Gene yalancı sancı gibi bir şey oluyor o dediğiniz. Gerek yok sancı çıkmasına ya az kaldı herkesin zaten asıl sancılar başlayacak o zaman
Maalesef yolunda değil
Canım anacığının mekanı cennet olsun nurlar içinde uyusunMaalesef yolunda değil
Annem vefat etti 1 hafta önce
Bebek de son kontrolde 10 gündür hiç kilo almamış dedi çarşamba kontrolüm var almadıysa hala yatırıp ciğer geliştirici iğne yapıp doğurturuz dedi bakalım artık inşallah kilo almıştır da erken doğum olmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
İyi olacak Nil kuş merak etme hem hastane gözetimi altında hem de sütün şifa olacak ona inşallah. Tek değilsin hepimiz yok kaşık maması, yok şırınga hepsini aldık daha şimdiden. Aventte memnun kalan çok fazla insan var. Ağız kısmının numaraları oluyormuş 1 numara yenidoğan 2-3 şeklinde numarası gidiyormuş akışının hızı farklı oluyormuş numaralarının. İleride satın alıyormussun o emilen kısmı orda numara yazıyorValla aç kalıcaksa ben biberon hazırlamaya razıyım. Şimdi çok daha iyi anlıyorum bak 15 dk emiyordu benim gögsümü şimdi makineyle yarım saatte 2 gögsümden 30 cc zor çıkarıyorum zaten çocuk aç kalıyor her 2 saatte 1 40-60 cc yemesi lazım sezeryanlıların sütü ya hiç gelmezmiş ilk etapta ya az gelirmiş dikkatli olun beslenemediği için sarılığı arttı kilosu düştü bu arada benim evde philips avent bbiberon var büyük ve küçük birkere deneyimlerim çok rahat bilginiz olsun kızlar
Güzel şeyler duyarsın canım inşallah bebekler ağırlaştıkca mı oluyor bilmiyorum ki bu ağrılar kasılmalarBizim ekstradan eski sezeryanlı diye sancıyı çok önemsiyolar ebe kasılma esnasında dikişlerde ağrı yapıyomu diye özellikle soruyo dün baya ağrı vardı ben ondan korktum açıkçası bakalım kendi dr um kliniğe gelsin yarın demiş
Başın sağolsun canım mekanı cennet oldun anneninMaalesef yolunda değil
Bebek de son kontrolde 10 gündür hiç kilo almamış dedi çarşamba kontrolüm var almadıysa hala yatırıp ciğer geliştirici iğne yapıp doğurturuz dedi bakalım artık inşallah kilo almıştır da erken doğum olmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Bizim de öyle canım iki hafta ilerdeydi bu sefer nolucak bakalım cmrtsi gidicem sana bişey dedi mi Dr doğum tarihi için bizim kafa daha önde diğer ölçüler de 10 gün kadar iki hafta kadar önde çıkıyor bazenArkadaşlar benim bebeğin kafa ölçümü hep ilerde cikiyo nerdeyse 3 haftayı geniş bugunki kontroldegerçi kendisi de iri ama kafa ölçümü ilerde olan var mı bizim gibi
Başın sağolsun canım Allah sabır versinMaalesef yolunda değil
Ağırlaşıyor artık 32 de ki güncellemede evet ben şimdi ye kadar çok iyiymisim dersinBen 30. haftaya girisle iyice altta hissetmeye basladim bebegimi. Bazen sol pelvis kemigime agri vuruyor. boyle agri sizlama arasi bir his.
oturunca rahatsiz ediyor
Yaa senin de baya zormuş Allah yardımcın olsunNerdeee anacim bende o kismet
4 yasinda bir oglum var cok sukur cok sorunsuz bir gebelik ve cok sorunsuz bir cocuk oldu hep bana ondan sonra ki iki gebeligim de erken dogumla sonuclandi biri 24 haftalikti diyeri 28 haftalikti kanama li gecen haftalar enfeksiyon ve sonunda su gelmesiyle bitti ikiside simdi ki gebeligimde cok riskli bebek masallah cok sukur iyi bir sikintisi yok ama sikinti rahmimde bu aylarda yirtilma tehlikesi sezaryenden 4 ay sonra hamile kaldigim icin dusukte olabilir dediler erken aylarda tekrar erken dogumda yapabilirsin dediler. Ne biliyim rabbim buyuk hayirlisini istedim hep bu haftaya da cok sukur geldik sag salim az daha sikicam disimi ekim basi dogururum diye umit ediyorum planli sezaryan olacak tam gunu belirlemedik ama 38 zi gecince dedi doktor artik duruma göre rabbim anlimiza ne yazdiysa o
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunEvet canım tabi ki zamanla daha farklı olacak. Seni tebrik ederim ne kadar güzel karsilayabilmissin asıl senin yüreğin çok güzel Allahim gönlüne ferahlık versin senin mutlu olacağın hayırlı zamanda da evlat versin inşallah
Evet gerçekten zor. Amiiin rabbim kimselere vermesin bebekler ölmesinAh ne zor bambaşka tecrübeler..
Allahım bir daha ne sana ne de başka bir kadına böyle bir acı yaşatmasın canım benim.
Bundan sonra toparlayacak inşallah canım benim. Hem hepsi bir tecrübe
Herkesin başına geliyor maalesef
Bol beslenme bolca bez doldurarak toparlar kızın inşallah.
60 tan sonrası doğum sancısı oluyor diye biliyorum. Ben doğuma girdiğim gün ve 1 gün öncesinde girmiştim nst ye 60-70 lerde gidip geliyordu sancım ve kasilmam düzenliydi hep.Tekrar merhaba benim sancılar artmaya başladı. Doktorum yalancı sancı olduğunu söyledi. Arttığında nstye gel dedi. Açılma olmuşmu diye muayene edemem dedi açılma yapabilirmiş. 34+2 yiz ancak 37 de muayne ederim dedi. Sancılar ara ara belime buruyor. Nstde perşembe günü 30 gösteriyordu 3 adet sancı vardı. Şimdi 40 gösteren 1 tane 2 de 20 civarı sancılar var. Nstye giren oldu mu aramızda
Evet benim için çok iyi olacak taşınma işi kafam dağılacak birşeylerle uğraşacağım aslında kimseyi istemiyorum ben kendim yapmak istiyorum herşeyi 1 2 hafta en azından bana meşgale olur.Bende pek konusunu açmak istemiyorum ama ne kadar olursa tabii kafanı dağıtmaya çalış. Taşınırken de ufak ufak yaparsın içindeyken de hem dikkat etmen lazım hemde kafan dağılır değişiklik olmuş olur. Şer diye görüyoruz bazı şeyleri ama belki sana o iyi gelecek yeni ev yeni başlangıç. Karşılaşıp otururuz bir gün insallah canim çok çok isterim
Sağol canım Allah razı olsun.Canım anacığının mekanı cennet olsun nurlar içinde uyusunnedesek boş üzülme bile denmez üzüntüyle tabi çocukta etkilendi haftası ileri en kötü alıp dışarda beslenir
Sağol canım Allah razı olsunBaşın sağolsun canım mekanı cennet oldun annenin
İnşallah almıştır kilo zor bir imtihan ama yemene stresine dikkat et bu sürede karnında bir can var
Allah razı olsunBaşın sağolsun canım Allah sabır versin
Sağol canım Allah razı olsun.
İnşallah vaktinde doğar şu an daha taze diye mi bilmiyorum yerimden kalkacak gücüm yok nasıl bi bebek bakarım bilmiyorum.
32den sonra tünelin ucu bmbk bi yere çıkıyoAğırlaşıyor artık 32 de ki güncellemede evet ben şimdi ye kadar çok iyiymisim dersinumarım teğet geçersin ama ben 32 de döküldüm resmen
Canım öncelikle Allah rahmet eylesin .Maalesef yolunda değil
Herkes in aynı durumu demekki32den sonra tünelin ucu bmbk bi yere çıkıyoneyse ki az kalmış oluyor
Maalesef yolunda değil
1 Normal 2 de sezaryen dogum yaptim simdiye dekYaa senin de baya zormuş Allah yardımcın olsunbütün doğumların sezaryen mi oldu. Aman maşallah bebiş iyi olsun da zaten en ufak şeyde müdahale edilebiliyor bizlere. Bende hastanede yatıyordum işte dikislerden dolayı rahim yırtılmaya başladı doktor hemen aldı bebeği o yüzden , rahim yırtılmaya başladığında pıhtı şeklinde kan gelmeye başladı benden acil sezaryen kararı verdi. Peki doktorun normalde sezaryenden kaç ay sonra hamile kalmayı tavsiye etmişti? Şu ana kadar sezaryen yerin ile ilgili falan sıkıntı yaşadın mı çünkü ağrı falan olabiliyormuş erken hamile kalınca bende de bu korku başladı şimdi.
Rabbim hakkında hayırlısını en kolay şekilde nasip etsin inşallah
Bana da ilk hamileligimdi sezaryen oldum doktor 2 sene diyorum en az 1 sene ama sen 2 sene bekle bence rahimde sıkıntılar yaşadık 1sene kesin olmayacak dedi üstüne basa basa1 Normal 2 de sezaryen dogum yaptim simdiye dek
Ilk 3 ay cok arim oldu hatta bi ara kanamam oldu rahmin toparlanmamis olmasina mi bagliydi bilmiyorum bir defacik oldu zaten birdaha yasamadim sonra agrilar hafifleyerek gecti simdi yine ortaya cikti karnim gerilip buyudukce agrim cok oluyor bazen kasiniyor dikis bolgem ama icerden bazende cok keskin bir yanma hissi oluyor tuhaf yani ama yuzdum yuzdum kuyruguna geldim katlanicam az daha
doktorum kesinlikle 2 sene hamile kalma demisti ben 6 ay bile gecmeden hamileydi rabbimin bir bildigi vardir diyorum bizim aklimiz ermez hayirlisini nasip etsin hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?