2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sen de benim canımsın İnan ki, çok sağol Amin inşallah canım benim. Oğlum güçlü kuvvetli olsun da benim işim kolay
Bakalım yeni hafta bize ne haberler getirecek…

Güzel anneler bebekleriniz için stres yapmamaya çalışın evet çok zor ama bebislerinde size ihtiyaçları var. Onlar kesinlikle herseyi hissediyorlar
Siz de bebisleriniz de çok güçlü her zaman dualarım sizinle
Hayyal kilo almasına çok çok sevindim inşallah en kısa zamanda kucağına da alacaksın buna inan
Çok zor ama onlar da yanınıza gelmek için uğraşıyor anneleri hepsi geçecek Allahin izniyle

Yok canim ya gelen giden oluyor illaki de benim halimi biliyorlar ona gore davraniyorlar . Evde olsaydim sikintidan patlardim. En azindan renk oluyor. Bazen de ben gidiyorum iste .. oyle
Vakit geçirmek için güzel bir yer tabii hele sonlara yaklasmaya basladıkca zaman duruyor gibii
Ay evet bu havada bile gece terledigim oluyor bazen lohusalikta kim bilir nasıl olur. Evet az alsakta bende agirlastim kilo gerçekten insanı agirlastiriyor kuzum
Az kaldı insallah sağlıkla gelsinlerde. Senin sırt ağrıların çok oluyor mu ameliyttan dolayı zorlamıyordur inşallah
Sen de benim canımsın İnan ki, çok sağol Amin inşallah canım benim. Oğlum güçlü kuvvetli olsun da benim işim kolay
Bakalım yeni hafta bize ne haberler getirecek…
Güzel haberler getirsiin inşallah sana. En en yakın zamanda Doruk kuşu sağlıklı sıhhatli bir şekilde evine getirsin önümüzde ki haftalar

tabiki stres cok buyuk etken ama bazi besinlerle destekleye bilirsin eve gittigin de veya hastaneye online siparis verebilirsen , yulaf yemek sutu cok arttiriyormus. ayni sekilde bol bol dereotu da cok etkiliymis.

Ben 2 tane 10 lu 1 tane 5 li takım aldım. Oğlumda da öyle yapmıştım bizimki odaya gelir gelmez kaka yapmıştı ensesine kadar o sebeble kızımda da yedekli gidicem. Gerçi ev ve hastane çok yakın bişey eksik olursa eşim hemen getirebilir. Kendşme hamileliğin en başında suwenden 3 takın düğmeli pijama almıştım ama şimdi baya dar geliyolar ilk anda rahat edemem siye trendyolda baya uygun sabahlıklı gecelik ve pijama buldum yorumlarda iyi onları alıcam bakalım :)
Ekimcim akıl vermek gibi olmasın ama ilk bebeğimde alerji durumlarından dolayı sütüm azaldığında bulgur ve marul yiyerek inanılmaz arttırmıştım belki işine yarar humanın emzirme ve rezene çayını da tavsiye ederim. Nil kuş hemencecik toparlar Allahın izniyle Rabbim en yanın zamanda tekrar kucağında sarımlanı nasil etsin inşallah sağlıkla

Hayyal ya sana hayran oluyorum her yazdıklarını okuduğumda özverine herşeyine maşallah minik doruğun kahraman ruhunun nerden geldiği belli kilo alıyor olmasına çok sevindim gerçekten eminim ki ilk adımını attığında aklına bu günlerin gelicek ve ne kadar büyüdüğüne sen bile şaşırıcaksın Allahın izniyle

Allah Allah neden öyle ki ama bı keresinde benim bu ikinci dikiş atılan hastane de çok berbattı özel hastaneydi bir de çorba istiyoruz çorba yok yemek saati bitti dışardan alın falan diyorlar çok tuhaf bı hastaneydi.
Hiç ağlama canım benim gelecek güzel günleri düşün olacak bunun da bı mükâfatı merak etme rabbim o güzel gunleri yakın etsin sizlere
Olsun süt gelir sen hiç merak etme yeterli dinlenmeye çalış bol su iç sürekli sagmayi dene en azından sürekli uyarıldığı için bebek emiyor gibi olur 3 saatte 1 sagilabiliyor. Bana öyle demişlerdi.
Isin fena imis diyarbakirdan arkadaslarim gelmişti. Soylemisti cok sicak oldugunu . Burasi da iki gundur serin ... isimiz is .. lihusalik donemi sikintisiz gecer insallah
Çok aşırı sıcak yaa bir de şey diyorlar biz sıcak diyince orada nem yok sıcak olmaz buralar gibi buraya da baraj yapıldı nem var burada da 42 derece burası diyorum ooo o kadar var mı ya diyorlar inşallah rabbim yardımcınız olsun
Tuvalet işi olması sıkıntı olmadı sadece göbek için olanı alıcaz
Tuvalet çok sıkıntı evet o korselerle tavsiyem göbek için olanlarla çok rahat edersiniz, dilos bir de Diyarbakır'a geleceksin elbet günün birinde o giymeli korse çok fena oluyor tecrübe konuşuyor

Aslında omurilik kısmım öyle çok agrimiyor çok yorulmadıkca. Ama kas sertleşmesi olan yer var sırtımın sag kısmı orası zorluyor valla yavrum. Amiin insallah

Geri döndüğümde biraz da olsa serinlemez mi yavrum ya sen bayadir ordasin söyle havalar ne zaman serinliyorsa o zaman döneyim

Biz 35 gorduk de evden cikamadim 40 vay halimize :) neyse eylul geldi

Başınız sağ olsun, çok üzüldüm size sabır diliyorum. Çarşamba bebeğinizden güzel haberler bekliyor olacağız. Dualarım sizinle.

Çok zor yaşadığınız süreç. Ama umarım Doruk sağlıkla atlatacak ve hepsi geride kalacak.

Hayyal canım benim senden haber gelmesine çok sevindim.. Doruk paşamız büyüyor kilo alıyor annesi.. Allah'ın izniyle bu günler geçecek dualarım sizinle inşAllah..
E ekim1903 . Canım sarılık değerinin düşmesine sevindim demekki doyuyor kan şekeri de bir an önce düzene girer İnŞAllah zor süreçler Rabbim gücünüze güç katsın inşAllah

Hayyal kilo almasına çok çok sevindim inşallah en kısa zamanda kucağına da alacaksın buna inan
Çok zor ama onlar da yanınıza gelmek için uğraşıyor anneleri hepsi geçecek Allahin izniyle
Canım çok teşekkür ederim güzel anne
Güzel haberler getirsiin inşallah sana. En en yakın zamanda Doruk kuşu sağlıklı sıhhatli bir şekilde evine getirsin önümüzde ki haftalar
İnşallah canım arkadaşım Doruk’ta gelişim geriliği olduğundan 27 haftayla uyumlu doğduğu İçin, onun gibi Olan bebeklere baktığımda yaklaşık 80 gün civarı küvezde kalıyorlar.
En iyi ihtimalle ekim sonunda yanımda olacak diye düşünüyorum.
Olumlama yapıyoruz eşimle o 29 ekim doğumlu, doğumgününe yetişecek diyorum ona hep
Canım çok teşekkür ederim aslında hep olumlu değilim, fakat kendimi olumlu hikayelere teslim ediyorum bu bana iyi geliyor.
Duygularımı bir nebze de olsa kontrol etmeyi öğreniyorum kolay olmuyor ama bu günlere de elveda edeceğiz inşallah. Allah kimseyi bebek hastalıklarıyla sınamasın inşallah.
Çok zor yaşadığınız süreç. Ama umarım Doruk sağlıkla atlatacak ve hepsi geride kalacak.
İnşallah çok teşekkür ederim.
İnşallah canım benim

Rabbim kolaylastırsın canım 19 gibiydi değil mi seniin yanlıs hatırlamıyorsam
Evet öyle isticem tarihi bi sıkıntı olmazsa canım. 38+2 oluyor işte eşimde o güne yetişiyor bugünde bitti kaldı 12 gün diyorum stres basmıyor değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…