Valla yıllardır gidicem bi nasip olmadı bu sefer kesin tak etti canımaKilo verme en kolayı gibi görünüyor.
Lazer epilasyonu ihmal etmemek lazım, traşlayarak kuvvetlendiriyoruz tüycükleri.
Ya fırça ben de alacağım bir türlü sıra ona gelmedi, onun yanında bir de jelleri varmış beraber kullanılıyormuş. Vaktim olacak mı bakalım?
Yok 3 ay alışma süreci vs bende gidemem canım zaten ama kesinlikle ilk aklımda olan şey lazer işi. Benim başka sorunumda var jilet dışında başka bisey de kullanamıyorum cildimden dolayı o yüzden lazere gidip kurtulmak istiyorum bi an önce.Lazeri uzmanlar ilk 3 ay yaptırmayın diyorlar emzirmekle alakalı değilde hormonlar yerine otursun diye. Ocak ayında kendimi lazer salonuna atacam bende o yüzden. Kilo vermek konusuna girmiyorum hamileliğin 12. Haftasından itibaren diyetisyenle devam ettiğim için az kilo alarak hamileliğimi ilerletiyorum eşim doğumdan sonrada vermek için devam et istersen dedi dediim yok sıkıldım bir süre uzaklaşmak istiyorum diyetisyen olayından diyeah birde kendimi termal havuz ve hamama atcam kendimi millet yüz üstü yazmayı özlüyorum diyor ben termal havuz ve hamama gitcem eşimin sözü var bakalım yılbaşına öyle bir tatile gideriz bebeğimizle diye olur inşallah
Su lohusa korsesi takmak gerekiyor demi ... sonra sarkık sarkık dolasmak da var ... en azindan kilo verirken iyi gelir herhaldeeValla yıllardır gidicem bi nasip olmadı bu sefer kesin tak etti canıma
Ben kuru fırçalama iyi geliyor diye biliyorum kuzum ama jelle de denemek lazım önemli olan düzenli kullanmak
Yok 3 ay alışma süreci vs bende gidemem canım zaten ama kesinlikle ilk aklımda olan şey lazer işi. Benim başka sorunumda var jilet dışında başka bisey de kullanamıyorum cildimden dolayı o yüzden lazere gidip kurtulmak istiyorum bi an önce.
Bu eşler hep hamilelikte mi söz veriyor ya benimki de bodruma götürücem seni söz dedi bende oo falan diyorum halbuki akrabaları var orda yine beleşe getirecek ahahshshaj
Bende az aldım ama kasadaki yağları vermem lazım+6 kilodayim şuan çok merak ediyorum doğumdan sonra daha fazlası senden gidecek diyorlar. Sen kaç kilo aldın kuzum?
Lazer icin sabirsizlaniyorum. Iki ay once mi gittim agdaya , az bucuk cikti. Hamile olduğumu ogrenmeden gitmistim en son lazer . Iyi ki de yaptirmisim :)) iki telek cikti . Kendim alamam diye gidecegim ama koyden eve geceyim. Belki eldiven ile hallederim dusta. Ben 20 kilo aldım da gider 6 aya insallahValla yıllardır gidicem bi nasip olmadı bu sefer kesin tak etti canıma
Ben kuru fırçalama iyi geliyor diye biliyorum kuzum ama jelle de denemek lazım önemli olan düzenli kullanmak
Yok 3 ay alışma süreci vs bende gidemem canım zaten ama kesinlikle ilk aklımda olan şey lazer işi. Benim başka sorunumda var jilet dışında başka bisey de kullanamıyorum cildimden dolayı o yüzden lazere gidip kurtulmak istiyorum bi an önce.
Bu eşler hep hamilelikte mi söz veriyor ya benimki de bodruma götürücem seni söz dedi bende oo falan diyorum halbuki akrabaları var orda yine beleşe getirecek ahahshshaj
Bende az aldım ama kasadaki yağları vermem lazım+6 kilodayim şuan çok merak ediyorum doğumdan sonra daha fazlası senden gidecek diyorlar. Sen kaç kilo aldın kuzum?
Çok zor çok.. Senin için daha iyi gelecek ben buna inanıyorum kesinlikle. Belki bu dönemde ev sahibinin çıkın demesinde bile bi hayır vardırYaa senin de baya zormuş Allah yardımcın olsunbütün doğumların sezaryen mi oldu. Aman maşallah bebiş iyi olsun da zaten en ufak şeyde müdahale edilebiliyor bizlere. Bende hastanede yatıyordum işte dikislerden dolayı rahim yırtılmaya başladı doktor hemen aldı bebeği o yüzden , rahim yırtılmaya başladığında pıhtı şeklinde kan gelmeye başladı benden acil sezaryen kararı verdi. Peki doktorun normalde sezaryenden kaç ay sonra hamile kalmayı tavsiye etmişti? Şu ana kadar sezaryen yerin ile ilgili falan sıkıntı yaşadın mı çünkü ağrı falan olabiliyormuş erken hamile kalınca bende de bu korku başladı şimdi.
Rabbim hakkında hayırlısını en kolay şekilde nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunamiiiin amiiiin
Evet gerçekten zor. Amiiin rabbim kimselere vermesin bebekler ölmesin
60 tan sonrası doğum sancısı oluyor diye biliyorum. Ben doğuma girdiğim gün ve 1 gün öncesinde girmiştim nst ye 60-70 lerde gidip geliyordu sancım ve kasilmam düzenliydi hep.
Evet benim için çok iyi olacak taşınma işi kafam dağılacak birşeylerle uğraşacağım aslında kimseyi istemiyorum ben kendim yapmak istiyorum herşeyi 1 2 hafta en azından bana meşgale olur.
Karsilassak tanır miyiz acaba birbirimizi
Yok bu evden taşınmak çok iyi gelecek bana iyi haberleri de aldım kötü haberleri de aldım burada. Şuan zaten iyi haberleri aldığım anlar gelmiyor aklıma nereye baksam hep hamilelik anılarım, sürekli yatmak zorunda olduğum camın önündeki koltuk, kanamamin nişamın geldiği klozet, bebeğimin biberonlarini yikadigimiz mutfak, hastaneden geldiğimizde süt sagmaya çalıştığımız salon, sabah eşim ise giderken yatakta tekrar süt sagmaya çalışmamız süt geldi diye çok sevinmemiz. En kötüsü de ben tuvaletten çıkarken görümcem yenge telefonun çalıyor diye saat 10 da telefonu getirmesi ve yatakodasinda acmam işte o anı hiç unutamiyorum... Bir an önce gidelim bu evden aslında hem oğlumla anılarım var ama olmuyor dayanamıyorum bu evde basıyorlar bana.
Bence de, her serde bir hayır var gerçekten yeter ki görmeyi bilelim.Çok zor çok.. Senin için daha iyi gelecek ben buna inanıyorum kesinlikle. Belki bu dönemde ev sahibinin çıkın demesinde bile bi hayır vardır
İnşallah yeni evinde çok güzel mucizelerle karşılaşırsın canım benim
Aynı yerlerdeyiz belli mi olur karşılaşırız belki?
Ben de öyle düşünüyorum Rica etsem link ya da fotoğraf atar mısın fikir edinmek istiyorumCanim ben lohusa takimlarindan almadim fiyatlar 700 900 olmuş. Onun yerine her zaman giyebilecegim dugmeli pijama takimi ve t*endyoldan kimono aldim salaş uzerine giymelik. Ve cok hesapli oldu tavsiye ederim :) iki kimono iki pijama takimi
Su lohusa korsesi takmak gerekiyor demi ... sonra sarkık sarkık dolasmak da var ... en azindan kilo verirken iyi gelir herhaldee
Valla benim sezeryan olacak, doğumdan sonra hep böyle bel kısmı bağlanırdı az çok hatırlıyorum ablamdan yengemden. Onu bende düşünüyorum da ilk zamanlar zor olur korse diyorum kesik yerinden dolayı, çok sıkı oluyor ya. İlk zamanlar hatta eşarp gibi şeylerle bağlarlardı. Ama normal doğumdan sonra nasıl olur bilemiyorumLazer icin sabirsizlaniyorum. Iki ay once mi gittim agdaya , az bucuk cikti. Hamile olduğumu ogrenmeden gitmistim en son lazer . Iyi ki de yaptirmisim :)) iki telek cikti . Kendim alamam diye gidecegim ama koyden eve geceyim. Belki eldiven ile hallederim dusta. Ben 20 kilo aldım da gider 6 aya insallahHareket kisitligim geçsin yeter ki... Hormonlar yerine gelsin . Tamamdir benim isim
Dün gece rüyama girdi şimdi doğum yapsam acil bir ley olsa hiçbir şey hazır değil. İlk bebeğimde valizimi hazırlayıp ertesi gün hastanelik olmuştumBen 3 takım aldım 3 lcw den aldım. Diğer markaların indirimlerini yakaladıgında da lcw ile fiyat oluyor fakat git gide ağırlaşıyorum gözüyle büyüdüğü için bir an evvel çantayı bebeğin odayı eşyaları ayarlamak istedim ondan beğendiğimi aldım
Her hafta başka başka güncellemeler sabah kalkarken yataktan diyorum doğumdan sonra hemen nasıl kalkcam hareketsizlik mahvediyor beni. Ufak ufak yürüyüş vs yapıyorum evde süpürge tutma harici işte vileda küçük toz almalar yapıyorum ama her geçen gün ağrılarım artıyorKizlar gunaydin ... Durumlariniz nasil
Benim sag bacagimin sizlamasindan baska bir durumum yok suan. Dün asagida ayaklarini hissettim... yerim daraldi demeye basladi gibi :) Hareketli , özellikle aksamlari ...
(33 Hafta +6 )
Ay çok bunaldım ben tutarlar inşallah sözlerinii çok uzağa gitmeye bile gerek yok diyorum ben ama yeter ki kendi evimiz ve annelerin evinden uzağa gidelimValla yıllardır gidicem bi nasip olmadı bu sefer kesin tak etti canıma
Hayat bizi karsilastirmazsa firsati biz yaratırız canım benimBence de, her serde bir hayır var gerçekten yeter ki görmeyi bilelim.
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim
Aynen inşallah karşılaşırız ya ne güzel olur
Başınız sağolsun size kalpten sarılıyorumMaalesef yolunda değil
Annem vefat etti 1 hafta önce
Bebek de son kontrolde 10 gündür hiç kilo almamış dedi çarşamba kontrolüm var almadıysa hala yatırıp ciğer geliştirici iğne yapıp doğurturuz dedi bakalım artık inşallah kilo almıştır da erken doğum olmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
34. Haftadasın sen aldım ettin 35. Sonlarına doğru anca hazırlanır hazırda tutmakta fayda var keyfi 37. De mi gelir 40 da mı gelir bilinmez ama koca göbeklerle şurda şuraya gitmek nasıl zorluyorkem ben böyle nasipse 38-39 laro gördüğümde nasıl olcak merak ediyorumDün gece rüyama girdi şimdi doğum yapsam acil bir ley olsa hiçbir şey hazır değil. İlk bebeğimde valizimi hazırlayıp ertesi gün hastanelik olmuştumbebek alılverişini yorgunlukla yaptım 03 ay sadece bir takım almışım diğerleri 6,9 yani nasıl yaptım hiç bilmiyorum yorgunluktan rastgele alıvermişim yine giydirilir tabi ama en acil olanları almamışım artık bu hafta 03 ay ve pijama geceliği halledeyim çanta hazır olsun kafam rahat eder en azından.
Ahaha bizde izin olduğunda tek yaptığımız memlekete gelmek oldu valla bende bunaldımHer hafta başka başka güncellemeler sabah kalkarken yataktan diyorum doğumdan sonra hemen nasıl kalkcam hareketsizlik mahvediyor beni. Ufak ufak yürüyüş vs yapıyorum evde süpürge tutma harici işte vileda küçük toz almalar yapıyorum ama her geçen gün ağrılarım artıyor
Ay çok bunaldım ben tutarlar inşallah sözlerinii çok uzağa gitmeye bile gerek yok diyorum ben ama yeter ki kendi evimiz ve annelerin evinden uzağa gidelimhamile kaldıgımdan beri beni değişiklik olsun diye ya kendi anneme ya kendi annesinin evine götürüyor +5 kiloda ben aldım diloşuum ama son 2 kiloyu çok ani aldıım oda hareketsizlikten. Doktoruma göre en fazla +2 daha dedi onu bile alma bana kalırsa diyor ama.
Lohusa korsesijni o zaman doktora sorarım. Benim ev site icinde.. Asagi inip yurusem bile yeter 15 dk ara ara gezerim asagida :) lazere ben memleketime tayin oldum geldım baslamistim 1 sene gittim Hamile kaldım iste yararim benim o . Fazla çıkmıyor :)Valla benim sezeryan olacak, doğumdan sonra hep böyle bel kısmı bağlanırdı az çok hatırlıyorum ablamdan yengemden. Onu bende düşünüyorum da ilk zamanlar zor olur korse diyorum kesik yerinden dolayı, çok sıkı oluyor ya. İlk zamanlar hatta eşarp gibi şeylerle bağlarlardı. Ama normal doğumdan sonra nasıl olur bilemiyorum
Lazer kesinlikle rahatlık sanırım. 1 buçuk sene ha hamile kaldım yok kalmadım derken hep ertelemiştim şimdi doğumdan sonra kesinlikle gidicem. Ben ağda da yapamıyorum cildim çok kötü oluyor kendim zorla temizlenmeye çalışıyorum
Verirsin verirsin ben 80 kiloyla hamile kaldığım için böyle diyorum. Yine aklımda o yüzden hamilelikte aldığım kilodan daha fazlasını vermek var. Emzirirken de çok veriliyor kilo diyorlar, tabi süt olsun diye fazla fazla yememek şartıyladoktor bana şimdiden dedi doğumdan sonra da biraz dikkat et ki hem kilo açısından hem şeker açısından çok iyi olur, süt olsun diye öyle tatlılar falan yeme diye
Bebisleri arabaya atıp atıp yürümek lazım
Bebeğine sarılacaksın bol bol o da sana sarılacak sağlıkla gelsin inşallah Allah o gücü kuvveti öyle bir veriyor ki insana kendine şaşıracaksın Allah bol sabır versinSağol canım Allah razı olsun.
İnşallah vaktinde doğar şu an daha taze diye mi bilmiyorum yerimden kalkacak gücüm yok nasıl bi bebek bakarım bilmiyorum.
Her hafta başka başka güncellemeler sabah kalkarken yataktan diyorum doğumdan sonra hemen nasıl kalkcam hareketsizlik mahvediyor beni. Ufak ufak yürüyüş vs yapıyorum evde süpürge tutma harici işte vileda küçük toz almalar yapıyorum ama her geçen gün ağrılarım artıyor
Ah başınız sağolsun canım benim. Mekanı cennet olsun. Allahım sizlere sabır versin.Maalesef yolunda değil
Annem vefat etti 1 hafta önce
Bebek de son kontrolde 10 gündür hiç kilo almamış dedi çarşamba kontrolüm var almadıysa hala yatırıp ciğer geliştirici iğne yapıp doğurturuz dedi bakalım artık inşallah kilo almıştır da erken doğum olmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?