Allah Allah o nasıl iş ikisinde de geçerli olması lazım yani ben hep öyle duydum canım ama. Oyak uygulamasında da anlaşmalı hastaneler görünüyorVar kuzum %15 dediler zaten muayenede kullanıyorduk ama doğum için geçerli değil sadece tetkiklerde kullanabilirsiniz dediler
Ben kendi karnıma sarılıyorum ama yapabilsem öperim deYaa çok şükür devamı gelmesinde insallah insan korkuyor işte zaman da yaklaştıkca şöyle bi topluca 36. gelsek rahat bi nefes alırız ondan sonra canları ne zaman gelmek isterse çıkıp gelsinler sağlıkla
Oyy yaa dün oturdum karnımda ki dalgalanmalarını seyrediyorum saat gecenin 3 eşim artık ışıgı kapattı uyu diyebir yanıım sona yaklaştıkca üzülüyor özleyeceğim bu hallerini bir yanım bir an önce kucağıma alıp öpüp koklamak istiyor sonuçta karnımızı öpemiyoruuz
Ay olmasına sevindim yoksa kendi kendime psikopat ilan edecektiim
Canım okyanusu geçip derede boğulma derim. Arada çok uçuk bir fark yok. Doktora alışmak çok önemli. Ben olsam sanırım kendi doktorumla devam ederdim karşılıklı iletişim oluşmuşsa.Kızlar ne soracağım yakın bir arkadaşımla tarihlerimiz yakın 2 hafta var aramızda o başka bir hastaneye gidiyor daha merkezde ve normalde fiyatları daha yüksek 5750 tl fiyat vermişler doğum için herşey dahil eşiyle eşim konuşmuş onunda haberi var bizim hastane müthiş değil doktorumu çok seviyorum o yüzden tercih ediyorduk muayene fiyatlarıda gayet uygun normalde,doğuma 7100 dediler şok içindeyiz eşimde değiştirelim olmazsa diyor ben doktorumda rahat edicem ne dersiniz nasıl yapsam
Anladim canim, normal dogum yaklasimina sevindim doktorunMedicabil SongülYapıcı canım
7 eylülde gideceğim ben muhasebede en sorumlu kimse onunla görüşeceğim bakalım birde 5 yıldır hastasıyım neredeyse kistten falanAllah Allah o nasıl iş ikisinde de geçerli olması lazım yani ben hep öyle duydum canım ama. Oyak uygulamasında da anlaşmalı hastaneler görünüyor
Rahat hissediyorum kendimi onda son 1.5 ay alışma süreci zor olur dediğin gibi hemen yapamam zatenCanım okyanusu geçip derede boğulma derim. Arada çok uçuk bir fark yok. Doktora alışmak çok önemli. Ben olsam sanırım kendi doktorumla devam ederdim karşılıklı iletişim oluşmuşsa.
Bi konuş bakalım canım sadece muayene diye bisey ilk defa senden duydum ya tamamen anlasmalidir ya da hiç değildir7 eylülde gideceğim ben muhasebede en sorumlu kimse onunla görüşeceğim bakalım birde 5 yıldır hastasıyım neredeyse kistten falan
Bu kadın yeni başlamış muhasebede bilmiyor bence o yüzdenBi konuş bakalım canım sadece muayene diye bisey ilk defa senden duydum ya tamamen anlasmalidir ya da hiç değildir
Ben mesela mecburen bıraktım doktorumu riskli gebeliğe geçtiğim için rahat değilim hala. Oluruna bıraktım artık. Halbuki diğer doktorumla göz teması kurduğumuzda psikolojimden anlardı ve çok yardımcı olurdu.Rahat hissediyorum kendimi onda son 1.5 ay alışma süreci zor olur dediğin gibi hemen yapamam zaten
Sen direk muhasebe kısmına mi sordun bazen sekreterlerde bilmiyor çünküBu kadın yeni başlamış muhasebede bilmiyor bence o yüzden
Kıyamamm ya anlıyorum seniBen mesela mecburen bıraktım doktorumu riskli gebeliğe geçtiğim için rahat değilim hala. Oluruna bıraktım artık. Halbuki diğer doktorumla göz teması kurduğumuzda psikolojimden anlardı ve çok yardımcı olurdu.Ama Agliycam yaaaaaa
Evet canım muhasebe yatış kısmıSen direk muhasebe kısmına mi sordun bazen sekreterlerde bilmiyor çünkü
Bi tekrar konuş bakalım canım doğuma da az kalmış kendin anlasabilir misin bilemezsinde canimEvet canım muhasebe yatış kısmı
Kuzum maşallah nilkuşa şifa olsun sütün inşallahKızlar hastaneden geliyoruz sarılık çok ilerlememiş premetüre olduğuna rağmen küveze alıncak kadar çıkmadı eve geldik tabi yorgunum gögüslerim taş gibi sağıyorum sürekli Allahtan emiyor. Bütün kıyafetleri çuval gibi kızımın nil kuş minicik:) doktoruma uğradım ayaklarımı sordum çok şiş dedim geçecek dedi. Çok kan şekerim düşüyor emdiği için bazen açlıktan ellerim titriyor 3 lt su içiyorum ama yaşıcaksınız normal bir terlemiyorsunuz ateşler basarak terliyorsunuz tutun karnınızda ekimde serinde çıkartın
Oyy kuzuşa maşallahhKızlar hastaneden geliyoruz sarılık çok ilerlememiş premetüre olduğuna rağmen küveze alıncak kadar çıkmadı eve geldik tabi yorgunum gögüslerim taş gibi sağıyorum sürekli Allahtan emiyor. Bütün kıyafetleri çuval gibi kızımın nil kuş minicik:) doktoruma uğradım ayaklarımı sordum çok şiş dedim geçecek dedi. Çok kan şekerim düşüyor emdiği için bazen açlıktan ellerim titriyor 3 lt su içiyorum ama yaşıcaksınız normal bir terlemiyorsunuz ateşler basarak terliyorsunuz tutun karnınızda ekimde serinde çıkartın
Haklısın Diloşum yok okumuyorum zaten, anlatmak isteyenleri falan da susturuyorum. İnsanlar da ne meraklı başlarından geçenleri anlatıp insanlarda önyargı oluşturmaya bayılıyolarStres yapma canım normal doğum düşünceni etkileyebilirsin de o zaman. Insallah rahat rahat geçer bisey okumamani da tavsiye ederim, bazen benim karşıma çıkıyor da. Herkesin yaşadığı şeyler aynı değil çünküsıkıntısız geçsin inşallah
Allah kolaylık versin canım kendini gözlemle inşallah sorunsuz geçecek
Dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalış canım. Eğer sorunlu bir durum yoksa ortada diğer türlü bebekler doğduktan sonra keşke 1 gün daha yanında kalabilsem diye düşüneceksin
Hiç bir şekilde yazıı okuma deriim ben. Gerçekten int o kadar karışık bir yer ki ben anestesisiz rahim tüplerime baktırdım ama kapıda kacacaktım eşim zor tuttu hemşire boştan yere anestezi alma dedi ama internette okuduklarım beni mahvetti işlem saati gelince bildiğin ben yapamıycam diye kalktım kapıdan çıkarken eşim zor durdurdu ama işlem başladığı gibi bitti bu kadar mı dediim sadece kadına.seninde ilk gebeliğindii o yüzden deneyimlemediğimiz şeyler hakkında başkalarının yorumlarını dinlememek en güzelii. Cahil cesareti bismillah de gir içerii
Çok şüküür sorunsuz sıkıntısız atlatmayı nasip etsiin Rabbim
Sağlıklı günlerde kullanın annesi ellerine sağlıkBen daha başlamadım önümüzde ki hafta ypcam insallah
Kızlar ne soracağım yakın bir arkadaşımla tarihlerimiz yakın 2 hafta var aramızda o başka bir hastaneye gidiyor daha merkezde ve normalde fiyatları daha yüksek 5750 tl fiyat vermişler doğum için herşey dahil eşiyle eşim konuşmuş onunda haberi var bizim hastane müthiş değil doktorumu çok seviyorum o yüzden tercih ediyorduk muayene fiyatlarıda gayet uygun normalde,doğuma 7100 dediler şok içindeyiz eşimde değiştirelim olmazsa diyor ben doktorumda rahat edicem ne dersiniz nasıl yapsam
Aynen canım hiç düşünme bazen bilmemek daha iyi biseyleri. Dediğim gibi herkesin acı esigi de farklı yaşadıkları da denk geldiği doktor ebelerde. Sen kendi sandığından bile cesaretli cikabilirsin mesela. Cesaretim yok yok dersin kendine bile sasirirsin belki. O yüzden hiic duyma akışına bırak rabbim herkesi bir avazda kurtarsınHaklısın Diloşum yok okumuyorum zaten, anlatmak isteyenleri falan da susturuyorum. İnsanlar da ne meraklı başlarından geçenleri anlatıp insanlarda önyargı oluşturmaya bayılıyolarÇok sağol amin inşallah. Hepimiz bu süreci artık sağlıklı ve mutlu bir şekilde tamamlayıp bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
İşte bende tam olarak bundan bahsettim yukarıda Diloşa hopecim. Felaket tellalı çok maalesef. Güzel olan şeyleri anlatmazlar böyle iştahla. Vallahi doğru söylüyosun aynı dediğin şekil yapıcam cesaret verdin bana böyle bişey duymaya ihtiyacım varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?