2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben biten günleri düşününce ne çabuk geçmiş diyorum. sizin de yaklaşık 247 günü bitirdiğinize kalan 33 gün çok minnak değil mi? Benim 38 gün kaldı hem bitsin istiyorum hem de bitmesin
Aslında çok minnaak, ben de öyleyim işte bazen sabırsızlanıyorum bir an önce kavuşmak istiyorum, bazen de artık içimde olmayacak.. buruk hissediyorum. Duygularım darmadağın.

Benim burnumda çok güzel değil bu arada altı etli burunlar var ya onlardan ama çekmiş yavrum

Aslında çok minnaak, ben de öyleyim işte bazen sabırsızlanıyorum bir an önce kavuşmak istiyorum, bazen de artık içimde olmayacak.. buruk hissediyorum. Duygularım darmadağın.
Bu duygu bir tek bende yok sanirim bir an once vakit gelsinde dogsun istiyorum su gobekten ve butun agri sizidan mide yanmasindan ve dengesizlikten kurtulayim istiyorum ve eşimi cok ozledim doya doya sevismek istiyorum

3 senedir beri hamileyim kizlar 2020, 2021,2022......

ben agdaya gidiyorum canim 4-5 haftada bir. sipsak hemen hallediyorlar vallahi buyuk rahatlik.
Sağ ol bebeğim. Artık avokado da yedirmiyorum, nerde karbonhidrat orda ben. Niye böyle oldu ki?
insan bunyesi istiyor ne olacakdi
kizz planli mi yaptiniz arka arkaya ?
benm daha ilk hamileligim , en basinda kocisim hemen ikinciyi yapariz diyordu , simdi ise en az 2-3 sene ara verelim diyor

Kızlar yine ben yine bir dert daha 30+3 haftalığız ama geceden beri bir kaç seferdir tek göğsümden süt geliyor normal bir durum mu bu? Çok erken değil mi
Süt halinde mi böyle açık rwnkli sarı gibi birşey mi canım? 2.siyse normal süt bilemiyorum canım..
Aaa bende yarın yapayım o zaman kıymalı yumurta

Kız ahahhaha güldürdün. E hiç mola vermemişsiniz hak veriyorum sana. Ben de doğursam kırkım çıksa da eski formuma dönsem diye gün saymıyor değilim.

İyi akşamlar hanımlar dünkü vajinal problemim bugün hiç olmadı yarın 10.00da randevum var doktorumla görüşeceğim bakalım neden gelir bu hava
Bugün tosunumun yatağı monte ediliyor kayınbabam geldi o yapıyor.. siparişlerimin hepsi geldi bezimin biri hariç yarın bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenip çantaya yerleştirilecek bitiyor inşAllah
Dün eşimin arkadaşı yenge sen ekimi göremezsin bu gidişle diyor bana Annem gelmeden doğurmam inşAllah diye dua ediyorum bende

Oglum 2 ci yasini doldurdu plansiz bir gebelik olusmus sevindik falan ama 24 haftalik erken dogum oldu kaybettik piskolojim bozuldu fln bu kez planlayarak yapalim dedik 2 3 ay sonra tekrar hamile kaldim bu kez 28 haftalik erken dogum yaptim yine kaybettik ustelik sezaryandi onceki normal dogumdu 2 sene kesinlikle hamile kalmamam gerektigini soyledi doktorum malyum iki gebelik ust uste ve sonuncusu sezaryanla olunca... Ama allahin isi iste sezaryandan 4 ay sonra hamile oldugumu orendim cok sukur rabbime yarin 33+0 oluyoruz kizimla rabbim buyuk ve bir bildigi var ki butun bunlari yasadim hamd olsun cok sukur herseye ramen

Kıyamam yaa insan hakkaten eşine hasret kalıyor yanında ama dokunamıyorsun.. buda geçecek inşAllah

Beni aşırı korku sardı yarın hadi doğuma deme ihtimali olur mu diye
Kızlar yine ben yine bir dert daha 30+3 haftalığız ama geceden beri bir kaç seferdir tek göğsümden süt geliyor normal bir durum mu bu? Çok erken değil mi
Kuzum benim 18. Haftada gelmeye başladığında bile hormonlardandır normal dediler kasılmalarım vardı o zamanlar da.
En son İşte 6-7 hafta önce kasılmalar iyice ciddileşince benim şırıl şırıl akmaya başladı.

Ama Bu haftalar için çok normal karşılanıyor genellikle.
Bi dahaki kontrol ne zaman ? nst de sancı çıktı mı ?
Benim düz kasılmalar esnasında değil de bariz rahim ağzımın uyarıldığı anlarda çok akıyor şu anda.
Ama çok da endişelenecek bi şey yok su anda hafiften sancın kasılman bile olsa.
şifa olsun lalam
yok hastanede hazırlayıp verıyorlar, sıcak su falan lazım hemsıreler getiriyor.ama biberon işi cok sıkıntı cnkü gercekten bebekler cok zeki işlerine hangısı kolaysa onu istiyorlar
Ben kettle da götürücem zaten ama.
Bazı hemşireler ebeler ısrarla mama verdirmiyor diye bi sürü mesaja denk geldim forumda. Millet gizli gizli veriyormuş.

Eli opulecek bir annesin kuzum rabbim sana guc vermis , kizinla da taclandirmis seni masallah saglikla gelsin prenses

Yok yok dokunuyoruz kiz okadar deil aksam oglan uyuduktan sonra az bi gorusup sevistik mahrem ama napim burada neler neler paylastik

Benim bu ara adama yaklaşmak istemediğinden herkesi kendim gibi sanıyorum karnım kocaman hiç rahat değilim adamdan uzak duruyorum.. hayırlısıyla doğuraydık bş

Insallah bir kac hafta daha durur Gunes hanim ama sen cantan hazir git kuzum ne olur ne olmaz

Renksiz denecek kadar açık bir sarı ama bir kaç saat oldu kesildi şükür
Normal o canım hiç telaş etme bende gelmiyor diye dertleniyordum şükür ucu göründü rahatladım ilk gebeliğimde 23 24.haftalarda başlamıştı böyle şırıl şırıldı şimdi 34te geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…