Aslında kendi doktorum riskli gebelik uzmanı ama eğer yarınki muayene olumsuz geçerse başka birine daha gözükmeyi kesinlikle düşünüyorum.. Bebeğe giden damarlarda, bebeğin eşinde, suyunda hiçbir sorun yok dedi. Tamamen beslenme ile ilgili olduğunu düşünüyor bol proteinle beslen yürüyüşleri kes yemek yiyip soluna yat devamlı dedi. Bende size hayırlı haberler vermeyi çoook çok isterimperinatolog ile görüşmüş müydünüz ?
Bu gelişim geriliğine dair başka bi doktor görüşü aldınız mı ? Tamamen sebepsiz mi yani?
Proteinli beslenmek ciddi farkediyor.
Yarın için hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
Hemen hemen aynı şeyi yaşadım bugün yani şöyle diyim 2200 şuan kilo anlamında çok aşırı bir fark yok bende ama gelişimde gerileme var doktora göre ölçümler eğer ki netse benimde 2 hafta 1 hafta 1.5 hafta gibi fark var ama 2 hafta olabilirmiş zaten benim benden kaynaklı oldu yememe dikkat etmeme rağmen ilaç icemedigim için oldu. Şuan serum şeklinde kan ve demir alıyorum 3 kez 5 ilaç şeklinde Çarşamba günü tekrar çağırdı benimde duruma göre bakacak erken de alabilirim bekleyedebilirim dedi benim sadece içimi rahatlatan taraf ciğer geliştirici iğne olmuştum o ve kilo olarak 2kg geçmiş olması oldu. Bence sizede yapılır ciğer geliştirici birde siz benim gibi yapmayın ilacınızı için gerçekten çok faydası varmış yeni idrak ediyorum. Yarından itibaren bende ölsem de icecem o ilaçlari bı miktarı içimde kalsa bile yeter o moddayim yaniMerhaba kızlar hepinize iyi akşamlar.. Uzun zamandır pek aktif değilim doğum yapmış olan arkadaşlarımız varmış. Allah evlatlarınıza ve size en kısa zamanda acil şifalar versin herşey gönlünüzce olsun, gözünüz aydınDiğer arkadaşlarımada hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..
Kızlar geçen hafta kontrole gittim ama malesef benim bebeğim 3 hafta geriden geliyormuş. 1 ay öncesine kadar 1 buçuk haftalık bir gerilik vardı ama doktor sende minyonsun normal demişti.. Geçen haftaki gerilik 3 haftayı bulunca moralimiz çok bozuldu. Bebeğin suyu ve organları çok şükür normal. Nstye aldı beni ona da fena değil dedi doktorumuz. Yarın tekrar kontrolüm var eğer bebeğim toparlamadıysa doğuma alıcaz dedi.. Bebeğim 1 hafta önce 1377 gramdı.. 1 hafta boyunca ciddi bir şekilde proteinle besledim. Lütfen bize dua edin yarınki kontrolümüz iyi geçsin kızlar
Bu arada böyle bir durumu yaşayan var mı içimizde?
Haklısınız insan bebeği için herşeyi yapar gerçektende.. Ben ilaçlarımı çok düzenli alıyorum beslenmemde de bir sorun yoktu sadece çok kilo almamak için fazla hareket ediyordum ve gece çok acıksam da yemek yemiyordum ve uyku düzenim çok bozuktu. Özellikle uyku çok önemliymiş gece uyuyamadığım için öğlene kadar uyuyordum belkide o etkiledi tam gelişeceği sırada yeterli besini alamadı.. Ailemde ve bende şeker yatkınlığı olduğu için hep fazla kilo almamaya endekslenmiştim bu durum beni yanılttı. Ben zaten bebeğimin biraz ufak olacağını tahmin ediyordum çünkü eşimde bende minyon tipliyiz ailelerimizde öyle ama doktor bir anda alıcam bebeği dediğinde çok kötü oldum. 2 senedir uyku problemi olan ben sabah 8 oldumu ayaktayım. Günde 4 tam öğün 3-4 ara öğün besleniyorum inşallahh gerileme devam etmiyordurHemen hemen aynı şeyi yaşadım bugün yani şöyle diyim 2200 şuan kilo anlamında çok aşırı bir fark yok bende ama gelişimde gerileme var doktora göre ölçümler eğer ki netse benimde 2 hafta 1 hafta 1.5 hafta gibi fark var ama 2 hafta olabilirmiş zaten benim benden kaynaklı oldu yememe dikkat etmeme rağmen ilaç icemedigim için oldu. Şuan serum şeklinde kan ve demir alıyorum 3 kez 5 ilaç şeklinde Çarşamba günü tekrar çağırdı benimde duruma göre bakacak erken de alabilirim bekleyedebilirim dedi benim sadece içimi rahatlatan taraf ciğer geliştirici iğne olmuştum o ve kilo olarak 2kg geçmiş olması oldu. Bence sizede yapılır ciğer geliştirici birde siz benim gibi yapmayın ilacınızı için gerçekten çok faydası varmış yeni idrak ediyorum. Yarından itibaren bende ölsem de icecem o ilaçlari bı miktarı içimde kalsa bile yeter o moddayim yani
Ya sen ben misin
Aynı şeyi yazmışız morluk konusunda.
İlk zamanlar ben de fena morarttım, önce mosmor sonra yemyeşil olmuştu ve çok uzun süre geçmemişti gerçekten. Şimdi iyice profesyonelleştim herhalde, morartmadan tık hallediyorum modumu yakalıyorum efendim.
Bende minyonum 154 boy şuan 52 kiloyum eşim tarafı öyle değil. Doktor aslında sana da çekmiş olabilir dedi ama korkuyorum yine de en başından beri hep bir şey çıkınca tedirgin oldum artık gerçekten birde bende pıhtılaşma da var bugün o an aklıma gelip soramadım da doktora belki de farklı bir sebebi vardır pıhtılaşma ile alakalıdır bilmiyorum da ama carsambaya kadar ful yiyip içip yatacam o zaman belli olur galiba. Sizde yarın mutlaka haber verin inşallah düzelmiştr normal seyrine dönmüştürHaklısınız insan bebeği için herşeyi yapar gerçektende.. Ben ilaçlarımı çok düzenli alıyorum beslenmemde de bir sorun yoktu sadece çok kilo almamak için fazla hareket ediyordum ve gece çok acıksam da yemek yemiyordum ve uyku düzenim çok bozuktu. Özellikle uyku çok önemliymiş gece uyuyamadığım için öğlene kadar uyuyordum belkide o etkiledi tam gelişeceği sırada yeterli besini alamadı.. Ailemde ve bende şeker yatkınlığı olduğu için hep fazla kilo almamaya endekslenmiştim bu durum beni yanılttı. Ben zaten bebeğimin biraz ufak olacağını tahmin ediyordum çünkü eşimde bende minyon tipliyiz ailelerimizde öyle ama doktor bir anda alıcam bebeği dediğinde çok kötü oldum. 2 senedir uyku problemi olan ben sabah 8 oldumu ayaktayım. Günde 4 tam öğün 3-4 ara öğün besleniyorum inşallahh gerileme devam etmiyordur
Oo doktor beyden iyi bilmiyoruzdur o zaman.Aslında kendi doktorum riskli gebelik uzmanı ama eğer yarınki muayene olumsuz geçerse başka birine daha gözükmeyi kesinlikle düşünüyorum.. Bebeğe giden damarlarda, bebeğin eşinde, suyunda hiçbir sorun yok dedi. Tamamen beslenme ile ilgili olduğunu düşünüyor bol proteinle beslen yürüyüşleri kes yemek yiyip soluna yat devamlı dedi. Bende size hayırlı haberler vermeyi çoook çok isterim1 haftadır bebek sanki güçlendi gibi hissediyorum, hareketleri düzene girdi fazlalaştı ama yinede herşeye hazırlıklı olmak lazım
Maşallah bebito güzel bi değişikliğe vesile olmuş diyelim2 senedir uyku problemi olan ben sabah 8 oldumu ayaktayım. Günde 4 tam öğün 3-4 ara öğün besleniyorum inşallahh gerileme devam etmiyordur
Kuzum hayyalden haberim yok ama hep aklımda. O Yazmadan sormak istemedim. inşallah güzel haberler getirir diye dua ediyorum..
Evet çarşambaya kadar güzelce beslenip dinlenin inşallah bebeğinize çok iyi gelecek güzel düşünelim güzel olsunBende minyonum 154 boy şuan 52 kiloyum eşim tarafı öyle değil. Doktor aslında sana da çekmiş olabilir dedi ama korkuyorum yine de en başından beri hep bir şey çıkınca tedirgin oldum artık gerçekten birde bende pıhtılaşma da var bugün o an aklıma gelip soramadım da doktora belki de farklı bir sebebi vardır pıhtılaşma ile alakalıdır bilmiyorum da ama carsambaya kadar ful yiyip içip yatacam o zaman belli olur galiba. Sizde yarın mutlaka haber verin inşallah düzelmiştr normal seyrine dönmüştür
Ayy ağzından bal damlıyor valla moralimi düzelttin inan ki çok teşekkür ederim desteğiniz içinOo doktor beyden iyi bilmiyoruzdur o zaman.sen de gerekeni yapmışsın ki bence hissettiğin de doğru. Benim bebe de ha bire geriydi bazen 1 hafta bazen 10 gün oluyordu. her kontrole gitmeden önce düşünüyordum, hareketlerinin geçen haftaya göre değişip güçlendiğini hissediyorsam kafam rahattı.
Gerçekten bazen az bazen cok ama hep gelişim gösterdi şükür. Hatta artık evdekiler merak edip sormasa ben özellikle kilosuna bile dikkat etmiyorum. Doktor Bir sorun yok diyorsa yoktur.
Bence sende de böyle farkındalık oluştuysa büyümüştür kuzun
Maşallah bebito güzel bi değişikliğe vesile olmuş diyelim
Kuzum hayyalden haberim yok ama hep aklımda. O Yazmadan sormak istemedim. inşallah güzel haberler getirir diye dua ediyorum..
Ben de stabil dayanmaya çalışıyorum siz ne durumdasınız minnoşlar
Hiç sorma, sürekli dilimde çok hoşuma gidiyor.Vallahibiri ısırmış gibi duruyordu birde korkunç. Geçecek kuzum az kaldı Enjektörleri biriktirdim bir fotoyla ölümsüzleştirmek istiyorum nasipse doğumdan sonra.
Yaa bu ara hep ağzımda bu replikGüneşimizin doğmasına az kaldı Allah’ın izniyle
Covid de korkutuyor bir yandan, yoksa 3 hafta çalışılır aslındaBen varım canım. Ben şimdi 32. haftayı bitirdim ama 37'ye kadar zorlayıp birinci dönemi kapatayım diyorum. Az ders aldım, bi hafta seminer zaten sonra üç hafta gidicem bakalım gidebilirsem.
Yarın güzel sonuclar alırsınız insallah hareketlerinin sertleşmesi bile bence iyiye giden bir durum. İnternette karışımlar var avakoda muz ceviz süt şeklinde ara öğünlerinizde tüketebilirsiniz aslında araştırıpHaklısınız insan bebeği için herşeyi yapar gerçektende.. Ben ilaçlarımı çok düzenli alıyorum beslenmemde de bir sorun yoktu sadece çok kilo almamak için fazla hareket ediyordum ve gece çok acıksam da yemek yemiyordum ve uyku düzenim çok bozuktu. Özellikle uyku çok önemliymiş gece uyuyamadığım için öğlene kadar uyuyordum belkide o etkiledi tam gelişeceği sırada yeterli besini alamadı.. Ailemde ve bende şeker yatkınlığı olduğu için hep fazla kilo almamaya endekslenmiştim bu durum beni yanılttı. Ben zaten bebeğimin biraz ufak olacağını tahmin ediyordum çünkü eşimde bende minyon tipliyiz ailelerimizde öyle ama doktor bir anda alıcam bebeği dediğinde çok kötü oldum. 2 senedir uyku problemi olan ben sabah 8 oldumu ayaktayım. Günde 4 tam öğün 3-4 ara öğün besleniyorum inşallahh gerileme devam etmiyordur
Kızlar yarın covid aşısı olacağım. Çok korkuyorum yan etkilerden. Haftam da ileri. Erken doğum falan olur mu acaba ya..etrafınızdan duydunuz mu 30.dan sonra biontech vurulan?
Hiç sorma, sürekli dilimde çok hoşuma gidiyor.
Ben enjektörleri atmıyorum, sıpayla beraber fotolayıp ilerde, bak ananın nasıl delik deşik olduğuna bak, diyeceğim.
cnm ya sana suyun gelmesini soracaktm.bnm 2.bebeğim ama ilkinde kanamayla gittiğim için bilmıorm. mesela bgn cok ard arda idrara sıkışıyor gbi oluyorum karnımda da kasılma var gbi, ctsi kontrole gdicem ama su gelse anlarmıyım anlamamktan cok korkuyorumKızlar hastaneden geliyoruz sarılık çok ilerlememiş premetüre olduğuna rağmen küveze alıncak kadar çıkmadı eve geldik tabi yorgunum gögüslerim taş gibi sağıyorum sürekli Allahtan emiyor. Bütün kıyafetleri çuval gibi kızımın nil kuş minicik:) doktoruma uğradım ayaklarımı sordum çok şiş dedim geçecek dedi. Çok kan şekerim düşüyor emdiği için bazen açlıktan ellerim titriyor 3 lt su içiyorum ama yaşıcaksınız normal bir terlemiyorsunuz ateşler basarak terliyorsunuz tutun karnınızda ekimde serinde çıkartın
Benim de içim hiç rahat etmiyor canım, ama covid olmaktan çok korkuyorum. 2 arkadaşım doğumdan eve geldiğinde covid oldu. Bebekleriyle beraber. Ondan sonra çok korktum. Bebek de antikorlu doğsun istiyorumBen hamileyken vurulmak istemedim. Bu haftadan sonra da doğuma kadar vurdurmam sanırım bilimsel makaleler okuyup doktor tavsiyesi aldıgımdan bilgili oldugumda vs değil yanlıs anlasılmasın belki de cahillik yaptıgım onada bir şey diyemem ama içim rahat etmiyor
Benim de içim hiç rahat etmiyor canım, ama covid olmaktan çok korkuyorum. 2 arkadaşım doğumdan eve geldiğinde covid oldu. Bebekleriyle beraber. Ondan sonra çok korktum. Bebek de antikorlu doğsun istiyorumama aşı da ne yapar bilemiyorum off ne döneme denk geldik ya
Covidi atlatacağımı bilsemAnne covid oldugunda bebek emzirmede bebeğe antikor geçiyormuş diye yazılar okumuştum
Allah yardımcın olsun eğer olmaya karar verdiysen korkma zaten hamile oldugunu haftanı vs söylemişsindir vurmuyoruz derlerdi. Niyet hayır akıbet hayır olsun inşallahCovidi atlatacağımı bilsemhiç korkmam. Bu tansiyon ve mideyle nasıl atlatırım hiç öngöremiyorum
Ergenus diyecek ki vurmasaydın, yapmasaydın bana mı sordun?Evet efendim bizim süt hakkının yanında bide iğne hakkımız var ekstradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?