2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Gidersen iyi olur bence canım belki doğum değildir ama çati muayenesi yaparlar. Açılmaya bakarlar için rahat eder. Adet sancısı değilde su gelmesi daha cok düşündürüyor

yok hastanede hazırlayıp verıyorlar, sıcak su falan lazım hemsıreler getiriyor.ama biberon işi cok sıkıntı cnkü gercekten bebekler cok zeki işlerine hangısı kolaysa onu istiyorlar

ben hic yiyemem kiymali yumurta ya soyle kiymali kasarli pide fln olsa ok

oh cok iyi ama yınede kendini yorma, sıcaklar, pizzalar tabi tansıyon normal bnde 1haftadr midem yemeklerden cok yanıyor ekmek bır tek bulandırmıyor tam ödemim gtti diyet dedim düzenli beslenme dedim düştü kilom şimdi yıne alıcaz gbi.

Selam tatlı anne adayları biz de bugün doktora gittik hem usg hem de nst...
Herşey yolunda dedi doktorumuz böyle devam.eder inşallah.
Çanta hazırlayanlar var, bende 4. Çocuk rehaveti var galiba hiçbirşey yok daha
Daha geçen sene hazırlamıştım en son yine hazirlicam
Bebeğin basi yerleşmiş dedi ama inşallah 38 den once gelmez dursun durduğu yerde ablası az daha büyüsün
Ablası anne yanı olan park yatak kullanıyor çok huysuz uyuduğu için odasını ayıramıyoruz ve yatağını değiştiremiyoruz güvenlik için bu minik kuzu için bir beşik alcaz bizim oda bizim ortalıktan çıkıyor iyice

bende seker cikti die dikkat etmeye basladm zaten kilo pek almamistm ama simdi veriyorum ben hep 15-20 kg alirim diye hayal ediyordum ama hic oyle olmadi
dun valla dayanamadim iki cay kasigi cokokrem yedimhakketim

beni cok yagli , kizatma , instant maya ve cig domates yakiyor ve bir de yarim kutu dan fazla coke zero fln icersem yakiyor .

Benim istedigim besigi paylasmistim bir ay once fln , ikea besigiydi ama stoktlarda bitmisti, ha geldi ha gelicek derken siteden bile kaldirmislar besigi sonra baska bir iki tane begendim farkli magazalarda onlarin elinde de yok. Ulkede besiklere kıran girmis resmen

neyse dun soyle bir beyaz besik aldik artik. Dayisi aldi

Eklentiler

• 96374264-FDCE-4D29-9354-BC2BF673B80D.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 56
ben cok sukur aldım 15kg mıoysaki 6,7kg almayı cok isterdim. inşallah bebişlerimizi sağlıcakla alıcaz snr ver elını plates ver elını yuze maskeler güzelleşmeler. erkek cocuğu gbi hissediyorum kendımı.kuaföre gitmeyi özledm tek sussum duş almak gbi

E ekim1903 canıım bir gögsümden süt gelmiyor diyordun sağma işlemi mi yaptın masaj mı bizleri de önden bilgilendirir misiin
Ah canım ilk 2 gün memelerim taş kesildi annem kaynar suya bez batırıp gögüslerime koydu hep sonradan bir kere sağdım şimdi emzirmeden önce avucumun içinle hare şeklinde masaj yapıyorum birini emzirirken diğeri akmaya başladı yalnız size bir şey diyim yeni anne olcaklara mememin ucunu kavrarken bir damağınla bastırıyor o an beynine şimşekler çakıyor. Bu arada çalışan anneler için elektrikli pompa önemli ama dediğin gibi can acıtıyor

Kaşık biberonu kap niyetine kullandık cnm şırınga veriyorlar mamayı senin verdiğin biberonun içine hazırlayıp getiriyorlar kaşık biberon benimki küçük çok ondan kullanamadık

Ay pilates mii hic yoramam kendimi ben iki haftadur duzenli cilt bakimi yapiyorum canim cunku gunesten hemen lekelerim fln cikiyor .
bende su biyiklari hic sevmiyorum cok aciyor alirken ya , birde artik cildimizde iyice hassaslasti zorlaniyorum
Bugünkü akşam yemeğim belli, suçlusu sensin bana ne.
afiyet olsun kuzum bayram etsin yavrum , hep avakado avakado nereye kadar

aslında normal diyorlar ama genel de sut sancı vurdukca gelıyor cevremden de öyle oldu. yalnız bazı kasılmalarda sancıya giriyor istersen bır dr. una yaz belki nstye alır
Evet baktım normal yazıyor nette ama insan korkuyor ufacık şeyde
Bekliyorum bir daha olursa haber vericem sağol canım

Şafak saymaya ne zaman başlıyoruz ya? 33 çok görünüyor gözüme, azalsın da öyle başlayayım.
Ben biten günleri düşününce ne çabuk geçmiş diyorum. sizin de yaklaşık 247 günü bitirdiğinize kalan 33 gün çok minnak değil mi? Benim 38 gün kaldı hem bitsin istiyorum hem de bitmesin

Kizlarrr ne diyecegim ben hamileligin basindan beri cok afedersiniz bikini bolgemi jiletle tiras ediyorum simdi allah korusun ama acil bir durumda ne yaparim her gun yapamiyorum malyum gobek arşa çikti birsey gormuyorum el yordamiyla tirasliyorum e haliyle 3 gune cikiyor tekrar aranizda agda yaptiran var mi veya tuy dokucu kremle alan jilet benim icin asla cozum deil bizim burada malyum hastanede 5 aksam kalmak mecburi 6ci gun taburcu olunuyor anne ve bebek ne onerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…