2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Var kuzum %15 dediler zaten muayenede kullanıyorduk ama doğum için geçerli değil sadece tetkiklerde kullanabilirsiniz dediler
Allah Allah o nasıl iş ikisinde de geçerli olması lazım yani ben hep öyle duydum canım ama. Oyak uygulamasında da anlaşmalı hastaneler görünüyor

Ben kendi karnıma sarılıyorum ama yapabilsem öperim de

Canım okyanusu geçip derede boğulma derim. Arada çok uçuk bir fark yok. Doktora alışmak çok önemli. Ben olsam sanırım kendi doktorumla devam ederdim karşılıklı iletişim oluşmuşsa.

Allah Allah o nasıl iş ikisinde de geçerli olması lazım yani ben hep öyle duydum canım ama. Oyak uygulamasında da anlaşmalı hastaneler görünüyor
7 eylülde gideceğim ben muhasebede en sorumlu kimse onunla görüşeceğim bakalım birde 5 yıldır hastasıyım neredeyse kistten falan

Canım okyanusu geçip derede boğulma derim. Arada çok uçuk bir fark yok. Doktora alışmak çok önemli. Ben olsam sanırım kendi doktorumla devam ederdim karşılıklı iletişim oluşmuşsa.
Rahat hissediyorum kendimi onda son 1.5 ay alışma süreci zor olur dediğin gibi hemen yapamam zaten

7 eylülde gideceğim ben muhasebede en sorumlu kimse onunla görüşeceğim bakalım birde 5 yıldır hastasıyım neredeyse kistten falan
Bi konuş bakalım canım sadece muayene diye bisey ilk defa senden duydum ya tamamen anlasmalidir ya da hiç değildir

Rahat hissediyorum kendimi onda son 1.5 ay alışma süreci zor olur dediğin gibi hemen yapamam zaten
Ben mesela mecburen bıraktım doktorumu riskli gebeliğe geçtiğim için rahat değilim hala. Oluruna bıraktım artık. Halbuki diğer doktorumla göz teması kurduğumuzda psikolojimden anlardı ve çok yardımcı olurdu. Ama Agliycam yaaaaaa

Kızlar hastaneden geliyoruz sarılık çok ilerlememiş premetüre olduğuna rağmen küveze alıncak kadar çıkmadı eve geldik tabi yorgunum gögüslerim taş gibi sağıyorum sürekli Allahtan emiyor. Bütün kıyafetleri çuval gibi kızımın nil kuş minicik:) doktoruma uğradım ayaklarımı sordum çok şiş dedim geçecek dedi. Çok kan şekerim düşüyor emdiği için bazen açlıktan ellerim titriyor 3 lt su içiyorum ama yaşıcaksınız normal bir terlemiyorsunuz ateşler basarak terliyorsunuz tutun karnınızda ekimde serinde çıkartın

Kıyamamm ya anlıyorum seni ben kürtajda bekledim doktorumu anestezi almadım o gelene kadar çok iyi anlıyorum inşallah alışırsın bunada hemen

Kuzum maşallah nilkuşa şifa olsun sütün inşallah
Sen yine de üşütme bak üşütmeye çok açıksın ayağından çorabını eksik etme :)

Oyy kuzuşa maşallahh sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah

Haklısın Diloşum yok okumuyorum zaten, anlatmak isteyenleri falan da susturuyorum. İnsanlar da ne meraklı başlarından geçenleri anlatıp insanlarda önyargı oluşturmaya bayılıyolar Çok sağol amin inşallah. Hepimiz bu süreci artık sağlıklı ve mutlu bir şekilde tamamlayıp bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

İşte bende tam olarak bundan bahsettim yukarıda Diloşa hopecim. Felaket tellalı çok maalesef. Güzel olan şeyleri anlatmazlar böyle iştahla. Vallahi doğru söylüyosun aynı dediğin şekil yapıcam cesaret verdin bana böyle bişey duymaya ihtiyacım varmış

Canim ben olsam doktorumun oldugu yeri tercih ederdim sanirim eger doktorunla rahatsan bence devam et 1400₺ az para degil tabiki ama zaten gozden cikarmistin bu rakami duyana kadar

Aynen canım hiç düşünme bazen bilmemek daha iyi biseyleri. Dediğim gibi herkesin acı esigi de farklı yaşadıkları da denk geldiği doktor ebelerde. Sen kendi sandığından bile cesaretli cikabilirsin mesela. Cesaretim yok yok dersin kendine bile sasirirsin belki. O yüzden hiic duyma akışına bırak rabbim herkesi bir avazda kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…