- 26 Mart 2020
- 412
- 484
- 53
Ayy teşekkür ederimm canimSelam beybi. Günde 10 defa hareket etmesi yeterli diyor benim doktorum.
Bebeğin pozisyonundan dolayı artık fl ölçümünde hata payı yüksek olur bence takılmayınkızlar bir de dün gece stajyer doktora denk geldim iki saat evire çevire ölçüm yaptı34+1 dim bpd 36+1 ac 34+6 fl 32+4 ölçümlerin alakasızlığına bakar mısınız kafası zaten hep bir iki hafta ileri çıkıyor hadi karın da 5 gün önde normaldir ama uyluk kemiğine sinirim bozuldu baya kısa ölçmüş daha 33.haftada gittim doktora 33 hafta ölçüldü 34 te nasıl 32 ölçüyor anlamadım kafa ile uyluk kemiği arasındaki fark çok fazla
Daha çok catlamayalim minnoşum14 gün sonra derideki gerginlik geçince çatlaklar da rahatlar Diloşum.
Bende pek konusunu açmak istemiyorum ama ne kadar olursa tabii kafanı dağıtmaya çalış. Taşınırken de ufak ufak yaparsın içindeyken de hem dikkat etmen lazım hemde kafan dağılır değişiklik olmuş olur. Şer diye görüyoruz bazı şeyleri ama belki sana o iyi gelecek yeni ev yeni başlangıç. Karşılaşıp otururuz bir gün insallah canim çok çok isterimHiç geçmiyor evet en ufak şeyde içim sızlıyor şimdi evi toplarken eşimin sakladigi eşyaları buldum sağım makinesini vs buldum modum düştü ama napalim hayat devam ediyor. İnsallahh ama doktorum 2 sene beklememi önerdi 1 sene kesin yasak da 2 sene bekle bence dedi bakalım hayırlısı olsun
Yok ya o anlamda değil hani yalnız kalınca düşünür durur ağlarsın anlamında diyor. Onun yanında agladigim zaman hemen moralimi düzeltmeye çalışıyor dikkatimi dağıtmaya çalışıyor. Kendinin de gözleri doluyor ama beni düzeltmek için uğraşıyor
Bir de diyarbakirdayim düşün sıcağıadet oldum bitti sanıyordum demin tuvalette yine kan geldi bı bitmedi kanama normaldir adettir diye düşünüyorum ama eşim de rahimde sıkıntı yaşadım ya ben onunla ilgili birşey olabilir mi diye korkuyor artık herşeyden korkar olduk psikolojim bozuldu hala kan görünce panik oluyorum doktorumu da aradım açmadı annesi vefat etmiş burada değil izinli kanama artarsa sancım olursa bı acile giderim artık .
Çok teşekkür ederim canım beniminşallahhh rabbim yanımızda umudumuzu kaybetmek yok
Ah ne kadar dusuncelisin ya ne kadar güzel bir kalbin var öyle düşünmeyin hiçdediğin gibi içimdeki acı hiç gitmiyor unutmuyorum ama alışmaya çalışıyorum böyle yaşamaya sanırım yavaştan alışıyorum da üzerinden biraz daha zaman geçince daha da alışacağım rabbimin yardımıyla inşallah
Evet gerçekten yaşanılan şeyler çok benzer ama farklı şeyler çıkabiliyor altından benim de rahim ağzım kısalmış açılmam olmuştu ama hiç sancım vs olmadığı için rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu bana da. Dikiş falan atıldı sonra iste.
Ama bu doğum sancısı gerçekten kendini belli ediyor bence yani daha önce de sancı yasamistim ama o doğum sancısı çok fena yani dedim direk doguruyorum bugün ben diye.
Konusabilirsin hiç böyle düşünme yani gerçekten o kadar hayret ediyorum ki burada bir irimizi hiç tanımıyoruz etmiyoruz ama beni uzMemek için konuşurken çaba sarf ediyorsunuz ama çevremdeki insanlar akrabalarım tanidiklarim bana nispet eder gibi sürekli yeni doğan bebeklerini yegenlerini bebeklerinin ultrason resimlerini paylaşıp sağlıkla gel bebeğim falan diye paylaşıyorlar hayret ediyorum gerçekten ya. Sizlerin kalbi ne kadar güzel
Ah illet enfeksiyon lanet birşey gerçekten benim de enfeksiyondan doğum oldu malesef biliyorsun. Sen geçen o sancıları yaşarken korkmuştum doğum sancılarına benziyordu anlattıkların. Ama olsun sağlıklı bebişin sarılık da tez vakitte atlatır rabbimin izniyle çünkü çok guclu oluyor onlarsağ salim tekrar evinize gitmek nasip olsun tez zamanda inşallah ahh ah kopmaz mi ben şimdi hastaneye gidince ağlayan bebek görünce içim gidiyor canı acıyor diye annesi olarak sizleri dusunemiyorum
Yok henüz bakmadık maaşı alınca tutacağız direk ama yine bu çevreler olur talaytepe yani. Bende çok isterim, belki de kim bilirederim canım zaten sezaryenli oldugum için ekstra dikkat etmem gerekiyor yorucu süreçler bekliyor bizi ama çok şükür arkadaşlarım yardimci olacak
Çatlamayız inşallah Diloşumm, ben de koşa koşa selülit çaresi arayacağım.Daha çok catlamayalim minnoşumdoğumdan sonra koşa koşa çaresine bakmaya gidicem gibi
dehşete kapıldımAkrabaların bahsettiği hamilelik resmen biz çok abartıyoruz
dehşete kapıldım
titredim
ablada ne rahim var, helal olsunmaşallah diyeyim de
Biz abarttık da bu abla abartmadı mı şimdi?Akrabaların bahsettiği hamilelik resmen biz çok abartıyoruz
ay burdada var boyleleriAkrabaların bahsettiği hamilelik resmen biz çok abartıyoruz
Biz abarttık da bu abla abartmadı mı şimdi?
Helal olsun diyorum sadeceay burdada var boyleleri
bebek arabasinda bir tane , karninda bir tane , bebek arabasini ittirerek kosuyor
bende bankta oturmus kim bilir ne yiyorum onlari izlerken
Selülitleri saldım artık ben bi ara kuru fırça aldım kaldı öyleÇatlamayız inşallah Diloşumm, ben de koşa koşa selülit çaresi arayacağım.
(Koşamadılar)
Kilo verme en kolayı gibi görünüyor.Selülitleri saldım artık ben bi ara kuru fırça aldım kaldı öyle
Benim sırada lazer, çatlak ve kilo vermek var bakalım hangisi gerçekleşebilecek
Selülitleri saldım artık ben bi ara kuru fırça aldım kaldı öyle
Benim sırada lazer, çatlak ve kilo vermek var bakalım hangisi gerçekleşebilecek
Oyy inşallahLazeri uzmanlar ilk 3 ay yaptırmayın diyorlar emzirmekle alakalı değilde hormonlar yerine otursun diye. Ocak ayında kendimi lazer salonuna atacam bende o yüzden. Kilo vermek konusuna girmiyorum hamileliğin 12. Haftasından itibaren diyetisyenle devam ettiğim için az kilo alarak hamileliğimi ilerletiyorum eşim doğumdan sonrada vermek için devam et istersen dedi dediim yok sıkıldım bir süre uzaklaşmak istiyorum diyetisyen olayından diyeah birde kendimi termal havuz ve hamama atcam kendimi millet yüz üstü yazmayı özlüyorum diyor ben termal havuz ve hamama gitcem eşimin sözü var bakalım yılbaşına öyle bir tatile gideriz bebeğimizle diye olur inşallah
Kilo verme en kolayı mıKilo verme en kolayı gibi görünüyor.
Lazer epilasyonu ihmal etmemek lazım, traşlayarak kuvvetlendiriyoruz tüycükleri.
Ya fırça ben de alacağım bir türlü sıra ona gelmedi, onun yanında bir de jelleri varmış beraber kullanılıyormuş. Vaktim olacak mı bakalım?
Akrabaların bahsettiği hamilelik resmen biz çok abartıyoruz
Helal kızSürekli kasılıyodum geldim boş serum yiyom tadı güzelmiş sancım çıkmadı şükür dün beni yoran kocamı bugün yorma keyfi jhkjhhk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?