2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O kaburga acisi bendede var izdirap resmen

Ben yürürken oluyor canım iki dk pastaneye yürüdüm bugün dediğin gibi oldu çok idrar sıkışıklığından karnım ağrıyor gibiydi dinlenince geçti

Ben yürürken oluyor canım iki dk pastaneye yürüdüm bugün dediğin gibi oldu çok idrar sıkışıklığından karnım ağrıyor gibiydi dinlenince geçti
Biraz rahat bir pozisyonda oturunca benim de geçiyor. Artık ağrılara sızılara takılmıyorum olması gerekiyor da ama regl sancısı gibi değil bir yanda da enfeksiyon filan mı oldu ki diyorum idrarda yanma yok aslında
Doktorumda bakalım ultrasonda ama yakında kendisini görücez zaten annesi dedi ben eridimm
Yaa az kaldı az sen sezeryan mı düşünüyorsun
Eninde sonunda baba ve tarafına benziyorlar bence

Ay gelecekler hemde normalde 9 ay boyunca bi insanlık namına arayıp nasılsın iyi misin bi şeye ihtiyacın var mı bile demeyenler de gelecek
He ya duyunca bi kere arayıp tebrik bile etmediler o kadar hastanede yattım bi kere hal hatır sormayan insanlar bayrak tutarak koşarak gelmeye kalkacak muhtemelen
Ama eve almayı düşünmüyorum

Ben az ayakta durunca altta kukunun hemen üstünde içerde taş taşıyor gibi hissediyorum elimle de bakıyorum taş gibi oluyor zaten. o yüzden yorum yapamıyorum burda yazılan yazılmayan her tipte ağrı sancıyı yaşadım sanırım
Çatı ağrısına dair hiçbir fikrim yok arada sağ kalça kemiğimi elimle tutarak adım atmam gerekiyor
Hatta şöyle söylim 1 ay önceki bazı ağrı sancılarım şimdikinden daha şiddetliydi. Artık acı, baskı ve sancıdan pek yürüyemiyorum orası ayrı
Herhalde 40 haftaya çocuk gelmek istemese bile ben parçalarıma ayrılırım
bnde en cok sudan tetikteyim bakalım yrn neler olacak
Sen iyisin iyi gibi hissediyorum beeenmaşallahın var
Ama muhakkak çıkınca haber ver cok merak ediyorum seni de
Ya yok emiyo mu emmiyorsa napıcan sen mi emzirecen
Millet 2 kişi otururken dedikodusunu yapacak 3. Kişi arıyor. İşte bizler de bunun için muhteşem bir bahaneyiz. Bizim çoğu akrabalar bu şekil.
Bir de İster emziriyor ol ister mama ver, Kadın bile olsa kimsenin yanında beslemeyeceksin çocuğu. bilmeyecek valla.

Benimde iç sesim 37. Haftada gelecek diyor şimdilik daha doğum şeklini konuşmadık doktorla ama bilemiyorum niyeyse öyle hissediyorum

Bende 39 gibi hissediyodum ama simdi icimde bi his var sanki 40 i gececek gibi diyor. Hamilelik guzel de artik daralmaya basladim 42 de dogan bebekler falan duydum insallah oyle bi cilginlik yapmaz bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…