2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
100luk sancilarda normal miydin sen ben şok fazla ağrın olmuyor muydu
Ağrı sancı benim göbek adım oldu anacım
Valla ben de şaşırıyorum. çok canım acıyor inliyorum.
Şimdi geriye dönük bakınca 12. Haftamda bile kasılmalarım olduğunu farkediyorum. Zaten18 den beri düzenli geliyor. Doktor da Prof ama anlamlandıramadı. çok çok su içerek sürekli tuvalet trafiği vs çözmeye çalışıyorum.
Yine bi gidip serum taktırmalık olucam bi kaç güne muhtemelen.
Canım sen ayrı birseysin inşallah iyi durdu Güneş hanım daha bekleyecek
acı benim göbek adım oldu papatyaaaam doğacak güneşim düzelicez inşallah

Valla canım benimki makat pozisyonunda. Tabiri caizse sarımsak döveci gibiyiz . O ayaklar var ya ha çıktı ha çıkacak diyorum bazen. Ayakta da yapıyo otururken de yapıyo zilli kızım.

Canım benim senin konumun daha yüksekte inşallah oğlun sana şefaatci olacak özür dilerim ben yazmayı unutmuşum tabi ki sende ilk annelerimizdensin
İnşallah ay ne ozuru estağfurullah öyle deme çok aktif olmadığım için unutmussundur normal olarak biraz espri olsun diye öyle dedim
Aynı gidiyor kuzum annemin oraya geldim bende doguma sen nasılsın nasıl gidiyor?
İyiyim işte nasıl gitsin aynı evi toparladim bı günlük kullandığımız şeyler kaldı nasipse 15 inden sonra tasinacagiz ev bulup böyle böyle geçiriyoruz günleri napalom

Kız ben bayramda sancı kasılma çektim doğum sancısı ağladım sancidan meğer oracıkta doguracakmistim dikiş olmasa doktorum o zaman nst ye baglansaydin 100 leri geçerdi sancıların doğum sancısını görürdün dedi. Hastaneye yattığımda 60 lardaydi doktor serum falan takmıştı ki o 60 larda olan sancilarda hafif ağrım vardı bebek kasilinca çok fena oluyor ya karnım patlayacakti sanki işte serumlar fayda etmedi öyle olunca doğum olmuştu bende.
İnşallah güneş hanım biraz daha durur içerde bizim bu bebeler ne aceleci kız anacım bu ne böyle açılışı ben yaptım patır patır doguruyoruz

Valla canım benimki makat pozisyonunda. Tabiri caizse sarımsak döveci gibiyiz . O ayaklar var ya ha çıktı ha çıkacak diyorum bazen. Ayakta da yapıyo otururken de yapıyo zilli kızım.
Ayyy yatiyorumda Gulecem diye hoplattim cocugu benimki neresini itekliyosa carsamba cikacak ortaya ozamana kadar ben itekliycem onu geri yatarak

Benim vajinaya baskı hissettiğimde kafası oradaydı çok tuvaletim geliyordu ve bebek direk kasiklarimdaydi sanki bı vuruyordu eli kolu çıkacak sanıyordum ama benimki dönüp duruyordu kendisi de aşağıda olduğu için ayaklarını da tekmelerini de hissediyordum vajinada kafa dönünce daha çok hissediliyor ama

Bana Baya bi yabanci geliyor bun iteklenmeler oglum 9cu ayin basinda dönmüştü ama ne bi dolgunluk ne bi itekleme olmamisti... Bu dakika durmuyor anacim cikisi buldu buyuk ihtimal zorlayacak artik allah hepimizin yardimcisi olsun ne diyim -Sunshine cigimin dedigi gibi hoh hoh tutacaz icerde tutabildigimiz kadar

Benim de 36. Hafta itibariyle yürütmeyen yatırmayan kasik sancılarım ve fındık kadar hemeroid güncellemesiyle devam ediyor bugünümüze şükür diyorum, 38 e kadar dayanır insallah minik kızım
Ben sizle kapı süsümü paylaşayım yaptırmayanlara fikir olur ve gönül rahatlığıyla yaptırabilirler diye, ben nereye sorsam bir aydan önce yapamıyorlardı, aciliyetimi söyleyince hemen yardımcı oldular sagolsunlar, cok cok güzel yaptılar… keeys_butik İnstagram ismi
Bir de burda bir arkadaşımız paylaşmıştı, direk onun gösterdiği İg sayfasindan hediyelik makrome anahtarlık ve çikolata siparişi verdim, onlar da cok ilgililer hemen hazırlamaya başladılar, siparis elime ulaşsın paylaşırım

Eklentiler

• 451DBF20-E872-4F22-9A34-F0A0175DE3DF.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 70
Benimki gibi çıkışı buldu çıkmak için uğraştı inatçı bebeler bunlar. Aminn rabbim yardımcınız olsun bı sıkıntı bı risk falan var mı peki normal bir gebelik mi geciriyorsun

Yavrum benim kolay mı yürekteki sızısı hiç geçmiyor, rabbim sana sabır versin, iyice toparlandıktan sonra da sağlıklı bir gebelik sonrası dünya güzeli bir bebek nasip etsin inşallah.

Sen ağlarken başını yaslayacak omuz olacağına, ben yokken ağlarsın demesi benim bile kalbimi kırdı, eşini kınıyorum bu konuda.

Sıcaklara denk geldi bebeğim yazın regl olmak bile cinnet geçirmelik, artı bir de lohusalık..

Bu arada İyi ki doğdun cerimm.
Hepsi geride kalacak, inşallah güzel günler yakındır, ümidini yitirme olur mu?

Prilamı doğuma kadar kullanacağım bebeğim kabullendim onu çoktan, ilacı alırsam bulantıdan kıvranıyorum ama bir gün almayı unutursam hem kıvranıyorum hem kusuyorum.

Gebeliğin böylesi kısmetmiş ne diyeyim ki? Az kaldı dayan.

Kusarken bütün vücudum kasılıyor o yüzden ilacı unutmamaya özen gösteriyorum yavrum belli ki sende o da işe yaramıyor.

Yavaş yavaş değil de bir anda büyüdüğünden oldu demek ki minnoşum, deri yırtılıyor normaldir yanması ahh acıyordur ya.

Babası ve doktoru çok emin bekleyeceğinden. Bakalım şaşırtacak mı?

İnşallah ay ne ozuru estağfurullah öyle deme çok aktif olmadığım için unutmussundur normal olarak biraz espri olsun diye öyle dedim
Canım unutmadım aklımdasın ama ne bileyim hatırlatmak istemiyorum eminim sen hiç unutmuyorsundur ama insan boyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor

Ah hepimizin acı eşiği farklı bi de insan alışıyor. Bu süreçte hissettiğimiz şeyler anlatınca benzer gibi görünüyor ama bambaşka şeylerden bahsedebiliyoruz.
Mesela 28 de ben aşağıda çok sancı baskı hissediyordum muhtemelen hepimizde vardı ama benim hunileşme olmuş rahim ağzı uzunluğu kısalmış.
Muhtemelen farklı hislerdi ama benzer ifadeler kullanıyoruz.
O yüzden ben artık cok yorum yapmak istemiyorum ağrı sancı mevzularına. kimseyi telaşa sürüklemek istemem
Seni de konuşarak üzmek istemiyorum hiç. allahım isteyene sağlıkla kolayca nasip etsin inşallah.

Kızlar müsait olunca yazacağım ama çıktık eve döneceğiz
Şuan bebek iyi dedi 2 hafta doldurursak 3. Ye doğuma gideceğiz inşallah
Ama Muhtemelen ansızın gelecek diyor doktorcum
Cnm dualarını eksik etme
Ay uzun süredir giremedim doğum mu yaptın sen ekim rabbim sağlıkla kucağına alip eve gelmeyi nasip etsin canım benim. nasıl oldu 1 hafta olmuş galiba
Cnm 34+1 de suyum patladı hamileliğim boyunca enfeksiyondan kurtulamamıştım oymuş sebebi şükür sağlıklı geldi giç küveze girmedi ama erken doğumlar sarılık kolay atlatılmıyormuş sanırım şimdi fototerapi için küveze alcaklar bir gün sarı ışıkta kalcak başıma ağrılar giriyor onun elinden kan alınırken filan içimden bişiler kopuyor

Bencede ya çünkğ diğer türlü içimiz rahat etmeyecek bide valizi komple eve gelince tekrar yıkıycaz evde hazır dursun lazım olursa birisi getirir.

Paşanın gönlünü et seen bol bol
Müslin ve battaniye aklımda zaten onlar daha çok lazım oluyormus. Özellikle müslin cok lazım oluyormus
Zeytinyag için hergun bır kaşık iyi gelebilir kabızlığa.
Demiyim kuzum bunu

Canım benim kuzenimin kızı da girdi çok şükür organlarında sıkıntı yok kendini üzme bir gün hemen geçecek

Ah minnoşum sağlam durmaya çalış sütün etkilenmesin. Senin kızın çok güçlü bir bebek. Sen de onun için güçlü kal
Bu 1 geceyle geçip gidecek inşallah. Allah dermansız dert vermesin

Bulabildin mi canım evi? Bir gün denk gelmeyi çok isterim seninle belki yakınıma gelirsiniz
Sen yine de dikkat et kendine taşınmak çok yorucu oluyor

Ayyy kuzucum nedense bana da hep öyle geliyor sanki daha erken gelecekmiş gibi
Yaklaşık bir aydır çatı ağrısı ve baskıyı yaşıyorum canim ozellikle gece yatakta dönerken şeyim çok acıyor ilkinde yaşamadığım şeyler bunlar doktorum sezeryan yerim gerildiği için bu ağrıların normal olduğunu söylüyor
Benim oglanda bebek bezlerini gorunce anne tak istiyorum diye tepindi gozunu sevdigim okula gidiyor 4 yasinda totosuna bez istiyormuş ne gulduk eşimle
Ayyyy benim de oğlum 4 yaşında beşiği kurduk içine girip yatmak istedi ukuuuum geldi diyor puset TE bı tur yattı sallandı zaten
Yavrum keşke 39 olsa, 40.haftanın 2.günü ya, ağlamam geliyor bak.

Beyefendinin ameliyat günüymüş sabah erkenden yapıverecekmiş, planlar planlar.
Belki planlanandan erken gelecek annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…