2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gününü beklerse yırttık, beklemezse inkar ediyoruz anlaştık.

Doktorum özel klinik. O rapor verebiliyor mu? Kürtaj olduğum doktor da özel klinikti, verememişti.

Yani ileride olsa geri de olsa çok olmadığı sürece son adet tarihin baz alınır diye biliyorum. Çünkü her hafta gitsen bile değişebilir ölçümler. Bugün haftasiyla uyumluysa 10 gün sonra 2 hafta ileri de çıkabilir. Bi de spinal ve epidural farklı normalde sanırım spinal için ek ücret istemiyorlar ama epidural için ek ücret istediklerini hep okudum. Bir de ikisini bir yapiyorlarmis o nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
Bende korktum son dk birde internetten bakmak gibi cahillik yaptım. O yüzden genel olayım dedim. Aslında o kesik acısını falan hissetmemek daha iyi. İlk bir iki saat ağrı kesici etki edinceye kadar ağrı oluyor sen tabi yaşamışsın. Ben başka ameliyatlardan biliyorum ama iğneyi de bi türlü cesaret edemedim hala çok kararsızım

bak aynı seyi dusünuorm iyiki bir dısarıya cıktım sbhtan beri sancı tekme ne varsa kafa atıyor resmenyok cdden 2haftayı da evde paşa paşa gecirim yürümek snraya kalsın.ben bgn bittim

evet ileri tarıhe göre baz almıyor ztn, gunumden 35+6sın diyor. burda 35+2görünüyor arada nedense 4gun var. genel anestezi cok rahat tek zorluk narkoza eğer alerjın varsa öksürük. ben mesela hıc ole zor uyanmadım sersemlemedım de, hemn ayağada kalktım. ama diyorum ya öksürmemek için 1damacana su içmiştim

bak aynı seyi dusünuorm iyiki bir dısarıya cıktım sbhtan beri sancı tekme ne varsa kafa atıyor resmenyok cdden 2haftayı da evde paşa paşa gecirim yürümek snraya kalsın.ben bgn bittim
Yol inanılmaz yoruyor beni de..
12 deki randevu için 6 saatimiz trafikte geçti. Sonra sancı partisi

Yok diye hatırlıyorum yani öyle öksürükle falan karşılaşmadım. Sadece mide bulantim çok oluyordu her seferinde. Ama öksürmekte sıkıntı ya dikişlerden

Doktorum özel klinik. O rapor verebiliyor mu? Kürtaj olduğum doktor da özel klinikti, verememişti.
Ozel klinikler bildigim kadariyla bir hastane ile anlasmali oluyor . Yani testler icin farkli hastaneye gidenler oluyor diye biliyorum. Oyle bir durum varsa yonlendirir . Ozel muayenesi olan bir doktor tahlillerde hastaneye gonderiyordu burada

Hanımlar günaydın

K KIR PAPATYASII kuzum nasıl oldunuz?
Canım tansiyon gece çıkmıyor da gündüz bı şeyler yiyince çıkıyor benim. Hemsire beni korkuttu gece bebeğin kalp atışları düşük 120/130 arası çıktı sabah 135 gibiydi ortalama sanki normal değil gibi davrandı bilmiyorum burda durmak daha çok strese sokuyor beni evde daha iyiyim insallah bugün taburcu olacağım .

Hemşirelere hiiiiç aldırma. nedense garip tavırlara bürünüyorlar
İnşallah kuzum evde kesinlikle daha rahat olursunuz. Sen yeniden başka bi doktora ya da perinatologa filan gitmeyi düşünüyor musun bu arada? Çok fazla bilinmeyen çok fazla belirsizlik var gibi bunlar da canını sıkıyordur senin

yani artık şöyle düşünuyorum eve gidip yatacağım ve doğmasını bekleyeceğim nst sonuclarimi başka doktorda gördü geçen şehir Hastanesi'nde hiç böyle birşey demedi hatta bebeğin olcumleri geride bile demedi ilerde ölçtü çok bunaldım Sunshine herkes birşey diyor. Şu noktada zaten önlem olarak alinacak birşey olmuyor ben aksine strese girmiş oluyorum

devlettemisin yoksa özel de mi,sen yine bol su içip soluna yatmaya çalış sakin ol haftaları artık cok iyi rahat ol.güzel seyler düşünmeye çalış

Sakin kal canım benim zor biliyorum ama tehlikeli haftaları geçtin çok şükür. Tansiyonun yükseldikce bebişe de etkisi olur. Sakin kalıp güzel şeyler düşünmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…