Tuvalet işi olması sıkıntıIcine girmek bir sekilde kolayda .. cikmasi biraz sorun :)))(
Sen de benim canımsın İnan ki, çok sağolCanım arkadaşım aklımdasın süreklii yazdın mı diye gözlerim arıyor sürekli seni. İyi olacaksınız canım benim inancını kaybetme sakın. Rabbim sanada Doruk bebeğe de güç kuvvet nasip etsiin sütlerin şifa olsun inşallah
Kızlar hiçbir şey okuyamadım Allah beterinden korusun tabi ama dünden beri ne yaşıyorum kendimde değilim 3 saatte 1 ya süt sağıp gidiyorum ya da mama ile beslemeye. Sarılığını düşürdüler 6 ya 15,60 ile gelmiştik dedim gündüz çıkarırlar doktorla konuştum bugece burdasınız kan şekeri düşük çünkü tam anlamıyla beslenemiyor diyor. Onu düzene koymadan göndersemde geri farketmez diyor. İşte doğduğunda bu çocuğu küveze alsalardı böyle sorun yaşamıcaktık 8 gün önce yaşıcaklarımızı şimdi yaşıyoruz sütüm çok azaldı artık 30 değil 15 cc geliyor anlıcağınız sütüm kaçtı stresten herhalde dua edinde bebeğim beslensin biran öncede toparlansın
Güzel anneler bebekleriniz için stres yapmamaya çalışın evet çok zor ama bebislerinde size ihtiyaçları var. Onlar kesinlikle herseyi hissediyorlarArkadaşlar merhaba.
Bugün gene bir görüş gününden geliyorum. Oğlum yaklaşık 12 gündür entübe, önceleri enfeksiyondan şüphelenmiştik ama değilmiş.
Doktor da pek çok sebepten olabilir dedi.
Süt içiyor Allah’a şükür ama aralıklı olarak sekteye uğrayarak devam etti.
O yüzden kontrollü olarak bu süreç de ilerliyor. Keyfim bu süreç içinde yoktu, hala da çok çok iyi olduğumu söyleyemem ama kendimi bir şekilde oyalayarak ayakta kalmaya uğraşıyorum.
Oğluma şu ara tek yararım olan sütümün devamı için buna mecburum. Gün gelecek bugünler de geçecek inşallah ama şairin dediği gibi illa ki geçer ama delip de geçmesi insani yoruyor.
Merak ettiniz sordunuz sağolun ama kendimi toplamam çok zor oldu gerçekten lütfen kusura bakmayın.
E ekim1903 canım geç yazıyorum lütfen kusura bakma, bebeğin doğmuş hayırlı olsunAllah analı babalı büyütsün. Küçük bir sıkıntısı olmuş sanırım bir an önce geçer inşallah.
Ay sonu gibiydi doğumun değil mi, demek ki bebekler kendi doğumlarını her ne dersek diyelim kendileri seçiyorlar
Başka doğum yapan varsa da gözüme çarpmadı inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim zamanım süt sağmak ve uyumak arasında geçiyor. Süt sağmak yorucu, sonrasında dinlenme süreci derken tekrar saat geliyor günleri şaşırdım artık. Takvimi süt sağma poşetlerine yazdığım günlerden takip ediyorum.
Allah’tan havalar serinlemeye başladı, ağustos çok zor geçti tam da lohusalığımın zirvesine rastladı sıcaklar. İnşallah sizlerinki rahat geçer.
Vakit geçirmek için güzel bir yer tabii hele sonlara yaklasmaya basladıkca zaman duruyor gibiiYok canim ya gelen giden oluyor illaki de benim halimi biliyorlar ona gore davraniyorlar . Evde olsaydim sikintidan patlardim. En azindan renk oluyor. Bazen de ben gidiyorum iste .. oyle
Az kaldı insallah sağlıkla gelsinlerde. Senin sırt ağrıların çok oluyor mu ameliyttan dolayı zorlamıyordur inşallahAy evet bu havada bile gece terledigim oluyor bazen lohusalikta kim bilir nasıl olur. Evet az alsakta bende agirlastim kilo gerçekten insanı agirlastiriyor kuzum
Güzel haberler getirsiin inşallah sana. En en yakın zamanda Doruk kuşu sağlıklı sıhhatli bir şekilde evine getirsin önümüzde ki haftalarSen de benim canımsın İnan ki, çok sağolAmin inşallah canım benim. Oğlum güçlü kuvvetli olsun da benim işim kolay
Bakalım yeni hafta bize ne haberler getirecek…
tabiki stres cok buyuk etken ama bazi besinlerle destekleye bilirsin eve gittigin de veya hastaneye online siparis verebilirsen , yulaf yemek sutu cok arttiriyormus. ayni sekilde bol bol dereotu da cok etkiliymis.Bide hastanedeyim ne yemek var doğru dürüst ne bir şey evimize 85 km uzakta ağlıcam ağlarsam sütüm zaten yok diyorum daha beter olcak 30 gelirken 15 e düştü ama sonra diyorum napalım mamayla beslensin yeterki beslensin
Ben 2 tane 10 lu 1 tane 5 li takım aldım. Oğlumda da öyle yapmıştım bizimki odaya gelir gelmez kaka yapmıştı ensesine kadarBen de kendime gecelik aldım penti’den rahat olanından, bir tane takım pijama aldım sabahlıksız rahat bi şey. Belki fotoğraf için de bir tane sabahlıklı gecelik alırım dedim. Yani 3 parça.
Bebek için de 10’luya bence gerek yok, deneyimim yok ama genelde öyle söylüyorlar.
Ekimcim akıl vermek gibi olmasın ama ilk bebeğimde alerji durumlarından dolayı sütüm azaldığında bulgur ve marul yiyerek inanılmaz arttırmıştım belki işine yarar humanın emzirme ve rezene çayını da tavsiye ederim. Nil kuş hemencecik toparlar Allahın izniyle Rabbim en yanın zamanda tekrar kucağında sarımlanı nasil etsin inşallah sağlıklaKızlar hiçbir şey okuyamadım Allah beterinden korusun tabi ama dünden beri ne yaşıyorum kendimde değilim 3 saatte 1 ya süt sağıp gidiyorum ya da mama ile beslemeye. Sarılığını düşürdüler 6 ya 15,60 ile gelmiştik dedim gündüz çıkarırlar doktorla konuştum bugece burdasınız kan şekeri düşük çünkü tam anlamıyla beslenemiyor diyor. Onu düzene koymadan göndersemde geri farketmez diyor. İşte doğduğunda bu çocuğu küveze alsalardı böyle sorun yaşamıcaktık 8 gün önce yaşıcaklarımızı şimdi yaşıyoruz sütüm çok azaldı artık 30 değil 15 cc geliyor anlıcağınız sütüm kaçtı stresten herhalde dua edinde bebeğim beslensin biran öncede toparlansın
Allah Allah neden öyle ki ama bı keresinde benim bu ikinci dikiş atılan hastane de çok berbattı özel hastaneydi bir de çorba istiyoruz çorba yok yemek saati bitti dışardan alın falan diyorlar çok tuhaf bı hastaneydi.Bide hastanedeyim ne yemek var doğru dürüst ne bir şey evimize 85 km uzakta ağlıcam ağlarsam sütüm zaten yok diyorum daha beter olcak 30 gelirken 15 e düştü ama sonra diyorum napalım mamayla beslensin yeterki beslensin
Çok aşırı sıcak yaa bir de şey diyorlar biz sıcak diyince orada nem yok sıcak olmaz buralar gibiIsin fena imis diyarbakirdan arkadaslarim gelmişti. Soylemisti cok sicak oldugunu . Burasi da iki gundur serin ... isimiz is .. lihusalik donemi sikintisiz gecer insallah
Tuvalet çok sıkıntı evet o korselerle tavsiyem göbek için olanlarla çok rahat edersiniz, dilos bir de Diyarbakır'a geleceksin elbet günün birinde o giymeli korse çok fena oluyor tecrübe konuşuyorTuvalet işi olması sıkıntıolmadı sadece göbek için olanı alıcaz
Aslında omurilik kısmım öyle çok agrimiyor çok yorulmadıkca. Ama kas sertleşmesi olan yer var sırtımın sag kısmı orası zorluyor valla yavrum. Amiin insallahVakit geçirmek için güzel bir yer tabii hele sonlara yaklasmaya basladıkca zaman duruyor gibii
Az kaldı insallah sağlıkla gelsinlerde. Senin sırt ağrıların çok oluyor mu ameliyttan dolayı zorlamıyordur inşallah
Güzel haberler getirsiin inşallah sana. En en yakın zamanda Doruk kuşu sağlıklı sıhhatli bir şekilde evine getirsin önümüzde ki haftalar
Geri döndüğümde biraz da olsa serinlemez mi yavrum ya sen bayadir ordasin söyle havalar ne zaman serinliyorsa o zaman döneyimAllah Allah neden öyle ki ama bı keresinde benim bu ikinci dikiş atılan hastane de çok berbattı özel hastaneydi bir de çorba istiyoruz çorba yok yemek saati bitti dışardan alın falan diyorlar çok tuhaf bı hastaneydi.
Hiç ağlama canım benim gelecek güzel günleri düşün olacak bunun da bı mükâfatı merak etme rabbim o güzel gunleri yakın etsin sizlere
Olsun süt gelir sen hiç merak etme yeterli dinlenmeye çalış bol su iç sürekli sagmayi dene en azından sürekli uyarıldığı için bebek emiyor gibi olur 3 saatte 1 sagilabiliyor. Bana öyle demişlerdi.
Çok aşırı sıcak yaa bir de şey diyorlar biz sıcak diyince orada nem yok sıcak olmaz buralar gibiburaya da baraj yapıldı nem var burada da 42 derece burası diyorum ooo o kadar var mı ya diyorlar inşallah rabbim yardımcınız olsun
Tuvalet çok sıkıntı evet o korselerle tavsiyem göbek için olanlarla çok rahat edersiniz, dilos bir de Diyarbakır'a geleceksin elbet günün birinde o giymeli korse çok fena oluyor tecrübe konuşuyor
Çok teşekkür ederim canım ben de bakayım bir şeyler ayarlayayım artıkhttps://ty.gl/r6l8rilewi bir de bu var indirime girmisti 112 lira filan olmuştu. Pijamayi da t**ndylmilla dan almistim önu dugmeli olanlardan
Biz 35 gorduk de evden cikamadim 40 vay halimize :) neyse eylul geldiÇok aşırı sıcak yaa bir de şey diyorlar biz sıcak diyince orada nem yok sıcak olmaz buralar gibiburaya da baraj yapıldı nem var burada da 42 derece burası diyorum ooo o kadar var mı ya diyorlar inşallah rabbim yardımcınız olsun
Aynen o bile kafi :) bacaklar bir sekilde hareket ettiririz :)Tuvalet işi olması sıkıntıolmadı sadece göbek için olanı alıcaz
Maalesef yolunda değil
Annem vefat etti 1 hafta önce
Bebek de son kontrolde 10 gündür hiç kilo almamış dedi çarşamba kontrolüm var almadıysa hala yatırıp ciğer geliştirici iğne yapıp doğurturuz dedi bakalım artık inşallah kilo almıştır da erken doğum olmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Arkadaşlar merhaba.
Bugün gene bir görüş gününden geliyorum. Oğlum yaklaşık 12 gündür entübe, önceleri enfeksiyondan şüphelenmiştik ama değilmiş.
Doktor da pek çok sebepten olabilir dedi.
Süt içiyor Allah’a şükür ama aralıklı olarak sekteye uğrayarak devam etti.
O yüzden kontrollü olarak bu süreç de ilerliyor. Keyfim bu süreç içinde yoktu, hala da çok çok iyi olduğumu söyleyemem ama kendimi bir şekilde oyalayarak ayakta kalmaya uğraşıyorum.
Oğluma şu ara tek yararım olan sütümün devamı için buna mecburum. Gün gelecek bugünler de geçecek inşallah ama şairin dediği gibi illa ki geçer ama delip de geçmesi insani yoruyor.
Merak ettiniz sordunuz sağolun ama kendimi toplamam çok zor oldu gerçekten lütfen kusura bakmayın.
E ekim1903 canım geç yazıyorum lütfen kusura bakma, bebeğin doğmuş hayırlı olsunAllah analı babalı büyütsün. Küçük bir sıkıntısı olmuş sanırım bir an önce geçer inşallah.
Ay sonu gibiydi doğumun değil mi, demek ki bebekler kendi doğumlarını her ne dersek diyelim kendileri seçiyorlar
Başka doğum yapan varsa da gözüme çarpmadı inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim zamanım süt sağmak ve uyumak arasında geçiyor. Süt sağmak yorucu, sonrasında dinlenme süreci derken tekrar saat geliyor günleri şaşırdım artık. Takvimi süt sağma poşetlerine yazdığım günlerden takip ediyorum.
Allah’tan havalar serinlemeye başladı, ağustos çok zor geçti tam da lohusalığımın zirvesine rastladı sıcaklar. İnşallah sizlerinki rahat geçer.
Rabbim kolaylastırsın canım 19 gibiydi değil mi seniin yanlıs hatırlamıyorsamAslında omurilik kısmım öyle çok agrimiyor çok yorulmadıkca. Ama kas sertleşmesi olan yer var sırtımın sag kısmı orası zorluyor valla yavrum. Amiin insallah
Canım çok teşekkür ederim güzel anneHayyal kilo almasına çok çok sevindim inşallah en kısa zamanda kucağına da alacaksın buna inan
Çok zor ama onlar da yanınıza gelmek için uğraşıyor anneleri hepsi geçecek Allahin izniyle
İnşallah canım arkadaşımGüzel haberler getirsiin inşallah sana. En en yakın zamanda Doruk kuşu sağlıklı sıhhatli bir şekilde evine getirsin önümüzde ki haftalar
Canım çok teşekkür ederim aslında hep olumlu değilim, fakat kendimi olumlu hikayelere teslim ediyorum bu bana iyi geliyor.Hayyal ya sana hayran oluyorum her yazdıklarını okuduğumda özverine herşeyine maşallah minik doruğun kahraman ruhunun nerden geldiği belli kilo alıyor olmasına çok sevindim gerçekten eminim ki ilk adımını attığında aklına bu günlerin gelicek ve ne kadar büyüdüğüne sen bile şaşırıcaksın Allahın izniyle
İnşallah çok teşekkür ederim.Çok zor yaşadığınız süreç. Ama umarım Doruk sağlıkla atlatacak ve hepsi geride kalacak.
İnşallah canım benimHayyal canım benim senden haber gelmesine çok sevindim.. Doruk paşamız büyüyor kilo alıyor annesi.. Allah'ın izniyle bu günler geçecek dualarım sizinle inşAllah..
E ekim1903 . Canım sarılık değerinin düşmesine sevindim demekki doyuyor kan şekeri de bir an önce düzene girer İnŞAllahzor süreçler Rabbim gücünüze güç katsın inşAllah
Evet öyle isticem tarihi bi sıkıntı olmazsa canım. 38+2 oluyor işte eşimde o güne yetişiyor bugünde bitti kaldı 12 gün diyorumRabbim kolaylastırsın canım 19 gibiydi değil mi seniin yanlıs hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?