2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayni şekilde ağrı ve acı yaşıyorum normal mi acaba bende merak ediyorum.

kızlar yrn oğlum anaokuluna başlıyor, daha önce hiç okul deneyimide olmadı kayınvalıdem bakıyordu okdr duygulandımki, daha inanırmısınz dün gbi hastanelerde yatmam küvözde yatması büyüyecek mi, yürüyecek mi,herşeyi gözüme bakarak öğrenmesi cok güzel su gbi geçiyor zmn. inanın bu heyacan ve endişeleriniz hiç bitmicek ama sevginiz her gün daha fazlası olamaz derken katlanarak büyüyecek. bgn bna bilezik almış pazardan anne sana nazar değmesin diyor. bu aşk değilde negeçende babası malum yastığa sarılmış yatıyor babasına diyorki böyle güzel eşin varken neden yastıkevlat isteyen herkese nasip etsin sağlıkla büyüsünler inşallah

Kizlar bu 32 de ben dokuldum resmen yaa neremin ağrısını diyim utanıyorum artık noluyor böyle valla Ekim e kadar uyutsalar artık beni diyorum güncelleme mı geldi nedir

Kizlar bu 32 de ben dokuldum resmen yaa neremin ağrısını diyim utanıyorum artık noluyor böyle valla Ekim e kadar uyutsalar artık beni diyorum güncelleme mı geldi nedir
Valla biliyorlar da 32. Haftada izin başlatıyorlar hamilelere. 32 ye kadar zımba gibiydim resmen. 32 den sonra tırt

Zeytinyağıyla masaj yaptı, sıcak su torbasıyla yatıyorum. Benim korkum her gün kustuğum için ya gece yine kusarsam (( çok acıyor kusarken, öksürürken. Benim de sağ tarafımda, ama kusarken oldu ondan önce yoktu. Kaç günde geçer bu size de geçmiş olsun, sizin de böyle öksürürken, eğilirken canınız yanıyor mu?

Tek korkum bütün sırtıma yayılması oldu. Ortaya doğru, yukarı aşağı doğru ağrı yayıldı. Yakı da yasak sanırım inşallah dediğiniz gibi kaburga değildir

Kızlar çok şükür evimdeyim keyfim yerine geldi . Allahım hepimize gidip sağlıkla doğum yapmayı yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Canim senin tansiyonun zaten oyle utopik bir yukseklikde degil ki , gecen guttiginde bir tane hap verseydi zaten yukselmezdi bile . Doktorunda bir garip yani .
Hemsireleri de takma sen , gecen haftada biri beni delirtmisti . Zaten 110 ile 160 arasi kalp atisi ok demisti bana doktorum ki buyudukce yavasliyor kalp atislari.
Insani birde orada strese sokuyorlar bos yere. Dinlen kuzum evinde huzurla
cok gecmis olsun kuzum

oy maşallah
kız bebekler de babacı oluyor. bizde de tersi bir versiyon yaşanacak sanırım :)))
ben demiştim 32 den sonra bi şeyler oluyor diye gerçekten bu raporların 32 de alınmasının bi sebebi varmış

Haklısın valla arkadaşım ben ben değilim hıçkıra hıçkıra aglayasim var noluyor anlamadım aşağısı haşat yukarısı haşat Allah yardımcımız olsun

Tek korkum bütün sırtıma yayılması oldu. Ortaya doğru, yukarı aşağı doğru ağrı yayıldı. Yakı da yasak sanırım inşallah dediğiniz gibi kaburga değildir
Benim tahmini görüşüm bence ani bi hareketle kasıldı, bendeki nasıl ortaya çıktı tam hatırlamıyorum ama ani hareketler, ya çok hareketsiz yaşam ya da çok hareketli yaşam tetikler demişti o zaman doktor. Yani herseyin ortası lazım
Bu zamana kadar kendimi çok yordugumda ortaya çıkar kesilirdi ama şu son 1 2 haftadır tekrar başladı ama fark şuan kesilmiyor sanırım sırta yük bindikce oluyor. Bende sırtıma duşta sıcak su tutuyorum anneme masaj yaptırıyorum biraz hafifliyor.
Benim doktora sorma sebebim omurilik ameliyatı olurken kaburgamda da yamukluk vardı o düzeltilmez mi diye sormuştum. Emin ol omurilik ağrısından daha beter olur onun kırılması demişti ki omurilik ağrısına çok zor dayanıyordum o yüzden dedim.
Insallah sizinki geçer evet hepsi yasak kas gevşetici kremler iyi geliyordu yine ama doktor son ayda hepsi yasak dedi bana da
Öksürürken eğilirken evet agri artıyor hatta otururken de sürekli var anca yatarsam biraz geçiyor sabaha hafifliyor öğlen tekrar artmaya başlıyor.
İnşallah yine bunun gibi basit bisey olsun kaburga desek biraz önde de ağrı hissedersiniz diye düşündüm İnşallah bir an önce geçer siz sık sık duşa da girin biraz sırtınızdan sadece sıcak su akıtın İnşallah hemen geçsin

Şimdi duşa giriyorum, inşallah siz de yaşamazsınız bir daha nasıl sınavmış bu yarabbim. Çok sağolun

Haklısın valla arkadaşım ben ben değilim hıçkıra hıçkıra aglayasim var noluyor anlamadım aşağısı haşat yukarısı haşat Allah yardımcımız olsun
Amin çiçeğim hoh hoh takımımıza katılabilirsin arada ay ay ay oluyor böyle böyle günler haftalar geçiyor hamdolsun

Amin çiçeğim hoh hoh takımımıza katılabilirsin arada ay ay ay oluyor böyle böyle günler haftalar geçiyor hamdolsun
su demir hapina basladigim dan beri bazi gunler wc de bende hohh hohh takimina katiliyorum Bu sabah hele dedim heralde dogurcam Allahim butun sistemimiz alt ust oldu

Vallahi benim doktorum o kadar garip ki canım b n tam üç hastanede tansiyon olcturdum boşu boşuna uzadı yer yoktu hastanede kal demedi net olarak strese girdikçe tansiyonum daha çok yükseldi çok şükür evime gelmek iyi geldi .

Kızlar ben buraya yazınca belki başkası strese girer onu o an düşünemedim asistan doktora sordum bebek hareketinden dolayı 120 /130 atması normalmiş konumla da alakalı dedi yemek yeyince zaten yükseliyor korkuttugum biri olduysa hakkını helal etsin bir Nst ye bakarak benim gibi telaslanmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…