girdiğimde ilk senin mesajlarını arıyor gözlerim. Sırf sen değil bizi bile merak ettiriyo senin minnoşValla sağ Salim doğsun inşallah daKüçük hanımın Kendisinden çekeceğimiz var galiba bizi şimdiden taşikardi sahibi yaptı
Kuzucum aynen doktorumla cumartesi görüşeceğiz.
Oy valla Ben artık doğum için yakınlara tarih vermesini bekliyorum çünkü her kanamada artık kalbime inecek gibi oluyorum
Evet başından beri önlü arkalı gidiyorlar diyorum ya ben seni takip ediyorum hep diyeBizim oglanlar hakikaten aynı gidiyor rapor almak için gittiğimde 34+2de 2480 mi neydi kilosu. Birbirini kovalıyor bunlarevet sen şöyle 39 40 olursan 4e yaklaşır veya 4 olur diye düşündüm bende. Doktor bana şekersiz bebek bu 4 olmaz dedi 38e kadar da hiç sanmıyorum zaten aman sağlıklı ortalama kiloda olsun büyür giderler zaten Allahin izniyle. Bende karnım çıkmıyor çıkmıyor diyordum birden çıktı son ayı bekliyorlarmış.
Bende diyordum çok erken aldım diye ama hem onun yoruculuğu hemde fiyatlar iyi ki diyorum yani mahvolmuştuk. Şu astronot montlardan bakayım dedim 700 lira 2 ay anca giyecek zaten çocuğu sarar sarar çıkarız artık dedim
Allah bi avazda kurtarsın diyelim yavrum çatın müsaitse olur benceEvet başından beri önlü arkalı gidiyorlar diyorum ya ben seni takip ediyorum hep diyeMaşallah diyelim küçük adamlara. Aman diyorum diloşum normal doğum istiyorum ben 4 kilo olursa eleniriz
kesinlikle haklısın sağlıklı olsunlar biz onları doğuncada şişmanlatırız Allahın izniyle
Yaa o montlardan bende istiyordum ama geçen gün fiyatlarına bir göz gezdirdim aman yarabbim sayfayu açmamla kapatmam bir oldu. Boşver dediğin gibi dolar dolar üzerine battaniyelerini çıkarız. Hele bi ele avuca gelsinlerde alırız daha. Yaptığımız alışverişlerin yarası hele bir kapansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?