2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağlıkla vakitlice alalım kucaklarımıza canım inşallah Sen toparladın mı kendinii iyi misin
Dipçik gibiyim çok şukur hastane serum bol sivi aşiri iyi geldi ufak tefek sikayetler disinda iyim ama o sikayetlerde hangimizde yokki. 7 eylulu bekliyorum heyecanla kendi doktoruma gidicem rapor almak icin hemde uzun zamandir istedigim bir doktora gidicez sezaryanla ilgili konusmak icin kabul ederse gun alicaz insallah sonrasi şafak saymacaaa

00peri95 kontrolden çıktınız mı güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Ahh heyecandan telefonumu evde unutmuşum şimdi yazabiliyorum Çook şükür haberler iyi kızlar hepinize çok teşekkür ederim bu hafta 200küsür gram almış 1600gr olmuş 3 haftalık gerilik devam ediyor ama aralık ufak ufak kapanmaya başlıyor doktorumuz çok olumlu konuştu, çok güzel kilo almış böyle devam et belki aralığı kapatabilirsin bile dedi proteinle beslenmeye tam 4 hafta kadar devam edeceğiz 37.haftasında da sezeryan olcam Allahın izniyle bebek 2000gr 2500gr aralığında doğacak biraz küçük olacak ama herşeyi yolunda dedi çok şükür

Cok sevindim kuzum boyle devam et minyon olmasi hic onemli deil saglikli dogsun yeterki allahin izniyle dogunca tombullasir artik

Yaa çok güldüüm helal olsun enişte beyee mutlu anneler mutlu çocuklaar felsefesini beylere aşılıyoruz
Muhtemelen onun da beni delirteceği anlar olacak ama hayırlısı artık hem yarabandım hem yaram misali
Ay inşallah 2 hafta daha bekletir ne diyelim
Valla hastanedeki performans eşime bağlı o kollar muhtemelen öyle durumları.
Bizde fesat olmayan akraba sayısı cok cok az olduğu için liste baya ufak gelmesinler gerek yok iyi niyetli adam arasa gelmiş kadar oluyor zaten sağolsunlar görmedik tanışmadık ama sizden gördüğüm desteği kimseden görmedim yalan yok..

Anneler babalar kardeşler bence ya max ilk zamanlar kalabalığı sevmiyorum ben böyle kuzenlerinle kardeş gibisindir vs onlar çok ayrı ama ne biliyim 40 çıksın öyle gelsinler
Yaa çok şükür kuzum iyi olmus serum yediğin o zaman. 7 Eylülde benimde randevum var merak ediyorum minik kuşu. Senin şafaak bir anda 15 gün azalır sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah
Yüzünü ilk defa gösterdi şapşirik biraz yarım yamalak gösterdi yine ama olsun sizle paylaşmak istedim Eki Görüntüle 3123790
Oy maşallah annesi sağlıkla doğsunda sen ona dışarda çok güzel kilolar aldırırsın. Sabah buraya bir arkadaş kıymalı yumurta iyi oluyormuş protein acısından diyordu. Kıymalı yumurta da tüket sabahları yediğin her şey şifa olsun sağlıklı kilo olsun minik kuşa inşallah

Hey maşallah be artık dinlenme vakti gerisi de beslenmeyle halloluyor demek ki. Çok çok sevindim.
Haftasını doldursun 2000 üstü olsun sırtınız yere gelmez Allah’ın izniyle
Dışarda öpe koklaya daha güzel kilo aldırır büyütürsün
sabahleyin L Lalalala1 cim sabah kahvaltısı için kıymalı yumurta önerisinde bulundu ben de ekliyorum artık menüme. Önceden aklıma gelmiyordu anca Menemen sen de ekle

Ay sağolsun gene onlarda iyi dayandı bu günlere kadar tamam ağrısı sızısı bizede bence psikolojik olarak onlarda yoruldu

Aynen hemen ekledim listeye çokta severim kıymalı yumurtayı bundan sonra anca yeme anca yatış son 1 haftada 1 buçuk kilo almıştım zaten ama hiç umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun yeter ki..

Çook çok teşekkür ederim ben çok sık giremedim buraya ama bir aile gibi olmuşsunuz beni motive ettiniz güzel dileklerde bulundunuz benim için sevindiniz çok teşekkür ederim bunun için kocaman kalpli güzel anneler

. Sabah buraya bir arkadaş kıymalı yumurta iyi oluyormuş protein acısından diyordu. Kıymalı yumurta da tüket sabahları yediğin her şey şifa olsun sağlıklı kilo olsun minik kuşa inşallah
Aklın yolu bir
Ay sağolsun gene onlarda iyi dayandı bu günlere kadar tamam ağrısı sızısı bizede bence psikolojik olarak onlarda yoruldu
Yorulmazlar mı benimkinin hali çok harap
Aynen hemen ekledim listeye çokta severim kıymalı yumurtayı bundan sonra anca yeme anca yatış son 1 haftada 1 buçuk kilo almıştım zaten ama hiç umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun yeter ki..
Kilonun çoğu gidecek hiiiç mühim değil
Ay güzel haberi kendim getirmiş kadar sevindim maşallah ya

bnde hastaneye istemiyorumda eve gelsınler istiyorum,bnm burda pek bir akrabam yok ama arkadaş cevremz genişben hastane için inşallah iyi gder de makyaj malzemesi bile azıcıktan koydm bir fondoten bir allık, kalem gbicantamda hazır bir eksık biberon birde terlık koyuncam süssüzlerdenbiberonda aklımda yuz tane sey var ne yapıcağımı bilemıorm ondan alamıyorum ilkinde biberona alısınca cok zor emizrdm. acaba götrmeyıp sırıngayla ya da kadehlemı başlasam diyorum bilmiyorum

Bu arada dün listeye bir göz attım isimleride yazmışsınız benim oğlumun ismi Kerem Efe olacak inşallah
Ekliyorum hemen sağlıkla vaktiyle gelsin kerem Efe
Biberon konusu beni de düşündürüyor. Kaşık biberon aldım koydum ama. Mamayı neyde hazırlıcaz bi kap veriyorlardır herhalde dicem ama güvenemiyorum da. Biberonu götürüp onda hazırlayıp şırınga ya da kaşık biberon ile mi versek

Woww çantasına makyaj malzemesi atan bir anne çok cool bende yapıcam

Birlikte buralara kadar gelip bir çok sıkıntımızı paylaşmamın vermiş olduğu bir şey sanırım. Burdan birine bir şey olduğunda insan meraklanıyor hepimiz aynı yollardan geçiyoruz hemen hemen birbirimizi anlamak güzel oluyor
Aklın yolu bir

Yorulmazlar mı benimkinin hali çok harap

Kilonun çoğu gidecek hiiiç mühim değil
Ay güzel haberi kendim getirmiş kadar sevindim maşallah ya
Yarın kaçta gideceksin hastaneye ? Ufaklığın gelip gelmeyeceği belli olsun bakalım rahat rahat nefes alırsınız artık
Ya hastanelerde küçük biberonlarda mama getiriyorlar diye biliyorum ben süt olayında bir problemle karşılasırsa

Kızlar yine ben yine bir dert daha 30+3 haftalığız ama geceden beri bir kaç seferdir tek göğsümden süt geliyor normal bir durum mu bu? Çok erken değil mi

Tam olarak ikinizin karşımını yaşıyorum feci idrara sıkışık gibi ve kemik ağrım inanılmaz ayağımda çocuğun oyuncağını bile yana iterken çığlık atasım geliyor

Yatmadan Suyu kesmen işe yarar belki
Ama ben bile bile cok içiyorum her kalkışta yeniden içiyorum içim yanıyor
gene kalktim iki saatte bir ama uykuya hemen geri daldim cok sukur
Maşallah size
Canı pizza çekenler
cekmesin cekmesin , domates sosu ve mayali hamur mide yakiyor
sana alkış bu sıcakta birde yemek olayı, tansıyonun sıcaktan ya da yorgunluktan da cıkabılır yine iyisin.dükkan sizin mi diye cıkmıyorsun keşke artık brz dinlensen
15 inde cikicam kuzum izne . Ben son aylarda genelde ofis kismindayim hep , fiziksel olarak ayda bir iki kere anca calisiyorum ama dun beklenmedik bir kalabalik oldu . Universitenin icinde bu sube, okulun acilmasina da daha bir hafta ama bu sene erkenden gelmis ogrenciler onu anladik

Benim dukkanim degil canim patronlarimdan biri abim digerleride ablam abim gibi cok iyi anlayisli insanlar.

Ve 00peri95 evet kızlar kesinlikle kıymalı yumurta iyi geliyormuş. Ben de şimdi kıymalı bir Allah ne verdiyse yemeği yaptım
Bizim bir yakınımızda 8. Ayda bir gelişme geriliği başlamış, doktor hemen izne ayrılıyorsun dinlenip kıymalı yumurta yiyorsun her gün demiş. Biz burda bilimsel konuşuyoruz duyduğumuz söylemiyoruz heralde shsgsg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…