Eğer aşağıya doğru indiyse doktor görüp söyler benceKızlar benimki de sanki aşağı indi bebek. Yani göbeğimin üst kısmı dokununca yumusak, birkaç gündür böyle. Haftaya randevum var ama söylesem mi acaba doktora ne dersiniz?
dr. 38olacak dedi, bnm ılkıde sezaryan olunca sanırm 38de alırız dedi. şuan bile olsa bebek iyi olmuş bu olmuş dedi, gün verince daha bir heyecan oluyormuş37. Haftaya denk gelmiyor mu bende 19una alacaktım tarihi aynı gün mü doğum yapicaz
Takviminde 34 gün kaldı yazıyor ya ona göre demiştim bendr. 38olacak dedi, bnm ılkıde sezaryan olunca sanırm 38de alırız dedi. şuan bile olsa bebek iyi olmuş bu olmuş dedi, gün verince daha bir heyecan oluyormuş
Maşallah size masalişkom
Cnm benimde bir gögsümün ucu diğerine göre çıkık değil sağdım 2 kere büyüdü ucu öyle verdim şimdi yine küçülmüş almıyor bitanesini akşama sağıcam lashinol krem tavsiye ettiler hergün onu sürüyorum gümüş kapak kapıyorum sütyeni giyip hassaslık var ilk mememi tutarken acıtıyor ama okadarı normal sanırımGöğüs ucu yarası vs tecrüben oldu mu şeker en korktuğum o ben ilkini emziremedim doya doya emzirmek istiyorum ama ucu hala ufak ve şimdiden acıyo üzülüyorum
Ağırlık tan heralde canım ben geçen hafta sordum hayır aşağıda değil yukarda dedi beni strese sokmamak için de demiş olabilirKızlar benimki de sanki aşağı indi bebek. Yani göbeğimin üst kısmı dokununca yumusak, birkaç gündür böyle. Haftaya randevum var ama söylesem mi acaba doktora ne dersiniz?
Artık o baskılar doğal canım doktorlarda söylüyor zatenSordum canım ya ama nst falan bağladı bişey çıkmadı çocuk baskı yapıyor olabilir diyor başka da bişey demedi yani.
Bende düşünüyorum böyle cok yorarak değilde hafif egzersizleri. Yürüyüş yapıyorum ama sırt ağrılarıma faydası yokGunaydin kizlarinsallah guzel uyumussunuzdur ben sabaha karsi 4 ten sonra uyuyabildim anca bir turlu uygun pozisyonu yakalayamadim birde dusunceler engel oldu... Su an belim kaburgalarim sirt kemiklerim fln korkuc aciyor... Rabbim baska dert vermesin tabii ama cok berbat bi aci oluyor gun gectikce hafif egzersizlere mi baslasam pilates mi yapsam acaba cunku bu agrilar hareketsizlikten oluyor bence...
Yaa çok az kalmıs oluyor-Sunshine doğurmadan kactım sancım falan gittikçe azalıyor ve ve ve beklenen an geldı 19.09 da spinal doğumla bebişimz gelecek inşallah tabi ani bir atak yapmazsa dedi ayın 15ınde son randevumz var bu bebek ztn artk olmus dedi suyum brz az. heyacandan kaç kılo onu bile sormadım ama hala kafa yukarıda inşallah sağlıkla gelsin
Bence haftaya gittğinde söylersin canım yavaş yavaş inmeleri doğal aslındaKızlar benimki de sanki aşağı indi bebek. Yani göbeğimin üst kısmı dokununca yumusak, birkaç gündür böyle. Haftaya randevum var ama söylesem mi acaba doktora ne dersiniz?
Ay ne güzel bir göbüüş maşallah
Bebekler emdikce annenin gögüs ucu çıkıyormus ilk zamanlar zor olacak ama biraz pes etme kuzumCnm benimde bir gögsümün ucu diğerine göre çıkık değil sağdım 2 kere büyüdü ucu öyle verdim şimdi yine küçülmüş almıyor bitanesini akşama sağıcam lashinol krem tavsiye ettiler hergün onu sürüyorum gümüş kapak kapıyorum sütyeni giyip hassaslık var ilk mememi tutarken acıtıyor ama okadarı normal sanırım
Zamanla geçer inşallah canimCnm benimde bir gögsümün ucu diğerine göre çıkık değil sağdım 2 kere büyüdü ucu öyle verdim şimdi yine küçülmüş almıyor bitanesini akşama sağıcam lashinol krem tavsiye ettiler hergün onu sürüyorum gümüş kapak kapıyorum sütyeni giyip hassaslık var ilk mememi tutarken acıtıyor ama okadarı normal sanırım
Şöyle söyleyeyim eltim bana dünyadaki en uzak insan ve karı koca utanma denen duygu yanlarından bile geçmemişZaten seni degil de esini aramalari bastan hata. Ben bir eve misafirlige gidilecekse o evin hanimi aranmali diye dusunuyorum ki eltin yakinin yani arayabilir seni. Bir daha ararlarsa hastane durumlarimiz var son zamanlar zor geciyor falan desin bence esiniz belki utanir gelmezler.
Evet canım biraz önce vuruldum. Dün 6 kişi tamamlanmadığı için açmadılar aşıyı, bugün hastanede oldum. Şimdilik bir şey yok, yarım saat oldunotdefteri2_ kuzum vuruldun mu covid aşısı
Valla teyzesi oğluş büyüdükçe büyüyor demekkiMaşallah size masalişkomEn son gördüğümde miniminnaktı göbüş, büyümüşş.
Teşekkür ederim kuzucumAy ne güzel bir göbüüş maşallah
Enişte de komşu teyze rolüne bürünmüş, bu adam senin sütüne de karışır dikkat et.Valla teyzesi oğluş büyüdükçe büyüyor demekkieşim heh şimdi işte gerçekten hamilesin bende dedim önceden şakacıktan mı hamileydim sanki
peki genel mi spinal mi dedi, bn hocada suan bile mesela 35+6yım.ama bebek daha önde.Takviminde 34 gün kaldı yazıyor ya ona göre demiştim ben
Benimde 38+2 oluyor 19unda ama doktor 39. Hafta içinde diye sayıyor tabi
O zaman seninde 37. Hafta ama 38 icinde diye saydı doktor doldurmuş oluyoruz ya
Aynen bana günü kendin seç dedi 17si diyecektim aslında ama eşim yetişemiyor aynı gün doğacak bebisler hadi
Şuan senin son adet tarihine göre değil mi takvim? Benim 28 gün kaldı diyor 36+0 bugün mesela. Doktorda mi 35+6 görünüyor o kısmı anlamadımpeki genel mi spinal mi dedi, bn hocada suan bile mesela 35+6yım.ama bebek daha önde.
hadi bakalım tutalım kendimizi38 haftaya kadar, aynı gün doğurucaz unutma :))Kızlar müsait olunca yazacağım ama çıktık eve döneceğiz
Şuan bebek iyi dedi 2 hafta doldurursak 3. Ye doğuma gideceğiz inşallah
Ama Muhtemelen ansızın gelecek diyor doktorcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?