2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
dr. 38olacak dedi, bnm ılkıde sezaryan olunca sanırm 38de alırız dedi. şuan bile olsa bebek iyi olmuş bu olmuş dedi, gün verince daha bir heyecan oluyormuş
Takviminde 34 gün kaldı yazıyor ya ona göre demiştim ben
Benimde 38+2 oluyor 19unda ama doktor 39. Hafta içinde diye sayıyor tabi
O zaman seninde 37. Hafta ama 38 icinde diye saydı doktor doldurmuş oluyoruz ya
Aynen bana günü kendin seç dedi 17si diyecektim aslında ama eşim yetişemiyor aynı gün doğacak bebisler hadi

Göğüs ucu yarası vs tecrüben oldu mu şeker en korktuğum o ben ilkini emziremedim doya doya emzirmek istiyorum ama ucu hala ufak ve şimdiden acıyo üzülüyorum
Cnm benimde bir gögsümün ucu diğerine göre çıkık değil sağdım 2 kere büyüdü ucu öyle verdim şimdi yine küçülmüş almıyor bitanesini akşama sağıcam lashinol krem tavsiye ettiler hergün onu sürüyorum gümüş kapak kapıyorum sütyeni giyip hassaslık var ilk mememi tutarken acıtıyor ama okadarı normal sanırım

Kızlar benimki de sanki aşağı indi bebek. Yani göbeğimin üst kısmı dokununca yumusak, birkaç gündür böyle. Haftaya randevum var ama söylesem mi acaba doktora ne dersiniz?
Ağırlık tan heralde canım ben geçen hafta sordum hayır aşağıda değil yukarda dedi beni strese sokmamak için de demiş olabilir

Sordum canım ya ama nst falan bağladı bişey çıkmadı çocuk baskı yapıyor olabilir diyor başka da bişey demedi yani.
Artık o baskılar doğal canım doktorlarda söylüyor zaten
Bende düşünüyorum böyle cok yorarak değilde hafif egzersizleri. Yürüyüş yapıyorum ama sırt ağrılarıma faydası yok
Yaa çok az kalmıs oluyor sağlıkla gelsiin sizlerin bellii oldukca ben heycanlanıyorum
Kızlar benimki de sanki aşağı indi bebek. Yani göbeğimin üst kısmı dokununca yumusak, birkaç gündür böyle. Haftaya randevum var ama söylesem mi acaba doktora ne dersiniz?
Bence haftaya gittğinde söylersin canım yavaş yavaş inmeleri doğal aslında
32+5 ilki benden devamı sizden -Sunshine
Ay ne güzel bir göbüüş maşallah
Bebekler emdikce annenin gögüs ucu çıkıyormus ilk zamanlar zor olacak ama biraz pes etme kuzum

Zamanla geçer inşallah canim
Gümüş kapak fayda ediyor mu peki?

Şöyle söyleyeyim eltim bana dünyadaki en uzak insan ve karı koca utanma denen duygu yanlarından bile geçmemiş

peki genel mi spinal mi dedi, bn hocada suan bile mesela 35+6yım.ama bebek daha önde.

peki genel mi spinal mi dedi, bn hocada suan bile mesela 35+6yım.ama bebek daha önde.
Şuan senin son adet tarihine göre değil mi takvim? Benim 28 gün kaldı diyor 36+0 bugün mesela. Doktorda mi 35+6 görünüyor o kısmı anlamadım benim gittiğim doktor hiç bi zaman spinal yapmiyor. Ya epidural ya da genel anestezi. Daha konuşmadık ama epidural kısmından korktuğum için genel anestezi olacağım galiba
Bir de epidural için ek 1500 istiyorlar şimdi yaptiramazsam falan parasını da veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…