ben kendim gidip en genis en rahat yere oturuyorum , bende bir yuzsuzluk var o kesin
Neden anlamak istemezlerki ahh ahh.. bazen hödüklükleri tutuyor hakkaten.. bende paytak paytak ördek modundayımKöy evi kızlar koltuk yok yerde oturuyosun mahvetti kalk ağrım var gidelim diyorum ablasına masaj yaptırıyodu hödük bu erkekler.. ablaları desen ağrım var deyince tuhaf bakıyolar onların olmamış hiç ben maymun çarli gibi yan yan yürüyom hoafff
Ayyy inşallah uslu uslu duru da planlanan zaman da gelir inşallah yaMavişim ben 1 aydır filan haftalık kontroldeyim. yine 2 cumartesi için haftalık kontroller yazdı doktorcum. kendince 37+ ya gün verme peşinde ama ben giyinirken eşime dönüp bi gece ansızın gelecek muhtemelen diyohastanenin en trafiksiz zamanda evden 1 saat mesafede olması haricinde sorun yok
Canım kötü birşey soyleyim mi bir saatte doğmasına imkan yokMavişim ben 1 aydır filan haftalık kontroldeyim. yine 2 cumartesi için haftalık kontroller yazdı doktorcum. kendince 37+ ya gün verme peşinde ama ben giyinirken eşime dönüp bi gece ansızın gelecek muhtemelen diyohastanenin en trafiksiz zamanda evden 1 saat mesafede olması haricinde sorun yok
misal ben suan arkadasa dogum gunune geldik , ben suan yuvarlak iki kisilik bir koltukta yatiyorumbende valla arkamı falan desteklemezsem olmuyor asla en rahat yerler ve sandalyeler tercihim
Neden anlamak istemezlerki ahh ahh.. bazen hödüklükleri tutuyor hakkaten.. bende paytak paytak ördek modundayım
İnşallah kuzum :) valla doğuran doğuruyor galiba amaAyyy inşallah uslu uslu duru da planlanan zaman da gelir inşallah yaöyle olsa bile 1 saatte dogmazdir dimi acilman falan var mıydı
Papatyam sabah Eylül grubunda zzy max iki saatte doğurdu benim anladığımCanım kötü birşey soyleyim mi bir saatte doğmasına imkan yoken kotu dört saat bekleriz
Günaydın kuzucumGünaydın cümletenkendimi çok eksik hissediyorum okul başladı ve ben evdeyim raporumuda gönderdim idareye..
Kayınbabam burdaydı kaç gündür yazık adam bile diyor kızım 1 aya kalmazsın sen diyebeşiği falan ona kurdurdum sen iyi olsan bunu kendinde yaparmışsın diyor oğlunda iş yok oda biliyor yatağı hazırlayınca son eksiklere bakıcam valizde aradan çıkar herhalde bugün.. bebek gelmeden ev bebek gibi koktu bide cennet kokulu gelince nasıl olacak bakalım sağlıklı şekilde kucağımıza alalım inşAllah
Zamanın da hayırlısı ve sağlıkla gelsin kuzum gelirse de artık çok erken sayılmaz 35.haftadasin dimi bu arada hala ayaklar aşağıda mi minnosunİnşallah kuzum :) valla doğuran doğuruyor galiba ama
Açılma var kuzum 1 parmak kadar
Defalarca nişan geldi(doktor nişan olduğunu onayladı). artık rahim ağzında herhangi bi tıkaç da kalmadı sanırım.
Papatyam sabah Eylül grubunda zzy max iki saatte doğurdu benim anladığım
Günaydın kuzucum
Benim de yapılacak çok işim var ama doğumu bekliyorum
Ayrıca maşallah Böyle iyi geçimli kayınpederleri seviyorum :)
misal ben suan arkadasa dogum gunune geldik , ben suan yuvarlak iki kisilik bir koltukta yatiyorum
Kız o üçüncü doğumuymuşPapatyam sabah Eylül grubunda zzy max iki saatte doğurdu benim anladığım
İnşallaahh planlı planlı hemZamanın da hayırlısı ve sağlıkla gelsin kuzum gelirse de artık çok erken sayılmaz 35.haftadasin dimi bu arada hala ayaklar aşağıda mi minnosun
Kız zzy nin üçüncü doğumu o yüzden o kadar kolay oldu sonraki doğumlar ilk doğuma göre daha kolay oluyormuş
Ay evet kuzum o da var ama insan bi tedirgin olmuyor değilKız o üçüncü doğumuymuş
ohh ne guzellOlması gereken bu iştedün pikniğe gittik ben gidene kadar yerimi bile hazırlamışlar sağolsunlar yumuşak sandalye koymuşlar nereye gitsem getirdiler.. azcık şımartılmak istiyor insan çocuk taşıyoz kayınbabam kahve istedi dün eşime diyorki sen yapacaksın kahvecibaby e dersen içmem baba yapar o kadarda değil diyor ama mecbur gitti yaptı geldi
Günaydın cümletenkendimi çok eksik hissediyorum okul başladı ve ben evdeyim raporumuda gönderdim idareye..
Kayınbabam burdaydı kaç gündür yazık adam bile diyor kızım 1 aya kalmazsın sen diyebeşiği falan ona kurdurdum sen iyi olsan bunu kendinde yaparmışsın diyor oğlunda iş yok oda biliyor yatağı hazırlayınca son eksiklere bakıcam valizde aradan çıkar herhalde bugün.. bebek gelmeden ev bebek gibi koktu bide cennet kokulu gelince nasıl olacak bakalım sağlıklı şekilde kucağımıza alalım inşAllah
misal ben suan arkadasa dogum gunune geldik , ben suan yuvarlak iki kisilik bir koltukta yatiyorum
İnşallaahh planlı planlı hem
Evet çiçeğim 35+2 yiz bugün
Valla benim minnoş 3 günlük bi baş gelişe geçti hemen nişan geldi. Kanama oldu
Sonra sancılar ile yeniden kafayı sağ göğüs altına dayadı artık büyüdüler malum, rahim ağzını ancak popo ile itiyor. yeri mi geniş anlamadım bir sancılar bi şeyler sürekli farklı pozisyona geçiyor sanki
Evet zzy nin durumunu biliyorum ama bi endişelenmedim değil
Ay evet kuzum o da var ama insan bi tedirgin olmuyor değil
eşime diyorum 2 haftalığına hastaneye yakın ev kiralasak mıdiyo bana nau nau
Cimcime yerinde duramiyor heralde bı aşağı bı yukarı hahahahİnşallaahh planlı planlı hem
Evet çiçeğim 35+2 yiz bugün
Valla benim minnoş 3 günlük bi baş gelişe geçti hemen nişan geldi. Kanama oldu
Sonra sancılar ile yeniden kafayı sağ göğüs altına dayadı artık büyüdüler malum, rahim ağzını ancak popo ile itiyor. yeri mi geniş anlamadım bir sancılar bi şeyler sürekli farklı pozisyona geçiyor sanki
Evet zzy nin durumunu biliyorum ama bi endişelenmedim değil
Ay evet kuzum o da var ama insan bi tedirgin olmuyor değil
eşime diyorum 2 haftalığına hastaneye yakın ev kiralasak mıdiyo bana nau nau
Açıkcası net bişey söylemek zor. Doktorların önerisi bile farklı oluyor. Benimki "düzenli kullanmak gerek, asıl kabızlık doğumdan sonra başlıyor" demişti. Ben epeydir kullanıyorum günde 2 tablet. 1 e inersem çok şiddetli kramplar oluyor. Bu yüzden bırakmayı göze alamıyorum. Fazla gelirse ishal yapıyor ama bu durumu pek yaşamadım. Erken doğumu önleyici olarak okudum bende doğuma yakın bırakın deniyor, benim için şu anki faydası daha önemli.Düzenli kullanmıyorum doktorum bacaklarıma kramp giriyor diye verdi bir kullan bir kullanma krampların artarsa dozunu arttır azalırsa dozunu azalt vs şeklinde kullanmamaı istedi. Bende bu aralar kramp girmediği için tüketmiyorum. Bide belli haftadan sonra magnezyum almayın diyorlar kasılma etkisini azsltttıgı için rahmi doğuma hazırlamıyor yazıyorlardı internette vs doğrulugunu bilmiyorum tabş doktorlarımıza sormak lazım
Sorma ya anamı ağlatıyor gerçekten eşim diyor doğunca ayvayı yedik herhaldeBizimkilerin yeri daralmıyo anam ya da o ibare tosuncuklar için geçerli çünkü hala pır pır dönüyo içerde :))
O benim de aklıma gelmişti evle hastane aramız 1,5 saatti dedim rezidans kiralarız son haftalar sonra baktık burda işi çıktı benimkinin iyi oldu :) şuan en fazla suyun gelir ya da sancın o da kaç saat götürüyo insanı telaş etme trafik zamanı gelmesin dependini tak tabi yoksa rezillik
Cimcime yerinde duramiyor heralde bı aşağı bı yukarı hahahahpoposunu isiririm onun minnoş dötlü endişe etme bol bol dua ediyoruz sana vaktinde sağlıkla gelsin diye
Hajsjdjd hadi fotoğrafı gönder yalnızım bekliyorum
Hahahah demekki kızı alistirdin öyle elbiselere ne yapsın
Gece duşumu alıp, dar ve seksili hamile külodumla uzanırken atacaktım ne sabırsız çıktın sen de.Hajsjdjd hadi fotoğrafı gönder yalnızım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?