2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Hadi ya cok zordur hic ilac icememek insallah aşabilirsin canim bu durumu. Sabahlari pekmez falan icmeye calis o da gercekten cok kan yapiyor

Neyseki az zaman kaldı kuzum geçmiş olsun. Yükselmeden stabil şekilde devam edersin inşallah.
Kızlar crp içinde 100 lerde olursa önemli dedi bana ilaç vermedi
Ekstra Bi şikayetin rahatsızlığın yok değil mi

Hap içemiyorsunuz diye anladım.
Demir ilaçlarının Hap değil de şurup formları var. Onu taze meyve suyu ile filan peşpeşe tüketebilirsin aslında canım, denedin mi? Çılgınlar gibi Demir depolarımızdan gidiyor şu anda.
Serum olarak verilmesi güzel hemen yükseltir inşallah çok geçmiş olsun.

Topicteki Bebelerimiz genel olarak zayıf, kafana takma bence, dışarda büyütürüz doktor sorun görmüyorsa sorun yoktur.
Beslenmene dikkat et yeter için rahat olur
Kuzuya Maşallah sorun olmaması mis ama yine güldürdün
Dışarda büyüteceğiz
Kuzum hoh hoh stabil devam, bizim evde akşam olunca gerilim havası hakim oluyor artık
Sen nasılsın daha sakinsin değil mi?

Teşekkür ederim kuzum valla sağolun. Birbirimize ettiğimiz dualarla geldik bu günlere, çok inanıyorum.
Bu gebelik benim için Aşırı engelli bi parkurdu
Okyanusu geçtik derede boğulmayız inşallah
Güzel haberlerle gelelim hepimiz

Allah bi avazda kurtarsın diyelim yavrum çatın müsaitse olur bence ne zaman çatı muayenesi yapacaklar söyledi mi doktor ?
Aynen benimde öyle oldu bakmak bile istemiyorum artık. Allah yardımcımız olsun diyelim
Ayy sorma orasını hiç konuşmadık daha doktorumuzla. Galiba 37. Haftada yapıyormuş, bir hafta sonra kontrolümüz var herhalde o zaman yapar diye düşünüyorum ☺ o da ayrı bir stres. Hayatımda ilk defa jinekolojik muayene olucam

Stres yapma canım normal doğum düşünceni etkileyebilirsin de o zaman. Insallah rahat rahat geçer bisey okumamani da tavsiye ederim, bazen benim karşıma çıkıyor da. Herkesin yaşadığı şeyler aynı değil çünkü sıkıntısız geçsin inşallah

Selam kızlar bugün doktor değişimimi
yaptım tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğim artık zaten en son 3 hafta önce görüşmüştük. Yeni doktorla bugün ilk defa görüştük muayene oldum normal doğum isteyip istemediğimi sordu istiyorum diyince çok şaşırdı tüp bebek gebeleri genelde riske atmamak için sezeryan istiyormuş. 38 e kadar bekleyip 38e kadar gelmezse çatı muayenesi yapıyormuş duruma göre karar veriyormuş. 10 gün içinde tekrar kontrole çağırdı nst takibi başlayacakmış haftaya cumartesi gideceğim 35 haftalık oluyoruz inşallah. 33+5 idik bugün 2200 olmuş kızçem. bir sıkıntı gözükmedi çok şükür. pek hareketli olmadığını söyledim 12 saat içinde 12 hareket olduğu sürece bir sıkıntı yokmuş. Daha az olursa beklemeden gel dedi. Bu arada 34e girerken +8 kiloyum. 65 ile başlamıştık 72.8 ile devam. Biz de durumlar böyle.

Bugun bebegin kiyafetlerini yikayip utuledim. Niye soylemediniz cok zor diye minicik minicik ne asmasi bitti ne utulemesi ne katlamasi. Masallah tabi cok guzel cok tatli bir heyecan ama yordu.

Benim dun aksamdan beri cati agrim var kalcama da vuruyor arada sizce endiselenilmesi gereken bir sey mi yoksa normal mi demeliyim sizde de oluyor mu kizlar. Benim doktor iki gun sonra cevap veriyor whatsapptan yazdiklarima o yuzden yazmak istemiyorum

Kızlar kamuda öğretmen olan var mıydı içimizde? İdari izine ne zaman ayrılacaksınız? Aslında bu hafta ayrılmam gerekiyor ama 12 sine kadar gitsem mi diyorum. O 1 haftayı da doğumdan sonra mı kullansam?
Ben varım canım. Ben şimdi 32. haftayı bitirdim ama 37'ye kadar zorlayıp birinci dönemi kapatayım diyorum. Az ders aldım, bi hafta seminer zaten sonra üç hafta gidicem bakalım gidebilirsem.

Canim senin degerleri kendime benzettim. 33+1 de gitmistim 2165 gr di ve ben hamilelige 61.7 ile basladim, suan 70.2 yim. Bana da sorun gormuyorum demisti, haftaya 36. Hafta da gidecegiz bakalim insallah iyi haberler aliriz hepimiz

Allah kolaylık versin canım kendini gözlemle inşallah sorunsuz geçecek
Kızlar kamuda öğretmen olan var mıydı içimizde? İdari izine ne zaman ayrılacaksınız? Aslında bu hafta ayrılmam gerekiyor ama 12 sine kadar gitsem mi diyorum. O 1 haftayı da doğumdan sonra mı kullansam?
Dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalış canım. Eğer sorunlu bir durum yoksa ortada diğer türlü bebekler doğduktan sonra keşke 1 gün daha yanında kalabilsem diye düşüneceksin
Hiç bir şekilde yazıı okuma deriim ben. Gerçekten int o kadar karışık bir yer ki ben anestesisiz rahim tüplerime baktırdım ama kapıda kacacaktım eşim zor tuttu hemşire boştan yere anestezi alma dedi ama internette okuduklarım beni mahvetti işlem saati gelince bildiğin ben yapamıycam diye kalktım kapıdan çıkarken eşim zor durdurdu ama işlem başladığı gibi bitti bu kadar mı dediim sadece kadına.seninde ilk gebeliğindii o yüzden deneyimlemediğimiz şeyler hakkında başkalarının yorumlarını dinlememek en güzelii. Cahil cesareti bismillah de gir içerii
Çok şüküür sorunsuz sıkıntısız atlatmayı nasip etsiin Rabbim
Sağlıklı günlerde kullanın annesi ellerine sağlık Ben daha başlamadım önümüzde ki hafta ypcam insallah

Kızlaar bir şey sorcam size karnından çıt sesi duyan oluyor muu bebek hareket ettiğinde 3-4 kez duydum ben bunu sessiz ortamda yatarken hani neyse 1 oldu 2 oldu anlam veremedim internete yazdım olabiliyormus bebek hareket esnasında eklem yerleri çıtlıyormus bizde ki olduğu gibi az önce gene oldu sorayım dedim hisseden oldu mu hiç çyle

Canim senin degerleri kendime benzettim. 33+1 de gitmistim 2165 gr di ve ben hamilelige 61.7 ile basladim, suan 70.2 yim. Bana da sorun gormuyorum demisti, haftaya 36. Hafta da gidecegiz bakalim insallah iyi haberler aliriz hepimiz
maşallah sizin kız mı erkek mi kilo alımım için çok iyi dedi doktor bana diğer doktorum da öyle demişti aslında çok dikkat ettiğim söylenemez ama gebelik şekeriden dolayı pek tatlı tüketemiyorum. zaten bir şey kalmadı sağlıkla alalım kucağımıza inşallah da.

Canım ben cumartesi 35+0 oluyorum ve doğum iznimi başlatacağım seminere gideyim diyordum ama kendimde o gücü göremiyorum artık.. doğum izninden sonra da direk ücretsiz izne ayrılcam.. sadece dönemi raporla kapatıp 2. Dönem başında da ayrılabilrim belki o göre değişecek..
Dünde müdür yardımcımı aradım eğitim yardım ödeneği için bana yapmayın doğum iznine ayrılcam dedim.. şimdi yaparlar tekrar geri isterler falan uğraşmak istemedim

Benim de 7/3 olmuştu, hangi acile gideceğimi bilemedim. Burada aciller çok kalabalık. Küçük bir yerde misiniz?
Ben yurt disinda yasiyorum canim bulundugum şehir istanbul gibi buyuk en yakin acil 8 kilometrede bulunuyor her adim hastane diyebilirim ama genel olarak sevdigim ve hep gittigimiz iki hastane var ozel hastane birde baska sehirde bir hastane var insallah orada dogum yapmayi dusunuyorum tabi istedigim doktorla anlasabilirsek youn biri ama bir sansimi deniyecem belki araya sikistirir benim dogumuda haftaya carsamba gidicez görüşmeye

Ben bi defa duydum sadece ama cit gibi deilde su sesi gibi birseydi bebek hizlica hareket etti ve bulolok diye bir su sesi duyuldu ama hic uzerinde durmadim gerci sonucta bagirsaklardanda ses gelebiliyor

Cantami az eksiklede olsa hazirlamaya basladim bir iki sey var kendim icin eksik onlarida haftaya artik alip koyacam siz iyi guzel bebek esyari siparis ettiniz hazirladiniz ben erken erken diye diye 33cu haftaya geldim daha kizima bir biberon bile almadim bebek bezi emzik vs abimizden kalan kiyafetler var beyaz minnacik bebek arabasi oto koltuk beşik temel seyler var allahtan simdiye bakiyorumda zamaninda ne cok para vermisiz bebek arabasina simdi ayni marka model bebek arabasi yari fiyata beşiklerde oyle vaktiyle kaziklanmisiz demekki neyse bebise bir el. salincak alicaz+ şezlong olanlardan baska bir seye ihtiyaç yok gibi gorunuyor simdilik olursada artik dogumdan sonra bakariz diyorum bide pembiş kiyafet siparis edicem sepete baya bir esya attim haftaya bilemedim ondan sonraki hafta herseyi tastamam hazir etmis olurum bende durumlar boyle kizlar sizin eksikler ne durumda herkez herseyi alip siparis ettimi yoksa?

Oo buyuk cocuktan kalma esyalariniz varsa cok sanslisiniz. Sanirim vaktiyle kaziklanmisiz hissiyatini yurtdisinda yasadiginiz icin hissediyorsunuz. Ben 3 ay once aldigim seye bugun baktim ikiye katlamis fiyati burda ne alsak kar.
Ben bebisin ihtiyaclarini bitirdim gibi kendime hicbir sey almadim dun biraz pijama bakayim dedim 800 900 liralari falan gordum. Almadan dondum eve illaki alinacak tabi ama bu fiyatlara degil

Ben duymadim hic ama daha once burda yazan olmustu cok ilginc gelmisti bana da. Yerim onlarin minicik eklemlerini

Ben bi defa duydum sadece ama cit gibi deilde su sesi gibi birseydi bebek hizlica hareket etti ve bulolok diye bir su sesi duyuldu ama hic uzerinde durmadim gerci sonucta bagirsaklardanda ses gelebiliyor

Ya bilmiyorum artık ama değişik geliyor böyle geçenlerde de dirseğini dayadı sanırım top gibi bir şeydii dokundum kıkırdak hissiyatı verdi o yüzden ilginc gelmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…