Canım bende adet sancısıda yaşamaya başlamıştım biraz once farkettim karnımda biraz düşmüş gogsümün altında bi rahatlama olmuş çamaşırımda ıslanmada gordüm pijamama bile geçmiş sizce doktora gitmeli miyim eşim işten gelince gidelim diye tutturdu
Gidersen iyi olur bence canım belki doğum değildir ama çati muayenesi yaparlar. Açılmaya bakarlar için rahat eder. Adet sancısı değilde su gelmesi daha cok düşündürüyorCanım bende adet sancısıda yaşamaya başlamıştım biraz once farkettim karnımda biraz düşmüş gogsümün altında bi rahatlama olmuş çamaşırımda ıslanmada gordüm pijamama bile geçmiş sizce doktora gitmeli miyim eşim işten gelince gidelim diye tutturdu
yok hastanede hazırlayıp verıyorlar, sıcak su falan lazım hemsıreler getiriyor.ama biberon işi cok sıkıntı cnkü gercekten bebekler cok zeki işlerine hangısı kolaysa onu istiyorlarEkliyorum hemensağlıkla vaktiyle gelsin kerem Efe
Biberon konusu beni de düşündürüyor. Kaşık biberon aldım koydum ama. Mamayı neyde hazırlıcaz bi kap veriyorlardır herhalde dicem ama güvenemiyorum da. Biberonu götürüp onda hazırlayıp şırınga ya da kaşık biberon ile mi versek
-Sunshine da da geliyor yazar şimdi, sancın var mı?Kızlar yine ben yine bir dertdaha 30+3 haftalığız ama geceden beri bir kaç seferdir tek göğsümden süt geliyor normal bir durum mu bu? Çok erken değil mi
ben hic yiyemem kiymali yumurta yaVe @00perizat80 evet kızlar kesinlikle kıymalı yumurta iyi geliyormuş. Ben de şimdi kıymalı bir Allah ne verdiyse yemeği yaptım
Bizim bir yakınımızda 8. Ayda bir gelişme geriliği başlamış, doktor hemen izne ayrılıyorsun dinlenip kıymalı yumurta yiyorsun her gün demiş. Biz burda bilimsel konuşuyoruz duyduğumuz söylemiyoruz heralde shsgsg
oh cok iyi ama yınede kendini yorma, sıcaklar, pizzalar tabi tansıyon normalgene kalktim iki saatte bir ama uykuya hemen geri daldim cok sukur
cekmesin cekmesin , domates sosu ve mayali hamur mide yakiyor
15 inde cikicam kuzum izne . Ben son aylarda genelde ofis kismindayim hep , fiziksel olarak ayda bir iki kere anca calisiyorum ama dun beklenmedik bir kalabalik oldu . Universitenin icinde bu sube, okulun acilmasina da daha bir hafta ama bu sene erkenden gelmis ogrenciler onu anladik
Benim dukkanim degil canim patronlarimdan biri abimdigerleride ablam abim gibi cok iyi anlayisli insanlar.
bende seker cikti die dikkat etmeye basladm zaten kilo pek almamistm ama simdi veriyorumoh cok iyi ama yınede kendini yorma, sıcaklar, pizzalar tabi tansıyon normalbnde 1haftadr midem yemeklerden cok yanıyor ekmek bır tek bulandırmıyor tam ödemim gtti diyet dedim düzenli beslenme dedim düştü kilom şimdi yıne alıcaz gbi.
ben cok sukur aldım 15kg mıbende seker cikti die dikkat etmeye basladm zaten kilo pek almamistm ama simdi veriyorumben hep 15-20 kg alirim diye hayal ediyordum ama hic oyle olmadi
dun valla dayanamadim iki cay kasigi cokokrem yedimhakketim
beni cok yagli , kizatma , instant maya ve cig domates yakiyor ve bir de yarim kutu dan fazla coke zero fln icersem yakiyor .
Genel olarak bir bel ağrım var karnım sertleşiyor arada ama sancım yok şükür-Sunshine da da geliyor yazar şimdi, sancın var mı?
Bugünkü akşam yemeğim belli, suçlusu sensin bana ne.cekmesin cekmesin , domates sosu ve mayali hamur mide yakiyor
Ah canım ilk 2 gün memelerim taş kesildi annem kaynar suya bez batırıp gögüslerime koydu hep sonradan bir kere sağdım şimdi emzirmeden önce avucumun içinle hare şeklinde masaj yapıyorum birini emzirirken diğeri akmaya başladı yalnız size bir şey diyim yeni anne olcaklara mememin ucunu kavrarken bir damağınla bastırıyor o an beynine şimşekler çakıyor. Bu arada çalışan anneler için elektrikli pompa önemli ama dediğin gibi can acıtıyor
aslında normal diyorlar ama genel de sut sancı vurdukca gelıyor cevremden de öyle oldu. yalnız bazı kasılmalarda sancıya giriyor istersen bır dr. una yaz belki nstye alırGenel olarak bir bel ağrım var karnım sertleşiyor arada ama sancım yok şükür
Kaşık biberonu kap niyetine kullandık cnm şırınga veriyorlar mamayı senin verdiğin biberonun içine hazırlayıp getiriyorlar kaşık biberon benimki küçük çok ondan kullanamadıkEkliyorum hemensağlıkla vaktiyle gelsin kerem Efe
Biberon konusu beni de düşündürüyor. Kaşık biberon aldım koydum ama. Mamayı neyde hazırlıcaz bi kap veriyorlardır herhalde dicem ama güvenemiyorum da. Biberonu götürüp onda hazırlayıp şırınga ya da kaşık biberon ile mi versek
Ay pilates miiben cok sukur aldım 15kg mıoysaki 6,7kg almayı cok isterdim. inşallah bebişlerimizi sağlıcakla alıcaz snr ver elını plates ver elını yuze maskeler güzelleşmeler. erkek cocuğu gbi hissediyorum kendımı.kuaföre gitmeyi özledm tek sussum duş almak gbi
afiyet olsun kuzumBugünkü akşam yemeğim belli, suçlusu sensin bana ne.
Evet baktım normal yazıyor nette ama insan korkuyor ufacık şeydeaslında normal diyorlar ama genel de sut sancı vurdukca gelıyor cevremden de öyle oldu. yalnız bazı kasılmalarda sancıya giriyor istersen bır dr. una yaz belki nstye alır
Ben biten günleri düşününce ne çabuk geçmiş diyorum. sizin de yaklaşık 247 günü bitirdiğinize kalan 33 gün çok minnak değil mi? Benim 38 gün kaldı hem bitsin istiyorum hem de bitmesinŞafak saymaya ne zaman başlıyoruz ya? 33 çok görünüyor gözüme, azalsın da öyle başlayayım.
Sağ ol bebeğim.afiyet olsun kuzumbayram etsin yavrum , hep avakado avakado nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?