- 27 Nisan 2022
- 606
- 1.013
- 63
Bende aynen oyle yapmayı düşünüyorum yüzsüz insanlar arama sorma son günlerimde biz geliyoruz de bide abisini atıyo beni arayında sorun müsait miyim iyi miyim kabul edecek miyim acaba
Kızlar biz çıktık şimdi nil hanımla hastaneden iyiyiz şükürler olsun sütüm geldi bizim kızda öğrendi emmeyi bol bol emziriyorum yarın yine hastaneye gelicez sarılığı başlamış testleri var yarın için bana dua edin bu arada kızım dil bağı ile doğdu ilerde pelteklik yapıyormuş 2 dk operasyonla aldılar 2.000 tl 2 dkküçük doğması çok zormuş kızlar emzirirken zor oluyor bütün planladıklarınızı unutun işin içine düşünce çok farklıymış ama bol bol ağız bezi ve müslin yanınızda olsun
Değecek bir hastane olsa hiç düşünmeyeceğim canım uzak merkeze saçma sapan bir hastane ama doktorum çok profesyonel ve çok ince beni anlıyor o yüzden orası diye tutturuyorum eşimde daha iyi hizmet alabiliriz diyor ama doktor değiştirmek onlara kolay bize değil
Günaydın cici annelerHepimiz için ağrısız sızısız harika bir gün olsun -Sunshine güzel haberlerini bekliyoruz senin de
Hanımlar
Bel ağrısı başladı benimde bu haftalarda normal demekkiGunaydin kizlarinsallah guzel uyumussunuzdur ben sabaha karsi 4 ten sonra uyuyabildim anca bir turlu uygun pozisyonu yakalayamadim birde dusunceler engel oldu... Su an belim kaburgalarim sirt kemiklerim fln korkuc aciyor... Rabbim baska dert vermesin tabii ama cok berbat bi aci oluyor gun gectikce hafif egzersizlere mi baslasam pilates mi yapsam acaba cunku bu agrilar hareketsizlikten oluyor bence...
Güzel haberlerle gel canım benim aklım sende
Güzel haberlerle gel canım benim aklım sende
Ah cnm zamanı gelince görceksiniz yaşıcaksınız ama minicik durmadan emiyor alt değiştir ama size şunu söyliyim o emerken onu izlemek var ya dünyalara bedel
Ssvd ye pek sıcak bakmıyor Dr lar hayırlısı artık kaç haftalık senin göremedimMerhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı enfeksiyon 35 çıktı hafifte protein çıktı ama son ayda normalmiş ilaç verdi sadece bebekte 45 cm 2.200 olmuş ve çok aşağıda rahmine baskı yapıyor rahim boyunu göremiyorum dedi ayakta kalma 3 hafta daha tut sonra doğumu planlarız dedissvd teklif ettim ama kabul etmedi ancak doğum çok hızlı başlar ve ilerlerse mecburen yaparım dedi ama bebek normal doğmak isityor resmen doğum pozisyonunda olduğu için yüzünüde göremedik .ilk gebeliğimde doğumum bebeğim vs hep sıkıntılı olduğu için bu hamileliğimde güzel şeyler duydum şuan ki sürecimde iyi gidiyor ondan mucize gibi geliyor bana
33+4 ..yani sancım açılmam olsun diye kendim birşeyler yapsam normal doğuma mecbur bıraksam yalnış bişey mi yapmış olurum bilmiyorum çünkü bebek gerçekten iki bacağımın arasında hissediyorum iki bucuk sene oldu sezaryen olalı dikiş yerimde herhangi bi ağrı sızıda yok daha önce doktorum dikişlerin çok iyi demiştiSsvd ye pek sıcak bakmıyor Dr lar hayırlısı artık kaç haftalık senin göremedim
Extra bişey yapma benim fikrim oluruna bırak acilman var mı?ki33+4 ..yani sancım açılmam olsun diye kendim birşeyler yapsam normal doğuma mecbur bıraksam yalnış bişey mi yapmış olurum bilmiyorum çünkü bebek gerçekten iki bacağımın arasında hissediyorum iki bucuk sene oldu sezaryen olalı dikiş yerimde herhangi bi ağrı sızıda yok daha önce doktorum dikişlerin çok iyi demişti
Ah cnm zamanı gelince görceksiniz yaşıcaksınız ama minicik durmadan emiyor alt değiştir ama size şunu söyliyim o emerken onu izlemek var ya dünyalara bedel
37. Haftaya denk gelmiyor mu bende 19una alacaktım tarihi aynı gün mü doğum yapicaz-Sunshine doğurmadan kactım sancım falan gittikçe azalıyor ve ve ve beklenen an geldı 19.09 da spinal doğumla bebişimz gelecek inşallah tabi ani bir atak yapmazsa dedi ayın 15ınde son randevumz var bu bebek ztn artk olmus dedi suyum brz az. heyacandan kaç kılo onu bile sormadım ama hala kafa yukarıda inşallah sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?