2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
cnm bir gun bir arıycKlar taburcu edicez diyecekler inşallah.protein ağırlıklı beslenmeye calısta guc kuvvet olsun.kolay değil arada resmen 3aylık erken gelen bir bebek var yorulması cok normal, ama o kdr güçlülerki geçicek. iğne izleri hic gecmiyor hala onları öpüyorum inşallah tez zmnda burundan oksıjene döner zmnla zmnla kılo aldıkca herşey dha guzel olacak

Geri döndüğümde biraz da olsa serinlemez mi yavrum ya sen bayadir ordasin söyle havalar ne zaman serinliyorsa o zaman döneyim
Valla canım Ekim gibi serinliyor burada zaten direk yaz gelir direk kış gelir Ekim Kasım direk serinliyor zaten kış geliyor o zamana sen ne zaman gelmeyi dusunuyordun
Biz 35 gorduk de evden cikamadim 40 vay halimize :) neyse eylul geldi
Camlardan fön makinesi üflüyor valla şuan bile 30 derece vantilatör çalıştırıyorum ayriyetten terliyorum burası genelde Ekim Kasım gibi serinliyor

İnsallah canım Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin sana bütün hayallerini dualarını

Karasal iklim kışta çok geç gelmez, soğuk geçer baya diye düşündüm bende ama pek soğuk olmuyor diyen bile oldu bize şaşırmıştım
Bende o aralar döneceğim yavrum ekim sonu kasım gibi diyorum ama bi sıkıntı cikmazsa

Pek soğuk olmuyor mu Diyarbakır'ın yazi cok sıcak kışı çok soğuk kuru soğuğu var fena hemde he tabi bunu diyenler Kars Erzurum soğuğu falan gördüyse bilemem

kızlar parmaklarımda 1haftadr bir ağrı var kapatmakta zorlanıyorum, kapatınca zonkluyor gbi sizde de var mı öyle

Hanımlar
Ben mama olarak keçi sütlü mama tercih ettim. İhtiyaç anında elimizin altında bulunsun diye şimdi aldım gitti
Şuan nette 170 TL den satılıyor. Amazon’da prime indiriminde 125 e düşmüş.
Tam sepete eklerken bugün başlayan bi promosyon gördüm, 120 TL üzerine 40 TL indirim veriyor. 6-20 Eylül arası sınırlı sayıda kullanımı var.
Alışveriş yapmayı düşünenler bi baksın derim. 125 TL lik mamayı 85 almış oldum.

Eklentiler

• 97D2D1DF-7955-4612-91CA-AA5F5FE80CBF.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba kızlar bir süre hesabımı pasifleştirmek durumunda kaldım. Herkes iyidir umarım geriye dönük çok mesajları okuyamadım Doğum yapan ya da bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın yavrularını inşallah. Benimde bir oğlum oldu ismi Baturalp. Biraz aceleci davrandı 33+3 (27.08.2022) erken doğum yaptım. 10 gündür küvezde, 3 saatte bir süt gönderiyorum.

Hosgelmis Baturalphayirli olsun kuzum saglikla buyusunde kucagina alabilesin bir an önce

bir saglik sorunun mu vardida erken dogdu ?

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde yuvanıza dönmeyi nasip etsin

Hosgelmis Baturalphayirli olsun kuzum saglikla buyusunde kucagina alabilesin bir an önce

bir saglik sorunun mu vardida erken dogdu ?
Amin sağolasın canım. Herşey normaldi hamileliğim boyunca hiç sıkıntı olmadı. Sadece havanın sıcaklığından çok bunaldım çalışmaya da devam ediyordum. Gece aniden suyum geldi peşine kanama oldu hastaneye gittiğimde 2-3 gün öncesinden doğumun başladığını 5 cm açıklığım olduğunu söylediler ben sancıları hiç hissetmedim.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde yuvanıza dönmeyi nasip etsin
Amin sağolasın canım

anladim kuzum , sicaklar herkesi cok etkiledi gercekten . masallah sutun de geliyor , eminim ki en kisa surede ideal kilosuna kavusup evine gelicek Baturalp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…