- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Akrabaların bahsettiği hamilelik resmen biz çok abartıyoruz
dehşete kapıldım
titredim
ablada ne rahim var, helal olsunmaşallah diyeyim de
Kız bende izlerken elim otomatik kasıklarıma gitti sanki ben tepiniyorumhelal olsun valla bencede
Biz abarttık da bu abla abartmadı mı şimdi?
Çocukluğumdan beri spor yaparım, gebeliğimde yogaya bile devam edemedim, kasılmalar canımı çok yakıyor, hastane dışında evden çıkamıyorum. Akrabalar işine baksın, bir tek biz biliyoruz ne hissettiğimizi ne yaşadığımızı.Ya kızlar halihazırda yılların sporcusu olursunuz, gebelikt de hep devam edersiniz ve yaparsınız doludizgin sporunuzu. Kimse beklemesin bizden bu hareketleri, riskli ve tehlikeli zaten. Biz yürüyelim, fırsat buldukça yüzelim, yapabilirsek yogamızı yapalım yeter bizeakrabalar da az bilsin azıcık.
Bu kadinin hamile oldugundan suphe ederim ben laa bu neeeAkrabaların bahsettiği hamilelik resmen biz çok abartıyoruz
Gazdir o gaz hamile olsa duramaz
Başka da birşey demiyorum.. o çocuk taşıyorsa ben napıyom acabayada ben çocuk taşıyorsam o napıyor bu kadar da yüklenilmez ki canım
Bencede başla şimdiden bakmayaa müthiş bir teklif kaçırılmamalııOyy inşallahhope2022 bebişlerimiz olsun kocalarımızla güzel tatiller hakkımız artık sende sauna termal takılırsın istediğin gibi Benimde önceki bebekte söz vermişti hangi hoteli seçersen götüreceğim mahvoldun o zamandan bu zamana diye bunu çok iyi değerlendirmem lazım 8-9 aylık olacak bebiş yaza gideriz dedim 7-10 yıldız falan bakalım
Valla ablam böyle dizilerdeki hamilelik yastıgı taktı heralde
Başka da birşey demiyorum.. o çocuk taşıyorsa ben napıyom acabayada ben çocuk taşıyorsam o napıyor bu kadar da yüklenilmez ki canım
Kız ben ağrısız yürüsem yeter vallaYa kızlar halihazırda yılların sporcusu olursunuz, gebelikt de hep devam edersiniz ve yaparsınız doludizgin sporunuzu. Kimse beklemesin bizden bu hareketleri, riskli ve tehlikeli zaten. Biz yürüyelim, fırsat buldukça yüzelim, yapabilirsek yogamızı yapalım yeter bizeakrabalar da az bilsin azıcık.
Çok su tüketmişte olabiliirBu kadinin hamile oldugundan suphe ederim ben laa bu neeeacep gazi mi varda hamile saniyor kendini
Sürekli kasılıyodum geldim boş serum yiyom tadı güzelmiş sancım çıkmadı şükür dün beni yoran kocamı bugün yorma keyfi jhkjhhk
Ama Nur’um bebeğim, benim için en kolayı oydu.Kilo verme en kolayı mıBeni bitirecek olan bu Başakcığım selülit ile yaşamaya alışmıştık zaten
Helal kız
Sen yine çaktırmadan evde suyu bol iç, ona çaktırma
İnanmadı sana yapacak birşey yok artık.. dikkat et kendine sen su iç bol
Ntsye girince sancı çıkması için sık kendini. Birde aç karnına ayakta dur o zman sancı çıkıyormuş.Bana bu akılları sizler verdinizSu içsem de içmesem de kasılıyorum lakin nstde çıkmıyor işte üstüne adet sancısı da vardı gün içinde ama 20yi geçmedi hiç
Canim ben lohusa takimlarindan almadim fiyatlar 700 900 olmuş. Onun yerine her zaman giyebilecegim dugmeli pijama takimi ve t*endyoldan kimono aldim salaş uzerine giymelik. Ve cok hesapli oldu tavsiye ederim :) iki kimono iki pijama takimiKızlar ben bebek için alışveriş yapmaya yeni başladım her şey ateş pahası ama alınıyor mecbur. sizden hastane için gecelik ve pijama takımı önerisi almak istiyorum şöyle uygun fiyatlı rahat
Aman çıkmasın canım ama enişte bunu nerden bilecekBana bu akılları sizler verdinizSu içsem de içmesem de kasılıyorum lakin nstde çıkmıyor işte üstüne adet sancısı da vardı gün içinde ama 20yi geçmedi hiç
Ben 3 takım aldım 3 lcw den aldım. Diğer markaların indirimlerini yakaladıgında da lcw ile fiyat oluyor fakat git gide ağırlaşıyorum gözüyle büyüdüğü için bir an evvel çantayı bebeğin odayı eşyaları ayarlamak istedim ondan beğendiğimi aldımKızlar ben bebek için alışveriş yapmaya yeni başladım her şey ateş pahası ama alınıyor mecbur. sizden hastane için gecelik ve pijama takımı önerisi almak istiyorum şöyle uygun fiyatlı rahat
Gene yalancı sancı gibi bir şey oluyor o dediğiniz. Gerek yok sancı çıkmasına ya az kaldı herkesin zaten asıl sancılar başlayacak o zamanNtsye girince sancı çıkması için sık kendini. Birde aç karnına ayakta dur o zman sancı çıkıyormuş.
Doktorlar 3 haftaya normal diyor göbek uyluk kemiği nasıl cıkıyor hafta olarakArkadaşlar benim bebeğin kafa ölçümü hep ilerde cikiyo nerdeyse 3 haftayı geniş bugunki kontroldegerçi kendisi de iri ama kafa ölçümü ilerde olan var mı bizim gibi
Halen tedavideyiz 2 saatte bir benim 30 cc sütüm ayrıca 40-50 cc mama ile besleniyor beni çağırıyorlar ben besliyorum biberonla. Hemşire dediki neyle besliyordun meme artı şırınga mama ile dedim neden şırınga dedi biberona alışmasın diye dedim yanlış bilinen şeyler sütün yeterli gelmezse çocuk biberon ister dedi sarılıktan beslenememiş kızım. Süt sağırken ölüyorum yanıyor gögüslerim
Gümüş kapak ve lashinol krem almayı unutmayın.
Gümüş kapak kapadığım an ağrısı azalıyor.
Tartılamadım ama 2 saatlik uyku temposunda eski görüntüme az kaldı kızlar hiç takmayın onları
Valla aç kalıcaksa ben biberon hazırlamaya razıyım. Şimdi çok daha iyi anlıyorum bak 15 dk emiyordu benim gögsümü şimdi makineyle yarım saatte 2 gögsümden 30 cc zor çıkarıyorum zaten çocuk aç kalıyor her 2 saatte 1 40-60 cc yemesi lazım sezeryanlıların sütü ya hiç gelmezmiş ilk etapta ya az gelirmiş dikkatli olun beslenemediği için sarılığı arttı kilosu düştü bu arada benim evde philips avent bbiberon var büyük ve küçük birkere deneyimlerim çok rahat bilginiz olsun kızlarAllah kolaylık versin canım. Ya ne biliyim biz büyütüyoruz bazı şeyleri sanırım kafada bu tarz şeyleri pek takmamak lazım da işte internette videolarda vs hep böyle söyleniyor meme reddi yapıyor vs diye insan deneyimlemeyince uuyguluyor işte direk
kuzum cok gecmis olsun . UV isin kuvezinde zaten hemencecik toparlar Nil kusValla aç kalıcaksa ben biberon hazırlamaya razıyım. Şimdi çok daha iyi anlıyorum bak 15 dk emiyordu benim gögsümü şimdi makineyle yarım saatte 2 gögsümden 30 cc zor çıkarıyorum zaten çocuk aç kalıyor her 2 saatte 1 40-60 cc yemesi lazım sezeryanlıların sütü ya hiç gelmezmiş ilk etapta ya az gelirmiş dikkatli olun beslenemediği için sarılığı arttı kilosu düştü bu arada benim evde philips avent bbiberon var büyük ve küçük birkere deneyimlerim çok rahat bilginiz olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?