2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Salı günü randevum var daha hiç nst girmedim ben sorucam bakalım ne diyecek ama durdu şuan Kıyamam seninde yaşamadığın kalmamış valla helal olsun sabrına sakinliğine maşallah
Elli tane soru biriktirdim inşallah unutmam da sorarım

Eli opulecek bir annesin kuzum rabbim sana guc vermis , kizinla da taclandirmis seni masallah saglikla gelsin prenses
Rabbim hepimize guc kuvett versin kuzum evlatlarimizi sag salim kucaklayalim az bi zaman kaldi zaten buyuk kavusmaya cok sukur rabbime hepimizin yavrusu sag salim bu zamana kadar geldi allahin izniyle hepimiz 39 40 haftalari goruruz

Tek taraflı geliyor birde seninde öylemiydi?
Önce birinden geldi sonra diğerinden canım.. sonra ikisi bşrden azar azar aktı.. sana şöyle söyleyeyim banyo yapardım bornozumum göğüs kısmı sapsarı olurdu kocaman akardı.. yatarken eşimin sırtına akardı

Benim bu ara adama yaklaşmak istemediğinden herkesi kendim gibi sanıyorum karnım kocaman hiç rahat değilim adamdan uzak duruyorum.. hayırlısıyla doğuraydık bş
Bakma sen bizde kac aydan beri ilk defa beraber olduk hep bir korku vardi ama artik tehlikeli haftalarida gectik artik 40miz cikinca diyorum bende rahat pozisyon yok gercekten

Tam olarak ikinizin karşımını yaşıyorum feci idrara sıkışık gibi ve kemik ağrım inanılmaz ayağımda çocuğun oyuncağını bile yana iterken çığlık atasım geliyor
Doktoruna sordun mu canım
Oy senin oda curcuna olacak desene Allah kolaylık versin
Sağlıklıı kullansın küçük hanımm
Canım meme ucu yara olmasın diye emzirdikten sonra böyle sütü ucuna ve cevresine yaymak iyi oluyormus aklında bulunsun. Sütün nil hanıma şifa olsun insallah mastit olayına dikkat et
Eğer güvendiğin bir yer varsa ağdaya git deriim canım. Nasipse planlı sezeryan olacak 2 gün çncesinden gidersin rahat edersin
Valla inşAllah kafama göre yetiştirebilirim yavrumu ya ben bir şey dediğimde aksini söyleyecek çok insan var karşımda
Dirayetli durcaaz herkes gelip gecici ama cocugumuzun geleceği herkesten her şeyden önemli. Bastan tepkini koy bence 1 tane olacak o cocugun hayatıı
Süt halinde mi böyle açık rwnkli sarı gibi birşey mi canım? 2.siyse normal süt bilemiyorum canım..

Aaa bende yarın yapayım o zaman kıymalı yumurta
Ay resmen canımı çektirdiniz normaldede cok severim L Lalalala1 mexbur kalkıp kıymalı yumurta yapılacak….
Hoh hoh egzersizleri ne oldu sakin ol kuzuum bebeşinin zıbınlarına bak çok şükür gelsede tehlikeli bir durum yok. He gelmezse ben 1-2 hafta daha kalırım diyorsa da oluur sen kendini ferahlat strese girme güzel bebişini kucağına alacaksın onu hayal et

Canım hamilelikte kremleri önermiyorlar. Ya jilete devam ki kesin çözüm değil. Sanırım en konforlusu ağda olur rahat edersin. Ben şimdiye kadar ağda mi az çok kendim yapabildim ama artık olmuyor. Bı iki kontrolde jilet yapıp doğum öncesi agdaya gitmek istiyorum tabi bir sürpriz olmazsa.

Sevgili anneler, ne zamandır giremiyordum ya da sadece okumaya vakit bulup herkese dualarımı gönderiyordum.... Umarım herkesler iyidir... Ben de üç dört gündür çok fazla sertleşme hafif hafif ağrı hissediyordum bugün doktoruma gittim. Meğer önceki sezaryen yeri içeriden tam iyileşmemiş., bebek de o alana baskı yapınca ağrı olabilir dedi. O alan da baya incelmiş, yırtılma riski olabilir diyerek dikkat edip çok dinlenip bol su içmemi söyledi. Tabi ilk kez böyle bir şey duyunca inanılmaz panik olduk ama bu saatten sonra dinleneceğiz yapacak bişey yok. Yavrularımız hayırlısıyla sağlıkla gelsinler diye dua edeceğiz...

Benim bu ara adama yaklaşmak istemediğinden herkesi kendim gibi sanıyorum karnım kocaman hiç rahat değilim adamdan uzak duruyorum.. hayırlısıyla doğuraydık bş
Uzak durmayın yanınızdayken kıymet bilinnn öyle çok özledim ki bende 1 saat yanında dursam yetecek görüntülü açmıyorum artık ağlıyorum diye

Şaka bi yana tupleri balatsammi sezaryanla beraber diye dusunuyorum acisi daha cok oluyormus ama garanti en azindan
İyice araştırmak lazım, doktorunla da konuş bunu mutlaka, bakarsın bir bebe daha istersiniz, düğümü tekrar çözmek gerekir.
Bu da bir operasyon daha demek..

İyice araştırmak lazım, doktorunla da konuş bunu mutlaka, bakarsın bir bebe daha istersiniz, düğümü tekrar çözmek gerekir.
Bu da bir operasyon daha demek..
Ben kol içi implant düşünüyorum ama normal hayatımı etkiler mi bilmiyorum 3 yıl koruyormuş mütüşş

Ben kol içi implant düşünüyorum ama normal hayatımı etkiler mi bilmiyorum 3 yıl koruyormuş mütüşş
Yapmayın eyle şeyler. 3 yıl çok uzun Uzun süreli olan doğum kontrol yöntemleri hormonları ve yumurtaları daha çok etkiliyor diye biliyorum. Bıraktığında vücut toplayamiyo hemen kendini. Dolaşım rahatsızlığınız yoksa yine de en masumu doğum kontrol hapı bence

Ay bayıldım fava atayım
Insallah bir kac hafta daha durur Gunes hanim ama sen cantan hazir git kuzum ne olur ne olmaz
İnanır mısın son eksikleri asla kıyamıyorum iki haftadır eksik çantayla gidip geliyoruz
Valla şöyle bakınca hal verdim yaşamadığım kalmamış
Bazen birinden bazen ikisinden akıyor ama biri şırıl şırıl akarken diğeri ufacık noktacık yapabiliyor.
Geçtiğimiz hafta 4 gün çoktu mesela 2 gündüz cok daha az geliyor.
Not defterine not al güzelim sor tüm sorularını
İşe yaramıyor bi kaç tur ağladım akşamdan beri tehlikesinden de değil de strese girdim sanki 30 haftadır hazırlanan ben değilim gibiyim hiçbir şey öğrenmemişim sanki

kuzum ne kadar yumuşak karın o kadar acısızlık ağrısızlık. Bunun için de bol su.
Bir sorun olmaz vaktiyle kolayca kucağına alırsın inşallah.

Ya ben liseden bu yana doğum kontrol kullanıyorum bıktım artık devamlı bir ilaç kullanmaktan pcos var bende birde hap ile hamile kaldım ilk bebeğe o yüzden güvenemiyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…