2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dualarımdasın canım benim inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz

Geçmiş olsun canım bu ölçümler sıkıntı yaratabiliyor yanılıyorlar çok gördük sende biliyorsun inşallah öyledir

Geçmiş olsun canım bu ölçümler sıkıntı yaratabiliyor yanılıyorlar çok gördük sende biliyorsun inşallah öyledir
Inşallah canım bende öyle ümit ediyorum belki iki hafta daha durur kilo alır içerde 2800 falan doğsa bile yeter sağlıkla gelsinler hepimizin yavruları insallah

9 Eylül’de başlıyor 3 Ekim’e kadar yanlış hatırlamıyorsam.
Ya hof zaten retroda evlendim, bari retroda doğurmasam.
Eyvah ben muhtemelen retroda doğururum
Sen 5 ekime kadar beklicen biliyorsun retro bitiyor
-Sunshine oo kuzum eve donmussun
hohh hohhlara devam

K KIR PAPATYASII canim cok gecmis olsun . Hastende en azindan tam takip yaparlar ama bazen bebegin pozisyonundan dolayida da dogru olcemiyorlar kilosunu boyunu fln
Bi gece ansızın buraya yazacağım muhtemelen ama hayırlısı
O zamana dek hoh hoh
Açıkçası çok şiddetli sancılar çekim belden kasığa vuran ve nst de düzenli sancılarım da çıkıyordu.
Her şeyden önce bol su için.
Kendinizi takip edin. Bu kasılmalar düzenli mi oluyor. Ne kadar sürüyor.
Bir de dinlenin ve pozisyon değiştirin. Oturup yatarken belinizi destekleyin. Yalancı kasılmalar pozisyon değişikliğine pozitif yanıt veriyor. Belki kırk kere dönmeniz gerekir ben koltuk köşesinde uyuduğumu biliyorum ama iyi gelince mecbur dayanıyorsunuz.
Benim daha bugün 100 lük sancım çıktı ama doktor hiiiiiç önemsemedi. Önemsediği tek şey bebeğin kalp atışlarıydı.
Bana ısrarla doğum sancısı olsa yüzünden anlarım ben diyor. Ki ben gerçekten çok acı verici sancılar çekmiştim.
Korkmayın o yüzden takip edin, bol su için. Her şeyin başı su. Kafanıza takılırsa gidin nst çektirin sancı çıkarsa serum takarlar, yumuşacık olur karnınız.
Biraz kendimizi okumamız lazım maalesef.

Çiçeğim dualardasın İnan
Kontrolle, sıkı takiple ve gerekirse ilaçla atlatırsın bu kısacık süreci inşallah

Kızlar bazen pıt diye ses geliyor yırtılıyor gibi oluyor karnım diyorum aha çatladım ama bakıyorum hiçbirşey yok bu ne ola ki ?

Inşallah canım bende öyle ümit ediyorum belki iki hafta daha durur kilo alır içerde 2800 falan doğsa bile yeter sağlıkla gelsinler hepimizin yavruları insallah
Kan değerlerinize bakıldı mi ? Geriligin sebebi olabiliyormus oda başa gelince bende öğrendim inşallah sorunsuz düzene girer

Kizlar su lohusa korselerinden kullanan var mi. Dogumda tecrubeli olanlar icin soruyorum. Sarkma olaylarina karşın iyi gelir mi... ben yine bir 3 ay sonra baslarim spora demistim de... yuruyus ile girecek durum olmaz sanirim

En son kontrolümde sezaryen yerinde içeriden bir yara tespit etti, rahim de o taraftan daha inceymiş. Doktorum bu yüzden ssvd önermiyorum iyice araştırmak lazım demişti bana da... Tabi ki yine doktorun ve sen en iyisini bilirsiniz ama son kontrolde konusu geçince fikir olsun diye yazmak istedim. Bence doğal akışına bırakmak en iyisi gibi...
Çok geçmişler olsun, sonuçlar güzel çıksın inşallahhh. İleri haftalarda ultrason ölçümleri çok değişik olup tutmayabiliyor. O yüzden bence endileşelenme belki de pozisyondan doğru ölçemiyorlardır. Sağlıkla zamanında gelsin bebiş...

Kızlar kamuda öğretmen olan var mıydı içimizde? İdari izine ne zaman ayrılacaksınız? Aslında bu hafta ayrılmam gerekiyor ama 12 sine kadar gitsem mi diyorum. O 1 haftayı da doğumdan sonra mı kullansam?
Ben raporlu idim. Biter bitmez aldim raporu.. Doktoruna sor analik izni icin geciktim diye .. normal iznim vardi ugrasmak istemedim. O zamanda calisir raporu almak gerekiyor cunku... ben direk calismaz aldım. Doktorumun calisani demesine gore 6 ayliga kadar oncelik sağlanıyor. Dogum izninden sonra kendi soktorum 1 kere rapor verecek soz verdi . O da 30 gunluk heyet . Bir tane de baskasindan alirim.etti mi sana 8 hafta ustune 2 ay... 3 aylik oluyor... o dogum oncesindeki 8 hafta belki bir belki 2 hafta kullanamicam onlar da dogum sonrasina sayilirsa isime yarar yani...Ucretsiz izne en azindan cikarsam 1 2 ayligina cikarim. Doktoruna bir de bakalim

cnm korkma onlarda bir hareket sayılıyot, hıckırığı bile bir hareket. yanı hareketleri hissedemem senın ılk bebeğin mi, göbek tarafın eskıden yağlı mıdı, bebeğin durusu nasıl hepsıyle ılgılı bir şey,.. annelık demek kaygı demek hayırlısı ile kucağımza sağlıkla alsaydık

ben genel anestezi olduğumda narkozu atarken öksürmüştüm ee altta dikişler Allahım sezaryen hıç acımamıstı ama narkoz ve öksürük bni benden almıstı. bizde de spinal yanı epidural 2bın fazla ama bide o ilk anı görmek istiyorum. bnm dr. gunum 35+6yazıyor. bnmde 2hafta bazen 3hafta önde cıkıyor dr. ölcumunden mi bilmiyorum bana hıc bişede demiyor dr. un verdiği kağıttan anlıyorum. ilkj oğlumda da gerilik vardı ıkısıde ayrı sıkıntı

cnm tansıyon bazen bebeği besleyem damarlarda sorun olusturup gerilik cıkabiliyor oğlumda oldu ama şuan hic bir konuda geri değil inan o gecici bir durum böyle doğuma gitsen bile ilerde o farkı hemn kapatıyor.

cnm tansıyon bazen bebeği besleyem damarlarda sorun olusturup gerilik cıkabiliyor oğlumda oldu ama şuan hic bir konuda geri değil inan o gecici bir durum böyle doğuma gitsen bile ilerde o farkı hemn kapatıyor.
Çok teşekkür ederim inşallah bizde de öyle olur

Kız o ne zaman bugün mü
ben de diyorum herifin üstünde bi şeyler var lohusa oldu bu yine
Etkisi erken başlamıştır 9 unda başlıyor Benimki de psikolojik hamile, bir naz bir depresyon... Erkeklere hem gebelik hem retro fazla geliyor demek
9 Eylül’de başlıyor 3 Ekim’e kadar yanlış hatırlamıyorsam.
Ya hof zaten retroda evlendim, bari retroda doğurmasam.
Gezegenlerin delişmen olduğu şu günlerde içerde kalın çocuklar... Baktık olmadı astrolojiyi inkar edip ben inanmıyorum öyle şeylere deriz

evde böyle bir şey var
duygular şelale burada aylar önce birlikte kese görmesi ilk kalp atışı cinsiyeti derken şimdi kavuşmaya sayılı günlerimiz kaldı. inşallah hepimiz sağ salim vaktinde en hayırlı şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.

Eklentiler

• 31FFCFF5-0721-4A6A-BDF4-BEC350A0D787.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 145
Bana da 38. Hafta filan diyince gaza gelmiştim ama 1 saattir aşırı sancılandık eşim avcuyla sol kasıktan bebenin poposunu yukarı ittiriyor tutmaya çalışıyoruz resmen cok fenalardayım
La el kadar bebe Nası itiyo bu kadar napıyo anlamıyorum artık
Gün saymayı bırak anında saat saymaya geçtim hoh hoh bi dahaki cumartesiye kadar devam

Heyyyy gidi heeeyyy
Amin kuzucum.. allahım doğan bebelerimize sağlık şifa, doğacak olanlara vaktini sağlıcakla beklemeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…