Geçen haftadan var ya kabul olmaz mıSu iç suuuu hep daha fazla suuuu
Maşallah fit görünüyorsun ama
Kız biz 7 ekimler toplanmış aynı gün gitmişiz
O dönme çalışmaları çok fena sancı yapıyor çok. Benimki 2 tur döndü canımı alıyordu
Vaktiyle gelsin inşallah bebişler
Bu sefer elbiseli değiliz bakıyorummaşallah kuzuma
Ben seksili göbüş görmek istiyorum kamufle etmişsin olmadı
Hadi diloş sen atarsan ben de atarım
Papatyam geçmiş olsunKızlar merhaba ben bugün hastanede kalıyorum beni de dualariniza ekleyin tansiyon kontrolü için
Bu arada bebeğin karın bolgesi çok geriden geliyor iki haftadan fazla gelişim geriliği değil dedi başı onfe ayakları da üç gün geride neden oluyor bilmiyorum ama canım sıkıldı
Burası akşamları esiyor basakcigimm seni de beklerimEn güzelini yapıyorsun, bu havada evde yuvarlanmak gibisi var mı?
Daha önce böyle bisey denmemisti sanki ? İnşallah yanlış ölçüm olur mu bilmiyorum ama öyledirKızlar merhaba ben bugün hastanede kalıyorum beni de dualariniza ekleyin tansiyon kontrolü için
Bu arada bebeğin karın bolgesi çok geriden geliyor iki haftadan fazla gelişim geriliği değil dedi başı onfe ayakları da üç gün geride neden oluyor bilmiyorum ama canım sıkıldı
Papatyam geçmiş olsun
Tansiyonun mu yükseldi de yatışın yapıldı rutin kontrolden sonra mı karar verildi ne oldu böyle
Allah yardımcınız olsun kuzum
Aslında tansiyon ölçümü yaptırıyordim biri yüksek çıktı doktor da kontrolleri yaptı önce kafa olcumu ve bacak yaptı dedi gelişim geriliği yok falan ama karın çevresi geri çıkıyordu bu sefer iyice geri çıktı aslında o an bende tam emin değilim ya bir 34+3 dedi bir 33+3 yazdı sonra hangisi doğru bilmiyorum sonra yat sen bakalım ya tansiyon ilacına başlarız gerekirse alırız dedi ne dedigini oda bilmiyor brncrDaha önce böyle bisey denmemisti sanki ? İnşallah yanlış ölçüm olur mu bilmiyorum ama öyledirtansiyonun mu yükseldi yine inşallah bi sıkıntı yoktur canım benim
Çok geçmiş olsun minnoşum.Kızlar merhaba ben bugün hastanede kalıyorum beni de dualariniza ekleyin tansiyon kontrolü için
Cok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun minnoşum.
Bu konuyu konuşmadım ama Sayılıyor benceSelam kızlarr bir şey soracağım. Bebişin sadece ayağını kaydırması , ittirmesi, kıpırdanması gibi saniyelik hareketler de hareket olarak sayılıyor mu bilginiz var mı? Yoksa sadece sert ve kaba hareketler mi sayılıyor?
Oy sen de inşallah güzel ferah haberlerle gel pazartesi günüMasallah kizlar hepinize. Ben de bugun doktora gidecektim normalde ama doktorun acil ameliyati cikmis ben de pazartesiye erteledim gun icine sıkışınca sevmiyorum doktor acele ediyor gibi geliyor.
Insallah gelismistir bebek cok cok heyecanliyim. Dualariniza bizi de eklerseniz cok seviniriz minnoşum ve ben
Gece ruyamda nisanim geliyordu annem heyecanla hastaneye gidelim diyordu. Ben de hayir anne nisan gelse de dogum hemen baslamayabilir bekleyelim diyordum ama nasil bir sogukkanlilikburada yasananlar bilincaltima isliyor sanirim. Ya da yakinda dogurucam ilahi bi isarette olabilir
Kız o ne zaman bugün müMerkür retrosunda doğurmasam bari...
Olmaz :):))):)Geçen haftadan var ya kabul olmaz mı
Allah allahAslında tansiyon ölçümü yaptırıyordim biri yüksek çıktı doktor da kontrolleri yaptı önce kafa olcumu ve bacak yaptı dedi gelişim geriliği yok falan ama karın çevresi geri çıkıyordu bu sefer iyice geri çıktı aslında o an bende tam emin değilim ya bir 34+3 dedi bir 33+3 yazdı sonra hangisi doğru bilmiyorum sonra yat sen bakalım ya tansiyon ilacına başlarız gerekirse alırız dedi ne dedigini oda bilmiyor brncr
Aslında tansiyon ölçümü yaptırıyordim biri yüksek çıktı doktor da kontrolleri yaptı önce kafa olcumu ve bacak yaptı dedi gelişim geriliği yok falan ama karın çevresi geri çıkıyordu bu sefer iyice geri çıktı aslında o an bende tam emin değilim ya bir 34+3 dedi bir 33+3 yazdı sonra hangisi doğru bilmiyorum sonra yat sen bakalım ya tansiyon ilacına başlarız gerekirse alırız dedi ne dedigini oda bilmiyor brncr
9 Eylül’de başlıyor 3 Ekim’e kadar yanlış hatırlamıyorsam.Kız o ne zaman bugün mü
ben de diyorum herifin üstünde bi şeyler var lohusa oldu bu yine
Yani tansiyon mu etkiliyormuş ? Senin bildiğim kadarıyla öyle çok tansiyonunda çıkmıyor. Benim suan gittigim doktorun demesine göre kücük yükselirse daha tehlikeli buluyorlar öyle demisti. Bilmiyorum kuzum bence eğer çıkarsan bi perinatologa da gidebilirsin kafan rahat olsun dersen. Aslında böyle bi gerilik gördüyse direk yönlendirse de seni iyi olurduAslında tansiyon ölçümü yaptırıyordim biri yüksek çıktı doktor da kontrolleri yaptı önce kafa olcumu ve bacak yaptı dedi gelişim geriliği yok falan ama karın çevresi geri çıkıyordu bu sefer iyice geri çıktı aslında o an bende tam emin değilim ya bir 34+3 dedi bir 33+3 yazdı sonra hangisi doğru bilmiyorum sonra yat sen bakalım ya tansiyon ilacına başlarız gerekirse alırız dedi ne dedigini oda bilmiyor brncr
Canım hiçbir şey olmayacak ultrasonda geri çıkabiliyor doğumda farklı çıkabiliyor benim sezeryanda 18 e çıkmış tansiyonum doktorum çok korkuttun bizi dedi çıktığımda nefes alamıyordum ayıldığımda bi iğne vurdular düzeldim bunlara takılma ben eminim sorunsuz doğum olacak benim tansiyon problemim hiç yoktu düşün 18 e çıkmışCok teşekkür ederim canım
Allah allah
Nerdeyse 37 hafta oldu. Sen İçini ferah tut
Bizi de haberdar et kuzum. Stres yapmamaya çalış tansiyonun da yükselmesin
Tansiyonun kaç çıktı?
Cok gecmis olsun doktorlar genelde ne dedigini bilmiyor korkutuyorlar insani. Oyle olsa dahi bir sorun olmaz Allahin izniyle hemen en kotuyu dusunme canim. Stres yapmamaya calis tansiyonun yukselmesin.
K KIR PAPATYASII papatyam cooook gecmis olsun nerden cikti bu gerilik onceden yok diye biliyordum ben hersey normaldi tansiyon disinda
Simdi canin sikkindir Tansiyonun bari yukselmesedaha fazla .. Ayyy allahim esirgesin duga edicem kuzum sizin icin rabbim vakitlice kavusmayi nasip etsin insallahen azindan hastanedesin emin ellerdesin guzel haberlerini bekliyorum kuzum bizi habersiz birakma olur mu ben cok merak ederim simdi seni
Yani tansiyon mu etkiliyormuş ? Senin bildiğim kadarıyla öyle çok tansiyonunda çıkmıyor. Benim suan gittigim doktorun demesine göre kücük yükselirse daha tehlikeli buluyorlar öyle demisti. Bilmiyorum kuzum bence eğer çıkarsan bi perinatologa da gidebilirsin kafan rahat olsun dersen. Aslında böyle bi gerilik gördüyse direk yönlendirse de seni iyi olurdu
Sen çok stres yapma yaptıkça tansiyonun daha çok yükselir kuzum Allah içini ferahlatsin inşallah
Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Doktorum geldi korkma bebek 2400 Gr doğsa bile dedi. Geriden gelme sebebinden emin değil net birşey söylemiyor. Tansiyon ilacı başlayacağız büyük ihtimal Perşembe tekrar geleceğim içerde ne kadar durursa iyi dedi yakın takip edeceğiz dedi. Geriliğin sebebi ne bilmiyorum ama. Inşallah sağlıkla doguralim hepimiz kızlar. Aklınıza geldikçe beni de dualariniza ekleyinCanım hiçbir şey olmayacak ultrasonda geri çıkabiliyor doğumda farklı çıkabiliyor benim sezeryanda 18 e çıkmış tansiyonum doktorum çok korkuttun bizi dedi çıktığımda nefes alamıyordum ayıldığımda bi iğne vurdular düzeldim bunlara takılma ben eminim sorunsuz doğum olacak benim tansiyon problemim hiç yoktu düşün 18 e çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?