2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy bende köye o yüzden gitmiyorum wc sebebiyle biliyor musun yok çünkü köydeki evde anam ağlıyordu ki o zmaan karnım daha küçüktü.. eşimde sağolsun gitmiyor kafa rahat bizim babası orda olmayınca ne yapacam diyo..
Canım bakmadım açıkçası mebbise falan.. bugün resim çekip gönderdim 3.09.2022 izin başlama tarihi yazıyordu kağıtta.. arada yoklarım mebbisi haber veririm sana
Beni de arada yokluyor hala çıkmadı.. geçen sene covid olduğumda diş ağrısından covidi hissetmemiştim diş ağrım dinince tat koku gitmişti.. hamile olduğumu öğrendiğimden bir gün sonra yine başladı diş ağrısı ilkinde olduğu gibi 4 gün sonra geçti.. inşAllah geçici olur da canım şu son zaman bide onunla uğraşmazsın

Bende kendime 2 hafta veriyorum nedense 37yi devirsem yeter moduna girdim ki normal bekliyoruz yani beyfendiyi..
Hareketleride iyi daralmadı demek anlam veremiyorum

İnsallah bakalım hemen geçsinde 33+0 oldum bugün bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayayım bu hafta artık diyordum bir an önce kafamdan çıksın şu kıyafet çanta konusu

İnternette memurlar.nette kadın doğumdan çalışabilir raporu alıp soruna başka bir doktordan çalışamaz raporu alınca o günlerim doğum sonrasına aktarılmadığı yazıyor. Doğum öncesi izninin doğum sonrasına aktarılması için fiziken işe gitmek gerekiyormuş. Ama bazen kurumlar bunu dikkate almıyormuş. Sizin çalıştığınız kurum ne diyecek beni de bilgilendirirseniz sevinirim ben bunu öğrenince rapor almayı bıraktım doktora gideceğim zamanlar saatlik izin alıyorum.

Hamileliğin son 3 ayında mecbur olmadıkça diş tedavisi önerilmiyor eğer enfeksiyona çevirirse doktorunuz antibiyotik reçete edebilir. O bir süre ağrıyı baskılar.

iyiyim çok şükür canım gece gittim baktılar her şey yolunda
Canım otuxlarda on dakikada bir sancı normal yalancı kasılma oluyor kırk üzeri beş dk bir kasılma bildiğim kadarıyla doğuma yakın oluyor onda da duramayiz

Canım otuxlarda on dakikada bir sancı normal yalancı kasılma oluyor kırk üzeri beş dk bir kasılma bildiğim kadarıyla doğuma yakın oluyor onda da duramayiz
ay aklımda olsun artık canım hafta ileri olunca artık insan korkuyor birde akşam 6da başladı bekledim gece 12 ye kadar geçmeyince korktum

kızlar bir de dün gece stajyer doktora denk geldim iki saat evire çevire ölçüm yaptı 34+1 dim bpd 36+1 ac 34+6 fl 32+4 ölçümlerin alakasızlığına bakar mısınız kafası zaten hep bir iki hafta ileri çıkıyor hadi karın da 5 gün önde normaldir ama uyluk kemiğine sinirim bozuldu baya kısa ölçmüş daha 33.haftada gittim doktora 33 hafta ölçüldü 34 te nasıl 32 ölçüyor anlamadım kafa ile uyluk kemiği arasındaki fark çok fazla

Ayy bugün rezil uyandım utanmasam gelmeyecektim okula dün hareketli geçti biraz bel ağrısı çatı ağrısı kalkamadım sabah

Ama heyecanlıyızzz hala oluyorum çok sevdiğim bir öğretmen arkadaşımın eşi doğumda şu an Oğlumuz olacak normal istiyordu 4.300 olmuş paşa sanırım sezaryen sonuçlanacak yakınımızda olunca daha heyecanlı sanki dua edin lütfen

33te 33 ölçüldüyse geri düşmez galiba yani mantıken. Bebisin pozisyonundan yanlış ölçülmüştür o zaman canım

Çok güzel geçsin inşallah doğumu

Hayır öyle olmuyor ama benm arkadaşın başına geldi 32 de çalılır raporu aldı sonra girip gibi bişey olsu rapor aldı. Direk doğum izni verildi 32 den sonra rapor aldığın gibi doğum iznini başlatırlar.

İnsallah bakalım hemen geçsinde 33+0 oldum bugün bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayayım bu hafta artık diyordum bir an önce kafamdan çıksın şu kıyafet çanta konusu
Bence de çıkar gitsin ben hala çıkarmaya çalışıyorum doğuracam nerdeyse ama herşeyim hazır ya onun rahatlığı var.. valize konması kaldı..
Benim doktorumda böyle söyledi alonan raporlar doğum izninden düşüyor diye.. bende o yüzden direk iznimi aldım sonrasında rapor alıcam sanırım.. ruh halime de bağlı tabi direk ücretsiz izne de ayrılabilirim..
Ölçümden ölçüme bebeğin duruş şekline göre bile değişiyor canım eğer sıkıntı bir durum olsa mutlaka söylerler diyw düşünüyorum..
Cumartesi 35+0 dım genelde hep 2 3 gün önde olurdu bu defa 34+3 görünüyordu genel şeysi ama doktorum hiç takılmadı bende takılmıyorum..
Maalesef sarılığın son testinde yüksek çıktı fototerapi için küveze gircek 1 gün dua edin kızıma hemen iyileşsin
Hemen iyileşsin annesinin kucağına geri dönsün inşAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…