cnm yalnız bu keci sütlü mamayı bir dr. a sor bnm cocuk dr. um kesınlıkle önermemişti. hanı herkes kecı sutunun anne sütüne en yakın süt sandığını düşünüyorlar ama bebekte cok kusma yapıyor demişti. ağır bir mama gidince hastanedeki yenı doğumculara sorHanımlar
Ben mama olarak keçi sütlü mama tercih ettim. İhtiyaç anında elimizin altında bulunsun diye şimdi aldım gitti
Şuan nette 170 TL den satılıyor. Amazon’da prime indiriminde 125 e düşmüş.
Tam sepete eklerken bugün başlayan bi promosyon gördüm, 120 TL üzerine 40 TL indirim veriyor. 6-20 Eylül arası sınırlı sayıda kullanımı var.
Alışveriş yapmayı düşünenler bi baksın derim. 125 TL lik mamayı 85 almış oldum.
keci sutunu ben bile icemiyorum cocuk nasil mamasini yesincnm yalnız bu keci sütlü mamayı bir dr. a sor bnm cocuk dr. um kesınlıkle önermemişti. hanı herkes kecı sutunun anne sütüne en yakın süt sandığını düşünüyorlar ama bebekte cok kusma yapıyor demişti. ağır bir mama gidince hastanedeki yenı doğumculara sor
oğluma peynırını almıstım cocuk o gunden snr ağzına peynir bile koymuyorkeci sutunu ben bile icemiyorum cocuk nasil mamasini yesin
bende organik keci sutu aldm 10 gun once. baktim onumde bir kac kisi aliyor , gittim baktim bu ne diye , keci sutuymus . alim deneyeyim dedm. eve geldim kapagini actim , tadina baktim ama hem tadi hem kokusu beni bitirdioğluma peynırını almıstım cocuk o gunden snr ağzına peynir bile koymuyorbnde denedım anladım hak verdm
Canım sen hariçMerhaba kızlar bir süre hesabımı pasifleştirmek durumunda kaldım. Herkes iyidir umarım geriye dönük çok mesajları okuyamadım Doğum yapan ya da bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın yavrularını inşallah. Benimde bir oğlum oldu ismi Baturalp. Biraz aceleci davrandı 33+3 (27.08.2022) erken doğum yaptım. 10 gündür küvezde, 3 saatte bir süt gönderiyorum.
masallahKızlar gidişat iyiye gidiyor beni emdikten sonra 50 cc mam yediriyorum yiyor dün zorla veriyorlardı rengi yerine gelmiş bakalım bugün beni neler bekliyor
Amin canım inşallah Allah bütün evlatları analarına bağışlasınmasallahgiderek daha da iyiye gidicek kuzum
Canım çok teşekkürler.
Ay…cnm bir gun bir arıycKlar taburcu edicez diyecekler inşallah.protein ağırlıklı beslenmeye calısta guc kuvvet olsun.kolay değil arada resmen 3aylık erken gelen bir bebek var yorulması cok normal, ama o kdr güçlülerki geçicek. iğne izleri hic gecmiyor hala onları öpüyorum inşallah tez zmnda burundan oksıjene döner zmnla zmnla kılo aldıkca herşey dha guzel olacak
Canımsınİnsallah canım Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin sana bütün hayallerini dualarını
Kuzum sana en son ne cevap vereceğimi bilememiştim kusura bakma lütfenHayyal Ah canım arkadaşım yatıyorum kalkıyorum aklım sizde. Kilo aldığına çok sevindim. Daha daha da güzel haberler getireceğin günler çok yakın inşallah. Biraz daha sabır. hep dualarımdasınız.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar bir süre hesabımı pasifleştirmek durumunda kaldım. Herkes iyidir umarım geriye dönük çok mesajları okuyamadım Doğum yapan ya da bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın yavrularını inşallah. Benimde bir oğlum oldu ismi Baturalp. Biraz aceleci davrandı 33+3 (27.08.2022) erken doğum yaptım. 10 gündür küvezde, 3 saatte bir süt gönderiyorum.
Ah çiçeğim ben de ne yazacağımı ne diyeceğimi bilsem. Öylece güzel haberlerini bekliyoruzKuzum sana en son ne cevap vereceğimi bilememiştim kusura bakma lütfençok teşekkür ederim ne zaman istersen yaz, inşallah dediğin gibi olur güneşimin annesi Allah razı olsun hamile duası kabul olur derler hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum
Sen nasılsın iyi misin?
Biri diyor ki Hakkari kadar soğuk olmazPek soğuk olmuyor muDiyarbakır'ın yazi cok sıcak kışı çok soğuk kuru soğuğu var fena hemde he tabi bunu diyenler Kars Erzurum soğuğu falan gördüyse bilemem
Samsuna beklerimCamlardan fön makinesi üflüyor vallaşuan bile 30 derece vantilatör çalıştırıyorum ayriyetten terliyorum burası genelde Ekim Kasım gibi serinliyor
Aynen orası öyle canım, hep bi merak var işte korkularımızda ondan Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeSonu güzel olacak inşallah sadece sonunda kucağımıza almaya odaklanalıımYoksa korku hepimizde var
Hayırlı olsun gözünüz aydınMerhaba kızlar bir süre hesabımı pasifleştirmek durumunda kaldım. Herkes iyidir umarım geriye dönük çok mesajları okuyamadım Doğum yapan ya da bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın yavrularını inşallah. Benimde bir oğlum oldu ismi Baturalp. Biraz aceleci davrandı 33+3 (27.08.2022) erken doğum yaptım. 10 gündür küvezde, 3 saatte bir süt gönderiyorum.
ekimcim bak bu çocuklar çok güçlü işte. kuzun çabucak toparlanacak inşallah. sen motivasyonunu kaybetme sağ salim döneceksiniz evinize inşallah.Kızlar gidişat iyiye gidiyor beni emdikten sonra 50 cc mam yediriyorum yiyor dün zorla veriyorlardı rengi yerine gelmiş bakalım bugün beni neler bekliyor
Hangi hastanede canim. Bende samsundayim da sormak istedim. Allah anali babali buyutsun. Doya doya evinde sarilmayi emzirmeyi, onunla vakit gecirmeyi nasip eylesinMerhaba kızlar bir süre hesabımı pasifleştirmek durumunda kaldım. Herkes iyidir umarım geriye dönük çok mesajları okuyamadım Doğum yapan ya da bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın yavrularını inşallah. Benimde bir oğlum oldu ismi Baturalp. Biraz aceleci davrandı 33+3 (27.08.2022) erken doğum yaptım. 10 gündür küvezde, 3 saatte bir süt gönderiyorum.
Kilosu filan nasil canim simdi .. iyiye gidiyormus bak sevindimKızlar gidişat iyiye gidiyor beni emdikten sonra 50 cc mam yediriyorum yiyor dün zorla veriyorlardı rengi yerine gelmiş bakalım bugün beni neler bekliyor
Canim benim arkadasin bebegi neredeyse 40 olmustur herhalde 2 ay oldu kilo da degismiyor . Umudunu hic kaybetmetmedi sende inşallah kavusacaksin canimKızlar gidişat iyiye gidiyor beni emdikten sonra 50 cc mam yediriyorum yiyor dün zorla veriyorlardı rengi yerine gelmiş bakalım bugün beni neler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?