2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla bazen çok yanıyor özellikle onu kullandığımda
Hiç bilemiyorum yavrum bu bebelere belli olmaz

Hiç geçmiyor evet en ufak şeyde içim sızlıyor şimdi evi toplarken eşimin sakladigi eşyaları buldum sağım makinesini vs buldum modum düştü ama napalim hayat devam ediyor. İnsallahh ama doktorum 2 sene beklememi önerdi 1 sene kesin yasak da 2 sene bekle bence dedi bakalım hayırlısı olsun
Yok ya o anlamda değil hani yalnız kalınca düşünür durur ağlarsın anlamında diyor. Onun yanında agladigim zaman hemen moralimi düzeltmeye çalışıyor dikkatimi dağıtmaya çalışıyor. Kendinin de gözleri doluyor ama beni düzeltmek için uğraşıyor
Bir de diyarbakirdayim düşün sıcağı adet oldum bitti sanıyordum demin tuvalette yine kan geldi bı bitmedi kanama normaldir adettir diye düşünüyorum ama eşim de rahimde sıkıntı yaşadım ya ben onunla ilgili birşey olabilir mi diye korkuyor artık herşeyden korkar olduk psikolojim bozuldu hala kan görünce panik oluyorum doktorumu da aradım açmadı annesi vefat etmiş burada değil izinli kanama artarsa sancım olursa bı acile giderim artık .
Çok teşekkür ederim canım benim inşallahhh rabbim yanımızda umudumuzu kaybetmek yok
Canım unutmadım aklımdasın ama ne bileyim hatırlatmak istemiyorum eminim sen hiç unutmuyorsundur ama insan boyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor
Ah ne kadar dusuncelisin ya ne kadar güzel bir kalbin var öyle düşünmeyin hiç dediğin gibi içimdeki acı hiç gitmiyor unutmuyorum ama alışmaya çalışıyorum böyle yaşamaya sanırım yavaştan alışıyorum da üzerinden biraz daha zaman geçince daha da alışacağım rabbimin yardımıyla inşallah
Evet gerçekten yaşanılan şeyler çok benzer ama farklı şeyler çıkabiliyor altından benim de rahim ağzım kısalmış açılmam olmuştu ama hiç sancım vs olmadığı için rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu bana da. Dikiş falan atıldı sonra iste.
Ama bu doğum sancısı gerçekten kendini belli ediyor bence yani daha önce de sancı yasamistim ama o doğum sancısı çok fena yani dedim direk doguruyorum bugün ben diye.
Konusabilirsin hiç böyle düşünme yani gerçekten o kadar hayret ediyorum ki burada bir irimizi hiç tanımıyoruz etmiyoruz ama beni uzMemek için konuşurken çaba sarf ediyorsunuz ama çevremdeki insanlar akrabalarım tanidiklarim bana nispet eder gibi sürekli yeni doğan bebeklerini yegenlerini bebeklerinin ultrason resimlerini paylaşıp sağlıkla gel bebeğim falan diye paylaşıyorlar hayret ediyorum gerçekten ya. Sizlerin kalbi ne kadar güzel
Ah illet enfeksiyon lanet birşey gerçekten benim de enfeksiyondan doğum oldu malesef biliyorsun. Sen geçen o sancıları yaşarken korkmuştum doğum sancılarına benziyordu anlattıkların. Ama olsun sağlıklı bebişin sarılık da tez vakitte atlatır rabbimin izniyle çünkü çok guclu oluyor onlar sağ salim tekrar evinize gitmek nasip olsun tez zamanda inşallah ahh ah kopmaz mi ben şimdi hastaneye gidince ağlayan bebek görünce içim gidiyor canı acıyor diye annesi olarak sizleri dusunemiyorum
Bulabildin mi canım evi? Bir gün denk gelmeyi çok isterim seninle belki yakınıma gelirsiniz
Sen yine de dikkat et kendine taşınmak çok yorucu oluyor
Yok henüz bakmadık maaşı alınca tutacağız direk ama yine bu çevreler olur talaytepe yani. Bende çok isterim, belki de kim bilir ederim canım zaten sezaryenli oldugum için ekstra dikkat etmem gerekiyor yorucu süreçler bekliyor bizi ama çok şükür arkadaşlarım yardimci olacak

Benimki gibi çıkışı buldu çıkmak için uğraştı inatçı bebeler bunlar. Aminn rabbim yardımcınız olsun bı sıkıntı bı risk falan var mı peki normal bir gebelik mi geciriyorsun
Nerdeee anacim bende o kismet
4 yasinda bir oglum var cok sukur cok sorunsuz bir gebelik ve cok sorunsuz bir cocuk oldu hep bana ondan sonra ki iki gebeligim de erken dogumla sonuclandi biri 24 haftalikti diyeri 28 haftalikti kanama li gecen haftalar enfeksiyon ve sonunda su gelmesiyle bitti ikiside simdi ki gebeligimde cok riskli bebek masallah cok sukur iyi bir sikintisi yok ama sikinti rahmimde bu aylarda yirtilma tehlikesi sezaryenden 4 ay sonra hamile kaldigim icin dusukte olabilir dediler erken aylarda tekrar erken dogumda yapabilirsin dediler. Ne biliyim rabbim buyuk hayirlisini istedim hep bu haftaya da cok sukur geldik sag salim az daha sikicam disimi ekim basi dogururum diye umit ediyorum planli sezaryan olacak tam gunu belirlemedik ama 38 zi gecince dedi doktor artik duruma göre rabbim anlimiza ne yazdiysa o

Evet canım ben prilama rağmen 2 günde 1 kusuyorum. Acaba günde 1 taneye düşürdüğüm için mi? Sen ne zamanlar alıyorsun, günde kaç kez?

haklısın canım

Güzel anneler merhaba. Doktorum hareketleri say 10u gecmesi gerekiyor dedi ama biraz karisik anlatti ya da ben anlamadim. Tam kapidan cikarken dedi çünkü. Iki saat icinde mi 10, yemeklerden sonra mi gun icinde mi anlayamadim. Size ne dedi doktorlariniz benimle paylasabilir misiniz?

Kızlar tekirdağ devlette yatırdılar yenidoğan yoğun bakımına bende anne oteli varmış orda kalıp 2 saatte 1 süt sağıcam dua edin sarılığı geçmiş şekilde taburcu olalım Aslında tablo kötü değil 15 e kadar sorun değilmiş bizim 15,60 çıktı önlem amaçlıymış

Evet canım ben prilama rağmen 2 günde 1 kusuyorum. Acaba günde 1 taneye düşürdüğüm için mi? Sen ne zamanlar alıyorsun, günde kaç kez?
Ben başından beri geceleri iki tane içiyorum yavrum zaten doktorum da bu şekilde kullanmamı söylemişti.

Bir tanesinin bir tesiri olacağını sanmam bebeğim çünkü iki, üç veya dört adet kullanılıyor bulantı durumuna göre.

Ah minnoşum sağlam durmaya çalış sütün etkilenmesin. Senin kızın çok güçlü bir bebek. Sen de onun için güçlü kal
Bu 1 geceyle geçip gidecek inşallah. Allah dermansız dert vermesin
Amin kızımın yüzü hep aklıma geliyor zaten çok uyuyordu sarılıkta hep uyuyup beslenme olmuyormuş uyandıramıyordum 2 saatte bir değil 4 saatte bir emiyordu zaten

Selam beybi. Günde 10 defa hareket etmesi yeterli diyor benim doktorum.

Benim 10 yıl oldu genede olmaz dedi.sezeryan olacak mecbur dedi.7 kat dikiş var göze alamıyor doktorlar .benim ara ara ağrı yapıyor kasılıp kalıyorum çok yurudugumde alt karın bölgem ağrıyor.
Evet benimde aynı alt karın çok ağrı yapıyor .kısmet artık doktorun dediği gibi çok hızlı gelişir olursa normal doğururum yok olmazsa sezeryan günüm gelince kuzu kuzu giderim :)

Evet canım tabi ki zamanla daha farklı olacak. Seni tebrik ederim ne kadar güzel karsilayabilmissin asıl senin yüreğin çok güzel Allahim gönlüne ferahlık versin senin mutlu olacağın hayırlı zamanda da evlat versin inşallah

Ah ne zor bambaşka tecrübeler..
Allahım bir daha ne sana ne de başka bir kadına böyle bir acı yaşatmasın canım benim.

Amin kızımın yüzü hep aklıma geliyor zaten çok uyuyordu sarılıkta hep uyuyup beslenme olmuyormuş uyandıramıyordum 2 saatte bir değil 4 saatte bir emiyordu zaten
Bundan sonra toparlayacak inşallah canım benim. Hem hepsi bir tecrübe
Herkesin başına geliyor maalesef
Bol beslenme bolca bez doldurarak toparlar kızın inşallah.

Tedbir amaçlı demek canım hiç canını sıkma.. bebeklerde uyuma fazla evet.. sadce aklında olsun çıktıktan sonra saat başı bile olsa vermeye çalış.. hem sütün içinde uyarılma olur hemde damla damla da olsa bebeğe faydası olur..
Ben burnunu falan sıkıyordum uyansında emsin diye göğsünde iki çekince yoruluyordur zaten çenesi titremeye başlar hemencik.. daha ufacık annesi❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…