Dualarımdasın canım benim inşallah hiç bi sıkıntı çıkmazKızlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Doktorum geldi korkma bebek 2400 Gr doğsa bile dedi. Geriden gelme sebebinden emin değil net birşey söylemiyor. Tansiyon ilacı başlayacağız büyük ihtimal Perşembe tekrar geleceğim içerde ne kadar durursa iyi dedi yakın takip edeceğiz dedi. Geriliğin sebebi ne bilmiyorum ama. Inşallah sağlıkla doguralim hepimiz kızlar. Aklınıza geldikçe beni de dualariniza ekleyin
Geçmiş olsun canım bu ölçümler sıkıntı yaratabiliyor yanılıyorlar çok gördük sende biliyorsun inşallah öyledirAslında tansiyon ölçümü yaptırıyordim biri yüksek çıktı doktor da kontrolleri yaptı önce kafa olcumu ve bacak yaptı dedi gelişim geriliği yok falan ama karın çevresi geri çıkıyordu bu sefer iyice geri çıktı aslında o an bende tam emin değilim ya bir 34+3 dedi bir 33+3 yazdı sonra hangisi doğru bilmiyorum sonra yat sen bakalım ya tansiyon ilacına başlarız gerekirse alırız dedi ne dedigini oda bilmiyor brncr
Inşallah canım bende öyle ümit ediyorum belki iki hafta daha durur kilo alır içerde 2800 falan doğsa bile yeter sağlıkla gelsinler hepimizin yavruları insallahGeçmiş olsun canım bu ölçümler sıkıntı yaratabiliyor yanılıyorlar çok gördük sende biliyorsun inşallah öyledir
Eyvah ben muhtemelen retroda doğururum9 Eylül’de başlıyor 3 Ekim’e kadar yanlış hatırlamıyorsam.
Ya hof zaten retroda evlendim, bari retroda doğurmasam.
Bi gece ansızın buraya yazacağım muhtemelen ama hayırlısı-Sunshine oo kuzum eve donmussun
hohh hohhlara devam
K KIR PAPATYASII canim cok gecmis olsun . Hastende en azindan tam takip yaparlar ama bazen bebegin pozisyonundan dolayida da dogru olcemiyorlar kilosunu boyunu fln
Açıkçası çok şiddetli sancılar çekim belden kasığa vuran ve nst de düzenli sancılarım da çıkıyordu.Merhaba 34. Haftama yeni girdim. Dün sancılarım vardı nstye girdim 3 tane sancı vardı doktorum yalancı sancı dinlen dedi. Dünden beri dinleniyorum şimdi belimde ayrılma gibi bi ağrı var sancım belden kasığa vuruyor. Çok yoğun duramicak kadar değil ama arada böyle sıkıyor beni. Doğum sancısı mı acaba yaşayan var mı. Herkesi telaşa sokmak ta istemiyorum
Çiçeğim dualardasın İnanKızlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Doktorum geldi korkma bebek 2400 Gr doğsa bile dedi. Geriden gelme sebebinden emin değil net birşey söylemiyor. Tansiyon ilacı başlayacağız büyük ihtimal Perşembe tekrar geleceğim içerde ne kadar durursa iyi dedi yakın takip edeceğiz dedi. Geriliğin sebebi ne bilmiyorum ama. Inşallah sağlıkla doguralim hepimiz kızlar. Aklınıza geldikçe beni de dualariniza ekleyin
Kan değerlerinize bakıldı mi ? Geriligin sebebi olabiliyormus oda başa gelince bende öğrendim inşallah sorunsuz düzene girerInşallah canım bende öyle ümit ediyorum belki iki hafta daha durur kilo alır içerde 2800 falan doğsa bile yeter sağlıkla gelsinler hepimizin yavruları insallah
En son kontrolümde sezaryen yerinde içeriden bir yara tespit etti, rahim de o taraftan daha inceymiş. Doktorum bu yüzden ssvd önermiyorum iyice araştırmak lazım demişti bana da... Tabi ki yine doktorun ve sen en iyisini bilirsiniz ama son kontrolde konusu geçince fikir olsun diye yazmak istedim. Bence doğal akışına bırakmak en iyisi gibi...33+4 ..yani sancım açılmam olsun diye kendim birşeyler yapsam normal doğuma mecbur bıraksam yalnış bişey mi yapmış olurum bilmiyorum çünkü bebek gerçekten iki bacağımın arasında hissediyorum iki bucuk sene oldu sezaryen olalı dikiş yerimde herhangi bi ağrı sızıda yok daha önce doktorum dikişlerin çok iyi demişti
Çok geçmişler olsun, sonuçlar güzel çıksın inşallahhh. İleri haftalarda ultrason ölçümleri çok değişik olup tutmayabiliyor. O yüzden bence endileşelenme belki de pozisyondan doğru ölçemiyorlardır. Sağlıkla zamanında gelsin bebiş...Aslında tansiyon ölçümü yaptırıyordim biri yüksek çıktı doktor da kontrolleri yaptı önce kafa olcumu ve bacak yaptı dedi gelişim geriliği yok falan ama karın çevresi geri çıkıyordu bu sefer iyice geri çıktı aslında o an bende tam emin değilim ya bir 34+3 dedi bir 33+3 yazdı sonra hangisi doğru bilmiyorum sonra yat sen bakalım ya tansiyon ilacına başlarız gerekirse alırız dedi ne dedigini oda bilmiyor brncr
Ben raporlu idim. Biter bitmez aldim raporu.. Doktoruna sor analik izni icin geciktim diye .. normal iznim vardi ugrasmak istemedim. O zamanda calisir raporu almak gerekiyor cunku... ben direk calismaz aldım. Doktorumun calisani demesine gore 6 ayliga kadar oncelik sağlanıyor. Dogum izninden sonra kendi soktorum 1 kere rapor verecek soz verdi . O da 30 gunluk heyet . Bir tane de baskasindan alirim.etti mi sana 8 hafta ustune 2 ay... 3 aylik oluyor... o dogum oncesindeki 8 hafta belki bir belki 2 hafta kullanamicam onlar da dogum sonrasina sayilirsa isime yarar yani...Ucretsiz izne en azindan cikarsam 1 2 ayligina cikarim. Doktoruna bir de bakalimKızlar kamuda öğretmen olan var mıydı içimizde? İdari izine ne zaman ayrılacaksınız? Aslında bu hafta ayrılmam gerekiyor ama 12 sine kadar gitsem mi diyorum. O 1 haftayı da doğumdan sonra mı kullansam?
cnm korkma onlarda bir hareket sayılıyot, hıckırığı bile bir hareket. yanı hareketleri hissedemem senın ılk bebeğin mi, göbek tarafın eskıden yağlı mıdı, bebeğin durusu nasıl hepsıyle ılgılı bir şey,.. annelık demek kaygı demek hayırlısı ile kucağımza sağlıkla alsaydık
ben genel anestezi olduğumda narkozu atarken öksürmüştüm ee altta dikişler Allahım sezaryen hıç acımamıstı ama narkoz ve öksürük bni benden almıstı. bizde de spinal yanı epidural 2bın fazla ama bide o ilk anı görmek istiyorum. bnm dr. gunum 35+6yazıyor. bnmde 2hafta bazen 3hafta önde cıkıyor dr. ölcumunden mi bilmiyorum bana hıc bişede demiyor dr. un verdiği kağıttan anlıyorum. ilkj oğlumda da gerilik vardı ıkısıde ayrı sıkıntıŞuan senin son adet tarihine göre değil mi takvim? Benim 28 gün kaldı diyor 36+0 bugün mesela. Doktorda mi 35+6 görünüyor o kısmı anlamadımbenim gittiğim doktor hiç bi zaman spinal yapmiyor. Ya epidural ya da genel anestezi. Daha konuşmadık ama epidural kısmından korktuğum için genel anestezi olacağım galiba
Bir de epidural için ek 1500 istiyorlar şimdi yaptiramazsam falan parasını da veriyorsun
cnm tansıyon bazen bebeği besleyem damarlarda sorun olusturup gerilik cıkabiliyor oğlumda oldu ama şuan hic bir konuda geri değil inan o gecici bir durum böyle doğuma gitsen bile ilerde o farkı hemn kapatıyor.Kızlar merhaba ben bugün hastanede kalıyorum beni de dualariniza ekleyin tansiyon kontrolü için
Bu arada bebeğin karın bolgesi çok geriden geliyor iki haftadan fazla gelişim geriliği değil dedi başı onfe ayakları da üç gün geride neden oluyor bilmiyorum ama canım sıkıldı
Bakıldı canım normal dediKan değerlerinize bakıldı mi ? Geriligin sebebi olabiliyormus oda başa gelince bende öğrendim inşallah sorunsuz düzene girer
Çok teşekkür ederim inşallah bizde de öyle olurcnm tansıyon bazen bebeği besleyem damarlarda sorun olusturup gerilik cıkabiliyor oğlumda oldu ama şuan hic bir konuda geri değil inan o gecici bir durum böyle doğuma gitsen bile ilerde o farkı hemn kapatıyor.
Etkisi erken başlamıştır 9 unda başlıyorKız o ne zaman bugün mü
ben de diyorum herifin üstünde bi şeyler var lohusa oldu bu yine
Gezegenlerin delişmen olduğu şu günlerde içerde kalın çocuklar... Baktık olmadı astrolojiyi inkar edip ben inanmıyorum öyle şeylere deriz9 Eylül’de başlıyor 3 Ekim’e kadar yanlış hatırlamıyorsam.
Ya hof zaten retroda evlendim, bari retroda doğurmasam.
Bana da 38. Hafta filan diyince gaza gelmiştim ama 1 saattir aşırı sancılandık-Sunshine ben bgn tarıh aldım ya hic evde oturmadım gittm alısveriş yaptm ayaklarım şiş hic bir ayakkabım olmuyor ama ben seneye giymek için ayakkabılar aldım denemedn, elbıseler ohh okdr evde sıkılmısımki gezdm gezdm geldım
Valla içtiğim çaya yediğim yemeğe kadar karışıyor hiç sormaEnişte de komşu teyze rolüne bürünmüş, bu adam senin sütüne de karışır dikkat et.
Heyyyy gidi heeeyyyevde böyle bir şey var
duygular şelaleburada aylar önce birlikte kese görmesi ilk kalp atışı cinsiyeti derken şimdi kavuşmaya sayılı günlerimiz kaldı. inşallah hepimiz sağ salim vaktinde en hayırlı şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?