2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende aynen oyle yapmayı düşünüyorum yüzsüz insanlar arama sorma son günlerimde biz geliyoruz de bide abisini atıyo beni arayında sorun müsait miyim iyi miyim kabul edecek miyim acaba

Zaten seni degil de esini aramalari bastan hata. Ben bir eve misafirlige gidilecekse o evin hanimi aranmali diye dusunuyorum ki eltin yakinin yani arayabilir seni. Bir daha ararlarsa hastane durumlarimiz var son zamanlar zor geciyor falan desin bence esiniz belki utanir gelmezler.

Çok sevindim. Ne güzel haber bu. Sarılığını da hemen atlatır inşallah. Giremiyordum bir süredir, kaç sayfa geriden geldim Mutlu oldum görünce.

Gunaydin kizlar insallah guzel uyumussunuzdur ben sabaha karsi 4 ten sonra uyuyabildim anca bir turlu uygun pozisyonu yakalayamadim birde dusunceler engel oldu... Su an belim kaburgalarim sirt kemiklerim fln korkuc aciyor... Rabbim baska dert vermesin tabii ama cok berbat bi aci oluyor gun gectikce hafif egzersizlere mi baslasam pilates mi yapsam acaba cunku bu agrilar hareketsizlikten oluyor bence...

Bence doktorunuza güveniyorsanız değiştirmeyin, aradaki fark tam da doğum arefesinde önemli bir tutar. Ama başka doktora geçmeyi gerektirmez, her hastanenin / doktorun uyguladığı fiyat değişiyor ne yazık ki. Benim doğum yapacağım hastaneyi neyseki çalıştığım kurum karşılıyormuş. Ama benim de doktorum hastane dışından, kendi muayenehanesi var, geçen hafta ben de doktorun doğum ücretini sordum, öğrendikten sonra karnıma kramplar girdi. Annem de eşim de “ne yapalım bu doktorda rahat ettin, yüzdün yüzdün kıyısına geldin, doğum en önemli kısmı” diye rahatlattılar beni, yoksa tansiyonlarım fırlayacaktı Bir de tüp bebek olunca kimsenin gözü para kısmını görmüyor.
Sağlıklı ve sıkıntısız bir doğum olsun, aradaki fark niye ben kendi kendimi kazıklattırıyorum hissi yaratıyor haklısın ama ne yapalım.

Günaydın hanımlar
Hepimiz için çok güzel bir gün olur umarım

Günaydın cici anneler Hepimiz için ağrısız sızısız harika bir gün olsun -Sunshine güzel haberlerini bekliyoruz senin de

-Sunshine guze haberlerini bekliyoruz canim

Gunaydin guzel anneler
Hanımlar
Niyet ettik bugün de eve dönmeye
Bugün bayağı bir hastane randevumuz vardı sanırım. Suan hemen hatırladıklarımdan biri P pohpoh86 kaderdaşım
Gece eşim de ben de stresten uyuyamadım 3 saatlik uykuylayım

Bel ağrısı başladı benimde bu haftalarda normal demekki

Güzel haberlerle gel canım benim aklım sende

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı enfeksiyon 35 çıktı hafifte protein çıktı ama son ayda normalmiş ilaç verdi sadece bebekte 45 cm 2.200 olmuş ve çok aşağıda rahmine baskı yapıyor rahim boyunu göremiyorum dedi ayakta kalma 3 hafta daha tut sonra doğumu planlarız dedi ssvd teklif ettim ama kabul etmedi ancak doğum çok hızlı başlar ve ilerlerse mecburen yaparım dedi ama bebek normal doğmak isityor resmen doğum pozisyonunda olduğu için yüzünüde göremedik .ilk gebeliğimde doğumum bebeğim vs hep sıkıntılı olduğu için bu hamileliğimde güzel şeyler duydum şuan ki sürecimde iyi gidiyor ondan mucize gibi geliyor bana

Ssvd ye pek sıcak bakmıyor Dr lar hayırlısı artık kaç haftalık senin göremedim

-Sunshine doğurmadan kactım sancım falan gittikçe azalıyorve ve ve beklenen an geldı 19.09 da spinal doğumla bebişimz gelecek inşallah tabi ani bir atak yapmazsa dedi ayın 15ınde son randevumz varbu bebek ztn artk olmus dedi suyum brz az. heyacandan kaç kılo onu bile sormadım ama hala kafa yukarıda inşallah sağlıkla gelsin

Ssvd ye pek sıcak bakmıyor Dr lar hayırlısı artık kaç haftalık senin göremedim
33+4 ..yani sancım açılmam olsun diye kendim birşeyler yapsam normal doğuma mecbur bıraksam yalnış bişey mi yapmış olurum bilmiyorum çünkü bebek gerçekten iki bacağımın arasında hissediyorum iki bucuk sene oldu sezaryen olalı dikiş yerimde herhangi bi ağrı sızıda yok daha önce doktorum dikişlerin çok iyi demişti

Extra bişey yapma benim fikrim oluruna bırak acilman var mı?ki
Nisan şu vs gelene kadar beklersin gitmezsin zaman i gelince planlı olmazsa tabiriskli diye desteklemiyor çoğu Dr benim Dr um da öyle

Kızlar benimki de sanki aşağı indi bebek. Yani göbeğimin üst kısmı dokununca yumusak, birkaç gündür böyle. Haftaya randevum var ama söylesem mi acaba doktora ne dersiniz?

Ah cnm zamanı gelince görceksiniz yaşıcaksınız ama minicik durmadan emiyor alt değiştir ama size şunu söyliyim o emerken onu izlemek var ya dünyalara bedel

Göğüs ucu yarası vs tecrüben oldu mu şeker en korktuğum o ben ilkini emziremedim doya doya emzirmek istiyorum ama ucu hala ufak ve şimdiden acıyo üzülüyorum

37. Haftaya denk gelmiyor mu bende 19una alacaktım tarihi aynı gün mü doğum yapicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…