O kırktan sonra sağlam korunmak lazım, kaç aylık hasret var, ikinci bebe selamınaleyküm demesin.Ahhh o 40 var bide dimi o 40 gun hic gecmiyor biliyormusun ama gecincede sabahlar olmasinhersey serbest
Salı günü randevum var daha hiç nst girmedim ben sorucam bakalım ne diyecek ama durdu şuanBeni aşırı korku sardı yarın hadi doğuma deme ihtimali olur mu diye
Kuzum benim 18. Haftada gelmeye başladığında bile hormonlardandır normal dedilerkasılmalarım vardı o zamanlar da.
En son İşte 6-7 hafta önce kasılmalar iyice ciddileşince benim şırıl şırıl akmaya başladı.
Ama Bu haftalar için çok normal karşılanıyor genellikle.
Bi dahaki kontrol ne zaman ? nst de sancı çıktı mı ?
Benim düz kasılmalar esnasında değil de bariz rahim ağzımın uyarıldığı anlarda çok akıyor şu anda.
Ama çok da endişelenecek bi şey yok su anda hafiften sancın kasılman bile olsa.
şifa olsun lalam
Ben kettle da götürücem zaten ama.
Bazı hemşireler ebeler ısrarla mama verdirmiyor diye bi sürü mesaja denk geldim forumda. Millet gizli gizli veriyormuş.
Rabbim hepimize guc kuvett versin kuzum evlatlarimizi sag salim kucaklayalim az bi zaman kaldi zaten buyuk kavusmaya cok sukur rabbime hepimizin yavrusu sag salim bu zamana kadar geldi allahin izniyle hepimiz 39 40 haftalari goruruzEli opulecek bir annesin kuzumrabbim sana guc vermis , kizinla da taclandirmis seni masallah saglikla gelsin prenses
O kırktan sonra sağlam korunmak lazım, kaç aylık hasret var, ikinci bebe selamınaleyküm demesin.
Tek taraflı geliyor birde seninde öylemiydi?Normal o canımhiç telaş etme bende gelmiyor diye dertleniyordum şükür ucu göründü rahatladım ilk gebeliğimde 23 24.haftalarda başlamıştı böyle şırıl şırıldı şimdi 34te geldi..
Önce birinden geldi sonra diğerinden canım.. sonra ikisi bşrden azar azar aktı.. sana şöyle söyleyeyim banyo yapardım bornozumum göğüs kısmı sapsarı olurdu kocaman akardı.. yatarken eşimin sırtına akardıTek taraflı geliyor birde seninde öylemiydi?
Hiç yok demiyor, az rahat dur kız.A. Selam deriz kuzum nolcak ben alistim artik
Bakma sen bizde kac aydan beri ilk defa beraber olduk hep bir korku vardi ama artik tehlikeli haftalarida gectik artik 40miz cikinca diyorum bende rahat pozisyon yok gercektenBenim bu ara adama yaklaşmak istemediğinden herkesi kendim gibi sanıyorumkarnım kocaman hiç rahat değilim adamdan uzak duruyorum.. hayırlısıyla doğuraydık bş
Hiç yok demiyor, az rahat dur kız.
Doktoruna sordun mu canımTam olarak ikinizin karşımını yaşıyorum feci idrara sıkışık gibi ve kemik ağrım inanılmaz ayağımda çocuğun oyuncağını bile yana iterken çığlık atasım geliyor
Oy senin oda curcuna olacak desene Allah kolaylık versinSelam tatlı anne adayları biz de bugün doktora gittik hem usg hem de nst...
Herşey yolunda dedi doktorumuz böyle devam.eder inşallah.
Çanta hazırlayanlar var, bende 4. Çocuk rehaveti var galiba hiçbirşey yok daha
Daha geçen sene hazırlamıştım en son yine hazirlicam
Bebeğin basi yerleşmiş dedi ama inşallah 38 den once gelmez dursun durduğu yerde ablası az daha büyüsün
Ablası anne yanı olan park yatak kullanıyor çok huysuz uyuduğu için odasını ayıramıyoruz ve yatağını değiştiremiyoruz güvenlik için bu minik kuzu için bir beşik alcaz bizim oda bizim ortalıktan çıkıyor iyice
Sağlıklıı kullansın küçük hanımmBenim istedigim besigi paylasmistim bir ay once fln , ikea besigiydi ama stoktlarda bitmisti, ha geldi ha gelicek derken siteden bile kaldirmislar besigisonra baska bir iki tane begendim farkli magazalarda onlarin elinde de yok. Ulkede besiklere kıran girmis resmen
neyse dun soyle bir beyaz besik aldik artik. Dayisi aldi
Canım meme ucu yara olmasın diye emzirdikten sonra böyle sütü ucuna ve cevresine yaymak iyi oluyormus aklında bulunsun. Sütün nil hanıma şifa olsun insallah mastit olayına dikkat etAh canım ilk 2 gün memelerim taş kesildi annem kaynar suya bez batırıp gögüslerime koydu hep sonradan bir kere sağdım şimdi emzirmeden önce avucumun içinle hare şeklinde masaj yapıyorum birini emzirirken diğeri akmaya başladı yalnız size bir şey diyim yeni anne olcaklara mememin ucunu kavrarken bir damağınla bastırıyor o an beynine şimşekler çakıyor. Bu arada çalışan anneler için elektrikli pompa önemli ama dediğin gibi can acıtıyor
Eğer güvendiğin bir yer varsa ağdaya git deriim canım. Nasipse planlı sezeryan olacak 2 gün çncesinden gidersin rahat edersinKizlarrr ne diyecegim ben hamileligin basindan beri cok afedersiniz bikini bolgemi jiletle tiras ediyorum simdi allah korusun ama acil bir durumda ne yaparim her gun yapamiyorum malyum gobek arşa çikti birsey gormuyorum el yordamiyla tirasliyorum e haliyle 3 gune cikiyor tekrar aranizda agda yaptiran var mi veya tuy dokucu kremle alan jilet benim icin asla cozum deil bizim burada malyum hastanede 5 aksam kalmak mecburi 6ci gun taburcu olunuyor anne ve bebek ne onerirsiniz?
Dirayetli durcaaz herkes gelip gecici ama cocugumuzun geleceği herkesten her şeyden önemli. Bastan tepkini koy bence 1 tane olacak o cocugun hayatııValla inşAllah kafama göre yetiştirebilirim yavrumu ya ben bir şey dediğimde aksini söyleyecek çok insan var karşımda
Ay resmen canımı çektirdiniz normaldede cok severim L Lalalala1 mexbur kalkıp kıymalı yumurta yapılacak….Süt halinde mi böyle açık rwnkli sarı gibi birşey mi canım? 2.siyse normal süt bilemiyorum canım..
Aaa bende yarın yapayım o zaman kıymalı yumurta
Hoh hoh egzersizleri ne oldu sakin ol kuzuum bebeşinin zıbınlarına bak çok şükür gelsede tehlikeli bir durum yok. He gelmezse ben 1-2 hafta daha kalırım diyorsa da oluur sen kendini ferahlat strese girme güzel bebişini kucağına alacaksın onu hayal etBeni aşırı korku sardı yarın hadi doğuma deme ihtimali olur mu diye
Kuzum benim 18. Haftada gelmeye başladığında bile hormonlardandır normal dedilerkasılmalarım vardı o zamanlar da.
En son İşte 6-7 hafta önce kasılmalar iyice ciddileşince benim şırıl şırıl akmaya başladı.
Ama Bu haftalar için çok normal karşılanıyor genellikle.
Bi dahaki kontrol ne zaman ? nst de sancı çıktı mı ?
Benim düz kasılmalar esnasında değil de bariz rahim ağzımın uyarıldığı anlarda çok akıyor şu anda.
Ama çok da endişelenecek bi şey yok su anda hafiften sancın kasılman bile olsa.
şifa olsun lalam
Ben kettle da götürücem zaten ama.
Bazı hemşireler ebeler ısrarla mama verdirmiyor diye bi sürü mesaja denk geldim forumda. Millet gizli gizli veriyormuş.
Canım hamilelikte kremleri önermiyorlar. Ya jilete devam ki kesin çözüm değil. Sanırım en konforlusu ağda olur rahat edersin. Ben şimdiye kadar ağda mi az çok kendim yapabildim ama artık olmuyor. Bı iki kontrolde jilet yapıp doğum öncesi agdaya gitmek istiyorum tabi bir sürpriz olmazsa.Kizlarrr ne diyecegim ben hamileligin basindan beri cok afedersiniz bikini bolgemi jiletle tiras ediyorum simdi allah korusun ama acil bir durumda ne yaparim her gun yapamiyorum malyum gobek arşa çikti birsey gormuyorum el yordamiyla tirasliyorum e haliyle 3 gune cikiyor tekrar aranizda agda yaptiran var mi veya tuy dokucu kremle alan jilet benim icin asla cozum deil bizim burada malyum hastanede 5 aksam kalmak mecburi 6ci gun taburcu olunuyor anne ve bebek ne onerirsiniz?
Uzak durmayın yanınızdayken kıymet bilinnnBenim bu ara adama yaklaşmak istemediğinden herkesi kendim gibi sanıyorumkarnım kocaman hiç rahat değilim adamdan uzak duruyorum.. hayırlısıyla doğuraydık bş
İyice araştırmak lazım, doktorunla da konuş bunu mutlaka, bakarsın bir bebe daha istersiniz, düğümü tekrar çözmek gerekir.Şaka bi yana tupleri balatsammi sezaryanla beraber diye dusunuyorum acisi daha cok oluyormus ama garanti en azindan
Ben kol içi implant düşünüyorum ama normal hayatımı etkiler mi bilmiyorum 3 yıl koruyormuş mütüşşİyice araştırmak lazım, doktorunla da konuş bunu mutlaka, bakarsın bir bebe daha istersiniz, düğümü tekrar çözmek gerekir.
Bu da bir operasyon daha demek..
Yapmayın eyle şeyler. 3 yıl çok uzunBen kol içi implant düşünüyorum ama normal hayatımı etkiler mi bilmiyorum 3 yıl koruyormuş mütüşş
Ben de araştırayım, doktoruma da sorayııım. Çünkü üç yıl kafa rahat özgürce sevişmek var işin ucunda.Ben kol içi implant düşünüyorum ama normal hayatımı etkiler mi bilmiyorum 3 yıl koruyormuş mütüşş
Ay bayıldım fava atayım
İnanır mısın son eksikleri asla kıyamıyorum iki haftadır eksik çantayla gidip geliyoruzInsallah bir kac hafta daha durur Gunes hanim ama sen cantan hazir git kuzum ne olur ne olmaz
Valla şöyle bakınca hal verdim yaşamadığım kalmamışSalı günü randevum var daha hiç nst girmedim ben sorucam bakalım ne diyecek ama durdu şuanKıyamam seninde yaşamadığın kalmamış valla helal olsun sabrına sakinliğine maşallah
Elli tane soru biriktirdim inşallah unutmam da sorarım
İşe yaramıyor bi kaç tur ağladım akşamdan beriHoh hoh egzersizleri ne oldu sakin ol kuzuum bebeşinin zıbınlarına bak çok şükür gelsede tehlikeli bir durum yok. He gelmezse ben 1-2 hafta daha kalırım diyorsa da oluur sen kendini ferahlat strese girme güzel bebişini kucağına alacaksın onu hayal et
kuzum ne kadar yumuşak karın o kadar acısızlık ağrısızlık. Bunun için de bol su.Sevgili anneler, ne zamandır giremiyordum ya da sadece okumaya vakit bulup herkese dualarımı gönderiyordum.... Umarım herkesler iyidir... Ben de üç dört gündür çok fazla sertleşme hafif hafif ağrı hissediyordum bugün doktoruma gittim. Meğer önceki sezaryen yeri içeriden tam iyileşmemiş., bebek de o alana baskı yapınca ağrı olabilir dedi. O alan da baya incelmiş, yırtılma riski olabilir diyerek dikkat edip çok dinlenip bol su içmemi söyledi. Tabi ilk kez böyle bir şey duyunca inanılmaz panik olduk ama bu saatten sonra dinleneceğiz yapacak bişey yok. Yavrularımız hayırlısıyla sağlıkla gelsinler diye dua edeceğiz...
Ya ben liseden bu yana doğum kontrol kullanıyorum bıktım artık devamlı bir ilaç kullanmaktan pcos var bendeYapmayın eyle şeyler. 3 yıl çok uzunUzun süreli olan doğum kontrol yöntemleri hormonları ve yumurtaları daha çok etkiliyor diye biliyorum. Bıraktığında vücut toplayamiyo hemen kendini. Dolaşım rahatsızlığınız yoksa yine de en masumu doğum kontrol hapı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?