Benim de içim hiç rahat etmiyor canım, ama covid olmaktan çok korkuyorum. 2 arkadaşım doğumdan eve geldiğinde covid oldu. Bebekleriyle beraber. Ondan sonra çok korktum. Bebek de antikorlu doğsun istiyorum ama aşı da ne yapar bilemiyorum off ne döneme denk geldik ya
sana alkış bu sıcakta birde yemek olayı, tansıyonun sıcaktan ya da yorgunluktan da cıkabılır yine iyisin.dükkan sizin mi diye cıkmıyorsun keşke artık brz dinlensen
Kızlar yarın covid aşısı olacağım. Çok korkuyorum yan etkilerden. Haftam da ileri. Erken doğum falan olur mu acaba ya..etrafınızdan duydunuz mu 30.dan sonra biontech vurulan?
Ben 30. Haftada oldum hiç sorun yaşamadım bebek için de bir etkisi olmadı. Korkmayın belki ateş olabilir onun dışında kas ağrısı olabilir. İkisinde hasta olmaktan daha kolay atlatılıyor.
Ay hayır yaaaaa bi kaç gündür bunu düşünüyorum, karnımda iyiydi
bi tek eşime biraz da anneme hazırım.
Ama keşke hiçbir akraba bilmese gelmese yani özellikle eşimin akrabası bi kaç kişi
Kızlar kasık ağrılarınız nasıl böyle sabah uyandım böyle tam kasık ağrısı gibi de değildi. Alt karnımda doluluk olurda onun sancısı gibi bir ağrı vardı. Hani böyle idrara sıkışırsında gitmessin karnının altı ağrır o şekilde. Regl sancısı gibi değil benim kasık ağrım. Bu şekilde yaşayan var mı
Aynen oyle aman dokunmayım is ckar mı diyolar neyse bi Allahın kulu demez sende ne haldesin ama yok bebek kime benziyo bebek emiyomu kac kilo aman cocuga bakabiliyomu diye tek tek merakla dökülürler ben bu surecte baya insan eledim şahsen
Ben 30. Haftada oldum hiç sorun yaşamadım bebek için de bir etkisi olmadı. Korkmayın belki ateş olabilir onun dışında kas ağrısı olabilir. İkisinde hasta olmaktan daha kolay atlatılıyor.
Kızlar benimde bi sorum olacak biraz ayakta kalınca bebek aşağı baskı yapıp aşırı çatı ağrısı yaşayan var mı kurban bayramından veri yaşıuorum sanki ordaki bütün kemiklerim ayrılıyo gibi yoğun bi acı
Kızlar kasık ağrılarınız nasıl böyle sabah uyandım böyle tam kasık ağrısı gibi de değildi. Alt karnımda doluluk olurda onun sancısı gibi bir ağrı vardı. Hani böyle idrara sıkışırsında gitmessin karnının altı ağrır o şekilde. Regl sancısı gibi değil benim kasık ağrım. Bu şekilde yaşayan var mı
Bennnkarnım daha ağır gerildi alt karnından zor haraket ediyorum çok kısıtlanmış hissediyorum kendimi normal demekki haftaları ileri olanlar yorumlayabilir ve haraket ettikçe aşağıdan hissediyorum bazen acıtıyor da
Kızlar benimde bi sorum olacak biraz ayakta kalınca bebek aşağı baskı yapıp aşırı çatı ağrısı yaşayan var mı kurban bayramından veri yaşıuorum sanki ordaki bütün kemiklerim ayrılıyo gibi yoğun bi acı
Ben canım. Sanırım haftamız da aynı. Çatı ağrım uzunca bir süredir var. Paytak paytak yürüyorum bazen. Yatakta sağa sola dönerken bir yerden oturup kalkarken acayip hissediyorum acısını. Ayrıca bugün regl sancısı yaşamaya başladım. Gelip gidiyo. Bunu yaşayan var mı kızlar
Aynen oyle aman dokunmayım is ckar mı diyolar neyse bi Allahın kulu demez sende ne haldesin ama yok bebek kime benziyo bebek emiyomu kac kilo aman cocuga bakabiliyomu diye tek tek merakla dökülürler ben bu surecte baya insan eledim şahsen
Ay bide o süt muhabbeti beni bitiriyor ya valla çevremde 3-4 doğum yapan akraba eş dost oldu hep dedim ben 40 çıkmadan gitme taraftarı değilim kimseye diye gitmedim de bakalım belki bu gelmedi bizde gitmeyelim derler
Bennnkarnım daha ağır gerildi alt karnından zor haraket ediyorum çok kısıtlanmış hissediyorum kendimi normal demekki haftaları ileri olanlar yorumlayabilir ve haraket ettikçe aşağıdan hissediyorum bazen acıtıyor da
Benim 3 gundur basladi cati agrisi kalcama da vuruyor gercekten cok zormus agirlastiklari icin oluyor sanirim. Oturup kalkmak ve yatakta donmek cok zorluyor ozellikle. Kemiklerim ayrilacakmis gibi geliyor bana da biraz arastirdim normal son aylarda olabilir falan yaziyor internette.
Ekstra bi de kaburga agrisi var sag kaburgamda o da yatakta donerken falan cok kotu yapiyor.
Bebek asagida o yuzden cati agrisi yapiyor desem kaburgam niye agriyor? Yukarda desem cati niye agriyor bakalim yuvarlanip gidiyoruz.