Cok sukur kuzum bebek kiyafetlerine bakiyorum miss koktu ev Eki Görüntüle 3122766 Eki Görüntüle 3122766 Eki Görüntüle 3122767 Eki Görüntüle 3122768 Eki Görüntüle 3122769 Eki Görüntüle 3122770
evet bnde okudum bna da öyle oldu ama brz da sacma geldı çnkü bebekler doğunca hamur gbiler hic öle çıtlama sesi olmuyor kiKızlaar bir şey sorcam size karnından çıt sesi duyan oluyor muubebek hareket ettiğinde 3-4 kez duydum ben bunu sessiz ortamda yatarken hani neyse 1 oldu 2 oldu anlam veremedim internete yazdım olabiliyormus bebek hareket esnasında eklem yerleri çıtlıyormus bizde ki olduğu gibi az önce gene oldu sorayım dedim hisseden oldu mu hiç çyle
İnternette okuyunca banada ilginc geldiiBen duymadim hic ama daha once burda yazan olmustu cok ilginc gelmisti bana da. Yerim onlarin minicik eklemlerini
evet bnde okudum bna da öyle oldu ama brz da sacma geldı çnkü bebekler doğunca hamur gbiler hic öle çıtlama sesi olmuyor ki
Canim artik hangi doktorla devam ediyorsun?Selam kızlar bugün doktor değişimimi
yaptım tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğim artık zaten en son 3 hafta önce görüşmüştük. Yeni doktorla bugün ilk defa görüştük muayene oldum normal doğum isteyip istemediğimi sordu istiyorum diyince çok şaşırdı tüp bebek gebeleri genelde riske atmamak için sezeryan istiyormuş. 38 e kadar bekleyip 38e kadar gelmezse çatı muayenesi yapıyormuş duruma göre karar veriyormuş. 10 gün içinde tekrar kontrole çağırdı nst takibi başlayacakmış haftaya cumartesi gideceğim 35 haftalık oluyoruz inşallah. 33+5 idik bugün 2200 olmuş kızçem. bir sıkıntı gözükmedi çok şükür. pek hareketli olmadığını söyledim 12 saat içinde 12 hareket olduğu sürece bir sıkıntı yokmuş. Daha az olursa beklemeden gel dedi. Bu arada 34e girerken +8 kiloyum. 65 ile başlamıştık 72.8 ile devam. Biz de durumlar böyle.
Erkek canim. Bakalim sona yanastik insallah sorunsuz saglikla dogururuz. Normal dogum olacagindan cok buyuk ihtimal, bebis fazla kilolu olsun istemiyorummaşallah sizin kız mı erkek mikilo alımım için çok iyi dedi doktor bana diğer doktorum da öyle demişti aslında çok dikkat ettiğim söylenemez ama gebelik şekeriden dolayı pek tatlı tüketemiyorum. zaten bir şey kalmadı sağlıkla alalım kucağımıza inşallah da.
Kızlar kamuda öğretmen olan var mıydı içimizde? İdari izine ne zaman ayrılacaksınız? Aslında bu hafta ayrılmam gerekiyor ama 12 sine kadar gitsem mi diyorum. O 1 haftayı da doğumdan sonra mı kullansam?
Kızlaar bir şey sorcam size karnından çıt sesi duyan oluyor muubebek hareket ettiğinde 3-4 kez duydum ben bunu sessiz ortamda yatarken hani neyse 1 oldu 2 oldu anlam veremedim internete yazdım olabiliyormus bebek hareket esnasında eklem yerleri çıtlıyormus bizde ki olduğu gibi az önce gene oldu sorayım dedim hisseden oldu mu hiç çyle
Ben tekrardan raporla uğraşmamak için hemen çıktım sen bilirsin seminere katılmak da mantıklı ek ders ek derstir :)
Benim o sesten duyan bugün de duydum sıkıntı yok çoğu hamilede oluyomuş :)
Benim bebe karın çevresi normal de bacak boyu 42 cm çıktı ben de bizim gibi minyon heralde bu da dedim dr dedi Allah dağına göre kar veriyo kdkdjsj bu adam sanki bana laf sokuyo bazen amann neyse büyürler büyür
Medicabil SongülYapıcı canımCanim artik hangi doktorla devam ediyorsun?
Hiç birseyim yok bebek hareketli ve ben gayet iyiyim cnm devamıda gelmedi eşiminde babanesi hastalanınca daha gidemedim doktora ama devamı gelmedi anlamadım olmadı cumartesi gideceğimİki hafta önce bana da aynı şey oldu. lavaboda peçeteye açık renk kan geldi. Hiç sancım yakınmam da yoktu. Doktorumla konuşunca hemen hastaneye gel dedi. Nstye bağladılar. Her şey normal görünüyordu. Doktor da alttan muayene etti. hiçbir sebep bulamadı. Kanama devam da etmedi. Bir kez peçeteye çıktı o kadar. Seni çok iyi anlıyorum. Senin durumun suan nasıl? Umarım her şey yolundadır.
Görüşmeye fırsatım olmadı bütün gece eşim hastanede babanesiylwydi düzgün uyuyamadık bugün dinlendim devamıda gelmedi sancımda olmadı bebekte gayet hareketli olmadı cumartesi gidicem doktora cnm
Gelmedi cnm ne sancım ne ağrım yok bebekte hareketli gayet anlamadımNaptın canım devamı gelmedi değil mi??
Tansiyon hapi yada bir kan sulandirici verirler muhtemelen . zaten gebelikte kullanilabilen guvenilir haplar var canim . Ben hamile kalmadan oncede kullaniyordum. halada kullaniyorum :)Kızlar protein sınırda çıkmış tansiyon takibi yapip gerekirse tansiyon ilacı başlayacağız dedi-Sunshine @pinkywom @pembesakayik Dilos6342 beni alintilamissiniz teşekkür ederim kızlar
Gecmis olsun canim , Benim gorumcem ve bir arkadasim da 3-4 kez damardan demir aldilar . Sadece arkadasimda ertesi gun ciltte kabarma ve kasintilar oldu. bir krem verdiler gecti .Kızlar bugün kontrol gunumdu pek iç açıcı geçmedi kan değerlerim neredeyse sıfırlanmis. Gelişimi gerilemiş ama doktorum korkutmadi çok şükür ben minyonum zaten senin gibi minyon olur büyük ihtimalle dedi. Kg için idare eder çok almamış 1 ayda 700 gram almış 2200. 5 gun
Serum şeklinde demir ve kan verilecek Çarşamba tekrar çağırdı duruma göre hareket edecez gerekirse tekrarlanacak serum
Benim karnim okadar inceldiki 4cu hamileligim oldugu icin kizimin her bir uzuvunu goruyoruz el dirsek ayak gecen gun sirtini sivazladim cimcimeninYa bilmiyorum artık ama değişik geliyor böyle geçenlerde de dirseğini dayadı sanırım top gibi bir şeydii dokundum kıkırdak hissiyatı verdi o yüzden ilginc gelmiyor artık
Canım sen yine de doktoruna git cumartesi, bekleme bence. Pembelik diyorsun muhtemelen bir şey yoktur inşallah.Gelmedi cnm ne sancım ne ağrım yok bebekte hareketli gayet anlamadım
Ben bi kere duydum bi daha duyamadım kızıma kırgınım bu konudaKızlaar bir şey sorcam size karnından çıt sesi duyan oluyor muubebek hareket ettiğinde 3-4 kez duydum ben bunu sessiz ortamda yatarken hani neyse 1 oldu 2 oldu anlam veremedim internete yazdım olabiliyormus bebek hareket esnasında eklem yerleri çıtlıyormus bizde ki olduğu gibi az önce gene oldu sorayım dedim hisseden oldu mu hiç çyle
Görüşmeye fırsatım olmadı bütün gece eşim hastanede babanesiylwydi düzgün uyuyamadık bugün dinlendim devamıda gelmedi sancımda olmadı bebekte gayet hareketli olmadı cumartesi gidicem doktora cnm
Yaa çok şükür devamı gelmesinde insallah insan korkuyor işte zaman da yaklaştıkca şöyle bi topluca 36. gelsek rahat bi nefes alırız ondan sonra canları ne zaman gelmek isterse çıkıp gelsinler sağlıklaGelmedi cnm ne sancım ne ağrım yok bebekte hareketli gayet anlamadım
Oyy yaa dün oturdum karnımda ki dalgalanmalarını seyrediyorum saat gecenin 3 eşim artık ışıgı kapattı uyu diyeBenim karnim okadar inceldiki 4cu hamileligim oldugu icin kizimin her bir uzuvunu goruyoruz el dirsek ayak gecen gun sirtini sivazladim cimcimeninbidahakine resim atarim karnim acayip mayin tarlasi gibi gozukuyor sekil olarak
Ay olmasına sevindim yoksa kendi kendime psikopat ilan edecektiimCanım sen yine de doktoruna git cumartesi, bekleme bence. Pembelik diyorsun muhtemelen bir şey yoktur inşallah.
Ben bi kere duydum bi daha duyamadım kızıma kırgınım bu konuda
Oyak üyeliğiniz var mı canım? Eger varsa hastane ile görüşün hem doğumda hem muayenede indirim oluyor. Benim suanki gittiğim hastanede yok doğum için 5500 dediler ama diyarbakırda gittiğim hastanede anlaşma vardı muayene parasından da eğer doğum yaparsam doğum parasından da düşecektiKızlar ne soracağım yakın bir arkadaşımla tarihlerimiz yakın 2 hafta var aramızda o başka bir hastaneye gidiyor daha merkezde ve normalde fiyatları daha yüksek 5750 tl fiyat vermişler doğum için herşey dahil eşiyle eşim konuşmuş onunda haberi var bizim hastane müthiş değil doktorumu çok seviyorum o yüzden tercih ediyorduk muayene fiyatlarıda gayet uygun normalde,doğuma 7100 dediler şok içindeyiz eşimde değiştirelim olmazsa diyor ben doktorumda rahat edicem ne dersiniz nasıl yapsam
Var kuzum %15 dediler zaten muayenede kullanıyorduk ama doğum için geçerli değil sadece tetkiklerde kullanabilirsiniz dedilerOyak üyeliğiniz var mı canım? Eger varsa hastane ile görüşün hem doğumda hem muayenede indirim oluyor. Benim suanki gittiğim hastanede yok doğum için 5500 dediler ama diyarbakırda gittiğim hastanede anlaşma vardı muayene parasından da eğer doğum yaparsam doğum parasından da düşecekti
Bende sürekli duyuyorum ama eşime bile söylemedim dalga geçer die ama bariz karnımdan gelio bebiş hareket ettikçeKızlaar bir şey sorcam size karnından çıt sesi duyan oluyor muubebek hareket ettiğinde 3-4 kez duydum ben bunu sessiz ortamda yatarken hani neyse 1 oldu 2 oldu anlam veremedim internete yazdım olabiliyormus bebek hareket esnasında eklem yerleri çıtlıyormus bizde ki olduğu gibi az önce gene oldu sorayım dedim hisseden oldu mu hiç çyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?