2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bebeğin pozisyonundan dolayı artık fl ölçümünde hata payı yüksek olur bence takılmayın

Tekrar merhaba benim sancılar artmaya başladı. Doktorum yalancı sancı olduğunu söyledi. Arttığında nstye gel dedi. Açılma olmuşmu diye muayene edemem dedi açılma yapabilirmiş. 34+2 yiz ancak 37 de muayne ederim dedi. Sancılar ara ara belime buruyor. Nstde perşembe günü 30 gösteriyordu 3 adet sancı vardı. Şimdi 40 gösteren 1 tane 2 de 20 civarı sancılar var. Nstye giren oldu mu aramızda

Bende pek konusunu açmak istemiyorum ama ne kadar olursa tabii kafanı dağıtmaya çalış. Taşınırken de ufak ufak yaparsın içindeyken de hem dikkat etmen lazım hemde kafan dağılır değişiklik olmuş olur. Şer diye görüyoruz bazı şeyleri ama belki sana o iyi gelecek yeni ev yeni başlangıç. Karşılaşıp otururuz bir gün insallah canim çok çok isterim

Selülitleri saldım artık ben bi ara kuru fırça aldım kaldı öyle
Benim sırada lazer, çatlak ve kilo vermek var bakalım hangisi gerçekleşebilecek
Kilo verme en kolayı gibi görünüyor.

Lazer epilasyonu ihmal etmemek lazım, traşlayarak kuvvetlendiriyoruz tüycükleri.

Ya fırça ben de alacağım bir türlü sıra ona gelmedi, onun yanında bir de jelleri varmış beraber kullanılıyormuş. Vaktim olacak mı bakalım?

Selülitleri saldım artık ben bi ara kuru fırça aldım kaldı öyle
Benim sırada lazer, çatlak ve kilo vermek var bakalım hangisi gerçekleşebilecek

Lazeri uzmanlar ilk 3 ay yaptırmayın diyorlar emzirmekle alakalı değilde hormonlar yerine otursun diye. Ocak ayında kendimi lazer salonuna atacam bende o yüzden. Kilo vermek konusuna girmiyorum hamileliğin 12. Haftasından itibaren diyetisyenle devam ettiğim için az kilo alarak hamileliğimi ilerletiyorum eşim doğumdan sonrada vermek için devam et istersen dedi dediim yok sıkıldım bir süre uzaklaşmak istiyorum diyetisyen olayından diye ah birde kendimi termal havuz ve hamama atcam kendimi millet yüz üstü yazmayı özlüyorum diyor ben termal havuz ve hamama gitcem eşimin sözü var bakalım yılbaşına öyle bir tatile gideriz bebeğimizle diye olur inşallah

Oyy inşallah hope2022 bebişlerimiz olsun kocalarımızla güzel tatiller hakkımız artık sende sauna termal takılırsın istediğin gibi Benimde önceki bebekte söz vermişti hangi hoteli seçersen götüreceğim mahvoldun o zamandan bu zamana diye bunu çok iyi değerlendirmem lazım 8-9 aylık olacak bebiş yaza gideriz dedim 7-10 yıldız falan bakalım

Kilo verme en kolayı mı Beni bitirecek olan bu Başakcığım selülit ile yaşamaya alışmıştık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…