2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Masallah kizlar hepinize. Ben de bugun doktora gidecektim normalde ama doktorun acil ameliyati cikmis ben de pazartesiye erteledim gun icine sıkışınca sevmiyorum doktor acele ediyor gibi geliyor.

Insallah gelismistir bebek cok cok heyecanliyim. Dualariniza bizi de eklerseniz cok seviniriz minnoşum ve ben

Gece ruyamda nisanim geliyordu annem heyecanla hastaneye gidelim diyordu. Ben de hayir anne nisan gelse de dogum hemen baslamayabilir bekleyelim diyordum ama nasil bir sogukkanlilik burada yasananlar bilincaltima isliyor sanirim. Ya da yakinda dogurucam ilahi bi isarette olabilir

Kızlar merhaba ben bugün hastanede kalıyorum beni de dualariniza ekleyin tansiyon kontrolü için
Bu arada bebeğin karın bolgesi çok geriden geliyor iki haftadan fazla gelişim geriliği değil dedi başı onfe ayakları da üç gün geride neden oluyor bilmiyorum ama canım sıkıldı

Geçen haftadan var ya kabul olmaz mı

Papatyam geçmiş olsun
Tansiyonun mu yükseldi de yatışın yapıldı rutin kontrolden sonra mı karar verildi ne oldu böyle
Allah yardımcınız olsun kuzum

Daha önce böyle bisey denmemisti sanki ? İnşallah yanlış ölçüm olur mu bilmiyorum ama öyledir tansiyonun mu yükseldi yine inşallah bi sıkıntı yoktur canım benim

Papatyam geçmiş olsun
Tansiyonun mu yükseldi de yatışın yapıldı rutin kontrolden sonra mı karar verildi ne oldu böyle
Allah yardımcınız olsun kuzum
Daha önce böyle bisey denmemisti sanki ? İnşallah yanlış ölçüm olur mu bilmiyorum ama öyledir tansiyonun mu yükseldi yine inşallah bi sıkıntı yoktur canım benim
Aslında tansiyon ölçümü yaptırıyordim biri yüksek çıktı doktor da kontrolleri yaptı önce kafa olcumu ve bacak yaptı dedi gelişim geriliği yok falan ama karın çevresi geri çıkıyordu bu sefer iyice geri çıktı aslında o an bende tam emin değilim ya bir 34+3 dedi bir 33+3 yazdı sonra hangisi doğru bilmiyorum sonra yat sen bakalım ya tansiyon ilacına başlarız gerekirse alırız dedi ne dedigini oda bilmiyor brncr

Çok geçmiş olsun minnoşum.

Bu konuyu konuşmadım ama Sayılıyor bence
Eskisi kadar sert hareketler artık olmuyor bizde
Oy sen de inşallah güzel ferah haberlerle gel pazartesi günü
Vesvese yapma kuzu ama içten içe endişeler malum
muhtemelen aramızda rüyasında doğurmayan suyu gelmeyen filan yoktur

Merkür retrosunda doğurmasam bari...
Kız o ne zaman bugün mü
ben de diyorum herifin üstünde bi şeyler var lohusa oldu bu yine
Geçen haftadan var ya kabul olmaz mı
Olmaz :):))):)
Allah allah
Nerdeyse 37 hafta oldu. Sen İçini ferah tut
Bizi de haberdar et kuzum. Stres yapmamaya çalış tansiyonun da yükselmesin
Tansiyonun kaç çıktı?

Cok gecmis olsun doktorlar genelde ne dedigini bilmiyor korkutuyorlar insani. Oyle olsa dahi bir sorun olmaz Allahin izniyle hemen en kotuyu dusunme canim. Stres yapmamaya calis tansiyonun yukselmesin.

K KIR PAPATYASII papatyam cooook gecmis olsun nerden cikti bu gerilik onceden yok diye biliyordum ben hersey normaldi tansiyon disinda

Simdi canin sikkindir Tansiyonun bari yukselmesedaha fazla .. Ayyy allahim esirgesin duga edicem kuzum sizin icin rabbim vakitlice kavusmayi nasip etsin insallah en azindan hastanedesin emin ellerdesin guzel haberlerini bekliyorum kuzum bizi habersiz birakma olur mu ben cok merak ederim simdi seni

Yani tansiyon mu etkiliyormuş ? Senin bildiğim kadarıyla öyle çok tansiyonunda çıkmıyor. Benim suan gittigim doktorun demesine göre kücük yükselirse daha tehlikeli buluyorlar öyle demisti. Bilmiyorum kuzum bence eğer çıkarsan bi perinatologa da gidebilirsin kafan rahat olsun dersen. Aslında böyle bi gerilik gördüyse direk yönlendirse de seni iyi olurdu
Sen çok stres yapma yaptıkça tansiyonun daha çok yükselir kuzum Allah içini ferahlatsin inşallah

Cok teşekkür ederim canım
Canım hiçbir şey olmayacak ultrasonda geri çıkabiliyor doğumda farklı çıkabiliyor benim sezeryanda 18 e çıkmış tansiyonum doktorum çok korkuttun bizi dedi çıktığımda nefes alamıyordum ayıldığımda bi iğne vurdular düzeldim bunlara takılma ben eminim sorunsuz doğum olacak benim tansiyon problemim hiç yoktu düşün 18 e çıkmış

Merhaba 34. Haftama yeni girdim. Dün sancılarım vardı nstye girdim 3 tane sancı vardı doktorum yalancı sancı dinlen dedi. Dünden beri dinleniyorum şimdi belimde ayrılma gibi bi ağrı var sancım belden kasığa vuruyor. Çok yoğun duramicak kadar değil ama arada böyle sıkıyor beni. Doğum sancısı mı acaba yaşayan var mı. Herkesi telaşa sokmak ta istemiyorum

Allah allah
Nerdeyse 37 hafta oldu. Sen İçini ferah tut
Bizi de haberdar et kuzum. Stres yapmamaya çalış tansiyonun da yükselmesin
Tansiyonun kaç çıktı?

Cok gecmis olsun doktorlar genelde ne dedigini bilmiyor korkutuyorlar insani. Oyle olsa dahi bir sorun olmaz Allahin izniyle hemen en kotuyu dusunme canim. Stres yapmamaya calis tansiyonun yukselmesin.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Doktorum geldi korkma bebek 2400 Gr doğsa bile dedi. Geriden gelme sebebinden emin değil net birşey söylemiyor. Tansiyon ilacı başlayacağız büyük ihtimal Perşembe tekrar geleceğim içerde ne kadar durursa iyi dedi yakın takip edeceğiz dedi. Geriliğin sebebi ne bilmiyorum ama. Inşallah sağlıkla doguralim hepimiz kızlar. Aklınıza geldikçe beni de dualariniza ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…