Yalnız azıcık özgüvenimde yerle bir olduTakılıyorum be Diloşum, 30 gün su gibi geçer tabii beklerse o kadar.
Dönüşün muhteşem olacak biliyorum.
Aynı gidiyoruz demek ki bak hareketler çok bizim de az daha bol bulsa gerinip vuracak herhalde allahtan büyüdüBende kendime 2 hafta veriyorum nedense37yi devirsem yeter moduna girdim ki normal bekliyoruz yani beyfendiyi..
Hareketleride iyi daralmadı demek anlam veremiyorum
Şey diyormuşum ben durdum şahitlerim varCanım otuxlarda on dakikada bir sancı normal yalancı kasılma oluyor kırk üzeri beş dk bir kasılma bildiğim kadarıyla doğuma yakın oluyor onda da duramayiz
Yavrum Hiç aldırmaman gerektiği sen söylerken bile belli oluyorkızlar bir de dün gece stajyer doktora denk geldim iki saat evire çevire ölçüm yaptı34+1 dim bpd 36+1 ac 34+6 fl 32+4 ölçümlerin alakasızlığına bakar mısınız kafası zaten hep bir iki hafta ileri çıkıyor hadi karın da 5 gün önde normaldir ama uyluk kemiğine sinirim bozuldu baya kısa ölçmüş daha 33.haftada gittim doktora 33 hafta ölçüldü 34 te nasıl 32 ölçüyor anlamadım kafa ile uyluk kemiği arasındaki fark çok fazla
Ah Nilimize hiçbir şey olmaz o hemencecik toparlar ekimcim sen içini ferah tut lütfenMaalesef sarılığın son testinde yüksek çıktı fototerapi için küveze gircek 1 gün dua edin kızıma hemen iyileşsin
Kuzum benim 10lu çıkışım yok bile.Kızlar şimdi ben kendime 1 ad. Gecelik aldım normalde olsa sezeryanda olsa ilk gün giymek için rahat oluyormus muayane etmeye geldiklerinde. Bir tane düğmeli pijama aldım sabahsızlık filan. Bir tanede sabahlıklı beyaz kolları dantel detaylı bir şey aldım yeterli gelir sanırım bunlar ya. İnternette yazıyor herkes 2 gecelik- 3-4 takım pijama vs diye şok oluyorum. Normal 1 gece sezeryan 2 gece sonucta. Tamam terliyor musuz koku vs oluyormus herkes öyle diyorda gerek var mı 5-6 parça bir şey götürmeye.
Bir de 10 lu hastane çıkışı götürmek şart mı. Ben 5 li set aldım içerisine yandan bağlamalı iç zıbın koycam bide uyumlu penye battaniye. Gerekli mi 10 lu cıkıs. Sonucta bu zıbın takımı ayrı giydirilmek için değil mi?
Beni de unutmayın bebeğim benimle olmasa da bence ilk annelerden sayılırım herhalde
Kan geliyor ama bende aman aman gelmedi benim ameliyatta kan kaybim çok olduğu için de fazla gelmemiş olabilir ben çok hazırlıksız olduğum için hicbirseyim yoktu hastaneden lohusa pedi verildi 3-4 tane ama kanamam fazla olmadı sonrasında da molpedin gece pedine devam ettimSezeryanda kan geliyor mu yaÇok cahilim gerçekten, o zaman bağlanan hasta bezlerinden mi almak lazım yanımıza? Sizleri okudukça hastane çantasına başlıyorum
Benim enfeksiyonlarda hiç ağrı yanma olmuyordu profesyonel olmuştum artık idrar renginden anlıyordum bir de hemen en ufak enfeksiyon kokusundan anlıyordum enfeksiyon olmuşum ben diyordumCanım takipte kal enfeksiyon varsa yanmada olur. Ama yoksa o artık kasık ağrılarımzıın olması cok doğan
100luk sancilarda normal miydin sen ben şokAynı gidiyoruz demek ki bak hareketler çok bizim de az daha bol bulsa gerinip vuracak herhalde allahtan büyüdü
Sağlıkla gelsin kuzum, normal de olsa belli olmuyor ki bu işlerbeklemesi çok çok heyecanlı
Şey diyormuşum ben durdum şahitlerim var
Ay valla şaka maka anlamıcam diye ürküyorum çünkü daha cumartesi 100lük kasılmam vardı, ben o sırada hoh hoh
2-3 dk da bir gelen 1 dakika süren sancıları da çektim geçenlerde 1 saat boyunca. Hayırlısı artıkın
Yavrum Hiç aldırmaman gerektiği sen söylerken bile belli oluyorböyle bi durumda doktorundan başkasına aldırma. Sağolsunlar kötü bi şeyden şüphelenecek gibi olsalar hemen belirtiyorlar zaten.
Ah Nilimize hiçbir şey olmaz o hemencecik toparlar ekimcim sen içini ferah tut lütfen
Şifa olsun yavruşa bir gececik özleyeceksin sadece. Yarın en güzelinden kavuşursunuz inşallah
Kuzum benim 10lu çıkışım yok bile.
5 li takımlar aldım çantaya. İçlerine zarf tipi iç zıbınlar ve çıtçıtlılar ekledim. Bir de çorap yok çorap ekledim Her takıma.
Kendine aldıkların yeterli sanırım ev de yakınsa ihtiyaç dahilinde alınabilir.
Müslin bezlere battaniyelere ihtiyacın olabilir onları bol alabilirsin belki
Yavrum keşke 39 olsa, 40.haftanın 2.günü ya, ağlamam geliyor bak.Senin bi de 39a vermiş ya ondan çok geliyor anlıyorum seni
Doktor takvime uymak istemiş illa seni Ekim anası yapacak
Insallah iyi yönden muhteşem olsun hepimizin
Kızlar şimdi ben kendime 1 ad. Gecelik aldım normalde olsa sezeryanda olsa ilk gün giymek için rahat oluyormus muayane etmeye geldiklerinde. Bir tane düğmeli pijama aldım sabahsızlık filan. Bir tanede sabahlıklı beyaz kolları dantel detaylı bir şey aldım yeterli gelir sanırım bunlar ya. İnternette yazıyor herkes 2 gecelik- 3-4 takım pijama vs diye şok oluyorum. Normal 1 gece sezeryan 2 gece sonucta. Tamam terliyor musuz koku vs oluyormus herkes öyle diyorda gerek var mı 5-6 parça bir şey götürmeye.
Bir de 10 lu hastane çıkışı götürmek şart mı. Ben 5 li set aldım içerisine yandan bağlamalı iç zıbın koycam bide uyumlu penye battaniye. Gerekli mi 10 lu cıkıs. Sonucta bu zıbın takımı ayrı giydirilmek için değil mi?
Ay 39+ değil miydi gerçi o da 40 sayılıyor daYavrum keşke 39 olsa, 40.haftanın 2.günü ya, ağlamam geliyor bak.
Beyefendinin ameliyat günüymüş sabah erkenden yapıverecekmiş, planlar planlar.
Yalnız azıcık özgüvenimde yerle bir oldu
Hindistan cevizi yağı yokken sadece bio oil vardi onu sürüyordum gram çatlakları durdurmadı çok kötü oldu hemen koşa koşa aldim hindistan cevizi yagini
Buraya en son atarken gram göbek yoktu şimdi topaç gibi oldu birden büyüdü napacagiz bu çatlaklara
Yavrum keşke 39 olsa, 40.haftanın 2.günü ya, ağlamam geliyor bak.
Beyefendinin ameliyat günüymüş sabah erkenden yapıverecekmiş, planlar planlar.
Diloşum o çatlak bakım yağlarını çatlak oluşumundan sonra da düzenli kullandığın taktirde faydasını görülebilirsin, sen sürmeyi bırakma, ben de hala yanlardan kaşınıyorum az kaldı çatlakların selam vermesine.Yalnız azıcık özgüvenimde yerle bir oldu
Hindistan cevizi yağı yokken sadece bio oil vardi onu sürüyordum gram çatlakları durdurmadı çok kötü oldu hemen koşa koşa aldim hindistan cevizi yagini
Buraya en son atarken gram göbek yoktu şimdi topaç gibi oldu birden büyüdü napacagiz bu çatlaklara
Maalesef sarılığın son testinde yüksek çıktı fototerapi için küveze gircek 1 gün dua edin kızıma hemen iyileşsin
9unda randevum canımBakcaz bakalım şişlik vs ilerlerse konusurum doktorumla insanın acısı neredeyse canı ordadır lafı diğer ağrıyan yerlerimi unutturdu
Aman çok şüküür az kaldı zaten canım biraz daha sabret
Pozisyondan dolayı ölcümler doğru olmuyormus canım doktorlar söylüyor sürekli. Senin kendi doktoruna eandevun ne zaman?
Allah yardımcısı olsuun bir şey olmaz annesi merak etme yarın kızın kollarında olacak insallah
Ay maşallah neyle beslenmiiş ya öyle
Yıkayıp kurutsam bile başarı benim için
Evet işte 39 bitmiş olacak Diloşum.Ay 39+ değil miydi gerçi o da 40 sayılıyor dasenin minnoş durur mu acaba o güne bi de ona sormak lazım
Bulantı ve kasılmalar beni yedi bitirdi be minnoşum, yorgun düştük ama ilerliyoruz çok şükür. Sen nasılsın yavrum her şey yolunda mı, neler oldu o iki haftada?Kizlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor bütün konuşmaları okuyamadım 2 hafta önce falan girmişim en son
Allah şifa versin bebeğine canım, bir an önce sağlıkla gelsin kollarınaMaalesef sarılığın son testinde yüksek çıktı fototerapi için küveze gircek 1 gün dua edin kızıma hemen iyileşsin
Ah Allah yardımcın olsun canım ya. Bebişin iyi olsun da bunlar geçer gider artık az kaldı zaten yanılmıyorsamEvet işte 39 bitmiş olacak Diloşum.
Pek bekleyecek gibi durmuyor ama hayırlısı artık.
Bulantı ve kasılmalar beni yedi bitirdi be minnoşum, yorgun düştük ama ilerliyoruz çok şükür. Sen nasılsın yavrum her şey yolunda mı, neler oldu o iki haftada?
Başakcım sen de halen bulanıyorsun demek. Kusuyor musun? Bir de prilama devam mı? Ben sağlık ocağına gittim cuma günü, ağlaya ağlaya, doğursam olmaz mı çok mu erken demişimEvet işte 39 bitmiş olacak Diloşum.
Bulantı ve kasılmalar beni yedi bitirdi be minnoşum, yorgun düştük ama ilerliyoruz çok şükür. Sen nasılsın yavrum her şey yolunda mı, neler oldu o iki haftada?
Canım benim senin konumun daha yüksekte inşallah oğlun sana şefaatci olacak özür dilerim ben yazmayı unutmuşum tabi ki sende ilk annelerimizdensinBeni de unutmayın bebeğim benimle olmasa da bence ilk annelerden sayılırım herhalde
Canım sen ayrı birseysinŞey diyormuşum ben durdum şahitlerim var
Ay valla şaka maka anlamıcam diye ürküyorum çünkü daha cumartesi 100lük kasılmam vardı, ben o sırada hoh hoh
2-3 dk da bir gelen 1 dakika süren sancıları da çektim geçenlerde 1 saat boyunca. Hayırlısı artıkın
Diloşum o çatlak bakım yağlarını çatlak oluşumundan sonra da düzenli kullandığın taktirde faydasını görülebilirsin, sen sürmeyi bırakma, ben de hala yanlardan kaşınıyorum az kaldı çatlakların selam vermesine.
Oluşurken de olduktan sonra da sürmeye devam ettim yavrum aslında dönüşümlü olarak hindistan ceviziyle sürüyordum. O bitince belli bi müddet devam edeyim sadece bio oile dedim duran çatlaklar hızla devam etti bir de o kısımlar yanmaya başladıEvet işte 39 bitmiş olacak Diloşum.
Aynı gidiyor kuzum annemin oraya geldim bende doguma sen nasılsın nasıl gidiyor?Kizlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor bütün konuşmaları okuyamadım 2 hafta önce falan girmişim en son
Zeytinyag için hergun bır kaşık iyi gelebilir kabızlığa.Özellikle bu hafta itibariyle ciddi bir kabızlık başladı doğuma kadar hemoroid olmasam bari gerçekten çok kötüyüm. Kayısı vs de tüketemiyorum çokca 2-3 tane kayısıda fayda etmiyorgünde 4lt yakın su içiyorum bide düşünün yani suda değil bu işin çözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?