Maşallah tosunumuza.Ben geldiiiimmmm❤ bugün kontrolümüz vardı bizimde.. 35+0 dayız dönmeye çalışıyormuş paşa beyler ondanmış kasılmalarımız.. 1 hafta daha dursa küveze gerek kalmaz dedi nst normal çıktı. Maşallah hareketli de diyor. Bugün foto bile çekemedi hareketlerinden hatta nst de kaydı bile
2400 gr 43 cm olmuş bide... Rahim ağzın kapalı korkma dedi hemen doğmazkafası sağ alt tarafa doğru dönmüş
Bir fotide bizden gelsin
Bak bak kızçelere bak maşallah size
Bana kullananlar tavsiye etmişti ve gerçekten çok etkili taktığın an ertesi gün sızı geçiyorZamanla geçer inşallah canim
Gümüş kapak fayda ediyor mu peki?
Maşallah tosunumuza.Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına bebeğimm, korkmana gerek yokmuş bak, o kaynına söyle doğurmuyorum daha diye.
Bana 17 sine kontrol günü verdi-Sunshine doğurmadan kactım sancım falan gittikçe azalıyor ve ve ve beklenen an geldı 19.09 da spinal doğumla bebişimz gelecek inşallah tabi ani bir atak yapmazsa dedi ayın 15ınde son randevumz var bu bebek ztn artk olmus dedi suyum brz az. heyacandan kaç kılo onu bile sormadım ama hala kafa yukarıda inşallah sağlıkla gelsin
Maşallah bunlar nasıl güzellikler
Geçmiş olsun çiçeğimEvet canım biraz önce vuruldum. Dün 6 kişi tamamlanmadığı için açmadılar aşıyı, bugün hastanede oldum. Şimdilik bir şey yok, yarım saat olduinşallah ateşim çıkmaz akşama
Hahahaha 37+ diyelim de hedef belirleyelimhadi bakalım tutalım kendimizi38 haftaya kadar, aynı gün doğurucaz unutma :))
Su iç suuuu hep daha fazla suuuu31+5 buda bizdenn sanki catliycam çok gergin hissediyorum
Kız biz 7 ekimler toplanmış aynı gün gitmişizBen geldiiiimmmm❤ bugün kontrolümüz vardı bizimde.. 35+0 dayız dönmeye çalışıyormuş paşa beyler ondanmış kasılmalarımız.. 1 hafta daha dursa küveze gerek kalmaz dedi nst normal çıktı. Maşallah hareketli de diyor. Bugün foto bile çekemedi hareketlerinden hatta nst de kaydı bile
2400 gr 43 cm olmuş bide... Rahim ağzın kapalı korkma dedi hemen doğmazkafası sağ alt tarafa doğru dönmüş
Bu sefer elbiseli değiliz bakıyorumBir fotide bizden gelsin
Ben seksili göbüş görmek istiyorum kamufle etmişsin olmadı
Hadi diloş sen atarsan ben de atarımBak bak kızçelere bak maşallah size
Koca gobegimle yuvarlanirken bakiyorum size
Ayy yıkıla döküle yolu bitirdikkEvet hanımlar
Nişanımın fotoğrafını çekmiştim. Doktor baktı onayladı nişanmış. Bu arada yazmadım buraya ama 4 sefer geldi bende. Daha dün gece büyük bi parça daha geldi daha ne kadar gelecek bilmiyorum
Bebek iyi durumda.
Hareketleri de iyi. Sancılar var ama bol su ile çözmeye çalışıyoruz. Dinlenmeye devam.
Bu şartlar altında alınmaz, günah diyor
Yumuşamam çok artmış, açılmam ilerlememiş anlaşılan.
Kanamalar konusu ciddi sadece miktar fazla olursa ciddiye alıcaz. Gidişata göre ve benim şikayetlerime göre bi dahaki kontrolde yeniden değerlendirecek. Şuan 2 haftalık kontrol daha ayarladık. Haftaya tarih belirleriz ama muhtemelen ansızın gelecek diyor.
Allahım inşallah sezaryen olacak hepimize planlı doğum nasip olur
Bana 17 sine kontrol günü verdi
Ondan sonra doğum tarihi verecekmiş ama güneş hanım dinler mi sanmam
Hadi gözün Aydın her şey yolunda
Maşallah bunlar nasıl güzellikler
Geçmiş olsun çiçeğim
Hahahaha 37+ diyelim de hedef belirleyelim
Takipte kal canım dikkat et ateş konusunda. İnşallah cıkmazEvet canım biraz önce vuruldum. Dün 6 kişi tamamlanmadığı için açmadılar aşıyı, bugün hastanede oldum. Şimdilik bir şey yok, yarım saat olduinşallah ateşim çıkmaz akşama
Ayy evet ben 37+ da gelir gibi hissediyorum nedenseTeşekkür ederim kuzucumtahmini doğum tarihlerimiz aynı bakalım paşalar ne zaman gelecek
Oh çok şükür haberler güzel insallah durabildiği kadar durur da sağlıklı senin karnında güzelce gelişir iyiceKızlar müsait olunca yazacağım ama çıktık eve döneceğiz
Şuan bebek iyi dedi 2 hafta doldurursak 3. Ye doğuma gideceğiz inşallah
Ama Muhtemelen ansızın gelecek diyor doktorcum
En güzelini yapıyorsun, bu havada evde yuvarlanmak gibisi var mı?Bak bak kızçelere bak maşallah size
Koca gobegimle yuvarlanirken bakiyorum size
Ama seksili göbüş gösteren elbiselere giremiyorum ahahajBen seksili göbüş görmek istiyorum kamufle etmişsin olmadı
Kayın bile değil aman allahım konu eş arkadaşına kadar uzanmış hemide erkek.Elhamdülillah yaa çok şükür.. iyiyiz ya bide doktorumu seviyorum hiç gerilme rahat ol demesi bile rahatlatıyor benikaynım değildi kız eşimin arkadaşı diyordu oda kaynım sayılır gerçi kardeş gibiler
İnşallah kuzum geri sayımlar tam gaz devamAyy yıkıla döküle yolu bitirdikkÇok şükür bugünlere darısı sağlıklı doğumlar ve bebişlere sabırsızlıkla bekliyoruz artık
İnşallah çiçeğimTakipte kal canım dikkat et ateş konusunda. İnşallah cıkmaz
Ayy evet ben 37+ da gelir gibi hissediyorum nedense
Oh çok şükür haberler güzel insallah durabildiği kadar durur da sağlıklı senin karnında güzelce gelişir iyice
Geceliğe de okeyimAma seksili göbüş gösteren elbiselere giremiyorum ahahaj
Dün gece sana çok seksili fotoğraf atacaktım, utandım sonra.İnşallah kuzum geri sayımlar tam gaz devam
İnşallah çiçeğim
Ama nerde foto hani atmamışsın
Geceliğe de okeyim
Pazartesi mesai saatinde atabilirsinDün gece sana çok seksili fotoğraf atacaktım, utandım sonra.Enişte bey yanındadır diye de çık tırstım.
Pazartesi gecesi benimki de yok.Pazartesi mesai saatinde atabilirsinbekliyorum pazartesiye kadar dizimin dibinde şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?