Valla bazen çok yanıyor özellikle onu kullandığımdaYavaş yavaş değil de bir anda büyüdüğünden oldu demek ki minnoşum, deri yırtılıyor normaldir yanması ahh acıyordur ya.
Babası ve doktoru çok emin bekleyeceğinden. Bakalım şaşırtacak mı?
En hayırlı olacak vakitte gelsin inşallah mavişim, benim planlanan tarihte pek gönlüm yok zaten.Belki planlanandan erken gelecek annesi
14 gün sonra derideki gerginlik geçince çatlaklar da rahatlar Diloşum.Valla bazen çok yanıyor özellikle onu kullandığımda
Hiç bilemiyorum yavrum bu bebelere belli olmaz
Hiç geçmiyor evet en ufak şeyde içim sızlıyor şimdi evi toplarken eşimin sakladigi eşyaları buldum sağım makinesini vs buldum modum düştü ama napalim hayat devam ediyor. İnsallahh ama doktorum 2 sene beklememi önerdi 1 sene kesin yasak da 2 sene bekle bence dedi bakalım hayırlısı olsunYavrum benim kolay mı yürekteki sızısı hiç geçmiyor, rabbim sana sabır versin, iyice toparlandıktan sonra da sağlıklı bir gebelik sonrası dünya güzeli bir bebek nasip etsin inşallah.
Sen ağlarken başını yaslayacak omuz olacağına, ben yokken ağlarsın demesi benim bile kalbimi kırdı, eşini kınıyorum bu konuda.
Sıcaklara denk geldi bebeğim yazın regl olmak bile cinnet geçirmelik, artı bir de lohusalık..
Bu arada İyi ki doğdun cerimm.
Hepsi geride kalacak, inşallah güzel günler yakındır, ümidini yitirme olur mu?
Ah ne kadar dusuncelisin ya ne kadar güzel bir kalbin var öyle düşünmeyin hiçCanım unutmadım aklımdasın ama ne bileyim hatırlatmak istemiyorum eminim sen hiç unutmuyorsundur ama insan boyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor
Evet gerçekten yaşanılan şeyler çok benzer ama farklı şeyler çıkabiliyor altından benim de rahim ağzım kısalmış açılmam olmuştu ama hiç sancım vs olmadığı için rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu bana da. Dikiş falan atıldı sonra iste.Ah hepimizin acı eşiği farklı bi de insan alışıyor. Bu süreçte hissettiğimiz şeyler anlatınca benzer gibi görünüyor ama bambaşka şeylerden bahsedebiliyoruz.
Mesela 28 de ben aşağıda çok sancı baskı hissediyordum muhtemelen hepimizde vardı ama benim hunileşme olmuş rahim ağzı uzunluğu kısalmış.
Muhtemelen farklı hislerdi ama benzer ifadeler kullanıyoruz.
O yüzden ben artık cok yorum yapmak istemiyorum ağrı sancı mevzularına. kimseyi telaşa sürüklemek istemem
Seni de konuşarak üzmek istemiyorum hiç. allahım isteyene sağlıkla kolayca nasip etsin inşallah.
Ah illet enfeksiyon lanet birşey gerçekten benim de enfeksiyondan doğum oldu malesef biliyorsun. Sen geçen o sancıları yaşarken korkmuştum doğum sancılarına benziyordu anlattıkların. Ama olsun sağlıklı bebişin sarılık da tez vakitte atlatır rabbimin izniyle çünkü çok guclu oluyor onlarCnm dualarını eksik etme
Cnm 34+1 de suyum patladı hamileliğim boyunca enfeksiyondan kurtulamamıştım oymuş sebebi şükür sağlıklı geldi giç küveze girmedi ama erken doğumlar sarılık kolay atlatılmıyormuş sanırım şimdi fototerapi için küveze alcaklar bir gün sarı ışıkta kalcak başıma ağrılar giriyor onun elinden kan alınırken filan içimden bişiler kopuyor
Yok henüz bakmadık maaşı alınca tutacağız direk ama yine bu çevreler olur talaytepe yani. Bende çok isterim, belki de kim bilirBulabildin mi canım evi? Bir gün denk gelmeyi çok isterim seninle belki yakınıma gelirsiniz
Sen yine de dikkat et kendine taşınmak çok yorucu oluyor
Nerdeee anacim bende o kismetBenimki gibi çıkışı buldu çıkmak için uğraştı inatçı bebeler bunlar. Aminn rabbim yardımcınız olsunbı sıkıntı bı risk falan var mı peki normal bir gebelik mi geciriyorsun
Evet canım ben prilama rağmen 2 günde 1 kusuyorum. Acaba günde 1 taneye düşürdüğüm için mi? Sen ne zamanlar alıyorsun, günde kaç kez?Prilamı doğuma kadar kullanacağım bebeğim kabullendim onu çoktan, ilacı alırsam bulantıdan kıvranıyorum ama bir gün almayı unutursam hem kıvranıyorum hem kusuyorum.
Gebeliğin böylesi kısmetmiş ne diyeyim ki?Az kaldı dayan.
Kusarken bütün vücudum kasılıyor o yüzden ilacı unutmamaya özen gösteriyorum yavrum belli ki sende o da işe yaramıyor.
haklısın canımAynı gidiyoruz demek ki bak hareketler çok bizim de az daha bol bulsa gerinip vuracak herhalde allahtan büyüdü
Sağlıkla gelsin kuzum, normal de olsa belli olmuyor ki bu işlerbeklemesi çok çok heyecanlı
Şey diyormuşum ben durdum şahitlerim var
Ay valla şaka maka anlamıcam diye ürküyorum çünkü daha cumartesi 100lük kasılmam vardı, ben o sırada hoh hoh
2-3 dk da bir gelen 1 dakika süren sancıları da çektim geçenlerde 1 saat boyunca. Hayırlısı artıkın
Yavrum Hiç aldırmaman gerektiği sen söylerken bile belli oluyorböyle bi durumda doktorundan başkasına aldırma. Sağolsunlar kötü bi şeyden şüphelenecek gibi olsalar hemen belirtiyorlar zaten.
Ah Nilimize hiçbir şey olmaz o hemencecik toparlar ekimcim sen içini ferah tut lütfen
Şifa olsun yavruşa bir gececik özleyeceksin sadece. Yarın en güzelinden kavuşursunuz inşallah
Kuzum benim 10lu çıkışım yok bile.
5 li takımlar aldım çantaya. İçlerine zarf tipi iç zıbınlar ve çıtçıtlılar ekledim. Bir de çorap yok çorap ekledim Her takıma.
Kendine aldıkların yeterli sanırım ev de yakınsa ihtiyaç dahilinde alınabilir.
Müslin bezlere battaniyelere ihtiyacın olabilir onları bol alabilirsin belki
inşallah canım benimOhhh cok sukurmasallah diyelim bidaha yasamazsin insallah
Ay inşallah canım inşallah geçip gideriz evimizeCanım benim kuzenimin kızı da girdi çok şükür organlarında sıkıntı yok kendini üzme bir gün hemen geçecek
Ben başından beri geceleri iki tane içiyorum yavrum zaten doktorum da bu şekilde kullanmamı söylemişti.Evet canım ben prilama rağmen 2 günde 1 kusuyorum. Acaba günde 1 taneye düşürdüğüm için mi? Sen ne zamanlar alıyorsun, günde kaç kez?
Amin kızımın yüzü hep aklıma geliyor zaten çok uyuyordu sarılıkta hep uyuyup beslenme olmuyormuş uyandıramıyordum 2 saatte bir değil 4 saatte bir emiyordu zatenAh minnoşum sağlam durmaya çalış sütün etkilenmesin. Senin kızın çok güçlü bir bebek. Sen de onun için güçlü kal
Bu 1 geceyle geçip gidecek inşallah. Allah dermansız dert vermesin
Selam beybi. Günde 10 defa hareket etmesi yeterli diyor benim doktorum.Güzel anneler merhaba. Doktorum hareketleri say 10u gecmesi gerekiyor dedi ama biraz karisik anlatti ya da ben anlamadim. Tam kapidan cikarken dedi çünkü. Iki saat icinde mi 10, yemeklerden sonra mi gun icinde mi anlayamadim. Size ne dedi doktorlariniz benimle paylasabilir misiniz?
Evet benimde aynı alt karın çok ağrı yapıyor .kısmet artık doktorun dediği gibi çok hızlı gelişir olursa normal doğururum yok olmazsa sezeryan günüm gelince kuzu kuzu giderim :)Benim 10 yıl oldu genede olmaz dedi.sezeryan olacak mecbur dedi.7 kat dikiş var göze alamıyor doktorlar .benim ara ara ağrı yapıyor kasılıp kalıyorum çok yurudugumde alt karın bölgem ağrıyor.
Evet canım tabi ki zamanla daha farklı olacak. Seni tebrik ederim ne kadar güzel karsilayabilmissin asıl senin yüreğin çok güzel Allahim gönlüne ferahlık versin senin mutlu olacağın hayırlı zamanda da evlat versin inşallahAh ne kadar dusuncelisin ya ne kadar güzel bir kalbin var öyle düşünmeyin hiçdediğin gibi içimdeki acı hiç gitmiyor unutmuyorum ama alışmaya çalışıyorum böyle yaşamaya sanırım yavaştan alışıyorum da üzerinden biraz daha zaman geçince daha da alışacağım rabbimin yardımıyla inşallah
Şöyle düşün canım bu tedavisi bilinen bir hastalıkAy inşallah canım inşallah geçip gideriz evimize
Aminnn kuzum inşallahEn hayırlı olacak vakitte gelsin inşallah mavişim, benim planlanan tarihte pek gönlüm yok zaten.
Ah ne zor bambaşka tecrübeler..Evet gerçekten yaşanılan şeyler çok benzer ama farklı şeyler çıkabiliyor altından benim de rahim ağzım kısalmış açılmam olmuştu ama hiç sancım vs olmadığı için rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu bana da. Dikiş falan atıldı sonra iste.
Ama bu doğum sancısı gerçekten kendini belli ediyor bence yani daha önce de sancı yasamistim ama o doğum sancısı çok fena yani dedim direk doguruyorum bugün ben diye.
Konusabilirsin hiç böyle düşünme yani gerçekten o kadar hayret ediyorum ki burada bir irimizi hiç tanımıyoruz etmiyoruz ama beni uzMemek için konuşurken çaba sarf ediyorsunuz ama çevremdeki insanlar akrabalarım tanidiklarim bana nispet eder gibi sürekli yeni doğan bebeklerini yegenlerini bebeklerinin ultrason resimlerini paylaşıp sağlıkla gel bebeğim falan diye paylaşıyorlar hayret ediyorum gerçekten ya. Sizlerin kalbi ne kadar güzel
Bundan sonra toparlayacak inşallah canım benim. Hem hepsi bir tecrübeAmin kızımın yüzü hep aklıma geliyor zaten çok uyuyordu sarılıkta hep uyuyup beslenme olmuyormuş uyandıramıyordum 2 saatte bir değil 4 saatte bir emiyordu zaten
Amin kızımın yüzü hep aklıma geliyor zaten çok uyuyordu sarılıkta hep uyuyup beslenme olmuyormuş uyandıramıyordum 2 saatte bir değil 4 saatte bir emiyordu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?