2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ekim ya merak ediyorum önceden farklı şeyler hissettin mi diye ama. Enfeksiyon da başlı başına ağrı sancı sebebi zaten. İnsan öngöremiyor sanırım
Yanında seni destekleyebilecek birileri var mı Ev bebek koktu mu
Senden minik parmak fotosu isticem ama bence 40 ı çıksın

Allahım inşallah sağ salim gelsin cumartesiyi bekler inşallah
İnşallah papatyam
Evet canım şimdi geldim hastaneye zaten protein varmı diye idrar toplamistim bakalım hepsini yorumlar
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Kızlar brnde crp 13 çıkmış sanırım daha once çıkan oluyordu antibiyotik tedavisi mi basliyorlar
Bende crp 6 çıktı idrar temizdi doktor antibiyotik başlattı. Antibiyotik bitince tekrar kan tahlili crp 12 ye çıkmıştı. Hiçbir hastalığım şikayetim yoktu. İdrar kültürü vajen kültürü yapıldı oda temiz çıktı. Antibiyotiğe rağmen yükseldi crp dahiliyeye gönderdi doktor. Dahiliye doktoru prokalsitonin diye bir tahlil istedi oda 0 çıktı temizdi. Sonra crp tekrar bakıldı 5e düşmüştü. Dahiliye doktoru gebelikten kaynaklı zararsız yükselme dedi. Rutin kontrollerinde yine baktır crp ye kafana takılan bir şey olursa yanıma uğrarsın dedi. Tanıdık bir doktora sordum crp yüksekliği erken doğuma sebep verebiliyor o nedenle doktorlar sebebini bulmak ister dedi. Yine ihmal etme bence.

Kızlar brnde crp 13 çıkmış sanırım daha once çıkan oluyordu antibiyotik tedavisi mi basliyorlar

Canim biraz doktordan doktora degisiyor sanirim. Benim 11 cikmisti 4 aylikken falan antibiyotik vermisti doktor. Sonra gecen ay rahatsizlandim 22 cikti o doktor vermedi hamilesin vermeyeyim dedi.
Kendi kadin dogum doktorum da dahiliyeci bilir dedi kullanmadim bende

Okumamak lazim oyle seyleri insan daha cok strese giriyor. Ayni durum bende de var hatta 1600 gramdi 32. haftada. Perinatologa falan da gittim sorun yok olabilir falan dediler. Korkma o yuzden ye yat az enerji tuketmeye calis insallah buyur bebislerimiz.

Evinize geldiniz sağlıklı bir şekilde çok şükür Okudukça heyecanlanıyorum ben ne zaman doğuracağım acaba diyorum ☺ Eylül’e giriş yaptık ekim anneleri olarak eylülde çoğumuz bebişine kavuşacak sanırım

8/5ama iyim bugun taburcu olucam serum ve dinlenme cok iyi geldi herseyin başi su su içmek lazim kana kana ki ben gunde 2l.rahat icen biriyim daha fazlasini nasil icicem bilmiyorum
Benim de 7/3 olmuştu, hangi acile gideceğimi bilemedim. Burada aciller çok kalabalık. Küçük bir yerde misiniz?

Kızlar bugün kontrol gunumdu pek iç açıcı geçmedi kan değerlerim neredeyse sıfırlanmis. Gelişimi gerilemiş ama doktorum korkutmadi çok şükür ben minyonum zaten senin gibi minyon olur büyük ihtimalle dedi. Kg için idare eder çok almamış 1 ayda 700 gram almış 2200. 5 gun
Serum şeklinde demir ve kan verilecek Çarşamba tekrar çağırdı duruma göre hareket edecez gerekirse tekrarlanacak serum

Gecmis olsun canim demir ilaci iciyor muydun?
Kiloya takilma zaten 2.5 ustu dogmalari yeterli ki zaten seninki de dogana kadar o kiloyu gecer. Biz toplum olarak tombik bebek seviyoruz ama onemli olan saglikli olmalari.

Biz de iyiymişiz ortalama kilodaymış üç kiloyu geçmez ama büyütürsün bişey olmaz dedi ağrılarımın sebebi eski sezeryanmış rahim büyüdükçe olacakmış Allahın yaptığıyla kulun bozduğu bir değil dedi haklı tabi :/ burdan size sahip sesleniyorum normal fırtlatın

Gecmis olsun canim demir ilaci iciyor muydun?
Kiloya takilma zaten 2.5 ustu dogmalari yeterli ki zaten seninki de dogana kadar o kiloyu gecer. Biz toplum olarak tombik bebek seviyoruz ama onemli olan saglikli olmalari.
Yok icmiyordum daha doğrusu icemiyordum ilacı yutma problemi var bende ağzıma aldığım dakika afedersiniz bı kusma başlıyor bende tek demir değil ama normal ağrı kesici de bile böyle bı zehirlenmistum ondan sonra böyle oldum. Çok zorladım ama olmuyor

Hızlı giden bebekler sonra yavaşlıyor sanırım benim ki de 100 grm almış geçen hafta iki hafta fark 1 e düşmüştü normal demekki canım
İnşallah öyledir de sorunsuz bir şekilde geçer bu günlerimiz Çok üzgünüm haftasonundan beri, aslında bayada çok yiyorum ama çok sağlıklı beslenmiyorum o yüzden mi oldu acaba diye çok üzülmüştüm
Beni perinatoloğa da yönlendirmedi tansiyonumada bakmadı onunla alakalı olabilirmiş okuduğum yerlerde yazıyordu. Öyle dümdüz protein ye bol bol bebeğim karın çevresi küçük kalmış dedi gitti İnşallah büyürler bebişler tabi ama yine de başka bir doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum

İnanırmısın her topiğe girdiğimde ilk senin mesajlarını arıyor gözlerim. Sırf sen değil bizi bile merak ettiriyo senin minnoş Canı sağolsun Doğduğunda sende bol bol mıncıklarsın onu fitleşirsiniz annesi Hiç kendini strese sokma canım benim muayeneye de az kalmış bakalım ne diyecek doktorun. Güzel haberler ver bize inşallah. Güzel gittiniz bu zamana kadar ana kız. İnşallah sonucu daha güzel olacak

Evet başından beri önlü arkalı gidiyorlar diyorum ya ben seni takip ediyorum hep diye Maşallah diyelim küçük adamlara. Aman diyorum diloşum normal doğum istiyorum ben 4 kilo olursa eleniriz
kesinlikle haklısın sağlıklı olsunlar biz onları doğuncada şişmanlatırız Allahın izniyle
Yaa o montlardan bende istiyordum ama geçen gün fiyatlarına bir göz gezdirdim aman yarabbim sayfayu açmamla kapatmam bir oldu. Boşver dediğin gibi dolar dolar üzerine battaniyelerini çıkarız. Hele bi ele avuca gelsinlerde alırız daha. Yaptığımız alışverişlerin yarası hele bir kapansın

Allah bi avazda kurtarsın diyelim yavrum çatın müsaitse olur bence ne zaman çatı muayenesi yapacaklar söyledi mi doktor ?
Aynen benimde öyle oldu bakmak bile istemiyorum artık. Allah yardımcımız olsun diyelim

Kızlar kamuda öğretmen olan var mıydı içimizde? İdari izine ne zaman ayrılacaksınız? Aslında bu hafta ayrılmam gerekiyor ama 12 sine kadar gitsem mi diyorum. O 1 haftayı da doğumdan sonra mı kullansam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…