2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Regl sancısı bana arada girip çıkıyo ama nstde bişe çıkmadı
Şafak saymaya ne zaman başlıyoruz ya? 33 çok görünüyor gözüme, azalsın da öyle başlayayım.
Ben senle aynı gün doorcam 15 gün sonraki kontrolde ekim ilk haftasına gün vercem dedi ben dicem 5 ekim olsun çünkü neden yapmim
Doktorumda bakalım ultrasonda ama yakında kendisini görücez zaten annesi dedi ben eridimm

Bana da 15 gün sonra son bi kontrol ederiz sonra kucağınızda inş dedi

Burun o kadar karakteristik ki ultrasonda ne görüyosanız o çıkıyo oğlum da öyleydi bunda da görür görmez kaynanamın burnu dedik kadının yüzüne bakmıyom cadı gelinim ama burnunu benzetiyorum ğuaaha

Sen başlamış bi doğumda uzatmaları oynuyon resmen kuzu bir de bizim ağrıların bir çoğu da hareketsizlikten en son ne zaman yarım saat yürüyebildik ki tutuldu her yanımız artan ağırlığı tolare edemiyoruz

Bizim bir komşu vardıı abla çocugunu öyle güzel emziriyordu ki maşallah sütüde çocuga çok güzel yarıyordu ama 2-3 kişi haric herkese mama veriyorum diyordu onun taktikten gitmekte fayda var cocukta ne iyiyse kimseye söylemeyin bahsetmeyin nazara gelmeyin
Onların tarafta komple kumral çocuklar bizim taraf komple sarışın bakalım kimin tarafı olacak tip olarak benzemese de huy olarak kesin onlara çekecek çok sinirli baktım kınadım başıma gelecek
Kız öyle deme sen genede huyda etkende yetiştirmekte bizim elimizde

Henüz karar vermedik ya bilemiyorum bir engel yok sanırım hiç bahsetmediğine göre konusunu ben açınca o kapatıyor bende planlı gitmek istiyorum bilmiyorum deneyebilir miyim normal prenses diyorlar ya belki öyle ama sezaryende memnun olan çok etrafımda kararsızım açıkcası

Onların tarafta komple kumral çocuklar bizim taraf komple sarışın bakalım kimin tarafı olacak tip olarak benzemese de huy olarak kesin onlara çekecek çok sinirli baktım kınadım başıma gelecek
Gınaman guzum benim ne öğrenciler var bakmıyorum dahi o tarafa olabilir Allah öyle yaratmış yani diyorum

Kafanda net tutma o zaman ne sezeryan ne normal doğum sağlık problemin yoksa akışına bırak. Ben öyle yapmayı planlıyoruum akışına bırakcam iki doğum türüde aklımda yok şimdilik düşğnmekte korkutuyor o yğzden akışına bıraktım

Bende 39 gibi hissediyodum ama simdi icimde bi his var sanki 40 i gececek gibi diyor. Hamilelik guzel de artik daralmaya basladim 42 de dogan bebekler falan duydum insallah oyle bi cilginlik yapmaz bizimki

Mide yanmaları beni bitiyor yaa resmen sırtıma ağrı giriyor midem yandıkca kasık ağrımı unutuyorum öyle diyim

bencede bilmelerine gerek yok zaten simdiden doguma kadar karsyolar karsilastkca ay aman ne yap et normal dogur ozele gitme aman ozeller hep sezeryan yapyo para icin e gel sen dogur bari diyesim gelmiyo degil gel bi gece hastanede yanmda kal desen isi cıkar

Mide yanmaları beni bitiyor yaa resmen sırtıma ağrı giriyor midem yandıkca kasık ağrımı unutuyorum öyle diyim
Yaa bende beter haldeydim 1 aydır zehirdi hayatım yüzüm gülmüyordu resmen protonex yazdı doktorum mide koruyucu şak diye kesti bu hafta harikayım çok şükür bir sor doktoruna

Gaviscon yazdı bana dahiliye doktorum, şak diye kesiyor valla normalde ilaç tesir etmezdi hayret ettim minnoşum sen de iste doktorundan.

Durumumu Daha net ifade edemezdin
Hareketsizlik de var tabi.
Ben zaten aylardır doğru düzgün hareket etmedim, belim inanılmaz ağrıyor azcık bi şeyle uğraşsam.
Ki 1 ay önceye göre bebe 1 kg arttı. Sadece karnında taşıyorsun yani elbet hem önden hem arkadan acısı çıkacak

Çok mantıklı bunu ben de düşündüm
Telefon numaramı mı değiştirsem acaba ya 3 ay kimseye vermeyeyim
Allah herkese akıl fikir ve vicdan sahibi olmayı nasip etsin ne diyelim
Yine Cok sinirlendim lohusalığımdan çok korkuyorum

Yaa bende beter haldeydim 1 aydır zehirdi hayatım yüzüm gülmüyordu resmen protonex yazdı doktorum mide koruyucu şak diye kesti bu hafta harikayım çok şükür bir sor doktoruna
Gaviscon yazdı bana dahiliye doktorum, şak diye kesiyor valla normalde ilaç tesir etmezdi hayret ettim minnoşum sen de iste doktorundan.
Çarşamba gitcem doktora istiyim bende bununla geçmez 1,5 aylık süree
Kapıdan kovsan bacıdan girerler kuzum bunlardan kaçış yok

Canım bende adet sancısıda yaşamaya başlamıştım biraz once farkettim karnımda biraz düşmüş gogsümün altında bi rahatlama olmuş çamaşırımda ıslanmada gordüm pijamama bile geçmiş sizce doktora gitmeli miyim eşim işten gelince gidelim diye tutturdu

Çarşamba gitcem doktora istiyim bende bununla geçmez 1,5 aylık süree

Kapıdan kovsan bacıdan girerler kuzum bunlardan kaçış yok
Valla bazı tırt akrabaları var, aradıklarında evdeysek açmıyoruz çünkü genelde gelelim diye arıyorlar. 2 sene olacak bi kere misafir etmedik
Dışarıda ya da şehir dışındaysak açıyorduk
Çocuk gelince napıcaz bilmiyorum tabi hayırlısı

Insanin azi faldir bazen sozlerimiz kaderimiz olabiliyor saglikla dogsun ogluşun insallah
Sağlıkla vakitlice alalım kucaklarımıza canım inşallah Sen toparladın mı kendinii iyi misin
Tr similasyonu resmeen bizler kırcaz bu düzeni inşallah

Sağlıkla vakitlice alalım kucaklarımıza canım inşallah Sen toparladın mı kendinii iyi misin

Tr similasyonu resmeen bizler kırcaz bu düzeni inşallah
İki dk da eşimin başını şişirdim. En azından en az 40 ı çıkana kadar kp, kendi annem babam ve bir adet dayım harici kimseyi misafir etmiyoruz sütümü sorana da ben emziriyorum dicekmiş

İki dk da eşimin başını şişirdim. En azından en az 40 ı çıkana kadar kp, kendi annem babam ve bir adet dayım harici kimseyi misafir etmiyoruz sütümü sorana da ben emziriyorum dicekmiş

Yaa çok güldüüm helal olsun enişte beyee mutlu anneler mutlu çocuklaar felsefesini beylere aşılıyoruz

-Sunshine cıkar cıkmaz yazıorz yazmazsam bilki doğuma almıştrwalla hastaneye gelmeleri cok kötü senın memen dısarda oluyor brz aptal brz saptal oluosun uykusuzluk, yorgunluk, narkoz, ağrıama ben altın takıcak misafirlerimizi beklemekteyimsaka bi yanada ama walla kızlar tek kalmak kimsenin gelmemesini ben hic istemem boynu bukuk gbi hissediyor insan. sadece bu dönemde koronadan korkuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…