Aynen canım özgürlük başkaBen de araştırayım, doktoruma da sorayııım. Çünkü üç yıl kafa rahat özgürce sevişmek var işin ucunda.
Rabbim kolaylaştırsın bol su gerçekten kasılmaları bebeğin toplanmasını vs yatıştırıyor insallah sorunsuz bir şekilde geçer kalan haftaların sağlıkla kucağına alırsıınSevgili anneler, ne zamandır giremiyordum ya da sadece okumaya vakit bulup herkese dualarımı gönderiyordum.... Umarım herkesler iyidir... Ben de üç dört gündür çok fazla sertleşme hafif hafif ağrı hissediyordum bugün doktoruma gittim. Meğer önceki sezaryen yeri içeriden tam iyileşmemiş., bebek de o alana baskı yapınca ağrı olabilir dedi. O alan da baya incelmiş, yırtılma riski olabilir diyerek dikkat edip çok dinlenip bol su içmemi söyledi. Tabi ilk kez böyle bir şey duyunca inanılmaz panik olduk ama bu saatten sonra dinleneceğiz yapacak bişey yok. Yavrularımız hayırlısıyla sağlıkla gelsinler diye dua edeceğiz...
Sen bir kucağına al bakalım nasıl içsel olarak yapıyorsun her şeyii. İlk değil istersen 4. Bebek olsun her bebek kendine özeldir acemiliğimizde olacak doğrumuzda olacak ama sen her halinle çok güzel, düşünceli, bilgili, evladına yeten bir anne olacaksıınAy bayıldım fava atayım
İnanır mısın son eksikleri asla kıyamıyorum iki haftadır eksik çantayla gidip geliyoruz
Valla şöyle bakınca hal verdim yaşamadığım kalmamış
Bazen birinden bazen ikisinden akıyor ama biri şırıl şırıl akarken diğeri ufacık noktacık yapabiliyor.
Geçtiğimiz hafta 4 gün çoktu mesela 2 gündüz cok daha az geliyor.
Not defterine not al güzelim sor tüm sorularını
İşe yaramıyor bi kaç tur ağladım akşamdan beritehlikesinden de değil de strese girdim sanki 30 haftadır hazırlanan ben değilim gibiyim hiçbir şey öğrenmemişim sanki
kuzum ne kadar yumuşak karın o kadar acısızlık ağrısızlık. Bunun için de bol su.
Bir sorun olmaz vaktiyle kolayca kucağına alırsın inşallah.
Gittim bişey yok dediler canım suyun da gelmiyo açılma da yok dediler nstde sancı da çıkmadıGidersen iyi olur bence canım belki doğum değildir ama çati muayenesi yaparlar. Açılmaya bakarlar için rahat eder. Adet sancısı değilde su gelmesi daha cok düşündürüyor
Oh süper annesi. Sevindim valla. İçin rahatlamistirGittim bişey yok dediler canım suyun da gelmiyo açılma da yok dediler nstde sancı da çıkmadı
Ne kalmıs şurda sağlıkla gelsin ufaklık insallahmerhaba kızlar dr a gittim bugün, ekstra bir durum olmazsa 38-39 arası sezaryen yaparız dedi hatta 27 eylül diye gün verdi, gün vrince daha bir heyevanlandımmm :)
Uzak durmayın yanınızdayken kıymet bilinnnöyle çok özledim ki bende 1 saat yanında dursam yetecek görüntülü açmıyorum artık ağlıyorum diye
Ah inşallah aslında hepimizin çocukları için en iyi anneler olacağına o kadar eminim kiRabbim kolaylaştırsın bol su gerçekten kasılmaları bebeğin toplanmasını vs yatıştırıyor insallah sorunsuz bir şekilde geçer kalan haftaların sağlıkla kucağına alırsıın
Sen bir kucağına al bakalım nasıl içsel olarak yapıyorsun her şeyii. İlk değil istersen 4. Bebek olsun her bebek kendine özeldir acemiliğimizde olacak doğrumuzda olacak ama sen her halinle çok güzel, düşünceli, bilgili, evladına yeten bir anne olacaksıın
Şaka maka 24 ten geriye sayıyoruz o zamanmerhaba kızlar dr a gittim bugün, ekstra bir durum olmazsa 38-39 arası sezaryen yaparız dedi hatta 27 eylül diye gün verdi, gün vrince daha bir heyevanlandımmm :)
Tetikte olmakta hep fayda var tabi ama su gibi akıntılar hep artışta sanırım bu haftalardaGittim bişey yok dediler canım suyun da gelmiyo açılma da yok dediler nstde sancı da çıkmadı
Ben bu devlet hastanesindeki acil doktorlarına sinir oluyorum ne kadar ukala oluyolar ya sancısı gelen buraya geliyo diyo nereye gitcem bu ilçede yaşıyorum bence sen doğumumda başka buyuk bi hasganeye git diyo kendisi ne işe yarıyo acabaAh inşallah aslında hepimizin çocukları için en iyi anneler olacağına o kadar eminim kiinsan tecrübesiz de olunca sona geldiğini hissettikçe böyle oluyor sanırım
Şaka maka 24 ten geriye sayıyoruz o zaman
Tetikte olmakta ep fayda var tabi ama su gibi akıntılar hep artışta sanırım bu haftalarda
Bende de oluyor gün içinde en azından bir kere.
Neyseki hiçbir sorun çıkmamış geçmiş olsun bununla son haftalar bol heyecanlı
Bunlarda yetmiyomuş gibi bu ayın 17 sinde biricik veok kıymetli kaynımla eltim geliyomuş aylarca düşük tehlikem oşdu yattım bir kere hayırlı olsun yada nasılsın diye sormayan insanların bize geleceği tutmuş üstelik once düğüne gidecekler k kalabalığa girip benim yanıma gelecekler kprona ortalıkta kol gezerken bizim beyde gelmeyin dememiş sinirden patlıyprum nolcak hizmet etmezsin diye bana artık oturmak bile eziyet hizmetten bahsediyo kılımı bike kıpırdatmamBen bu devlet hastanesindeki acil doktorlarına sinir oluyorum ne kadar ukala oluyolar ya sancısı gelen buraya geliyo diyo nereye gitcem bu ilçede yaşıyorum bence sen doğumumda başka buyuk bi hasganeye git diyo kendisi ne işe yarıyo acaba
Bunlarda yetmiyomuş gibi bu ayın 17 sinde biricik veok kıymetli kaynımla eltim geliyomuş aylarca düşük tehlikem oşdu yattım bir kere hayırlı olsun yada nasılsın diye sormayan insanların bize geleceği tutmuş üstelik once düğüne gidecekler k kalabalığa girip benim yanıma gelecekler kprona ortalıkta kol gezerken bizim beyde gelmeyin dememiş sinirden patlıyprum nolcak hizmet etmezsin diye bana artık oturmak bile eziyet hizmetten bahsediyo kılımı bike kıpırdatmam
Bende aynen oyle yapmayı düşünüyorum yüzsüz insanlar arama sorma son günlerimde biz geliyoruz de bide abisini atıyo beni arayında sorun müsait miyim iyi miyim kabul edecek miyim acabaHiç bir hazırlık vs yapma her rahatsız oldugunda benim dinlenmem lazım de kalk yatağına git şyrda son haftalarını zehir etmesine izin verme kimsenin
poğaca in avakoda outAy pilates miihic yoramam kendimi ben iki haftadur duzenli cilt bakimi yapiyorum canim cunku gunesten hemen lekelerim fln cikiyor .
bende su biyiklari hic sevmiyorumcok aciyor alirken ya , birde artik cildimizde iyice hassaslasti zorlaniyorum
maske bile yapmadım içinde bişe olurda gecerde bıdı bıdu bıdı herkafadan bır ses cıktı. bnde cirkin battı balık yan gider diye hiç bişe yaptramadım
afiyet olsun kuzumbayram etsin yavrum , hep avakado avakado nereye kadar
çok korkulacak bişe değil, yine de sorarsın.Evet baktım normal yazıyor nette ama insan korkuyor ufacık şeyde
Bekliyorum bir daha olursa haber vericem sağol canım
ben jıletımı cantamam attım, ne olur ne olmaz ağda da yasaktı bana uyarıyor diye. yalnız 5gun kalmak sistem olarak cok mantıklıKizlarrr ne diyecegim ben hamileligin basindan beri cok afedersiniz bikini bolgemi jiletle tiras ediyorum simdi allah korusun ama acil bir durumda ne yaparim her gun yapamiyorum malyum gobek arşa çikti birsey gormuyorum el yordamiyla tirasliyorum e haliyle 3 gune cikiyor tekrar aranizda agda yaptiran var mi veya tuy dokucu kremle alan jilet benim icin asla cozum deil bizim burada malyum hastanede 5 aksam kalmak mecburi 6ci gun taburcu olunuyor anne ve bebek ne onerirsiniz?
bu yoklukla inşallah 2023te sıralamaya girmezBu duygu bir tek bende yok sanirim bir an once vakit gelsinde dogsun istiyorum su gobekten ve butun agri sizidan mide yanmasindan ve dengesizlikten kurtulayim istiyorum ve eşimi cok ozledim doya doya sevismek istiyorum
3 senedir beri hamileyim kizlar 2020, 2021,2022......
Hepimizin başında var canım o tiplerden önemli olan senim taviz vermeden yola devam etmen eşinde anlar inşallah şu halimizle ne misafir ağırlaması. Ben misafirliğe bile gidemiyorum artık rahat oturamadığım için sevmiyorum da öyle başkalarının yanında yayılarak oturmayı o yüzden evde rahat rahat oturmaya devamBende aynen oyle yapmayı düşünüyorum yüzsüz insanlar arama sorma son günlerimde biz geliyoruz de bide abisini atıyo beni arayında sorun müsait miyim iyi miyim kabul edecek miyim acaba
yok canim yazmadi , bizlerde bekliyoruzHayyal den haber varmı hiç yazdımı bugün? Kaçırdımmı merak ediyorum durumunu
Sordum canım ya ama nst falan bağladı bişey çıkmadı çocuk baskı yapıyor olabilir diyor başka da bişey demedi yani.Doktoruna sordun mu canım
Oy senin oda curcuna olacak desene Allah kolaylık versin
Sağlıklıı kullansın küçük hanımm
Canım meme ucu yara olmasın diye emzirdikten sonra böyle sütü ucuna ve cevresine yaymak iyi oluyormus aklında bulunsun. Sütün nil hanıma şifa olsun insallah mastit olayına dikkat et
Eğer güvendiğin bir yer varsa ağdaya git deriim canım. Nasipse planlı sezeryan olacak 2 gün çncesinden gidersin rahat edersin
Dirayetli durcaaz herkes gelip gecici ama cocugumuzun geleceği herkesten her şeyden önemli. Bastan tepkini koy bence 1 tane olacak o cocugun hayatıı
Ay resmen canımı çektirdiniz normaldede cok severim L Lalalala1 mexbur kalkıp kıymalı yumurta yapılacak….
Hoh hoh egzersizleri ne oldu sakin ol kuzuum bebeşinin zıbınlarına bak çok şükür gelsede tehlikeli bir durum yok. He gelmezse ben 1-2 hafta daha kalırım diyorsa da oluur sen kendini ferahlat strese girme güzel bebişini kucağına alacaksın onu hayal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?