2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu benimde taktik çalışır her zaman

kızlar akşamüstünden beri sık kasılmalarım var dinlendim ettim yürüdüm de geçmedi bir türlü. şimdi dakika tutmaya başladım. duruma göre bakıp acile gideceğim.
magnezyum iç istersen birde soluna yat baktın gecmedi acile git istersen.

eminim onlarda cekmiştrde inanın doğum olsun 3ay gecsin bizde unutucaz. çnkü kimle konussam amuda kalkıp gitmişler gbi konusuyorlar

22.50

22.59

23.09

23.19
kasılmaları bu şekilde kaydettim ne yapayım direkt gideyim mi 10 dkda bir geliyor sanırım
Canım sancılar böyleyse doğumun başlamış demektir hemen git hastaneye.

Zaten 2 dkda 1 falan olunca doğumhaneye giriyorsun

kızlar akşamüstünden beri sık kasılmalarım var dinlendim ettim yürüdüm de geçmedi bir türlü. şimdi dakika tutmaya başladım. duruma göre bakıp acile gideceğim.
Ben Nst çekilince farkettim bende de kasılma artmış korkma canım önemli olan dakikası ve şiddeti içini rahatlatmak için nst vektir

22.50

22.59

23.09

23.19
kasılmaları bu şekilde kaydettim ne yapayım direkt gideyim mi 10 dkda bir geliyor sanırım
aynı pozisyonda mı kaydettin bunları?
hemen çok miktarda su iç, pozisyonunu değiştir. kalk başka yere otur belini bacağını destekle. soluna uzanmak yetmiyor destekle kendini.
istersen bi hastaneye git ama serum verirler orada da rahatlarsın. yine konu suya cıkıyor.

22.50

22.59

23.09

23.19
Gecen gun benimde bu sekildi kasilmalarim oldu 3 dogum yapmis biri olarak soyluyorum eger agrin siddetini artiriyorsa git acile hic durma ama 1 saatte 10 15 defa kasilman oluyorsa agri ayniysa korkulacak bir sey yok muhtemelen kasilmalar azalarak bi sonraki saat tamamen kaybolacaktir gerci bu ekim bebeleri nasil bakiyorum erken dogmaya meyilli nerden ozeniyorsalar artik insallah yalanci kasilmadir canim ama icimden bir hiss dakika tutturacak kadar kasilma hissediyorsa işler yaş diyor genelde hisslerim cikar sen bir acile git agrim sancim var de bi baksinlar kuzum duga edicem insallah yalanci kasilmadir gelip gecer

22.50

22.59

23.09

23.19
Canım benim de böyle kasılmalarım çıktı onemsemediler bildiğim kadarıyla onbeş dk da üç kez olunca anlamlı oluyor ama senin kasılmalarınin şiddetini bilmiyoruz ben olsam gider bir Nst cektiririm imkanın varsa için rahatlar

Magnezyum kullanıyor musunuz? Kas ağrısı, kramp, kabızlık 3K'nın tek çözümü doktora danışıp kullansanız çok rahat edersiniz. Boşuna sıkıntı çekmeyin, zaten son ay herşey zorluyor insanı birde kabızlık hiç çekilmiyor.

Size sorduktan sonra hemen duş aldım gittim acile kızlar. Ultrasonla bakıldı önce her şey yolunda vajinal rahim ağzı ölçüldü 42 mm. Gayet iyiymiş. Sonra nst bağladılar baya da uzun durdum 35 dk falan. Onda da bir sıkıntı yokmuş kasılma anlarında baktım en fazla 30-31e çıkıyor sancılar. Sanırım o da bir şey ifade etmiyor bir şey yok dediler. Evden çıkarken o alel acele aldığım duş bile iyi gelmiş olabilir ki kasılmalar azaldı zaten gidene kadar. En azından içim rahatladı çok şükür. Dün hastane çantasını hazırladık diye heyecan yaptı sanırım küçük hanım.

bnce buara stres yaptın bebeğin hareketlerinden, eğer erken doğum riskin falan yoksa temiz hava al, gez, nefes al uzaklaş düşüncelerden oda sıkıntı yapar

bnce buara stres yaptın bebeğin hareketlerinden, eğer erken doğum riskin falan yoksa temiz hava al, gez, nefes al uzaklaş düşüncelerden oda sıkıntı yapar
yok aslında hareketleri düzeldi çok şükür ondan yana bir sıkıntı yok. benim 20li haftaların başından beri kasılmalarım oluyor bazen çok sık yaşıyorum. birkaç haftadır seyrek oluyordu artık haftam ileri bugün çok sık olunca birde dakikasına kadar düzenli gelince korktum. çünkü doktor 10 15 dkda bir gibi düzenli gelmemeli demişti.

Düzenli kullanmıyorum doktorum bacaklarıma kramp giriyor diye verdi bir kullan bir kullanma krampların artarsa dozunu arttır azalırsa dozunu azalt vs şeklinde kullanmamaı istedi. Bende bu aralar kramp girmediği için tüketmiyorum. Bide belli haftadan sonra magnezyum almayın diyorlar kasılma etkisini azsltttıgı için rahmi doğuma hazırlamıyor yazıyorlardı internette vs doğrulugunu bilmiyorum tabş doktorlarımıza sormak lazım

-Sunshine demek güneş kızı iki hafta daha tutmaya çalışıyorsunuz minnosum ne aceleci çıktı prenses yahuu şuan nasılsın canım ne zaman çağırdı doktorun tekrardan
Mavişim ben 1 aydır filan haftalık kontroldeyim. yine 2 cumartesi için haftalık kontroller yazdı doktorcum. kendince 37+ ya gün verme peşinde ama ben giyinirken eşime dönüp bi gece ansızın gelecek muhtemelen diyo hastanenin en trafiksiz zamanda evden 1 saat mesafede olması haricinde sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…