- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
Doğru söylüyorsun canım aslında bence çok doktora gözükmek de iyi değil ikinciyi yapmiyacsgim da olursa dağ basina gidecegim çocuğu dogurmayaSakin kal canım benim zor biliyorum ama tehlikeli haftaları geçtin çok şükür. Tansiyonun yükseldikce bebişe de etkisi olur. Sakin kalıp güzel şeyler düşünmekte fayda var
Genel anesteziden sonra oksuruk alerji deil canim entube oldugun icin boazin tahris oluyor oyuzden oksuruk oluyor bilginize...evet ileri tarıhe göre baz almıyor ztn, gunumden 35+6sın diyor. burda 35+2görünüyor arada nedense 4gun var. genel anestezi cok rahat tek zorluk narkoza eğer alerjın varsa öksürük. ben mesela hıc ole zor uyanmadım sersemlemedım de, hemn ayağada kalktım. ama diyorum ya öksürmemek için 1damacana su içmiştim
sen düşünme bunlarıı şimdiilik bebişinin ve kendinin sağlığına odaklanDoğru söylüyorsun canım aslında bence çok doktora gözükmek de iyi değil ikinciyi yapmiyacsgim da olursa dağ basina gidecegim çocuğu dogurmaya
Çok Çok haklısın.yani artık şöyle düşünuyorum eve gidip yatacağım ve doğmasını bekleyeceğim nst sonuclarimi başka doktorda gördü geçen şehir Hastanesi'nde hiç böyle birşey demedi hatta bebeğin olcumleri geride bile demedi ilerde ölçtü çok bunaldım Sunshine herkes birşey diyor. Şu noktada zaten önlem olarak alinacak birşey olmuyor ben aksine strese girmiş oluyorum
Kuzum geçmiş olsun. Kusarken kaburga çatlatmak mümkün mü? Çok zorladığın için böyle acıyordur belki.Günaydın. Kızlar 2 gün önce kusarken sırtımda bir yer çok acıdı. Dün gece kusarken acı tamamen sırtıma yayıldı. Şu an nefes alırken bile batıyor. Sanırım kaburgamı çatlattım, ağrı her yere yayıldı. Hapşırırken bile can acısından ağlayacak gibi oluyorum. Başına gelen var mı?
Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum diye, kas tutulması olmuştur dedi. Röntgen, merhem, ilaç yasak boşuna gitme dedi. Allahım nefes alamıyorum acıyı anlatamam. Sıcak su koyacağızÇok Çok haklısın.
Sakin kalıp bol su içip beslenmene dikkat etTansiyon takibini de yaparsın zaten
2 haftacık daha dayanırsın allahın izniyle strese girecek bir durum yok
Kuzum geçmiş olsun. Kusarken kaburga çatlatmak mümkün mü? Çok zorladığın için böyle acıyordur belki.
Hepimizin doktoru izne beraber ayrıldı anlaşmalı gibiKız biz 7 ekimler toplanmış aynı gün gitmişiz
O dönme çalışmaları çok fena sancı yapıyor çok. Benimki 2 tur döndü canımı alıyordu
Vaktiyle gelsin inşallah bebişler
Kayın bile değil aman allahım konu eş arkadaşına kadar uzanmış hemide erkek.İkizler burcu mu acaba, oturup dedikodu da yapıyordur o.
Allah yardımcın olsun canım.. bak 35.haftayı da devirdik öyle böyleBana da 38. Hafta filan diyince gaza gelmiştim ama 1 saattir aşırı sancılandıkeşim avcuyla sol kasıktan bebenin poposunu yukarı ittiriyor tutmaya çalışıyoruz resmen cok fenalardayım
La el kadar bebe Nası itiyo bu kadar napıyo anlamıyorum artık
Gün saymayı bırak anında saat saymaya geçtim hoh hoh bi dahaki cumartesiye kadar devam
Valla öyle canım şimdi ilaca baslatacakmis malesef bir gece daha burdayımK KIR PAPATYASII canım geçmiş olsun.. evine gidip rahat rahat beklersin yaa.. hastane de hakkaten geriliyor insan.
Cnm gerilme emin ellerdesin öyle düşün anında görüyorlar her şeyi okuyamıyorum yazılanları tempo malum ama :)Valla öyle canım şimdi ilaca baslatacakmis malesef bir gece daha burdayım
Doktorun e-imzası varsa rapor yazıp sgk sistemine işleyebiliyor. O şekilde problem olmuyor. Özel muayenehane de olsa. Benim doktorum normal rapor geçerli olmuyor ama doğum raporlarını sgk sistemi kabul ediyor dedi.Doktorum özel klinik. O rapor verebiliyor mu? Kürtaj olduğum doktor da özel klinikti, verememişti.
Ah çok şükür kuzucum valla ite kaka zorlaya zorlaya geldikHepimizin doktoru izne beraber ayrıldı anlaşmalı gibihaftaya nst için çağırdı sadece bakalım.. içerde napıyor bilmiyorum ama karnım emme basma tulumba gibi maşşallah
Allah yardımcın olsun canım.. bak 35.haftayı da devirdik öyle böyle
O 10-15 dakikalık uykular olmasa mahvolurumSizde de böyle arada uyku hali çöküp 15 dk olsa bile uyuma durumu oluyor mu? Yorulduğum içinde olabilir ama hemen hergün oluyor..
Bugün yordum kendimi manyak gibi yaa.. wc banyo yıkadım bebeğin kıyafetlerini yıkadım astım ütüsü kaldı en gıcık iş.. yemek işim yok Allah'tan ama yoruldum
Beşikte kuruldu yarında onu tekrar güzelce siler kıyafetleri yerleştiririm diye düşünüyorum bakalım.. bide valiz hazırlandı mı tamam
Oh hadi gözün Aydın papatyamÇok şükür doktorum taburcu olsun demiş neden bilmiyorum çıkacağım kızlar içim rahatladı eve gidip dinlenmek istiyorum
Merhaba büyük ihtimal bencede kas tutulması olmuştur çünkü aynı şeyi bende yaşıyorumDoktorumu aradım, hastaneye gidiyorum diye, kas tutulması olmuştur dedi. Röntgen, merhem, ilaç yasak boşuna gitme dedi. Allahım nefes alamıyorum acıyı anlatamam. Sıcak su koyacağız
Ve inanın doktorun dediğine göre kaburga ağrısı, çatlak kırık olarak omuriligin ağrısından çok çok betermiş. Yani muhtemelen çatlak olsa hani derler ya yerinizde duramazsınız diye o şekilde. Hiç endişelenmeyin darbe falan almadıkça catlak değildir içiniz ferah olsun, telaş yapmayın tansiyonunuzda yükselirGünaydın. Kızlar 2 gün önce kusarken sırtımda bir yer çok acıdı. Dün gece kusarken acı tamamen sırtıma yayıldı. Şu an nefes alırken bile batıyor. Sanırım kaburgamı çatlattım, ağrı her yere yayıldı. Hapşırırken bile can acısından ağlayacak gibi oluyorum. Başına gelen var mı?
walla ben iyiki erken bitirmisim yoksa suan yapamazdım,beşiği silicem birde bebek arabasını o bile gözümde büyüyor.Sizde de böyle arada uyku hali çöküp 15 dk olsa bile uyuma durumu oluyor mu? Yorulduğum içinde olabilir ama hemen hergün oluyor..
Bugün yordum kendimi manyak gibi yaa.. wc banyo yıkadım bebeğin kıyafetlerini yıkadım astım ütüsü kaldı en gıcık iş.. yemek işim yok Allah'tan ama yoruldum
Beşikte kuruldu yarında onu tekrar güzelce siler kıyafetleri yerleştiririm diye düşünüyorum bakalım.. bide valiz hazırlandı mı tamam
özeldeysen daha iyi gönlünü ferah tut,stres yapma limonlu su iç.Ozeldeyim canım keşke devlete gitseydim
evet kesınlıkle tahrış ve narkozu atma isteği oluyor ama işte o an gercekten zor oluyorGenel anesteziden sonra oksuruk alerji deil canim entube oldugun icin boazin tahris oluyor oyuzden oksuruk oluyor bilginize...
Kuzum bende de var o gün içerisinde ara ara uyuklama anlarıSizde de böyle arada uyku hali çöküp 15 dk olsa bile uyuma durumu oluyor mu? Yorulduğum içinde olabilir ama hemen hergün oluyor..
Çok şükür canım.. insanın evi gibisi yok ne olursa olsun..Çok şükür doktorum taburcu olsun demiş neden bilmiyorum çıkacağım kızlar içim rahatladı eve gidip dinlenmek istiyorum
Aynen valla gidip tatil yapıp geldiler ohh misss.. darısı bize olsun İnŞAllah ne diyelim.. oğlum diyor zaten bir yere gidemedik kışın mersine gideriz artık diye yavrumAh çok şükür kuzucum valla ite kaka zorlaya zorlaya geldik
Doktorlarımız ağzının tadını biliyor tam tatile cıkmalık zamanlardı
O 10-15 dakikalık uykular olmasa mahvolurum
Beşiği neyle sileceksin canım ?
Biz de bu hafta içi kuracağız inşallah
Oh hadi gözün Aydın papatyam
Büyüyor ya büyümez mi.. ütü var ya zaren nefret ediyom yaawalla ben iyiki erken bitirmisim yoksa suan yapamazdım,beşiği silicem birde bebek arabasını o bile gözümde büyüyor.
Ama zinde oluyorum azcık uyuyunca ohh mis gibiKuzum bende de var o gün içerisinde ara ara uyuklama anları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?