- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Ben canım. Sanırım haftamız da aynı. Çatı ağrım uzunca bir süredir var. Paytak paytak yürüyorum bazen. Yatakta sağa sola dönerken bir yerden oturup kalkarken acayip hissediyorum acısını. Ayrıca bugün regl sancısı yaşamaya başladım. Gelip gidiyo. Bunu yaşayan var mı kızlar
Ben senle aynı gün doorcam 15 gün sonraki kontrolde ekim ilk haftasına gün vercem dedi ben dicem 5 ekim olsun çünkü neden yapmimŞafak saymaya ne zaman başlıyoruz ya? 33 çok görünüyor gözüme, azalsın da öyle başlayayım.
Doktorumda bakalım ultrasonda ama yakında kendisini görücez zaten annesi dedi ben eridimm
Eşimle hamileliğin en başından beri burnu tipi kime benzeyecek acaba diye düşünüyorduk doktora gittik ve sekreteri de kendiside yanakları ve burnu aynı annesi dedieşim de daha nerden bilecekler küçücük bebek diye isyan ediyordu kabullenemiyor
He ya duyunca bi kere arayıp tebrik bile etmediler o kadar hastanede yattım bi kere hal hatır sormayan insanlar bayrak tutarak koşarak gelmeye kalkacak muhtemelen
Ama eve almayı düşünmüyorum
Ben az ayakta durunca altta kukunun hemen üstünde içerde taş taşıyor gibi hissediyorum elimle de bakıyorum taş gibi oluyor zaten. o yüzden yorum yapamıyorum burda yazılan yazılmayan her tipte ağrı sancıyı yaşadım sanırım
Çatı ağrısına dair hiçbir fikrim yok arada sağ kalça kemiğimi elimle tutarak adım atmam gerekiyor
Hatta şöyle söylim 1 ay önceki bazı ağrı sancılarım şimdikinden daha şiddetliydi. Artık acı, baskı ve sancıdan pek yürüyemiyorum orası ayrı
Herhalde 40 haftaya çocuk gelmek istemese bile ben parçalarıma ayrılırım
Sen iyisin iyi gibi hissediyorum beeenmaşallahın var
Ama muhakkak çıkınca haber ver cok merak ediyorum seni de
Ya yok emiyo mu emmiyorsa napıcan sen mi emzirecen
Millet 2 kişi otururken dedikodusunu yapacak 3. Kişi arıyor. İşte bizler de bunun için muhteşem bir bahaneyiz. Bizim çoğu akrabalar bu şekil.
Bir de İster emziriyor ol ister mama ver, Kadın bile olsa kimsenin yanında beslemeyeceksin çocuğu. bilmeyecek valla.
Bizim bir komşu vardıı abla çocugunu öyle güzel emziriyordu ki maşallah sütüde çocuga çok güzel yarıyordu ama 2-3 kişi haric herkese mama veriyorum diyorduHe ya duyunca bi kere arayıp tebrik bile etmediler o kadar hastanede yattım bi kere hal hatır sormayan insanlar bayrak tutarak koşarak gelmeye kalkacak muhtemelen
Ben az ayakta durunca altta kukunun hemen üstünde içerde taş taşıyor gibi hissediyorum elimle de bakıyorum taş gibi oluyor zaten. o yüzden yorum yapamıyorum burda yazılan yazılmayan her tipte ağrı sancıyı yaşadım sanırım
Çatı ağrısına dair hiçbir fikrim yok arada sağ kalça kemiğimi elimle tutarak adım atmam gerekiyor
Hatta şöyle söylim 1 ay önceki bazı ağrı sancılarım şimdikinden daha şiddetliydi. Artık acı, baskı ve sancıdan pek yürüyemiyorum orası ayrı
Millet 2 kişi otururken dedikodusunu yapacak 3. Kişi arıyor. İşte bizler de bunun için muhteşem bir bahaneyiz. Bizim çoğu akrabalar bu şekil.
Bir de İster emziriyor ol ister mama ver, Kadın bile olsa kimsenin yanında beslemeyeceksin çocuğu. bilmeyecek valla.
Kız öyle deme sen genede huyda etkende yetiştirmekte bizim elimizdeOnların tarafta komple kumral çocuklar bizim taraf komple sarışın bakalım kimin tarafı olacaktip olarak benzemese de huy olarak kesin onlara çekecek çok sinirli baktım kınadım başıma gelecek
Henüz karar vermedik ya bilemiyorum bir engel yok sanırım hiç bahsetmediğine göre konusunu ben açınca o kapatıyor bende planlı gitmek istiyorum bilmiyorum deneyebilir miyim normal prenses diyorlar ya belki öyle ama sezaryende memnun olan çok etrafımda kararsızım açıkcasıBiraz rahat bir pozisyonda oturunca benim de geçiyor. Artık ağrılara sızılara takılmıyorum olması gerekiyor da ama regl sancısı gibi değil bir yanda da enfeksiyon filan mı oldu ki diyorum idrarda yanma yok aslında
Yaa az kaldı azsen sezeryan mı düşünüyorsun
Eninde sonunda baba ve tarafına benziyorlar bence
Gınaman guzumOnların tarafta komple kumral çocuklar bizim taraf komple sarışın bakalım kimin tarafı olacaktip olarak benzemese de huy olarak kesin onlara çekecek çok sinirli baktım kınadım başıma gelecek
Henüz karar vermedik ya bilemiyorum bir engel yok sanırım hiç bahsetmediğine göre konusunu ben açınca o kapatıyor bende planlı gitmek istiyorum bilmiyorum deneyebilir miyim normal prenses diyorlar ya belki öyle ama sezaryende memnun olan çok etrafımda kararsızım açıkcası
Bende 39 gibi hissediyodum ama simdi icimde bi his var sanki 40 i gececek gibi diyor. Hamilelik guzel de artik daralmaya basladim 42 de dogan bebekler falan duydum insallah oyle bi cilginlik yapmaz bizimki
Ya eveet beraber gidelim doğuma, daha çok heyecan yaptım.Ben senle aynı gün doorcam 15 gün sonraki kontrolde ekim ilk haftasına gün vercem dedi ben dicem 5 ekim olsun çünkü neden yapmim
bencede bilmelerine gerek yok zaten simdiden doguma kadar karsyolar karsilastkca ay aman ne yap et normal dogur ozele gitme aman ozeller hep sezeryan yapyo para icin e gel sen dogur bari diyesim gelmiyo degil gel bi gece hastanede yanmda kal desen isi cıkarHe ya duyunca bi kere arayıp tebrik bile etmediler o kadar hastanede yattım bi kere hal hatır sormayan insanlar bayrak tutarak koşarak gelmeye kalkacak muhtemelen
Yaa bende beter haldeydim 1 aydır zehirdi hayatım yüzüm gülmüyordu resmen protonex yazdı doktorum mide koruyucu şak diye kesti bu hafta harikayım çok şükür bir sor doktorunaMide yanmaları beni bitiyor yaa resmen sırtıma ağrı giriyor midem yandıkca kasık ağrımı unutuyorum öyle diyim
Gaviscon yazdı bana dahiliye doktorum, şak diye kesiyor valla normalde ilaç tesir etmezdi hayret ettim minnoşum sen de iste doktorundan.Mide yanmaları beni bitiyor yaa resmen sırtıma ağrı giriyor midem yandıkca kasık ağrımı unutuyorum öyle diyim
Durumumu Daha net ifade edemezdinSen başlamış bi doğumda uzatmaları oynuyon resmen kuzubir de bizim ağrıların bir çoğu da hareketsizlikten en son ne zaman yarım saat yürüyebildik ki tutuldu her yanımız artan ağırlığı tolare edemiyoruz
Çok mantıklı bunu ben de düşündümBizim bir komşu vardıı abla çocugunu öyle güzel emziriyordu ki maşallah sütüde çocuga çok güzel yarıyordu ama 2-3 kişi haric herkese mama veriyorum diyorduonun taktikten gitmekte fayda var cocukta ne iyiyse kimseye söylemeyin bahsetmeyin nazara gelmeyin
bencede bilmelerine gerek yok zaten simdiden doguma kadar karsyolar karsilastkca ay aman ne yap et normal dogur ozele gitme aman ozeller hep sezeryan yapyo para icin e gel sen dogur bari diyesim gelmiyo degil gel bi gece hastanede yanmda kal desen isi cıkar
Yaa bende beter haldeydim 1 aydır zehirdi hayatım yüzüm gülmüyordu resmen protonex yazdı doktorum mide koruyucu şak diye kesti bu hafta harikayım çok şükür bir sor doktoruna
Çarşamba gitcem doktora istiyim bende bununla geçmez 1,5 aylık süreeGaviscon yazdı bana dahiliye doktorum, şak diye kesiyor valla normalde ilaç tesir etmezdi hayret ettim minnoşum sen de iste doktorundan.
Kapıdan kovsan bacıdan girerler kuzum bunlardan kaçış yokDurumumu Daha net ifade edemezdin
Hareketsizlik de var tabi.
Ben zaten aylardır doğru düzgün hareket etmedim, belim inanılmaz ağrıyor azcık bi şeyle uğraşsam.
Ki 1 ay önceye göre bebe 1 kg arttı. Sadece karnında taşıyorsun yani elbet hem önden hem arkadan acısı çıkacak
Çok mantıklı bunu ben de düşündüm
Telefon numaramı mı değiştirsem acaba ya 3 ay kimseye vermeyeyim
Allah herkese akıl fikir ve vicdan sahibi olmayı nasip etsin ne diyelim
Yine Cok sinirlendim lohusalığımdan çok korkuyorum
Insanin azi faldir bazen sozlerimiz kaderimiz olabiliyor saglikla dogsun ogluşun insallahBenimde iç sesim 37. Haftada gelecek diyorşimdilik daha doğum şeklini konuşmadık doktorla ama bilemiyorum niyeyse öyle hissediyorum
Canım bende adet sancısıda yaşamaya başlamıştım biraz once farkettim karnımda biraz düşmüş gogsümün altında bi rahatlama olmuş çamaşırımda ıslanmada gordüm pijamama bile geçmiş sizce doktora gitmeli miyim eşim işten gelince gidelim diye tutturduBen canım. Sanırım haftamız da aynı. Çatı ağrım uzunca bir süredir var. Paytak paytak yürüyorum bazen. Yatakta sağa sola dönerken bir yerden oturup kalkarken acayip hissediyorum acısını. Ayrıca bugün regl sancısı yaşamaya başladım. Gelip gidiyo. Bunu yaşayan var mı kızlar
Valla bazı tırt akrabaları var, aradıklarında evdeysek açmıyoruz çünkü genelde gelelim diye arıyorlar. 2 sene olacak bi kere misafir etmedikÇarşamba gitcem doktora istiyim bende bununla geçmez 1,5 aylık süree
Kapıdan kovsan bacıdan girerler kuzum bunlardan kaçış yok
Sağlıkla vakitlice alalım kucaklarımıza canım inşallahInsanin azi faldir bazen sozlerimiz kaderimiz olabiliyor saglikla dogsun ogluşun insallah
Tr similasyonu resmeen bizler kırcaz bu düzeni inşallahValla bazı tırt akrabaları var, aradıklarında evdeysek açmıyoruz çünkü genelde gelelim diye arıyorlar. 2 sene olacak bi kere misafir etmedik
Dışarıda ya da şehir dışındaysak açıyorduk
Çocuk gelince napıcaz bilmiyorum tabi hayırlısı
İki dk da eşimin başını şişirdim. En azından en az 40 ı çıkana kadar kp, kendi annem babam ve bir adet dayım harici kimseyi misafir etmiyoruzSağlıkla vakitlice alalım kucaklarımıza canım inşallahSen toparladın mı kendinii iyi misin
Tr similasyonu resmeen bizler kırcaz bu düzeni inşallah
İki dk da eşimin başını şişirdim. En azından en az 40 ı çıkana kadar kp, kendi annem babam ve bir adet dayım harici kimseyi misafir etmiyoruzsütümü sorana da ben emziriyorum dicekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?