Ağrı sancı benim göbek adım oldu anacım100luk sancilarda normal miydin sen ben şokfazla ağrın olmuyor muydu
Canım sen ayrı birseysininşallah iyi durdu Güneş hanım daha bekleyecek
Valla canım benimki makat pozisyonunda. Tabiri caizse sarımsak döveci gibiyizKizlar yazmayacaktim aslinda ama sormaktanda kendimi alamiyorum ayaga kalkinca vajinaya baski oluyor bebek kendini itiyor uzaninca geciyor oturuncada ayni sekilde baya baya cati kemiklerinin icinden vajinaya dogru israrla itiyor totoşunu isirdigimin bebesi sizinde boyle oluyor mu acaba döndü mü buyuzden mi itiyor kendini asagi 2 hafta once gittim kontrole en son ozaman hafif yandi basi yukardaydi uzanicam her ihtimale karsi carsamba zaten doktora gidicektim ozamana kadar yatarim artik tecrubelerinizi paylasin kizlar bana yabanci bu durum
İnşallahCanım benim senin konumun daha yüksekte inşallah oğlun sana şefaatci olacak özür dilerim ben yazmayı unutmuşum tabi ki sende ilk annelerimizdensin
İyiyim işte nasıl gitsin aynı evi toparladim bı günlük kullandığımız şeyler kaldı nasipse 15 inden sonra tasinacagiz ev bulup böyle böyle geçiriyoruz günleri napalomAynı gidiyor kuzum annemin oraya geldim bende doguma sen nasılsın nasıl gidiyor?
Kız ben bayramda sancı kasılma çektim doğum sancısı ağladım sancidan meğer oracıkta doguracakmistim dikiş olmasaAğrı sancı benim göbek adım oldu anacım
Valla ben de şaşırıyorum. çok canım acıyor inliyorum.
Şimdi geriye dönük bakınca 12. Haftamda bile kasılmalarım olduğunu farkediyorum. Zaten18 den beri düzenli geliyor. Doktor da Prof ama anlamlandıramadı. çok çok su içerek sürekli tuvalet trafiği vs çözmeye çalışıyorum.
Yine bi gidip serum taktırmalık olucam bi kaç güne muhtemelen.
acı benim göbek adım oldu papatyaaaam doğacak güneşim düzelicez inşallah
Valla canım benimki makat pozisyonunda. Tabiri caizse sarımsak döveci gibiyiz. O ayaklar var ya ha çıktı ha çıkacak diyorum bazen. Ayakta da yapıyo otururken de yapıyo zilli kızım.
Benim vajinaya baskı hissettiğimde kafası oradaydı çok tuvaletim geliyordu ve bebek direk kasiklarimdaydi sanki bı vuruyordu eli kolu çıkacak sanıyordum ama benimki dönüp duruyordu kendisi de aşağıda olduğu için ayaklarını da tekmelerini de hissediyordum vajinadaKizlar yazmayacaktim aslinda ama sormaktanda kendimi alamiyorum ayaga kalkinca vajinaya baski oluyor bebek kendini itiyor uzaninca geciyor oturuncada ayni sekilde baya baya cati kemiklerinin icinden vajinaya dogru israrla itiyor totoşunu isirdigimin bebesi sizinde boyle oluyor mu acaba döndü mü buyuzden mi itiyor kendini asagi 2 hafta once gittim kontrole en son ozaman hafif yandi basi yukardaydi uzanicam her ihtimale karsi carsamba zaten doktora gidicektim ozamana kadar yatarim artik tecrubelerinizi paylasin kizlar bana yabanci bu durum
Bana Baya bi yabanci geliyor bun iteklenmeler oglum 9cu ayin basinda dönmüştü ama ne bi dolgunluk ne bi itekleme olmamisti... Bu dakika durmuyor anacim cikisi buldu buyuk ihtimal zorlayacak artik allah hepimizin yardimcisi olsun ne diyimBenim vajinaya baskı hissettiğimde kafası oradaydı çok tuvaletim geliyordu ve bebek direk kasiklarimdaydi sanki bı vuruyordu eli kolu çıkacak sanıyordum ama benimki dönüp duruyordu kendisi de aşağıda olduğu için ayaklarını da tekmelerini de hissediyordum vajinadakafa dönünce daha çok hissediliyor ama
Benimki gibi çıkışı buldu çıkmak için uğraştı inatçı bebeler bunlar. Aminn rabbim yardımcınız olsunBana Baya bi yabanci geliyor bun iteklenmeler oglum 9cu ayin basinda dönmüştü ama ne bi dolgunluk ne bi itekleme olmamisti... Bu dakika durmuyor anacim cikisi buldu buyuk ihtimal zorlayacak artik allah hepimizin yardimcisi olsun ne diyim-Sunshine cigimin dedigi gibi hoh hoh tutacaz icerde tutabildigimiz kadar
Yavrum benim kolay mı yürekteki sızısı hiç geçmiyor, rabbim sana sabır versin, iyice toparlandıktan sonra da sağlıklı bir gebelik sonrası dünya güzeli bir bebek nasip etsin inşallah.Ah Allah yardımcın olsun canım ya. Bebişin iyi olsun da bunlar geçer gider artık az kaldı zaten yanılmıyorsam
Ben nasıl olayım iyiyim hala biraz etkileniyorum yeni doğmuş bebek falan görünce sesini duyunca geçen gün netflixte dizi izliyorduk bebek doğdu erken doğum oldu sesi çok inceydi kedi gibiydi benim oğlumun da sesi oyleydi normal yeni doğan bebek gibi gür değildi erken olduğu için kedi gibi sesi vardı o geldi aklıma başladım ağlamayagörümcem yanımdaydı o gitti eşim diyor ben işteyken oturur ağlarsın bütün gün yalniz kaldıkça bı büyük temizlige giriştim 7-8 aydır sürekli yattigim için temizlik yapmak iyi geldi içimdeki sıkıntıyı attım sanki onun dışında 2 Eylül doğum günümdu eşim yemeğe falan götürdü dün de bı arkadaşım evinde sürpriz yapmış odayı falan süslemiş bana pasta yapmış doğum günümü kutladi moral oldu bana baya. 1 haftaya ev tasicaz evi topluyorum yavaştan bende durumlar böyle
Lohusa kanamam bitmek bilmedi tam bitti derken adet oldum o da bugün yeni bittineredeyse 2 aydır ped takmaktan pişik oldim yeteeer
Prilamı doğuma kadar kullanacağım bebeğim kabullendim onu çoktan, ilacı alırsam bulantıdan kıvranıyorum ama bir gün almayı unutursam hem kıvranıyorum hem kusuyorum.Başakcım sen de halen bulanıyorsun demek. Kusuyor musun? Bir de prilama devam mı? Ben sağlık ocağına gittim cuma günü, ağlaya ağlaya, doğursam olmaz mı çok mu erken demişimöyle böyle değil, artık vitaminleri ve yemek yemeyi de kestim. Çünkü kusunca sırtım acıyor
Yavaş yavaş değil de bir anda büyüdüğünden oldu demek ki minnoşum, deri yırtılıyor normaldir yanması ahh acıyordur ya.Oluşurken de olduktan sonra da sürmeye devam ettim yavrum aslında dönüşümlü olarak hindistan ceviziyle sürüyordum. O bitince belli bi müddet devam edeyim sadece bio oile dedim duran çatlaklar hızla devam etti bir de o kısımlar yanmaya başladıanlamadım valla.
İnadına da bekliyormuş annesi?
Canım unutmadım aklımdasın ama ne bileyim hatırlatmak istemiyorum eminim sen hiç unutmuyorsundur ama insan boyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyorİnşallahay ne ozuru estağfurullah öyle deme çok aktif olmadığım için unutmussundur normal olarak biraz espri olsun diye öyle dedim
Ah hepimizin acı eşiği farklı bi de insan alışıyor. Bu süreçte hissettiğimiz şeyler anlatınca benzer gibi görünüyor ama bambaşka şeylerden bahsedebiliyoruz.Kız ben bayramda sancı kasılma çektim doğum sancısı ağladım sancidan meğer oracıkta doguracakmistim dikiş olmasadoktorum o zaman nst ye baglansaydin 100 leri geçerdi sancıların doğum sancısını görürdün dedi. Hastaneye yattığımda 60 lardaydi doktor serum falan takmıştı ki o 60 larda olan sancilarda hafif ağrım vardı bebek kasilinca çok fena oluyor ya karnım patlayacakti sanki işte serumlar fayda etmedi öyle olunca doğum olmuştu bende.
İnşallah güneş hanım biraz daha durur içerde bizim bu bebeler ne aceleci kız anacım bu ne böyle açılışı ben yaptım patır patır doguruyoruz
Cnm dualarını eksik etmeKızlar müsait olunca yazacağım ama çıktık eve döneceğiz
Şuan bebek iyi dedi 2 hafta doldurursak 3. Ye doğuma gideceğiz inşallah
Ama Muhtemelen ansızın gelecek diyor doktorcum
Cnm 34+1 de suyum patladı hamileliğim boyunca enfeksiyondan kurtulamamıştım oymuş sebebi şükür sağlıklı geldi giç küveze girmedi ama erken doğumlar sarılık kolay atlatılmıyormuş sanırım şimdi fototerapi için küveze alcaklar bir gün sarı ışıkta kalcak başıma ağrılar giriyor onun elinden kan alınırken filan içimden bişiler kopuyorAy uzun süredir giremedim doğum mu yaptın sen ekimrabbim sağlıkla kucağına alip eve gelmeyi nasip etsin canım benim. nasıl oldu 1 hafta olmuş galiba
Bencede ya çünkğ diğer türlü içimiz rahat etmeyecek bide valizi komple eve gelince tekrar yıkıycaz evde hazır dursun lazım olursa birisi getirir.Ben. 10lu çıkış koymayacam senin gibi 5li çıkış koymayı planlıyorum iç zıbını ayrı olarak 2 takım yapıcam.. kendime de o kadar abartmayı düşünmüyorum 1 gecelik 1 alt üst yeterli diye düşünüyorum.. olurda kalma süresi uzarsa getirtirim artık evden napim..
bugün beşiğe çıktı yattı bizimki de 8 yaşında.. beni salla anne diyor.. gönlünü hoş etmeye çalışıyorum
Müslin ve battaniye aklımda zaten onlar daha çok lazım oluyormus. Özellikle müslin cok lazım oluyormusAynı gidiyoruz demek ki bak hareketler çok bizim de az daha bol bulsa gerinip vuracak herhalde allahtan büyüdü
Sağlıkla gelsin kuzum, normal de olsa belli olmuyor ki bu işlerbeklemesi çok çok heyecanlı
Şey diyormuşum ben durdum şahitlerim var
Ay valla şaka maka anlamıcam diye ürküyorum çünkü daha cumartesi 100lük kasılmam vardı, ben o sırada hoh hoh
2-3 dk da bir gelen 1 dakika süren sancıları da çektim geçenlerde 1 saat boyunca. Hayırlısı artıkın
Yavrum Hiç aldırmaman gerektiği sen söylerken bile belli oluyorböyle bi durumda doktorundan başkasına aldırma. Sağolsunlar kötü bi şeyden şüphelenecek gibi olsalar hemen belirtiyorlar zaten.
Ah Nilimize hiçbir şey olmaz o hemencecik toparlar ekimcim sen içini ferah tut lütfen
Şifa olsun yavruşa bir gececik özleyeceksin sadece. Yarın en güzelinden kavuşursunuz inşallah
Kuzum benim 10lu çıkışım yok bile.
5 li takımlar aldım çantaya. İçlerine zarf tipi iç zıbınlar ve çıtçıtlılar ekledim. Bir de çorap yok çorap ekledim Her takıma.
Kendine aldıkların yeterli sanırım ev de yakınsa ihtiyaç dahilinde alınabilir.
Müslin bezlere battaniyelere ihtiyacın olabilir onları bol alabilirsin belki
Demiyim kuzum bunuZeytinyag için hergun bır kaşık iyi gelebilir kabızlığa.
Canım benim kuzenimin kızı da girdi çok şükür organlarında sıkıntı yok kendini üzme bir gün hemen geçecekCnm dualarını eksik etme
Cnm 34+1 de suyum patladı hamileliğim boyunca enfeksiyondan kurtulamamıştım oymuş sebebi şükür sağlıklı geldi giç küveze girmedi ama erken doğumlar sarılık kolay atlatılmıyormuş sanırım şimdi fototerapi için küveze alcaklar bir gün sarı ışıkta kalcak başıma ağrılar giriyor onun elinden kan alınırken filan içimden bişiler kopuyor
Ah minnoşum sağlam durmaya çalış sütün etkilenmesin. Senin kızın çok güçlü bir bebek. Sen de onun için güçlü kalCnm dualarını eksik etme
Cnm 34+1 de suyum patladı hamileliğim boyunca enfeksiyondan kurtulamamıştım oymuş sebebi şükür sağlıklı geldi giç küveze girmedi ama erken doğumlar sarılık kolay atlatılmıyormuş sanırım şimdi fototerapi için küveze alcaklar bir gün sarı ışıkta kalcak başıma ağrılar giriyor onun elinden kan alınırken filan içimden bişiler kopuyor
Bulabildin mi canım evi? Bir gün denk gelmeyi çok isterim seninle belki yakınıma gelirsinizİnşallahay ne ozuru estağfurullah öyle deme çok aktif olmadığım için unutmussundur normal olarak biraz espri olsun diye öyle dedim
İyiyim işte nasıl gitsin aynı evi toparladim bı günlük kullandığımız şeyler kaldı nasipse 15 inden sonra tasinacagiz ev bulup böyle böyle geçiriyoruz günleri napalom
Ayyy kuzucum nedense bana da hep öyle geliyor sanki daha erken gelecekmiş gibiÖyleydi lalam
Ben de bizim grubun doğumlar 15 güne seri başlar diye tahmin ediyorum
bilirsin ki listenin yarısı önceki ayın annelerine kaymasa olmaz
Ah lalam valla cok az kaldı senin de, maşallah oğluş gününü bekleyecek gibi duruyor
Mavişim senin Bebiş planlanandan bi kaç gün erken gelir diye içime doğmuyor değildoktor sezaryeni baya son günlere bırakmış
Yavrum ben 10 senedir tamamen çıkaramadım. ara ara ağrı giriyor 2-3 gün. gebelikte de girdi. Uç veriyor biraz daha sonra duruyor öyle.
Yaklaşık bir aydır çatı ağrısı ve baskıyı yaşıyorum canim ozellikle gece yatakta dönerken şeyim çok acıyor ilkinde yaşamadığım şeyler bunlar doktorum sezeryan yerim gerildiği için bu ağrıların normal olduğunu söylüyorKizlar yazmayacaktim aslinda ama sormaktanda kendimi alamiyorum ayaga kalkinca vajinaya baski oluyor bebek kendini itiyor uzaninca geciyor oturuncada ayni sekilde baya baya cati kemiklerinin icinden vajinaya dogru israrla itiyor totoşunu isirdigimin bebesi sizinde boyle oluyor mu acaba döndü mü buyuzden mi itiyor kendini asagi 2 hafta once gittim kontrole en son ozaman hafif yandi basi yukardaydi uzanicam her ihtimale karsi carsamba zaten doktora gidicektim ozamana kadar yatarim artik tecrubelerinizi paylasin kizlar bana yabanci bu durum
Ayyyy benim de oğlum 4 yaşında beşiği kurduk içine girip yatmak istedi ukuuuum geldi diyorBenim oglanda bebek bezlerini gorunce anne tak istiyorum diye tepindi gozunu sevdigim okula gidiyor 4 yasinda totosuna bez istiyormuş ne gulduk eşimle
Belki planlanandan erken gelecek annesiYavrum keşke 39 olsa, 40.haftanın 2.günü ya, ağlamam geliyor bak.
Beyefendinin ameliyat günüymüş sabah erkenden yapıverecekmiş, planlar planlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?