2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gene yalancı sancı gibi bir şey oluyor o dediğiniz. Gerek yok sancı çıkmasına ya az kaldı herkesin zaten asıl sancılar başlayacak o zaman

Bizim ekstradan eski sezeryanlı diye sancıyı çok önemsiyolar ebe kasılma esnasında dikişlerde ağrı yapıyomu diye özellikle soruyo dün baya ağrı vardı ben ondan korktum açıkçası bakalım kendi dr um kliniğe gelsin yarın demiş

R Rad__ Bebito nerelerdesin senn? Yolunda mı her şey?
Maalesef yolunda değil
Annem vefat etti 1 hafta önce
Bebek de son kontrolde 10 gündür hiç kilo almamış dedi çarşamba kontrolüm var almadıysa hala yatırıp ciğer geliştirici iğne yapıp doğurturuz dedi bakalım artık inşallah kilo almıştır da erken doğum olmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?

Canım anacığının mekanı cennet olsun nurlar içinde uyusunnedesek boş üzülme bile denmez üzüntüyle tabi çocukta etkilendi haftası ileri en kötü alıp dışarda beslenir

İyi olacak Nil kuş merak etme hem hastane gözetimi altında hem de sütün şifa olacak ona inşallah. Tek değilsin hepimiz yok kaşık maması, yok şırınga hepsini aldık daha şimdiden. Aventte memnun kalan çok fazla insan var. Ağız kısmının numaraları oluyormuş 1 numara yenidoğan 2-3 şeklinde numarası gidiyormuş akışının hızı farklı oluyormuş numaralarının. İleride satın alıyormussun o emilen kısmı orda numara yazıyor
Güzel şeyler duyarsın canım inşallah bebekler ağırlaştıkca mı oluyor bilmiyorum ki bu ağrılar kasılmalar

Başın sağolsun canım mekanı cennet oldun annenin

İnşallah almıştır kilo zor bir imtihan ama yemene stresine dikkat et bu sürede karnında bir can var

Arkadaşlar benim bebeğin kafa ölçümü hep ilerde cikiyo nerdeyse 3 haftayı geniş bugunki kontrolde gerçi kendisi de iri ama kafa ölçümü ilerde olan var mı bizim gibi
Bizim de öyle canım iki hafta ilerdeydi bu sefer nolucak bakalım cmrtsi gidicem sana bişey dedi mi Dr doğum tarihi için bizim kafa daha önde diğer ölçüler de 10 gün kadar iki hafta kadar önde çıkıyor bazen

Başın sağolsun canım Allah sabır versin

Ben 30. haftaya girisle iyice altta hissetmeye basladim bebegimi. Bazen sol pelvis kemigime agri vuruyor. boyle agri sizlama arasi bir his.
oturunca rahatsiz ediyor
Ağırlaşıyor artık 32 de ki güncellemede evet ben şimdi ye kadar çok iyiymisim dersin umarım teğet geçersin ama ben 32 de döküldüm resmen

Yaa senin de baya zormuş Allah yardımcın olsun bütün doğumların sezaryen mi oldu. Aman maşallah bebiş iyi olsun da zaten en ufak şeyde müdahale edilebiliyor bizlere. Bende hastanede yatıyordum işte dikislerden dolayı rahim yırtılmaya başladı doktor hemen aldı bebeği o yüzden , rahim yırtılmaya başladığında pıhtı şeklinde kan gelmeye başladı benden acil sezaryen kararı verdi. Peki doktorun normalde sezaryenden kaç ay sonra hamile kalmayı tavsiye etmişti? Şu ana kadar sezaryen yerin ile ilgili falan sıkıntı yaşadın mı çünkü ağrı falan olabiliyormuş erken hamile kalınca bende de bu korku başladı şimdi.
Rabbim hakkında hayırlısını en kolay şekilde nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amiiiin amiiiin
Evet gerçekten zor. Amiiin rabbim kimselere vermesin bebekler ölmesin
60 tan sonrası doğum sancısı oluyor diye biliyorum. Ben doğuma girdiğim gün ve 1 gün öncesinde girmiştim nst ye 60-70 lerde gidip geliyordu sancım ve kasilmam düzenliydi hep.
Evet benim için çok iyi olacak taşınma işi kafam dağılacak birşeylerle uğraşacağım aslında kimseyi istemiyorum ben kendim yapmak istiyorum herşeyi 1 2 hafta en azından bana meşgale olur.
Karsilassak tanır miyiz acaba birbirimizi
Yok bu evden taşınmak çok iyi gelecek bana iyi haberleri de aldım kötü haberleri de aldım burada. Şuan zaten iyi haberleri aldığım anlar gelmiyor aklıma nereye baksam hep hamilelik anılarım, sürekli yatmak zorunda olduğum camın önündeki koltuk, kanamamin nişamın geldiği klozet, bebeğimin biberonlarini yikadigimiz mutfak, hastaneden geldiğimizde süt sagmaya çalıştığımız salon, sabah eşim ise giderken yatakta tekrar süt sagmaya çalışmamız süt geldi diye çok sevinmemiz. En kötüsü de ben tuvaletten çıkarken görümcem yenge telefonun çalıyor diye saat 10 da telefonu getirmesi ve yatakodasinda acmam işte o anı hiç unutamiyorum... Bir an önce gidelim bu evden aslında hem oğlumla anılarım var ama olmuyor dayanamıyorum bu evde basıyorlar bana.

Canım anacığının mekanı cennet olsun nurlar içinde uyusunnedesek boş üzülme bile denmez üzüntüyle tabi çocukta etkilendi haftası ileri en kötü alıp dışarda beslenir
Sağol canım Allah razı olsun.
İnşallah vaktinde doğar şu an daha taze diye mi bilmiyorum yerimden kalkacak gücüm yok nasıl bi bebek bakarım bilmiyorum.

Başın sağolsun canım mekanı cennet oldun annenin

İnşallah almıştır kilo zor bir imtihan ama yemene stresine dikkat et bu sürede karnında bir can var
Sağol canım Allah razı olsun
İnşallah almıştır kilo elimden geleni yapıyorum dua edin sizde

Sağol canım Allah razı olsun.
İnşallah vaktinde doğar şu an daha taze diye mi bilmiyorum yerimden kalkacak gücüm yok nasıl bi bebek bakarım bilmiyorum.

Ah canım mekanı cennet olsun sabır versin Rabbim.. Benim anam da annesini kaybedince acısı dinmemiş bana onun ismini vermiş sonra birden iyileştim der sen bana meşgale oldun şifa oldun der senin de öyle olacak inşallah

Ağırlaşıyor artık 32 de ki güncellemede evet ben şimdi ye kadar çok iyiymisim dersin umarım teğet geçersin ama ben 32 de döküldüm resmen
32den sonra tünelin ucu bmbk bi yere çıkıyo neyse ki az kalmış oluyor

Canım öncelikle Allah rahmet eylesin .
Ikinci olarak hiç korkma bebek için bende de on gün boyunca kilo almamış hiç birşey olmaz dedi doktorum yani sakin kendini suçlama benim stres yaptığım birşey yoktu

Başınız sağolsun inşAllah kilo alımı olur bebeğinizin.. üzüntü stres ister istemez etkiliyor sürecimiz az kaldı yemenize ve su tüketimine.. dikkat edin mümkünse çerezi eksik etmeyin.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

1 Normal 2 de sezaryen dogum yaptim simdiye dek

Ilk 3 ay cok arim oldu hatta bi ara kanamam oldu rahmin toparlanmamis olmasina mi bagliydi bilmiyorum bir defacik oldu zaten birdaha yasamadim sonra agrilar hafifleyerek gecti simdi yine ortaya cikti karnim gerilip buyudukce agrim cok oluyor bazen kasiniyor dikis bolgem ama icerden bazende cok keskin bir yanma hissi oluyor tuhaf yani ama yuzdum yuzdum kuyruguna geldim katlanicam az daha

doktorum kesinlikle 2 sene hamile kalma demisti ben 6 ay bile gecmeden hamileydi rabbimin bir bildigi vardir diyorum bizim aklimiz ermez hayirlisini nasip etsin hepimiz icin

Bana da ilk hamileligimdi sezaryen oldum doktor 2 sene diyorum en az 1 sene ama sen 2 sene bekle bence rahimde sıkıntılar yaşadık 1sene kesin olmayacak dedi üstüne basa basa ikinci dikisimi atan profesör perinatolog da 5-6 ay sonra hamile kalabilirsin rahim toparlamistir kendini diyor ama biz en az 1 hatta mümkün olabilirse 2 sene beklemeyi düşünüyoruz. Zaten kendimde bı hastalık var sanırım o ilerledi bu hamilelikte İstanbul'a gidip doktora muayene olucam ilaca başlatabilir baslatirsa zaten hamile kalmak yasak o ilacı kullanırken. Herşey birbirine girdi çok karıştı rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız akışına bıraktım da korunma işine dikkat edeceğiz şuan bizde hazır değiliz çünkü henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…