2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
su demir hapina basladigim dan beri bazi gunler wc de bende hohh hohh takimina katiliyorum Bu sabah hele dedim heralde dogurcam Allahim butun sistemimiz alt ust oldu
Kuru kayısı,kuru incir, kuru kırmızı eriği alıyorsun kaynatıyorsun posasiyla düzenli içiyorsun kuzum içine karanfil ve tarçın atabilirsin. Kabızlık filan kalmaz. Ayva varsa ayva da at

aynen kuzum seni cok iyi anliyorum .
Neyse bitti gitti evine geldin
Kuru kayısı,kuru incir, kuru kırmızı eriği alıyorsun kaynatıyorsun posasiyla düzenli içiyorsun kuzum içine karanfil ve tarçın atabilirsin. Kabızlık filan kalmaz. Ayva varsa ayva da at
seker var annem bendeee , bir tam muz bile yasak , yarim yarim yiyorum. kuru meyve kesinlikle yok
ayva yok burda ya

su demir hapina basladigim dan beri bazi gunler wc de bende hohh hohh takimina katiliyorum Bu sabah hele dedim heralde dogurcam Allahim butun sistemimiz alt ust oldu
Özellikle bu hafta itibariyle ciddi bir kabızlık başladı doğuma kadar hemoroid olmasam bari gerçekten çok kötüyüm. Kayısı vs de tüketemiyorum çokca 2-3 tane kayısıda fayda etmiyor günde 4lt yakın su içiyorum bide düşünün yani suda değil bu işin çözümü

aynen kuzum seni cok iyi anliyorum .
Neyse bitti gitti evine geldin

seker var annem bendeee , bir tam muz bile yasak , yarim yarim yiyorum. kuru meyve kesinlikle yok
ayva yok burda ya
Haydeee komposto tarzı olup sulu hale getirince biraz masumlaştıramıyor muyuz acep valla başka çözümüm yok duphalac şuruplar filan fayda etmedi bana.
Ama merak etmeyin Doğum yaklaşınca ishale dönüyor arada 2 haftdır ara ara bozuluyor benim sistem

ben bir ay sonrami dusunemiyorum
masallah cok guzel su iciyorsun . Ben 2lt zor iciyorum
evet oyleymis ya doguma yakin ishal oluyormussuz .

Of çok sancım oluyor deli gibi bi buçuk saat yol gittim kocam da kalkmak bilmedi annelerinden sandalye tepelerinde mahvoldum bu gece doğurursam bu adamı boğacam

ben bir ay sonrami dusunemiyorum
masallah cok guzel su iciyorsun . Ben 2lt zor iciyorum

evet oyleymis ya doguma yakin ishal oluyormussuz .
Ay o zaman bekleyeliim doğuma yakın süreyii sonu ferahlıksa sorun yok bunuda hallederiiz
Of çok sancım oluyor deli gibi bi buçuk saat yol gittim kocam da kalkmak bilmedi annelerinden sandalye tepelerinde mahvoldum bu gece doğurursam bu adamı boğacam
Erkekler dümdüz odun bu konuda gün içerisinde bu tarz odunluklar yaptıgında gece kendisi de benimle birlikte uyumadıgında artık yapmıyor. Bu süreçte yataktan kovma tam tersi ağrını sızını dire getir uyuyamadıgın gibi de onu uyutma anlasın

Hope a katılıyorum kıvranmandan uyutma adamı
Ayrıca hamile kadın sandalye tepesinde oturtulur mu ya
biz bi yere gidince padişah koltuğu gibi minderlerle kaplıyoruz oturacağım yeri yoksa o zaman gece boyu dans, renk

biz bi yere gidince padişah koltuğu gibi minderlerle kaplıyoruz oturacağım yeri yoksa o zaman gece boyu dans, renk
ben kendim gidip en genis en rahat yere oturuyorum , bende bir yuzsuzluk var o kesin

Valla sırt bir yerden bel bir yerden kasık zateen hep burdayım ben diyor hele gece bacak ağrısını hiç saymıyorum hepsi kombo yapınca tutan baş ağrısı bebenin kasılı bir şekilde kendini yukarıya atıp nefes aldırmaması üstüne mide yanmasıda eklenincee resmeen gece çok güzel sizde gelsenize oluyorum

kızlar akşamüstünden beri sık kasılmalarım var dinlendim ettim yürüdüm de geçmedi bir türlü. şimdi dakika tutmaya başladım. duruma göre bakıp acile gideceğim.

Takipte kal kendini de strese sokma canım yalancı kasılmadır uzun süreli oluyordur belki. Baktın geçmiyor acile gidersin korkulacak haftanda değilsin Allahın izniyle

Takipte kal kendini de strese sokma canım yalancı kasılmadır uzun süreli oluyordur belki. Baktın geçmiyor acile gidersin korkulacak haftanda değilsin Allahın izniyle
inşallah canım düzenli geldiğini hissediyorum o yüzden telaşlandım, gerçekten öyleyse durdururlar en azından

koltukta yatir bu gece :)

Köy evi kızlar koltuk yok yerde oturuyosun mahvetti kalk ağrım var gidelim diyorum ablasına masaj yaptırıyodu hödük bu erkekler.. ablaları desen ağrım var deyince tuhaf bakıyolar onların olmamış hiç ben maymun çarli gibi yan yan yürüyom hoafff

ayy eminim kesin olmamistir , hep ayni tavirlar .
sen doguruna kadr gitme bir daha esin tek gitsin bosver

Sakiin kal kendileri unutmuştur orda seni nazlı kaprisli göstermek için öyle tepkiler veriyorlardıı. Kimi kolay kimi zor geçiyor tamam ama sonuçta karnın kocaman oluyor ya nasıl en basiti sırtın bile ağrımaz bana abartı geliyor siz çok nazlısınız biz önceden şunu yapardık bunu yapardıkta ağrımız bile olmazdı lafları

bnm bebiş buara cdden ne ara uyuyor anlamıyorum hep uyanık. gece de olunca ne yesem ne yesem oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…