2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Maalesef sarılığın son testinde yüksek çıktı fototerapi için küveze gircek 1 gün dua edin kızıma hemen iyileşsin
Ay uzun süredir giremedim doğum mu yaptın sen ekim rabbim sağlıkla kucağına alip eve gelmeyi nasip etsin canım benim. nasıl oldu 1 hafta olmuş galiba

Hamileliğin son 3 ayında mecbur olmadıkça diş tedavisi önerilmiyor eğer enfeksiyona çevirirse doktorunuz antibiyotik reçete edebilir. O bir süre ağrıyı baskılar.
Bakcaz bakalım şişlik vs ilerlerse konusurum doktorumla insanın acısı neredeyse canı ordadır lafı diğer ağrıyan yerlerimi unutturdu
Valla şükürler olsun evde daha iyiyim o panik halim geçti
Aman çok şüküür az kaldı zaten canım biraz daha sabret
Pozisyondan dolayı ölcümler doğru olmuyormus canım doktorlar söylüyor sürekli. Senin kendi doktoruna eandevun ne zaman?
Maalesef sarılığın son testinde yüksek çıktı fototerapi için küveze gircek 1 gün dua edin kızıma hemen iyileşsin
Allah yardımcısı olsuun bir şey olmaz annesi merak etme yarın kızın kollarında olacak insallah
Ay maşallah neyle beslenmiiş ya öyle
Yıkayıp kurutsam bile başarı benim için

Kizlar yazmayacaktim aslinda ama sormaktanda kendimi alamiyorum ayaga kalkinca vajinaya baski oluyor bebek kendini itiyor uzaninca geciyor oturuncada ayni sekilde baya baya cati kemiklerinin icinden vajinaya dogru israrla itiyor totoşunu isirdigimin bebesi sizinde boyle oluyor mu acaba döndü mü buyuzden mi itiyor kendini asagi 2 hafta once gittim kontrole en son ozaman hafif yandi basi yukardaydi uzanicam her ihtimale karsi carsamba zaten doktora gidicektim ozamana kadar yatarim artik tecrubelerinizi paylasin kizlar bana yabanci bu durum

Bir elin değsin hepsi çıkıyor aradan sadece minik minik olması biraz can sıkıcı ama seve seve yapıyorsun onları da oğlum eldiven ve şapkaları topluyor severek anne çok tatlı bunlar diye

Canım oluyor hatta bazen sanki alttanda birşey akıyor gibi hissediyorum ben.. doktorum günde 8-10defa olabilir korkma dedi bana başı daha yerleşmemiş ama ayağıyla baskı yapıyormuş.. bol su içip sol tarafına yat dedi öyle bir durumda.. şuan yatıyorum mesela

Kızlar şimdi ben kendime 1 ad. Gecelik aldım normalde olsa sezeryanda olsa ilk gün giymek için rahat oluyormus muayane etmeye geldiklerinde. Bir tane düğmeli pijama aldım sabahsızlık filan. Bir tanede sabahlıklı beyaz kolları dantel detaylı bir şey aldım yeterli gelir sanırım bunlar ya. İnternette yazıyor herkes 2 gecelik- 3-4 takım pijama vs diye şok oluyorum. Normal 1 gece sezeryan 2 gece sonucta. Tamam terliyor musuz koku vs oluyormus herkes öyle diyorda gerek var mı 5-6 parça bir şey götürmeye.

Bir de 10 lu hastane çıkışı götürmek şart mı. Ben 5 li set aldım içerisine yandan bağlamalı iç zıbın koycam bide uyumlu penye battaniye. Gerekli mi 10 lu cıkıs. Sonucta bu zıbın takımı ayrı giydirilmek için değil mi?

Bir elin değsin hepsi çıkıyor aradan sadece minik minik olması biraz can sıkıcı ama seve seve yapıyorsun onları da oğlum eldiven ve şapkaları topluyor severek anne çok tatlı bunlar diye
Benim oglanda bebek bezlerini gorunce anne tak istiyorum diye tepindi gozunu sevdigim okula gidiyor 4 yasinda totosuna bez istiyormuş ne gulduk eşimle

Bende gelip gidip kıyafetlerine sarılıyorum kendilerine sarıldıgımız gün hayırla gelsin insallah

Damla damla sulu beyaz akintim var camasirim sabahtan beri 3 kere islandi ama normaldede olan bir sey diye ustune dusmuyorum bklm hayirlisi

Ben. 10lu çıkış koymayacam senin gibi 5li çıkış koymayı planlıyorum iç zıbını ayrı olarak 2 takım yapıcam.. kendime de o kadar abartmayı düşünmüyorum 1 gecelik 1 alt üst yeterli diye düşünüyorum.. olurda kalma süresi uzarsa getirtirim artık evden napim..
Benim oglanda bebek bezlerini gorunce anne tak istiyorum diye tepindi gozunu sevdigim okula gidiyor 4 yasinda totosuna bez istiyormuş ne gulduk eşimle
bugün beşiğe çıktı yattı bizimki de 8 yaşında.. beni salla anne diyor.. gönlünü hoş etmeye çalışıyorum

Damla damla sulu beyaz akintim var camasirim sabahtan beri 3 kere islandi ama normaldede olan bir sey diye ustune dusmuyorum bklm hayirlisi

Aynen öyle oluyor benimde.. hayırlısı canım.. ilkmiş ikinciymiş farketmiyormuş onu anladım.. ben ilkinde hiç böyle şeyler hayırlamıyorum mesela her doğum her çocuk kendine özel

Aynen öyle oluyor benimde.. hayırlısı canım.. ilkmiş ikinciymiş farketmiyormuş onu anladım.. ben ilkinde hiç böyle şeyler hayırlamıyorum mesela her doğum her çocuk kendine özel
Buna bende katiliyorum... Hic oglumda boyle seyler yasamadim ne uslu birseydi yavrum uslu uslu icerde 39+6ya kadar bekledi ne kusma ne akinti ne agri ne kasilma hic olumsuz bir sey yasatmadi yavrum hamileligimde amaaaaaa kizcenin masallahi var her hafta yeni birseyi cikiyor hanimefendinin eşim bu kiz dogunca senin bir iki kaburgani kiracak diyor oyle bir performans yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…