2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ergenus diyecek ki vurmasaydın, yapmasaydın bana mı sordun?

Yaa işte bu tarz bir fotoğraf düşünüyordum, millet çoktan yapmış bile.

Ay birde bu işin ergenliği var demi, gerçi oraya gelene kadar kimbilir kaç tane yaş sendromu atlatıcaz

Evet epey yapan var ama olsun bizde yaparız, anı kalsın hem bize hem bebelere
Belki ileride canım anam garip anam çilekeş anam neler çekmiş benim için falan derler

Beni en çok korkutan ergenlik dönemi, 2 yaş sendromu bile minnoş kalıyor yanında.

Derler bebeğim derler de işleri düşünce derler ahshsh
Olsun, kurban olsun anaları onları veren Allaha.

Covid de korkutuyor bir yandan, yoksa 3 hafta çalışılır aslında sınıflar kalabalık. Bende mi çalışsam bilemedim ya..
Ben de çok emin degilim ama en azından bi denerim dedim. Seminerde bi bakıcam bakalım nasılım diye. Covidden ben de korkuyorum 5. haftamda geçirmiştim. Sınıfta pencereyi cami açıp idare ederim artık diye düşündüm.

Biz 2 saatte bir emmeli boklu bez temizlemeli devam iyi ki seni dinleyip çok stok yapmamışım 1 numara büyük geliyor 0 aldım prima premium ve gerçekten bu işler nekadar sürer kaç numarayı nekadar kullanılcak bilinmiyor:)

Haber alırsan muhakkak yaz canım günde kaç kere aklıma geliyor Doruk için inşallah iyi haberler alıcaz

Benim gibi biri anladıysa anlarsın cnm ama şöyle bir şey var bende zaten çok sinyal verdi iç
Çamaşırım hep ıslandı su gibi 3-4 değiştirdim sonra ayaktayken ayaklarımdan süzüldü ve o akan su değişik kokuyor şöyle diyim daha net anlaşılır ilişkiden sonra bir sperm kokusu oluyor ya ıslanmayla aynı öyle ayrıca tutamıyorsun suyu akıyor bacaklarından bende sabahtan nişana benzer kansız akıntı geldi ben zaten şüphelendim

çok teşekkür ederim dünden beri yine su olayına taktm.bgn gecse yrn dr. a gdicem ztn

oy nil kuşun totoşuna sağlık olsun.

İnşallah canım, allahım dualarımızı kabul etsin Doruk bir an önce sağlığına kavuşup annesiyle buluşsun inşallah

Ay ekimcim benim de gece nişanın kalanı geldi herhalde biraz stres yaptım bu geceyi de atlatırsak yarın doktordayız

çok teşekkür ederim dünden beri yine su olayına taktm.bgn gecse yrn dr. a gdicem ztn
Canım pohpoh um biz hoh hoh devam.

İnşallahh dediğiniz gibidir aynen ara öğünlerimde bu tarz besleniyorum faydasını görecem inşallah

kızlar herkese selamlar. bende bu hafta 30 ağustos tatilini fırsat bilerek birleştirdim ve 4 gün boyunca yıka as topla ütüle yerleştir bitmedi bir türlü. oğlumdan kalan küçükleri aylarına göre ayırdım falan inanılmaz yorucu geçti. hala da bitmedi bakalım dün kontrolümüz vardı nst ye girdim bizim kız maşallah hiç yerinde durmadı o yüzden tam çekemediler o kadar hareketliydiki hatta hemşire ilk defa böyle birşey görüyorum dedi doktor geldi oda aynı şekilde şaşırdı hıçkırık tuttu birde çok komikti 45 dk falan beklediler ama durmak bilmedi bizim sıpa. kontrolde de kilomuz 2556 boyumuz 46 cm gayet güzel dedi. birde bizim kız maşallah cok cok baş parmağını emiyordu çok komikti.. benim gebelik şekeri sınırdaydı bu sıra biraz kaçırmıştım aşure falan birde ölçümlerim normal çıkıyor diye çok dikkat etmiyordum o yüzden suyum biraz fazlalaşmış dikkat et diyetine dedi. 3 ekime de doğum tarihimizi aldık sağlıkla inşallah günümüzü bekleriz.

Günaydın Aynısını bizde yaşıyoruz Kızım babasına hiç tepki vermiyor Ben elimi koyduğum anda başlıyor hareketlenmeye elime dokunmaya Anneci olacaklar inşallah

Günaydınn ahh ne tatlı bizimki de tam tersi erkekler anneye düşkün olur derler ama bizimki babaya düşkün.. Yeterki sesini duysun ben konuşunca içine kaçıyor baba gelince kıpır kıpır

Aradaki fark ileri de geri de olsa açılabilir stres yapma canm 2 buçuk kg doğsa bile sıkıntı olmuyor ki önemli olan sağlığı

Genel olarak her şey yolunda yani maşallah
Tarih de alınmış vaktiyle sağlıkla gelsin kuzun
Günaydın Aynısını bizde yaşıyoruz Kızım babasına hiç tepki vermiyor Ben elimi koyduğum anda başlıyor hareketlenmeye elime dokunmaya Anneci olacaklar inşallah
bebek bi yere dayanıyor, babası dokununca kaçıyor resmen
Hoşuma da gitmiyor değil ama arada ağladığında al babası kızın seni istiyor diyip kaçmak güzel olurdu be
Günaydınn ahh ne tatlı bizimki de tam tersi erkekler anneye düşkün olur derler ama bizimki babaya düşkün.. Yeterki sesini duysun ben konuşunca içine kaçıyor baba gelince kıpır kıpır
Anne karnında işler başka sanırım
Şanslısın bak doğunca da böyle olursa babaya paslar kaçarsın
Suraya sicakta calismaktan yuzu gozu sismis calisan anne resmi birakiyorum herkesin gene ayni gun pizza siparisi verecegi tuttu
Oy gülümsemen
Kolay gelsin kuzum Allah kolaylık versin dikkat et kendine yorgunluğun acısı gece çıkıyor genelde

Bebişii dünyayla paylaşmya hazır mısıın
İnşallahh dediğiniz gibidir aynen ara öğünlerimde bu tarz besleniyorum faydasını görecem inşallah
Bizlere de haber verin güzel sonuclarınızı inşallah
Sağlıkla gelsin hadi bakalıım gün belli olunca bende sizinle heycanlanıyoruum resmen geri sayım başlamıs oluyor
Suraya sicakta calismaktan yuzu gozu sismis calisan anne resmi birakiyorum herkesin gene ayni gun pizza siparisi verecegi tuttu
Kolay gelsiin canım benim Allah güç kuvvet versiin Tansiyonuna dikkat et o tempoda

Bebişii dünyayla paylaşmya hazır mısıın
Ay hayır yaaaaa bi kaç gündür bunu düşünüyorum, karnımda iyiydi
bi tek eşime biraz da anneme hazırım.
Ama keşke hiçbir akraba bilmese gelmese yani özellikle eşimin akrabası bi kaç kişi

kocisime ayaklarimi ovdurdum aksaminda
simdi sabaha kadr uyurum insallah
tansiyonuma iyice dinleninfe baktim , fena cikmadi sabaha daha iyi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…