Bir kere attıydımdıııı, alışası varmış.Hahahah demekki kızı alistirdin öyle elbiselere ne yapsın
Ya lalamm.Birbasak fıstık gibisin valla sadece göbeği çıkan hamilelerden
-Sunshine kuzum sen güneşe mektup günlük bir şey yazıyor musun? Çünkü bu süreç bunu hakediyor ilerde okusun okusun kıymetini bir kez daha anlasın
Kiminin hamilelik öncesi süreci sancılı oluyor, kiminin de hamilelik süreci işte böyle.
Bizim de önceki süreç biraz sıkıntılıydı, Çok şükür ki her birimizin çok az kaldı. Sağlıcakla tamamlayalım.
Ayyy çok tatlısınız yaaa karpuza devam miBir kere attıydımdıııı, alışası varmış.
Bi ara bir şeyler yazdım kuzumBirbasak fıstık gibisin valla sadece göbeği çıkan hamilelerden
-Sunshine kuzum sen güneşe mektup günlük bir şey yazıyor musun? Çünkü bu süreç bunu hakediyor ilerde okusun okusun kıymetini bir kez daha anlasın
Kiminin hamilelik öncesi süreci sancılı oluyor, kiminin de hamilelik süreci işte böyle.
Bizim de önceki süreç biraz sıkıntılıydı, Çok şükür ki her birimizin çok az kaldı. Sağlıcakla tamamlayalım.
Dur kız yanlış anlayacaklarGece duşumu alıp, dar ve seksili hamile külodumla uzanırken atacaktım ne sabırsız çıktın sen de.
Mavişim son 11 gunun kalmisCimcime yerinde duramiyor heralde bı aşağı bı yukarı hahahahpoposunu isiririm onun minnoş dötlü endişe etme bol bol dua ediyoruz sana vaktinde sağlıkla gelsin diye
Sen daha tatlısın bal maviş.Ayyy çok tatlısınız yaaa karpuza devam mi
Çok şükür bak bugünlere kadar geldin, geldik..Bi ara bir şeyler yazdım kuzum
sonra süreç iyice zorlu bi hale gelince hastanede kalmalar vs psikolojik olarak allak bullak olunca, her şeyi bıraktım
Daha 2 gündür bi yandan şok içindeyiz. Çünkü 35 i görmeyi hiç beklemiyorduk. mental olarak bu rahatlığa hiç ulaşamamıştık
Hani diyorlar ya doğunca o sancıyı acıları unutuyorsun.
Ben şimdiden yaşanan her şeyi unuttum gibi
Dur kız yanlış anlayacaklar
Ama atabilirsin tabi sıkıntı yok
Tamam çaktırmadan şey yaparım ben onu.Bi ara bir şeyler yazdım kuzum
sonra süreç iyice zorlu bi hale gelince hastanede kalmalar vs psikolojik olarak allak bullak olunca, her şeyi bıraktım
Daha 2 gündür bi yandan şok içindeyiz. Çünkü 35 i görmeyi hiç beklemiyorduk. mental olarak bu rahatlığa hiç ulaşamamıştık
Hani diyorlar ya doğunca o sancıyı acıları unutuyorsun.
Ben şimdiden yaşanan her şeyi unuttum gibi
Dur kız yanlış anlayacaklar
Ama atabilirsin tabi sıkıntı yok
Yaaa evet çiçeğim resmen haftaya Perşembe doguruyorum ama hala inanamıyorum bu duruma ondan sakinim galiba sezeryana girerken anlicam heyecan korku hepsi bı aradaMavişim son 11 gunun kalmisbeni bi heyecan basti senin dusunemiyorum
Teşekkürler bebişimSen daha tatlısın bal maviş.
Soruyor musuun? Hiç es vermedim valla, her sabah karpuz kavun.
Yaaa evet çiçeğim resmen haftaya Perşembe doguruyorum ama hala inanamıyorum bu duruma ondan sakinim galiba sezeryana girerken anlicam heyecan korku hepsi bı arada
Erken doğum önleyici burda hastaneye giden arkadaslarda vermişlerdi magnezyumu duymuştum. Krampın durumuna göre devam ederim artık. Birde ben günde 2 kez soda içiyorum sanırım ondan da kramplarım olmuyor gibi geliyorAçıkcası net bişey söylemek zor. Doktorların önerisi bile farklı oluyor. Benimki "düzenli kullanmak gerek, asıl kabızlık doğumdan sonra başlıyor" demişti. Ben epeydir kullanıyorum günde 2 tablet. 1 e inersem çok şiddetli kramplar oluyor. Bu yüzden bırakmayı göze alamıyorum. Fazla gelirse ishal yapıyor ama bu durumu pek yaşamadım. Erken doğumu önleyici olarak okudum bende doğuma yakın bırakın deniyor, benim için şu anki faydası daha önemli.
Dis çıkana kadar ağrıyor canım sonra ağrımaz çok geçmiş olsun29 yaşındayım 20 lik dişlerimi çıkarmamıstım ben daha çıkaracağı zamanı şimdi buldu resmendün bir ağrı girdi hala devam ediyor ve damak kısmım şiş ağrılı dokununca da dişin sertliği hissediliyor çektirene kadar ağrısı devam etmez bunun demi
Ben 20 lik dislerimi cikarirken ateşim çikiyordu hep ve cok agrili çikmişlardi 1 senede cikti sadece birisi diyer 3nu 1 ay icinde cikarmistim ama dedigim gibi ateşim cok cikmisti bu surecte allah yardimcin olsun hopecim insallah29 yaşındayım 20 lik dişlerimi çıkarmamıstım ben daha çıkaracağı zamanı şimdi buldu resmendün bir ağrı girdi hala devam ediyor ve damak kısmım şiş ağrılı dokununca da dişin sertliği hissediliyor çektirene kadar ağrısı devam etmez bunun demi
Evet mavişim tatları eskisi gibi değil şu an, neyseki hepsinden doya doya yiyebildim diye seviniyorum.Teşekkürler bebişimhahhaha yeee ye yarasın tosunuma zaten son zamanları artık tadı kaçar meyvelerin en sevdiğim yaz meyvelerine artık veda edecegiz
aynen geçen gün eşimde aynısını söyledi. devlet biliyor ne zaman ağırlaşacağını diyor. 32'ye kadar zımba gibiydim. şimdi bir ağırlık hiç birşey yapasım yok falan. ama çalışıyorum maalesef hala. iznimi hakedince bu beş hafta gelmek çok zoruma gidiyor ya ama sonrası daha önemli diye kendimi geçiştiriyorum:Valla biliyorlar da 32. Haftada izin başlatıyorlar hamilelere. 32 ye kadar zımba gibiydim resmen. 32 den sonra tırt
Öyleydi lalamÇok şükür bak bugünlere kadar geldin, geldik..
Hayal gibiydi hepimiz için.
Yani şurda max 1 ay sonra buradaki tüm arkadaşlar yavaştan bebekleri kucaklarında olacak.
Ben de Eylül grubunda sonlara kaldım, aslında ay olarak doğru ama bizim kızlar erkenci çıktılar
Ben de diyorum max 3 hafta sonra zaten gelmese de doktor alacak:)
Mavişim senin Bebiş planlanandan bi kaç gün erken gelir diye içime doğmuyor değilYaaa evet çiçeğim resmen haftaya Perşembe doguruyorum ama hala inanamıyorum bu duruma ondan sakinim galiba sezeryana girerken anlicam heyecan korku hepsi bı arada
Teşekkürler bebişimhahhaha yeee ye yarasın tosunuma zaten son zamanları artık tadı kaçar meyvelerin en sevdiğim yaz meyvelerine artık veda edecegiz
Yavrum ben 10 senedir tamamen çıkaramadım. ara ara ağrı giriyor 2-3 gün. gebelikte de girdi. Uç veriyor biraz daha sonra duruyor öyle.29 yaşındayım 20 lik dişlerimi çıkarmamıstım ben daha çıkaracağı zamanı şimdi buldu resmendün bir ağrı girdi hala devam ediyor ve damak kısmım şiş ağrılı dokununca da dişin sertliği hissediliyor çektirene kadar ağrısı devam etmez bunun demi
Benim 10 yıl oldu genede olmaz dedi.sezeryan olacak mecbur dedi.7 kat dikiş var göze alamıyor doktorlar .benim ara ara ağrı yapıyor kasılıp kalıyorum çok yurudugumde alt karın bölgem ağrıyor.33+4 ..yani sancım açılmam olsun diye kendim birşeyler yapsam normal doğuma mecbur bıraksam yalnış bişey mi yapmış olurum bilmiyorum çünkü bebek gerçekten iki bacağımın arasında hissediyorum iki bucuk sene oldu sezaryen olalı dikiş yerimde herhangi bi ağrı sızıda yok daha önce doktorum dikişlerin çok iyi demişti
Teşekkür ederimm canım. Sen nasıl oldun evde daha rahat iyi hissediyor musun kendiniDis çıkana kadar ağrıyor canım sonra ağrımaz çok geçmiş olsun
Sağolasın canım gece biraz yükseldi ateşim takip ettim ara ara çekecez artık napalım acısınıBen 20 lik dislerimi cikarirken ateşim çikiyordu hep ve cok agrili çikmişlardi 1 senede cikti sadece birisi diyer 3nu 1 ay icinde cikarmistim ama dedigim gibi ateşim cok cikmisti bu surecte allah yardimcin olsun hopecim insallahkolaylikla atlatirsin bu sureci
İnsallah öyle olur benimde dursunda doğumdan sonra diğer dişlerim için kendimi dişciye atmak planlarımın arasında hamilelikte bebek diş filan bırakmıyormus gercektenÖyleydi lalam
Ben de bizim grubun doğumlar 15 güne seri başlar diye tahmin ediyorum
bilirsin ki listenin yarısı önceki ayın annelerine kaymasa olmaz
Ah lalam valla cok az kaldı senin de, maşallah oğluş gününü bekleyecek gibi duruyor
Mavişim senin Bebiş planlanandan bi kaç gün erken gelir diye içime doğmuyor değildoktor sezaryeni baya son günlere bırakmış
Yavrum ben 10 senedir tamamen çıkaramadım. ara ara ağrı giriyor 2-3 gün. gebelikte de girdi. Uç veriyor biraz daha sonra duruyor öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?