2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
cnm yalnız bu keci sütlü mamayı bir dr. a sor bnm cocuk dr. um kesınlıkle önermemişti. hanı herkes kecı sutunun anne sütüne en yakın süt sandığını düşünüyorlar ama bebekte cok kusma yapıyor demişti. ağır bir mama gidince hastanedeki yenı doğumculara sor

keci sutunu ben bile icemiyorum cocuk nasil mamasini yesin

oğluma peynırını almıstım cocuk o gunden snr ağzına peynir bile koymuyorbnde denedım anladım hak verdm
bende organik keci sutu aldm 10 gun once. baktim onumde bir kac kisi aliyor , gittim baktim bu ne diye , keci sutuymus . alim deneyeyim dedm. eve geldim kapagini actim , tadina baktim ama hem tadi hem kokusu beni bitirdi

Canım sen hariç Hayyal ve ben doğum yaptık ben 34+1 de yaptım benimde senin gibi sorunun yoktu ama idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamadım ondan olmuş doğum biz küveze girmedik 2440 gram doğdu ama bizde sarılığa takıldık 8 gün sonra alındı fototerapi şimdi 2 gündür hastanedeyiz bende hastanedeyim 3 saatte 1 gidip emzirip mamasını bana verdiriyorlar biberonla gazını çıkarıyorum dün çıkarcaklardı sarılıktan beslenemediği için sıkıntı olmuş kan şekerinde ama şimdi düzene girmiş seninde bak az kalmış büyük kısmını atlatmışsın şuan kilosu kaç?

masallah giderek daha da iyiye gidicek kuzum
Amin canım inşallah Allah bütün evlatları analarına bağışlasın Ama size tek tavsiyem var sakın üzüntü yapmayın kendinize ben neden erken doğurdum diye düşünürken aslında neden olduğunu şimdi buldum ben 1 gün öncesi bizim karşı komşumu adam diyalize giriyor kollarından kan akıyordu bana dediki beni hastaneye götürürmüsün o an rahmetli babamı gördüm sanki 1,5 sene önce öldü son gördüğüm yerde diyalizdi 3 saat kesintisiz ağladım doğumdan birgün önce lütfen stresten uzak durun 3000-3500 kg olana kadar çocuklarınızı içinizde tutunuz

Hayyal canım çok güzel haberler daha güzel haberler almak dileğiyle çok sevindim
E ekim1903 de sende çok güçlüsünüz Allah daha çok kuvvet versin ikinizede
Canım çok teşekkürler.
Ay… canım kuşum, o günleri göreceğiz inşallah sağlıkla sıhhatle olsun
O izler annelerin kalbinde bir yara maalesef.
İnsallah canım Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin sana bütün hayallerini dualarını
Canımsın İnşallah arkadaşım amin cümlemizin.
Kuzum sana en son ne cevap vereceğimi bilememiştim kusura bakma lütfen çok teşekkür ederim ne zaman istersen yaz, inşallah dediğin gibi olur güneşimin annesi Allah razı olsun hamile duası kabul olur derler hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum
Sen nasılsın iyi misin?

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Ah çiçeğim ben de ne yazacağımı ne diyeceğimi bilsem. Öylece güzel haberlerini bekliyoruz
Belki bir nebze içini ferahlatır diye söylüyorum yoksa Bunun Hakkı mı olur yapma nolur. İnşallah dualarımız kabul olacak canım benim
İyiyiz biz iyiyiz, erkenci bebeklerimizden güzel haber aldıkça daha iyi olacağız inşallah

Pek soğuk olmuyor mu Diyarbakır'ın yazi cok sıcak kışı çok soğuk kuru soğuğu var fena hemde he tabi bunu diyenler Kars Erzurum soğuğu falan gördüyse bilemem
Biri diyor ki Hakkari kadar soğuk olmaz eşimde oraya göreve gidip duruyordu biliyoruz zaten oranın ne kadar fena olduğunu ama tabir çok komikti

Dün benim bacak yine sizladi.. rahim mi aciliyor ne orasi da sizliyor. Oturmak yaramiyor. Yatsam iyi geliyor ama yurumem de gerekiyor sanirim. Bugunde sanki oğlan biraz daha mi kilo aldi ne agirlik hissediyorum . Az mi kaldi neler oluyor 34 hafta

Hayırlı olsun gözünüz aydın inşallah en kısa sürede sağ salim kavuşur evinize dönersiniz.
şimdi nasılsınız?
Kızlar gidişat iyiye gidiyor beni emdikten sonra 50 cc mam yediriyorum yiyor dün zorla veriyorlardı rengi yerine gelmiş bakalım bugün beni neler bekliyor
ekimcim bak bu çocuklar çok güçlü işte. kuzun çabucak toparlanacak inşallah. sen motivasyonunu kaybetme sağ salim döneceksiniz evinize inşallah.

Hangi hastanede canim. Bende samsundayim da sormak istedim. Allah anali babali buyutsun. Doya doya evinde sarilmayi emzirmeyi, onunla vakit gecirmeyi nasip eylesin Nasil durumlar simdi . Kilosu filan nasil. Küvezden ne zAman cikar ki... cok soru sordum:)

Kızlar gidişat iyiye gidiyor beni emdikten sonra 50 cc mam yediriyorum yiyor dün zorla veriyorlardı rengi yerine gelmiş bakalım bugün beni neler bekliyor
Kilosu filan nasil canim simdi .. iyiye gidiyormus bak sevindim

Canim benim arkadasin bebegi neredeyse 40 olmustur herhalde 2 ay oldu kilo da degismiyor . Umudunu hic kaybetmetmedi sende inşallah kavusacaksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…