2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben geldiiiimmmm❤ bugün kontrolümüz vardı bizimde.. 35+0 dayız dönmeye çalışıyormuş paşa beyler ondanmış kasılmalarımız.. 1 hafta daha dursa küveze gerek kalmaz dedi nst normal çıktı. Maşallah hareketli de diyor. Bugün foto bile çekemedi hareketlerinden hatta nst de kaydı bile
2400 gr 43 cm olmuş bide... Rahim ağzın kapalı korkma dedi hemen doğmaz kafası sağ alt tarafa doğru dönmüş

Son düzenleme:
Maşallah tosunumuza. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına bebeğimm, korkmana gerek yokmuş bak, o kaynına söyle doğurmuyorum daha diye.

Maşallah tosunumuza. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına bebeğimm, korkmana gerek yokmuş bak, o kaynına söyle doğurmuyorum daha diye.

Elhamdülillah yaa çok şükür.. iyiyiz ya bide doktorumu seviyorum hiç gerilme rahat ol demesi bile rahatlatıyor beni kaynım değildi kız eşimin arkadaşı diyordu oda kaynım sayılır gerçi kardeş gibiler

Evet hanımlar
Nişanımın fotoğrafını çekmiştim. Doktor baktı onayladı nişanmış. Bu arada yazmadım buraya ama 4 sefer geldi bende. Daha dün gece büyük bi parça daha geldi daha ne kadar gelecek bilmiyorum
Bebek iyi durumda.
Hareketleri de iyi. Sancılar var ama bol su ile çözmeye çalışıyoruz. Dinlenmeye devam.
Bu şartlar altında alınmaz, günah diyor
Yumuşamam çok artmış, açılmam ilerlememiş anlaşılan.
Kanamalar konusu ciddi sadece miktar fazla olursa ciddiye alıcaz. Gidişata göre ve benim şikayetlerime göre bi dahaki kontrolde yeniden değerlendirecek. Şuan 2 haftalık kontrol daha ayarladık. Haftaya tarih belirleriz ama muhtemelen ansızın gelecek diyor.
Allahım inşallah sezaryen olacak hepimize planlı doğum nasip olur

Bana 17 sine kontrol günü verdi
Ondan sonra doğum tarihi verecekmiş ama güneş hanım dinler mi sanmam
Hadi gözün Aydın her şey yolunda
32+5 ilki benden devamı sizden -Sunshine
Maşallah bunlar nasıl güzellikler
Evet canım biraz önce vuruldum. Dün 6 kişi tamamlanmadığı için açmadılar aşıyı, bugün hastanede oldum. Şimdilik bir şey yok, yarım saat oldu inşallah ateşim çıkmaz akşama
Geçmiş olsun çiçeğim
hadi bakalım tutalım kendimizi38 haftaya kadar, aynı gün doğurucaz unutma :))
Hahahaha 37+ diyelim de hedef belirleyelim

31+5 buda bizdenn sanki catliycam çok gergin hissediyorum
Su iç suuuu hep daha fazla suuuu
Maşallah fit görünüyorsun ama
Kız biz 7 ekimler toplanmış aynı gün gitmişiz
O dönme çalışmaları çok fena sancı yapıyor çok. Benimki 2 tur döndü canımı alıyordu
Vaktiyle gelsin inşallah bebişler
Bir fotide bizden gelsin
Bu sefer elbiseli değiliz bakıyorum maşallah kuzuma
Bir asansör fotosu da ben atayım madem.
Eki Görüntüle 3124203
Ben seksili göbüş görmek istiyorum kamufle etmişsin olmadı
Bak bak kızçelere bak maşallah size
Koca gobegimle yuvarlanirken bakiyorum size
Hadi diloş sen atarsan ben de atarım

Ayy yıkıla döküle yolu bitirdikk Çok şükür bugünlere darısı sağlıklı doğumlar ve bebişlere sabırsızlıkla bekliyoruz artık

Evet canım biraz önce vuruldum. Dün 6 kişi tamamlanmadığı için açmadılar aşıyı, bugün hastanede oldum. Şimdilik bir şey yok, yarım saat oldu inşallah ateşim çıkmaz akşama
Takipte kal canım dikkat et ateş konusunda. İnşallah cıkmaz
Teşekkür ederim kuzucum tahmini doğum tarihlerimiz aynı bakalım paşalar ne zaman gelecek
Ayy evet ben 37+ da gelir gibi hissediyorum nedense
Kızlar müsait olunca yazacağım ama çıktık eve döneceğiz
Şuan bebek iyi dedi 2 hafta doldurursak 3. Ye doğuma gideceğiz inşallah
Ama Muhtemelen ansızın gelecek diyor doktorcum
Oh çok şükür haberler güzel insallah durabildiği kadar durur da sağlıklı senin karnında güzelce gelişir iyice

Kayın bile değil aman allahım konu eş arkadaşına kadar uzanmış hemide erkek. İkizler burcu mu acaba, oturup dedikodu da yapıyordur o.

Ayy yıkıla döküle yolu bitirdikk Çok şükür bugünlere darısı sağlıklı doğumlar ve bebişlere sabırsızlıkla bekliyoruz artık
İnşallah kuzum geri sayımlar tam gaz devam
İnşallah çiçeğim
Ama nerde foto hani atmamışsın
Ama seksili göbüş gösteren elbiselere giremiyorum ahahaj
Geceliğe de okeyim

Selam kızlarr bir şey soracağım. Bebişin sadece ayağını kaydırması , ittirmesi, kıpırdanması gibi saniyelik hareketler de hareket olarak sayılıyor mu bilginiz var mı? Yoksa sadece sert ve kaba hareketler mi sayılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…