2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Rabbim kolaylaştırsın bol su gerçekten kasılmaları bebeğin toplanmasını vs yatıştırıyor insallah sorunsuz bir şekilde geçer kalan haftaların sağlıkla kucağına alırsıın
Sen bir kucağına al bakalım nasıl içsel olarak yapıyorsun her şeyii. İlk değil istersen 4. Bebek olsun her bebek kendine özeldir acemiliğimizde olacak doğrumuzda olacak ama sen her halinle çok güzel, düşünceli, bilgili, evladına yeten bir anne olacaksıın
hope2022 yap ye kuzu şifa niyetine

Gidersen iyi olur bence canım belki doğum değildir ama çati muayenesi yaparlar. Açılmaya bakarlar için rahat eder. Adet sancısı değilde su gelmesi daha cok düşündürüyor
Gittim bişey yok dediler canım suyun da gelmiyo açılma da yok dediler nstde sancı da çıkmadı

Uzak durmayın yanınızdayken kıymet bilinnn öyle çok özledim ki bende 1 saat yanında dursam yetecek görüntülü açmıyorum artık ağlıyorum diye

Ahh canım ahh.. sabret inşAllah geçecek yanınıza gelecek eşin hayırlısıyla.. Allah güç kuvvet versin hem sana em bebeğe hemde eşine

Kızlar emzirme sütyeni sırf bulunsun yanımda diye pentiden aldım ben. Ama orda kız çokta bir espirisi yok dedi bunuda alabilirsin dedi linkini atıyorum mağazadan aldım ben deneyerek. Emzirme sütyeninden daha güzel ve rahat. Bugün kullandım çok rahat geldi bana. Göğüslerimizde çok acı olur mu olmaz mı bilmiyorum tecrübem yok ama olursa bu çok konforlu bir sütyen rahat ederim diye düşündüm. Göğüslerimiz daha büyür mü bu haftadan sonra bilmiyorum ama bir beden büyüğünü aldım ben.
https://ty.gl/a8jbq2f60j

Ah inşallah aslında hepimizin çocukları için en iyi anneler olacağına o kadar eminim ki insan tecrübesiz de olunca sona geldiğini hissettikçe böyle oluyor sanırım
merhaba kızlar dr a gittim bugün, ekstra bir durum olmazsa 38-39 arası sezaryen yaparız dedi hatta 27 eylül diye gün verdi, gün vrince daha bir heyevanlandımmm :)
Şaka maka 24 ten geriye sayıyoruz o zaman
Gittim bişey yok dediler canım suyun da gelmiyo açılma da yok dediler nstde sancı da çıkmadı
Tetikte olmakta hep fayda var tabi ama su gibi akıntılar hep artışta sanırım bu haftalarda
Bende de oluyor gün içinde en azından bir kere.
Neyseki hiçbir sorun çıkmamış geçmiş olsun bununla son haftalar bol heyecanlı

Ben bu devlet hastanesindeki acil doktorlarına sinir oluyorum ne kadar ukala oluyolar ya sancısı gelen buraya geliyo diyo nereye gitcem bu ilçede yaşıyorum bence sen doğumumda başka buyuk bi hasganeye git diyo kendisi ne işe yarıyo acaba

Bunlarda yetmiyomuş gibi bu ayın 17 sinde biricik veok kıymetli kaynımla eltim geliyomuş aylarca düşük tehlikem oşdu yattım bir kere hayırlı olsun yada nasılsın diye sormayan insanların bize geleceği tutmuş üstelik once düğüne gidecekler k kalabalığa girip benim yanıma gelecekler kprona ortalıkta kol gezerken bizim beyde gelmeyin dememiş sinirden patlıyprum nolcak hizmet etmezsin diye bana artık oturmak bile eziyet hizmetten bahsediyo kılımı bike kıpırdatmam

Hiç bir hazırlık vs yapma her rahatsız oldugunda benim dinlenmem lazım de kalk yatağına git şyrda son haftalarını zehir etmesine izin verme kimsenin

Hiç bir hazırlık vs yapma her rahatsız oldugunda benim dinlenmem lazım de kalk yatağına git şyrda son haftalarını zehir etmesine izin verme kimsenin
Bende aynen oyle yapmayı düşünüyorum yüzsüz insanlar arama sorma son günlerimde biz geliyoruz de bide abisini atıyo beni arayında sorun müsait miyim iyi miyim kabul edecek miyim acaba

poğaca in avakoda out

Evet baktım normal yazıyor nette ama insan korkuyor ufacık şeyde
Bekliyorum bir daha olursa haber vericem sağol canım
çok korkulacak bişe değil, yine de sorarsın.

ben jıletımı cantamam attım, ne olur ne olmaz ağda da yasaktı bana uyarıyor diye. yalnız 5gun kalmak sistem olarak cok mantıklı

bu yoklukla inşallah 2023te sıralamaya girmezama hepimiz cok magduruz bu konudainşallah bşka bir grupta bulmam kendımı 2024 temmuz annesi gbi falaan amaaan bana yeter 2minnoş Allah korusun, Allah olmayana isteyene versin.

Bende aynen oyle yapmayı düşünüyorum yüzsüz insanlar arama sorma son günlerimde biz geliyoruz de bide abisini atıyo beni arayında sorun müsait miyim iyi miyim kabul edecek miyim acaba
Hepimizin başında var canım o tiplerden önemli olan senim taviz vermeden yola devam etmen eşinde anlar inşallah şu halimizle ne misafir ağırlaması. Ben misafirliğe bile gidemiyorum artık rahat oturamadığım için sevmiyorum da öyle başkalarının yanında yayılarak oturmayı o yüzden evde rahat rahat oturmaya devam

Sordum canım ya ama nst falan bağladı bişey çıkmadı çocuk baskı yapıyor olabilir diyor başka da bişey demedi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…